PDA

Zobacz pełną wersję : Omka czy tesc propionate

bodzio123
02-04-10, 15:26
Witam chce zaczac cykl 100tabsow mety i nie wiem czy z omka czy z tesciem ? Koledzy mi doradzali zebym wziol omke ale wole opinii kogos kto sie na tym zna .. Z gory dziekuje.

Keni
02-04-10, 15:46
Propionat to krotki tesc musisz go kuc co drugi dzien. Przy omadrenie bedziesz mial duza retencje wody. To jest twoj pierwszy cykl????. To na poczatek wez sobie prolongatum z metka Pociagnij tescia 8 tyg kuj go sobie co 3 dzień 100mg-150mg a 200 tabletek mety. To co napisales nie mozna nazwac cyklem bierze sie dlugie albo krotkie cykle na poczatek moim zdaniem 200 mety piramidalnie i 20 testosteronu do tego wez sobie kreatyne glutamine jakis gajner dobra odzywka i jedzenie. na koniec cyklu nolva clomid to jest moja sugestia inni ci moga inaczej poradzic.

bodzio123
02-04-10, 15:53
Aha rozumiem ;d Tak to moj pierwszy cykl , mam bialko mass xxl kreatyne tez mam z dextrozą. Ja myslalem zeby 10 strzalow omki i do tego metka codziennie ;) a po tym malym cyklu cos dorzucic ;d myslalem o winstrolu..

BoloYeung
02-04-10, 16:02
omka to tez testosteron ale mix 4 rodzaje testosteronu i 10 strzałów omki plus meta to nie cykl.
Jeśli to Twój pierwszy to sam prop wystarczy albo meta jak wolisz zalerzy co chcesz oczywiscie budować odpowiednia dieta i bedą efekty

ale najpierw wypełnij to , wtedy lepiej Ci pomogą http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?199-Zanim-zadasz-pytanie!

ht
02-04-10, 16:11
keni dlaczego kolesiowi na pierwszy cykl rozpisujesz dwa srodki?? do twego piszesz mu dawki nie wiedzac nawet ile wazy....do tego meta piramidalnie.... eh. szkoda czytac.

daj jakies dane o sobie to cos sie rozpisze.

bodzio123
02-04-10, 16:13
a) Stażu 7 miesiecy
b) Celu Cyklu (np. masa/siła/rzeźba) masa sila rzezba
c) Dotychczasowego kontaktu z saa nie bylo
d) Przeciwwskazań nie mam
e) wiek, waga. 18lat , 70kg

bodzio123
02-04-10, 16:31
doradzi ktos coss ?

bullet
02-04-10, 16:37
cel masa sila rzeżba- sory kolego ale takie rzeczy tylko w erze.
widziales kiedys sportową cieżarówke wioząca 40 ton z predkością 300km/h???? NIEMOZLIWE co??
podobnie jest z celem masa siła i rzaźba.
poza tym na pierwszy raz jak juz masz ta metke to sobie ją podziel na 4 tygodnie, kazdego dnia po 4 tabsy
i tak wyjdzie troche za malo tego.
nie bierz dwoch srodkow na pierwszy raz a tym bardziej omki.
a wogole to przydalo by sie nad dieta popracowac. ale wiem ze i tak i tak walniesz ta metke wiec jak juz to masz zrobic to zrob z glową :)

bodzio123
02-04-10, 16:42
No nie , nie widzialem xD dlaczego nie moge brac omki i metki razem ? a po jakim czasie , po ilu cyklach moge winstrol uzyc ?

bullet
02-04-10, 17:27
owszem mozesz. mozesz tez oczywiscie robic wszystko co zechcesz- mozesz sobie kutasa tez obciac.
zadales pytanie dostales odpowiedz. aty jeszcze drazysz temat.
zrob jak uwazasz ale nie przychodz tutaj po pomoc. bo pomoc juz dostajesz od nas teraz

MAXIMUS 2
02-04-10, 17:38
idzisz Bullet na 1 cyklon oma nie źle chce w kocioł walić a fiuta w słoik z formaliną i nad łużkiem niech se powiesi kto ci to doradził kolego.

Pawlos159
02-04-10, 18:04
I do tego mikroskop niech sobie kupi jak mu się po nie które części ciała zmniejszą:) Tak na poważnie to seta mety jak na pierwszy raz w zupełności wystarczy . Dawkowanie mie sie wydaje że 20mg dziennie to maks lub 15 mg przez 5 tygodni .I do tego kretke z węglowodanami na uzupełnienie diety niech zapoda i powinno być git.Ja tak robiłem. 3 cykle z samej metki i dwa z winstrolu w tabsach . Zanim pomyślalem o kłuciu,ale zrobi jak będzie uważał:)

bullet
02-04-10, 19:51
pawlos to nie jest tak ze najpierw tabsy a potem dopiero szoty.
bo przeciez nie mozesz powiedziec ze anapolon w tabsach jest slabszy dla organizmu niz prop w strzałach.
ja z koleji mam za soba juz kilka cykli a dopiero teraz siegam po wino pierwszy raz.
poza tym pamietaj ze tabsy duuuzo bardziej ryja watrobe niz strzały.

D3
02-04-10, 19:59
100tabsów mety? Co chcesz tym zrobić, połaskotać wątrobę?

Powiem inaczej:

- za mały staż
- nieodpowiedni wiek
- słaba wiedza z zakresu diety, treningu i suplementacji

Daj sobie jeszcze z 2-3lata i zgłoś się wtedy.

bullet
02-04-10, 21:58
ale on i tak wyebie ta metke. po co sie angażowac w jego sprawy.

bodzio123
02-04-10, 22:05
ja wyjebie mete i omke xDDDD a potem zrobie cykl winka i bede duzym hujem XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDD nie wkrecam po co sie denerwujecie pytam tylko o rady .. bozeeeeeeee dzieki chlopaki ;)

bodzio123
02-04-10, 22:11
ej ale do winstrolu jest lepsza omka czy tesc ? ostatnie moje pytanko ;) 100 mety , omka a potem winstrol ? czy 100 mety tesc a potem winko ? !

ht
02-04-10, 23:38
ej ale do winstrolu jest lepsza omka czy tesc ? ostatnie moje pytanko ;) 100 mety , omka a potem winstrol ? czy 100 mety tesc a potem winko ? !

fallen pocisnij cos bo ja nie mam do tego glowy...

Pawlos159
03-04-10, 07:03
Bullet tu się z Tobą zgodzę jeżeli chodzi o anapolon i winko konkretnie ryją wątrobę. Tylko wiesz mi te 4 lata temu jak zaczynałem pierwsze cykle z tabsów to radzili mi najpierw meta a na ubicie winko stąd mój pomysł.Ale wy jesteście bardziej doświadczeni dla tego się z wami nie spieram.A najlepiej niech zrobi tak jak powiedział Narg i poczka jeszcze dwa lata

vold
03-04-10, 12:55
a) Stażu 7 miesiecy
b) Celu Cyklu (np. masa/siła/rzeźba) masa sila rzezba
c) Dotychczasowego kontaktu z saa nie bylo
d) Przeciwwskazań nie mam
e) wiek, waga. 18lat , 70kg

Najlepszy wybór to test prop.

vold
03-04-10, 12:58

A lepiej się jeździ samochodem czy autem ???

Tak to teto jak i to, poprostu trzeba dobrać pod dany cel.

ht
03-04-10, 14:34
hhmmm vold liczylem na falena ze wkeli pod to jakis fajny obrazek:) a ty popsules wszystko... hehe.