Zobacz pełną wersję : Kreta mono - zerowy przyrost masy i siły
Rok temu zrobiłem sobie 4 tyg cykl krety. Firma inkosport wiec chyba ok. Przybyło mi wtedy ok 2kg
W lutym tego roku zrobiłem kolejny cykl - 6 tyg, ta sama kreta - przyrost 0kg
Teraz chciałem powtórzyć - biorę 2 tydzień - przyrost 0kg
Dlatego zaprzestałem bo nie ma sensu sie faszerować
Dlaczego tak jest?
nie jesz nie rośniesz kreta meta co byś brał nie ruszy bez jedzenia.
nie jesz nie rośniesz meta co byś brał nie ruszy bez jedzenia.
A to ciekawe.
@Daniel
nie wiem czy w twojej odpowiedzi chodzi o to, że uważasz że to co napisał sts to nie prawda, bo jeśli tak to bez komentarza :)
Jesteś tym co jesz :)
codo autora tematu, to tak jak pierwsze pytanie, dieta jest ?
No ok nie chcę się z nikim kłócić. Ale z tego co widzę po kumplach którzy biorą metę i nie maja diet to czy na pewno konieczna jest dieta?
Dietę mam tę samą co rok temu - a kiedyś pompowało. Teraz ni chuja ;)
No ok nie chcę się z nikim kłócić. Ale z tego co widzę po kumplach którzy biorą metę i nie maja diet to czy na pewno konieczna jest dieta?
niektórzy nie maja ale i tak jedza duzo i dobrze, duzo tez zalezy od genow wiec zgodze sie z Toba ze niektorzy przy jej braku rowniez sobie radza. Sam nigdy nie mialem idealnie zbilansowanej.
ale Ci co maja trudniej no to niestety musza sie wysilic i zaczac od tego.
to może czas na inną?
Nabrałeś masy przez ten ostatni rok?
przed wakacjami ważyłem 80, w wakacje schudłem bo nie ćwiczyłem i teraz dopiero wróciłem do starej masy. Ogólnie u mnie jest masakra z przytyciem.
Myslałem że może powinienem kupić inną krete, bo do tej się przyzwyczaiłem
Jak już jeden z kolegów wspomniał może czas zmienić dietę. Zamieść tutaj swoją dietę do oceny chłopakom może tylko tobie się wydaje, że to jest dieta, a to dieta na masę faktycznie nie jest.
Myslałem że może powinienem kupić inną krete, bo do tej się przyzwyczaiłem
Przyzwyczajenie niemożliwe jeśli spożywasz cyklicznie choć swoją drogą nie na każdego kreta działa.
Bo nie jest :) Wpierdzielam wszystko jak leci
I jak już pisałem, zawsze tak jadłem i kiedyś jakoś szło ;)
Może masz większą masę i trzeba wpierdzielać więcej ;).Początkowo też organizm inaczej reaguję na trening.
musisz dolozyc kalorii. skoro szla masa i sie zatrzymala to innej opcji niema. a co do kolegow, to na poczatku kazdemu idzie masa bez diety. potem sie zaczynaja robic schody i jest walka o kazdy kilogram;)
co do krety to fakt firma jakas malo mi znajoma.
ale wiedzą że trzeba wpieralac. Więc wpierdalają byle co i pewnie sporo tłuszczu im idzie, a z mety aromatyzuje bardzo, więc wiekszość z tego co zrobili to smalec i woda. Pewnie nie wiedzą nawet co to jest odblok i wszystko im spadnie, oprócz tłuszczyku :).
aczykolwiek trochę mięsa może pójść, jesli mają jakąs minimalną wiedzę, chociażby o treningu (nie mówię tutaj o - trzeba trenować codziennie :))
Kunio wklej swoja diete i trening.