Zobacz pełną wersję : Omka czy tesc propionate
Witam chce zaczac cykl 100tabsow mety i nie wiem czy z omka czy z tesciem ? Koledzy mi doradzali zebym wziol omke ale wole opinii kogos kto sie na tym zna .. Z gory dziekuje.
Propionat to krotki tesc musisz go kuc co drugi dzien. Przy omadrenie bedziesz mial duza retencje wody. To jest twoj pierwszy cykl????. To na poczatek wez sobie prolongatum z metka Pociagnij tescia 8 tyg kuj go sobie co 3 dzień 100mg-150mg a 200 tabletek mety. To co napisales nie mozna nazwac cyklem bierze sie dlugie albo krotkie cykle na poczatek moim zdaniem 200 mety piramidalnie i 20 testosteronu do tego wez sobie kreatyne glutamine jakis gajner dobra odzywka i jedzenie. na koniec cyklu nolva clomid to jest moja sugestia inni ci moga inaczej poradzic.
Aha rozumiem ;d Tak to moj pierwszy cykl , mam bialko mass xxl kreatyne tez mam z dextrozą. Ja myslalem zeby 10 strzalow omki i do tego metka codziennie ;) a po tym malym cyklu cos dorzucic ;d myslalem o winstrolu..
omka to tez testosteron ale mix 4 rodzaje testosteronu i 10 strzałów omki plus meta to nie cykl.
Jeśli to Twój pierwszy to sam prop wystarczy albo meta jak wolisz zalerzy co chcesz oczywiscie budować odpowiednia dieta i bedą efekty
ale najpierw wypełnij to , wtedy lepiej Ci pomogą http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?199-Zanim-zadasz-pytanie!
keni dlaczego kolesiowi na pierwszy cykl rozpisujesz dwa srodki?? do twego piszesz mu dawki nie wiedzac nawet ile wazy....do tego meta piramidalnie.... eh. szkoda czytac.
daj jakies dane o sobie to cos sie rozpisze.
a) Stażu 7 miesiecy
b) Celu Cyklu (np. masa/siła/rzeźba) masa sila rzezba
c) Dotychczasowego kontaktu z saa nie bylo
d) Przeciwwskazań nie mam
e) wiek, waga. 18lat , 70kg
cel masa sila rzeżba- sory kolego ale takie rzeczy tylko w erze.
widziales kiedys sportową cieżarówke wioząca 40 ton z predkością 300km/h???? NIEMOZLIWE co??
podobnie jest z celem masa siła i rzaźba.
poza tym na pierwszy raz jak juz masz ta metke to sobie ją podziel na 4 tygodnie, kazdego dnia po 4 tabsy
i tak wyjdzie troche za malo tego.
nie bierz dwoch srodkow na pierwszy raz a tym bardziej omki.
a wogole to przydalo by sie nad dieta popracowac. ale wiem ze i tak i tak walniesz ta metke wiec jak juz to masz zrobic to zrob z glową :)
No nie , nie widzialem xD dlaczego nie moge brac omki i metki razem ? a po jakim czasie , po ilu cyklach moge winstrol uzyc ?
owszem mozesz. mozesz tez oczywiscie robic wszystko co zechcesz- mozesz sobie kutasa tez obciac.
zadales pytanie dostales odpowiedz. aty jeszcze drazysz temat.
zrob jak uwazasz ale nie przychodz tutaj po pomoc. bo pomoc juz dostajesz od nas teraz
idzisz Bullet na 1 cyklon oma nie źle chce w kocioł walić a fiuta w słoik z formaliną i nad łużkiem niech se powiesi kto ci to doradził kolego.
I do tego mikroskop niech sobie kupi jak mu się po nie które części ciała zmniejszą:) Tak na poważnie to seta mety jak na pierwszy raz w zupełności wystarczy . Dawkowanie mie sie wydaje że 20mg dziennie to maks lub 15 mg przez 5 tygodni .I do tego kretke z węglowodanami na uzupełnienie diety niech zapoda i powinno być git.Ja tak robiłem. 3 cykle z samej metki i dwa z winstrolu w tabsach . Zanim pomyślalem o kłuciu,ale zrobi jak będzie uważał:)
pawlos to nie jest tak ze najpierw tabsy a potem dopiero szoty.
bo przeciez nie mozesz powiedziec ze anapolon w tabsach jest slabszy dla organizmu niz prop w strzałach.
ja z koleji mam za soba juz kilka cykli a dopiero teraz siegam po wino pierwszy raz.
poza tym pamietaj ze tabsy duuuzo bardziej ryja watrobe niz strzały.
100tabsów mety? Co chcesz tym zrobić, połaskotać wątrobę?
Powiem inaczej:
- za mały staż
- nieodpowiedni wiek
- słaba wiedza z zakresu diety, treningu i suplementacji
Daj sobie jeszcze z 2-3lata i zgłoś się wtedy.
ale on i tak wyebie ta metke. po co sie angażowac w jego sprawy.
ja wyjebie mete i omke xDDDD a potem zrobie cykl winka i bede duzym hujem XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDD nie wkrecam po co sie denerwujecie pytam tylko o rady .. bozeeeeeeee dzieki chlopaki ;)
ej ale do winstrolu jest lepsza omka czy tesc ? ostatnie moje pytanko ;) 100 mety , omka a potem winstrol ? czy 100 mety tesc a potem winko ? !
ej ale do winstrolu jest lepsza omka czy tesc ? ostatnie moje pytanko ;) 100 mety , omka a potem winstrol ? czy 100 mety tesc a potem winko ? !
fallen pocisnij cos bo ja nie mam do tego glowy...
Bullet tu się z Tobą zgodzę jeżeli chodzi o anapolon i winko konkretnie ryją wątrobę. Tylko wiesz mi te 4 lata temu jak zaczynałem pierwsze cykle z tabsów to radzili mi najpierw meta a na ubicie winko stąd mój pomysł.Ale wy jesteście bardziej doświadczeni dla tego się z wami nie spieram.A najlepiej niech zrobi tak jak powiedział Narg i poczka jeszcze dwa lata
a) Stażu 7 miesiecy
b) Celu Cyklu (np. masa/siła/rzeźba) masa sila rzezba
c) Dotychczasowego kontaktu z saa nie bylo
d) Przeciwwskazań nie mam
e) wiek, waga. 18lat , 70kg
Najlepszy wybór to test prop.
A lepiej się jeździ samochodem czy autem ???
Tak to teto jak i to, poprostu trzeba dobrać pod dany cel.
hhmmm vold liczylem na falena ze wkeli pod to jakis fajny obrazek:) a ty popsules wszystko... hehe.