PDA

Zobacz pełną wersję : Jaka odzrywke wybrac

goodman
05-04-10, 19:03
Witam mam 23lata 170 cm wzrostu ok 41 w bicepsie i 92 kg wagi
Ostatnio powróciłem do siłowni i biorę sie za siebie. Musze zgubic parę kg i nabrać siły jak i kondycji.
I tu moje pytanie jaki suplement powinienem stosować bo kiedyś mi znajomy polecał HMB inny znowu powiedział ze hmb to tylko z kreatyna, Nie mam za wiele siana na suplementy wiec chciałbym to co mam spożytkować właściwie.
Zastanawiam sie nad suplementem HORSE POWER.
Prosze o jakaś porade

KowalX
05-04-10, 19:06
Skoro ostatnio powróciłeś na siłownie to daruj sobie suplementy.

Essen
05-04-10, 19:16
Jak chcesz zrzucic kilogramy to dieta i aeroby.

goodman
05-04-10, 19:32
A kreatyna lub HMB ??? nic narazie nie dodawać aby pomoc w zrzuceniu kilka kg ??

BoloYeung
05-04-10, 19:35
narazie niet

Romek
05-04-10, 19:38
a jaki masz bf ?? i jaka budowe?

goodman
05-04-10, 19:50
Wygladam TAK :) nie wiem co to BF
Myślęze zdjecia pokarzą najwięcej sami ocenicie
http://img696.imageshack.us/i/36744158.jpg/
http://img688.imageshack.us/i/48938222.jpg/
http://img687.imageshack.us/i/66804390.jpg/

Romek
05-04-10, 20:02
brzuszek bylby najbardziej pomocny :D no ale myśle ze 30min po kazdym treningu pobiegac czy na rowerku posmigac chociaz ze 3xweek. Hmm nie wiem czy to prawda z HMB ale słyszalem ze podczas brania jest spoko chudnie sie ale pozniej jak przestaniesz brac to wraca normalna waga, nie wiem czy to prawda bo nie brałem niech moze inni sie wypowiedza.Co do kondycji to tak jak napisalem na poczatku... suple w ostatecznosci takie moje zdanie

Dawidhardcore
05-04-10, 20:08
Witam mam 23lata 170 cm wzrostu ok 41 w bicepsie i 92 kg wagi
Ostatnio powróciłem do siłowni i biorę sie za siebie. Musze zgubic parę kg i nabrać siły jak i kondycji.
I tu moje pytanie jaki suplement powinienem stosować bo kiedyś mi znajomy polecał HMB inny znowu powiedział ze hmb to tylko z kreatyna, Nie mam za wiele siana na suplementy wiec chciałbym to co mam spożytkować właściwie.
Zastanawiam sie nad suplementem HORSE POWER.
Prosze o jakaś porade

jesli juz tak bardzo chcesz cos zakupic to zakup sobie l-karnityne na odchudzanie,tylko wiesz sama karnityna nic ci nie da,a pozatym kreatyna jest do budowania masy i uzupelniania w tego czego ci brak,a nie na odchudzanie...Jeszcze do karnityny musisz miec dobra diete na redukcje,ale to znajdziesz w diecie w podwieszonych tematach,nara

ht
05-04-10, 20:25
na l-karnityne szkoda kasy. chyba ze robisz kompletna suplementacje i chcesz dodadc jako dodatek. jesli myslisz ze ci sama pomoze spalic zbedny fat to niesty musze cie zawiezc. lipa!!!!!!!
daj jakis dobry spalacz i bialko jesli wystarczy to bcaa. ze spalaczy polecam mitotropin. naprawde dziala.

Dawidhardcore
05-04-10, 20:45
no mu nie pomoze ,ale kiedys praktykowalem jak wazylem 80kg przy wzroscie 170 i schudlem 10kg ,ale wtedy bylem mlody i glupi i dlatego ;D

ht
05-04-10, 21:46
skoro uwazasz ze nie pomoze i ze byles mlody i glupi to po co polecasz??? nabijasz posty czy liczysz na soga???

Dawidhardcore
05-04-10, 21:52
skoro uwazasz ze nie pomoze i ze byles mlody i glupi to po co polecasz??? nabijasz posty czy liczysz na soga???

ani to ani to,ale ja jak juz napisalem schudlem 10kg przez miesiac majac dobra diete i wlasnie l-karnityne

ht
05-04-10, 22:01
schudles dzieki diecie i aero a nie lkanirtynie

Dawidhardcore
05-04-10, 22:13
schudles dzieki diecie i aero a nie lkanirtynie

wiem:D ale wiesz niepotrzebnie bym karnityny nie bral , a jeszcze wczesniej jak sie odchudzalem i nie bralem l-karnityny to ciezko mi bylo schudnac,ale jest dobrze

KowalX
05-04-10, 22:55
wiem:D ale wiesz niepotrzebnie bym karnityny nie bral , a jeszcze wczesniej jak sie odchudzalem i nie bralem l-karnityny to ciezko mi bylo schudnac,ale jest dobrze
Dzięki karnitynie nie stracisz masy.

Dawidhardcore
05-04-10, 23:05
wiadomo ze dzieki samej karnitynie nie

repo
06-04-10, 08:54
Wedlug mnie, to powinienes kupic jakies bialko, bcaa, oraz glutamine. Do tego dotaj np. Thermo Stim, i witaminki. Pamietaj o diecie!

Teraz pytanie do znawcow:
Podczas robienia redukcji mozna stosowac jablczan kreatyny, lub innej (wiadomo nie mono)?

szycha77
06-04-10, 09:40
powinienes kupic jakies bialko,
Jakieś białko nie pomoże, potrzeba białka o podwójnej dawce, he he. Jak w reklamie:P

repo
06-04-10, 10:37
Piszac jakies mialem na mysli, ze kazdy z nas preferuje inne bialko:) Jedni np wola Ostrowie...a i inni np. Olimp whey complex:) - jak ja hehe;p

D3
06-04-10, 10:55
Bo Ostrowia jest po kosztach, może dlatego.

KowalX
06-04-10, 11:17
Wedlug mnie, to powinienes kupic jakies bialko, bcaa, oraz glutamine. Do tego dotaj np. Thermo Stim, i witaminki. Pamietaj o diecie!

Dlaczego akurat to?
A według mnie to nic nie powinien na razie brać z tych rzeczy.

Teraz pytanie do znawcow:
Podczas robienia redukcji mozna stosowac jablczan kreatyny, lub innej (wiadomo nie mono)?

Mono to najlepszy wybór.

repo
06-04-10, 16:33
Mógłbyś bardziej uzasadniać swoje wypowiedzi?

KowalX
06-04-10, 21:43
Mógłbyś bardziej uzasadniać swoje wypowiedzi?
Mógłbyś Ty uzasadnić po co mu takie suple skoro zaczyna treningi,nie wiesz jak z dietą i po co takie połączenie?
A czemu nie mono?