PDA

Zobacz pełną wersję : Kreatyna ... ale jaki rodzaj

Shelby
18-03-10, 23:12
no wlaśnie i w tym problem dla laików w suplementacji. Monohydrat, creapure a moze Kre Alkalyn? Najwiecej na forum mozna poczytac o monohydratach. Creapure chwalony, że najczystszy i lepszy??? hmmm a co z Kre Alkalyn? Jakie opinie o tym buforowanym monohydracie? Niby mocniejszy i zniwelowane skutki uboczne....
Chetnie poczytam wasze zdania o tych rodzajach. Najbardziej ciekawi mnie Kre Alkalyn. Jakies opinie użytkowników Kre Alkalynu?

Shelby
18-03-10, 23:21
... zapomnialem dodac ze interesuja mnie rowniez opinie o Kre Alkalyn 2500 Mega Caps z Olimpa
+ pytanie poboczne: czy przy staosowaniu dieta, kreatyna, HMB i aminokwasy mozna to polaczyc z termogenikami dla niwelacji tkanki tluszczowej?

burn
18-03-10, 23:23
Jak masz trochę kasy do wydania, to możesz próbować bawić się w Kre Alkalyn.
Opnie są różne. Nadzwyczajnych efektów chyba się nie spodziewasz. Jak to z odżywkami bywa na jednego podziała lepiej, na drugiego gorzej.

KowalX
18-03-10, 23:55
Kre Alkalyn = lipa

creapure/mono = to co lubią smoki :)

Shelby
19-03-10, 05:45
a co z termogenikami w polaczeniu z kreatyna, hmb, aminkami i bialkiem???
bedzie to wspolgrac?

MolderDist
21-03-10, 21:34
kreatyna, bcaa, odzywka białkowa - tak

hmb - nie

szycha77
22-03-10, 00:31
Jeżeli upierasz się na kre all to polecam firmę EFX Oni jako pierwsi to opatentowali.

KowalX
22-03-10, 01:40
Jeżeli upierasz się na kre all to polecam firmę EFX Oni jako pierwsi to opatentowali.

Ale głupoty napisałeś :rockon:

szycha77
22-03-10, 08:51
Ale głupoty napisałeś :rockon:

Zapomniałem, że ty same mądrości piszesz... Przykład? "Obciążaj uda robiąc brzuch" Super mądra rada Panie "Ekspert"

szycha77
22-03-10, 09:12
http://www.aaefx.pl/index.php?option=com_content&task=category&sectionid=5&id=56&Itemid=93

KowalX
22-03-10, 09:37
Przykład? "Obciążaj uda robiąc brzuch" Super mądra rada Panie "Ekspert"

Jak już coś cytujesz nie wyjmuj z kontekstu,bo się ośmieszysz.Tak robiąc dolne partię brzucha czyli unosząc nogi nie należy obciążać nóg poniżej kolan gdyż nie działa to na nie zbyt dobrze.Jeszcze coś?I następnym razem życzę więcej samokrytyki w stosunku do siebie ,bo chyba śmiać się nie potrafisz z własnych strzelonych wpadek,albo nie rozumiesz,nie wnikam.W każdym razie wyluzuj ;)

KowalX
22-03-10, 09:49
http://www.aaefx.pl/index.php?option=com_content&task=category&sectionid=5&id=56&Itemid=93
Kreatyny jest opatentowana więc żadna firma nie może pod tą nazwą sprzedawać innego produktu,dopiero bodajże po upływie 20lat patent przemija.Każdy produkt z logiem Kre-Alkalyn® to jedno i to samo sprzedawane pod różnymi markami.Koncerny płacą za to grube pieniądze by móc używać tej nazwy i danej technologi

szycha77
22-03-10, 13:11
Jak już coś cytujesz nie wyjmuj z kontekstu,bo się ośmieszysz.Tak robiąc dolne partię brzucha czyli unosząc nogi nie należy obciążać nóg poniżej kolan gdyż nie działa to na nie zbyt dobrze.Jeszcze coś?I następnym razem życzę więcej samokrytyki w stosunku do siebie ,bo chyba śmiać się nie potrafisz z własnych strzelonych wpadek,albo nie rozumiesz,nie wnikam.W każdym razie wyluzuj ;)

Każdy ma z nas wpadki, JA RÓWNIEŻ!!! Wiem kiedy mam wpadkę a kiedy nie.
A co brzucha to chyba każdy wie, że obciążenie poniżej kolan ma zły wpływ. A obciążyć uda jest o wiele trudniej...

szycha77
22-03-10, 13:13
Kreatyny jest opatentowana więc żadna firma nie może pod tą nazwą sprzedawać innego produktu,dopiero bodajże po upływie 20lat patent przemija.Każdy produkt z logiem Kre-Alkalyn® to jedno i to samo sprzedawane pod różnymi markami.Koncerny płacą za to grube pieniądze by móc używać tej nazwy i danej technologi

Dopóki koleś nie spróbuje kre all, to nie będzie wiedział czy na niego działa, prawda? Oczywiście nie chodzi mi o syf taki jak: Megabol czy Olimp.

KowalX
22-03-10, 16:21
Każdy ma z nas wpadki, JA RÓWNIEŻ!!! Wiem kiedy mam wpadkę a kiedy nie.
A co brzucha to chyba każdy wie, że obciążenie poniżej kolan ma zły wpływ. A obciążyć uda jest o wiele trudniej...

Nie wiem kto ma ,kto nie po prostu za bardzo wziąłeś sobie do siebie zwykłą pierdołę.Niby każdy tylko nie wiem po co mnie tu cytowałeś, jeszcze wyjęte z kontekstu.Nigdy się nie obciąża poniżej w tym ćwiczeniu.

Dopóki koleś nie spróbuje kre all, to nie będzie wiedział czy na niego działa, prawda? Oczywiście nie chodzi mi o syf taki jak: Megabol czy Olimp.

Jak już mówiłem nieważna firma ,bo jeśli jest patent to jedno i to samo.Próbować nie musi ,bo są badania ,że jest z dupy wart :)
pzdr

Shelby
22-03-10, 20:27
Kre all i bcaa mam z Fitmaxa, hmb i termogenik z Olimpa, odzywke proteinową szedzką (zawartosc protein 82g)

Dieta jak tylko moge ale staram sie jak moge, duzo kuraka, jajka, serek, brazowy ryz, umiarkowanie z makaronem i ziemniakami, jak najmniej chleba a jak cos to ciemny. Wcinam 5 razy dziennie. Troche sie pod tym katem zawzialem.

Cykl rozpoczatem wczoraj wiec bede meldowal co jakis czas co i jak.
rano na czczo biore kre all, hmb i termogenik (plus do sniadania witaminy i omega 3)
drugi raz termogenik pol godziny przed obiadem
w dni terningowe: przed treningiem bcaa, po treningu kre all i hmb plus odzywka bialkowa
wieczorem hmb, odzywka bialkowa i zmb
podnioslem ilość wypijanych plynów, glównie wody
w dni nietreningowe nie zozpisuje sie tez biore broszurowo

Powiedzcie mi tylko dlaczego nie laczyc HMB z termogenikiem termo speed extereme (oba z Olimpa)!!! Jezeli jest cos nie tak, to tą kombinacje zastopuje

mich
22-03-10, 20:36
bo nie ma potwierdzonych badań naukowych, że HMB coś daje

KowalX
22-03-10, 20:37
odzywke proteinową szedzką (zawartosc protein 82g)

Daj linka do tego ,bo nie kojarzę .

Powiedzcie mi tylko dlaczego nie laczyc HMB z termogenikiem termo speed extereme (oba z Olimpa)!!! Jezeli jest cos nie tak, to tą kombinacje zastopuje
Autorowi chodził by nie kupować.Jeśli już masz możesz łączyć bez problemu.

Shelby
22-03-10, 22:15
http://www.iox.se/page.php?page=protein
jezeli czegos nie doczytasz zglos sie do mnie hehe

KowalX
22-03-10, 22:28
No wygląda na koncentrat serwatki,ale głowy sobie nie dam uciąć :)

Shelby
23-03-10, 17:34
moge podrzucic linki do paru szwedzkich sklepów
http://kostexperten.se/
http://www.gymgrossisten.com/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik.fcgi?funk=startsida&Avd=1
http://www.gymfocus.com/

Shelby
25-03-10, 21:30
Kolejne pytanko:
wiadomo dni treningowe, dni wolne itd.
chodzi mi jednak o rozdzielenie cwiczen uzeleznione dostepnym wolnym czasem (ktorego nie mam w zapasie)
ale jak bym w dni treningowe przesunal cwiczenia miesni brzucha na rano podtrzymujac wieczorne cwiczenia glowne to jakby to wygladalo?
czyli
- dzien treningowy: brzuch rano + silka wieczorem
- dzien nietreningowy
itd.
czekam na opinie od was

szycha77
27-03-10, 00:30
Jak mało czasu to ćwicz brzucho w przerwach pomiędzy ćwiczeniami i nie kombinuj.