Zobacz pełną wersję : Ból sutka
Witam , mam 18 lat i ostatnio zauważyłem ze jeden sutek troszkę urósł i niekiedy czuje ból w nim... nie wiem co to jest... oby nie rak.
Nie wydaje mi się żeby to było gino , czytałem na necie i podobno to jest przejściowe... ale ile w tym prawdy to nie wiem.
no jest przejsciowe ale takei cos to mialem w wieku hmm 13-15lat jakos tak, że mi jeden sutek stwardniał i bołał a za jakis czas drugi, w tym czasie pierwszy juz był normalny, to było z dorastaniem związane ale Ty masz juz 18lat wiec troche dziwne
fallenursus
19-03-10, 18:48
http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?24260-Ginekomastia
poczytaj i powiedz cos wiecej.
no jest przejsciowe ale takei cos to mialem w wieku hmm 13-15lat jakos tak, że mi jeden sutek stwardniał i bołał a za jakis czas drugi, w tym czasie pierwszy juz był normalny, to było z dorastaniem związane ale Ty masz juz 18lat wiec troche dziwne
Tez miałem takie coś za czasów gimnazjum ale powróciło.
Dodam jeszcze ,że kolo sutka jakiś 1cm w bok czuje jakąś grudkę...
fallen jeżeli chodzi Ci o kobiece cycki to ich nie mam tylko przy jednym sutku mam jakąś grudkę i czasem boli leciutko...
fallenursus
19-03-10, 19:59
idz do lekarza, tylko nie daj se wmowic ze to przez dorastanie.
Tak zaczęło się robić gdy zaczynałem robić ćwiczenia na rozciąganie klaty nie wiem czy to przez to... nie brałem żadnych ' koksów ' ciągle jadę na sucho , miałem kiedyś cykl na krecie ale to dawno temu a co do lekarza to udam się jak najprędzej.