Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Ból sutka

BuryZenek
19-03-10, 16:57
Witam , mam 18 lat i ostatnio zauważyłem ze jeden sutek troszkę urósł i niekiedy czuje ból w nim... nie wiem co to jest... oby nie rak.

BuryZenek
19-03-10, 18:06
Nie wydaje mi się żeby to było gino , czytałem na necie i podobno to jest przejściowe... ale ile w tym prawdy to nie wiem.

Sosna91
19-03-10, 18:14
no jest przejsciowe ale takei cos to mialem w wieku hmm 13-15lat jakos tak, że mi jeden sutek stwardniał i bołał a za jakis czas drugi, w tym czasie pierwszy juz był normalny, to było z dorastaniem związane ale Ty masz juz 18lat wiec troche dziwne

fallenursus
19-03-10, 18:48
http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?24260-Ginekomastia
poczytaj i powiedz cos wiecej.

BuryZenek
19-03-10, 19:50
no jest przejsciowe ale takei cos to mialem w wieku hmm 13-15lat jakos tak, że mi jeden sutek stwardniał i bołał a za jakis czas drugi, w tym czasie pierwszy juz był normalny, to było z dorastaniem związane ale Ty masz juz 18lat wiec troche dziwne

Tez miałem takie coś za czasów gimnazjum ale powróciło.
Dodam jeszcze ,że kolo sutka jakiś 1cm w bok czuje jakąś grudkę...

fallen jeżeli chodzi Ci o kobiece cycki to ich nie mam tylko przy jednym sutku mam jakąś grudkę i czasem boli leciutko...

fallenursus
19-03-10, 19:59
idz do lekarza, tylko nie daj se wmowic ze to przez dorastanie.

BuryZenek
19-03-10, 20:11
Tak zaczęło się robić gdy zaczynałem robić ćwiczenia na rozciąganie klaty nie wiem czy to przez to... nie brałem żadnych ' koksów ' ciągle jadę na sucho , miałem kiedyś cykl na krecie ale to dawno temu a co do lekarza to udam się jak najprędzej.