Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Kreta mono - zerowy przyrost masy i siły

Kunio
23-04-10, 12:33
Rok temu zrobiłem sobie 4 tyg cykl krety. Firma inkosport wiec chyba ok. Przybyło mi wtedy ok 2kg
W lutym tego roku zrobiłem kolejny cykl - 6 tyg, ta sama kreta - przyrost 0kg
Teraz chciałem powtórzyć - biorę 2 tydzień - przyrost 0kg
Dlatego zaprzestałem bo nie ma sensu sie faszerować

Dlaczego tak jest?

D3
23-04-10, 12:44
A dieta jest?

sts
23-04-10, 14:09
nie jesz nie rośniesz kreta meta co byś brał nie ruszy bez jedzenia.

///M
23-04-10, 15:13
nie jesz nie rośniesz meta co byś brał nie ruszy bez jedzenia.

A to ciekawe.

Patriot
23-04-10, 15:25
@Daniel

nie wiem czy w twojej odpowiedzi chodzi o to, że uważasz że to co napisał sts to nie prawda, bo jeśli tak to bez komentarza :)

Jesteś tym co jesz :)

codo autora tematu, to tak jak pierwsze pytanie, dieta jest ?

///M
23-04-10, 15:31
No ok nie chcę się z nikim kłócić. Ale z tego co widzę po kumplach którzy biorą metę i nie maja diet to czy na pewno konieczna jest dieta?

Kunio
23-04-10, 15:53
Dietę mam tę samą co rok temu - a kiedyś pompowało. Teraz ni chuja ;)

Sosna91
23-04-10, 16:29
No ok nie chcę się z nikim kłócić. Ale z tego co widzę po kumplach którzy biorą metę i nie maja diet to czy na pewno konieczna jest dieta?

niektórzy nie maja ale i tak jedza duzo i dobrze, duzo tez zalezy od genow wiec zgodze sie z Toba ze niektorzy przy jej braku rowniez sobie radza. Sam nigdy nie mialem idealnie zbilansowanej.

ale Ci co maja trudniej no to niestety musza sie wysilic i zaczac od tego.

rmn
23-04-10, 16:46
to może czas na inną?

KowalX
23-04-10, 16:54

Nabrałeś masy przez ten ostatni rok?

Kunio
23-04-10, 17:13
przed wakacjami ważyłem 80, w wakacje schudłem bo nie ćwiczyłem i teraz dopiero wróciłem do starej masy. Ogólnie u mnie jest masakra z przytyciem.
Myslałem że może powinienem kupić inną krete, bo do tej się przyzwyczaiłem

D3
23-04-10, 17:15

Jak już jeden z kolegów wspomniał może czas zmienić dietę. Zamieść tutaj swoją dietę do oceny chłopakom może tylko tobie się wydaje, że to jest dieta, a to dieta na masę faktycznie nie jest.

KowalX
23-04-10, 17:23
Myslałem że może powinienem kupić inną krete, bo do tej się przyzwyczaiłem
Przyzwyczajenie niemożliwe jeśli spożywasz cyklicznie choć swoją drogą nie na każdego kreta działa.

Kunio
23-04-10, 17:24
Bo nie jest :) Wpierdzielam wszystko jak leci
I jak już pisałem, zawsze tak jadłem i kiedyś jakoś szło ;)

KowalX
23-04-10, 17:25
Może masz większą masę i trzeba wpierdzielać więcej ;).Początkowo też organizm inaczej reaguję na trening.

ht
23-04-10, 17:47
musisz dolozyc kalorii. skoro szla masa i sie zatrzymala to innej opcji niema. a co do kolegow, to na poczatku kazdemu idzie masa bez diety. potem sie zaczynaja robic schody i jest walka o kazdy kilogram;)
co do krety to fakt firma jakas malo mi znajoma.

Wiki
23-04-10, 17:51

ale wiedzą że trzeba wpieralac. Więc wpierdalają byle co i pewnie sporo tłuszczu im idzie, a z mety aromatyzuje bardzo, więc wiekszość z tego co zrobili to smalec i woda. Pewnie nie wiedzą nawet co to jest odblok i wszystko im spadnie, oprócz tłuszczyku :).
aczykolwiek trochę mięsa może pójść, jesli mają jakąs minimalną wiedzę, chociażby o treningu (nie mówię tutaj o - trzeba trenować codziennie :))

AKRO
23-04-10, 19:32
Kunio wklej swoja diete i trening.