Zobacz pełną wersję : Kreatyna ... ale jaki rodzaj
no wlaśnie i w tym problem dla laików w suplementacji. Monohydrat, creapure a moze Kre Alkalyn? Najwiecej na forum mozna poczytac o monohydratach. Creapure chwalony, że najczystszy i lepszy??? hmmm a co z Kre Alkalyn? Jakie opinie o tym buforowanym monohydracie? Niby mocniejszy i zniwelowane skutki uboczne....
Chetnie poczytam wasze zdania o tych rodzajach. Najbardziej ciekawi mnie Kre Alkalyn. Jakies opinie użytkowników Kre Alkalynu?
... zapomnialem dodac ze interesuja mnie rowniez opinie o Kre Alkalyn 2500 Mega Caps z Olimpa
+ pytanie poboczne: czy przy staosowaniu dieta, kreatyna, HMB i aminokwasy mozna to polaczyc z termogenikami dla niwelacji tkanki tluszczowej?
Jak masz trochę kasy do wydania, to możesz próbować bawić się w Kre Alkalyn.
Opnie są różne. Nadzwyczajnych efektów chyba się nie spodziewasz. Jak to z odżywkami bywa na jednego podziała lepiej, na drugiego gorzej.
Kre Alkalyn = lipa
creapure/mono = to co lubią smoki :)
a co z termogenikami w polaczeniu z kreatyna, hmb, aminkami i bialkiem???
bedzie to wspolgrac?
MolderDist
21-03-10, 21:34
kreatyna, bcaa, odzywka białkowa - tak
hmb - nie
Jeżeli upierasz się na kre all to polecam firmę EFX Oni jako pierwsi to opatentowali.
Jeżeli upierasz się na kre all to polecam firmę EFX Oni jako pierwsi to opatentowali.
Ale głupoty napisałeś :rockon:
Ale głupoty napisałeś :rockon:
Zapomniałem, że ty same mądrości piszesz... Przykład? "Obciążaj uda robiąc brzuch" Super mądra rada Panie "Ekspert"
http://www.aaefx.pl/index.php?option=com_content&task=category§ionid=5&id=56&Itemid=93
Przykład? "Obciążaj uda robiąc brzuch" Super mądra rada Panie "Ekspert"
Jak już coś cytujesz nie wyjmuj z kontekstu,bo się ośmieszysz.Tak robiąc dolne partię brzucha czyli unosząc nogi nie należy obciążać nóg poniżej kolan gdyż nie działa to na nie zbyt dobrze.Jeszcze coś?I następnym razem życzę więcej samokrytyki w stosunku do siebie ,bo chyba śmiać się nie potrafisz z własnych strzelonych wpadek,albo nie rozumiesz,nie wnikam.W każdym razie wyluzuj ;)
http://www.aaefx.pl/index.php?option=com_content&task=category§ionid=5&id=56&Itemid=93
Kreatyny jest opatentowana więc żadna firma nie może pod tą nazwą sprzedawać innego produktu,dopiero bodajże po upływie 20lat patent przemija.Każdy produkt z logiem Kre-Alkalyn® to jedno i to samo sprzedawane pod różnymi markami.Koncerny płacą za to grube pieniądze by móc używać tej nazwy i danej technologi
Jak już coś cytujesz nie wyjmuj z kontekstu,bo się ośmieszysz.Tak robiąc dolne partię brzucha czyli unosząc nogi nie należy obciążać nóg poniżej kolan gdyż nie działa to na nie zbyt dobrze.Jeszcze coś?I następnym razem życzę więcej samokrytyki w stosunku do siebie ,bo chyba śmiać się nie potrafisz z własnych strzelonych wpadek,albo nie rozumiesz,nie wnikam.W każdym razie wyluzuj ;)
Każdy ma z nas wpadki, JA RÓWNIEŻ!!! Wiem kiedy mam wpadkę a kiedy nie.
A co brzucha to chyba każdy wie, że obciążenie poniżej kolan ma zły wpływ. A obciążyć uda jest o wiele trudniej...
Kreatyny jest opatentowana więc żadna firma nie może pod tą nazwą sprzedawać innego produktu,dopiero bodajże po upływie 20lat patent przemija.Każdy produkt z logiem Kre-Alkalyn® to jedno i to samo sprzedawane pod różnymi markami.Koncerny płacą za to grube pieniądze by móc używać tej nazwy i danej technologi
Dopóki koleś nie spróbuje kre all, to nie będzie wiedział czy na niego działa, prawda? Oczywiście nie chodzi mi o syf taki jak: Megabol czy Olimp.
Każdy ma z nas wpadki, JA RÓWNIEŻ!!! Wiem kiedy mam wpadkę a kiedy nie.
A co brzucha to chyba każdy wie, że obciążenie poniżej kolan ma zły wpływ. A obciążyć uda jest o wiele trudniej...
Nie wiem kto ma ,kto nie po prostu za bardzo wziąłeś sobie do siebie zwykłą pierdołę.Niby każdy tylko nie wiem po co mnie tu cytowałeś, jeszcze wyjęte z kontekstu.Nigdy się nie obciąża poniżej w tym ćwiczeniu.
Dopóki koleś nie spróbuje kre all, to nie będzie wiedział czy na niego działa, prawda? Oczywiście nie chodzi mi o syf taki jak: Megabol czy Olimp.
Jak już mówiłem nieważna firma ,bo jeśli jest patent to jedno i to samo.Próbować nie musi ,bo są badania ,że jest z dupy wart :)
pzdr
Kre all i bcaa mam z Fitmaxa, hmb i termogenik z Olimpa, odzywke proteinową szedzką (zawartosc protein 82g)
Dieta jak tylko moge ale staram sie jak moge, duzo kuraka, jajka, serek, brazowy ryz, umiarkowanie z makaronem i ziemniakami, jak najmniej chleba a jak cos to ciemny. Wcinam 5 razy dziennie. Troche sie pod tym katem zawzialem.
Cykl rozpoczatem wczoraj wiec bede meldowal co jakis czas co i jak.
rano na czczo biore kre all, hmb i termogenik (plus do sniadania witaminy i omega 3)
drugi raz termogenik pol godziny przed obiadem
w dni terningowe: przed treningiem bcaa, po treningu kre all i hmb plus odzywka bialkowa
wieczorem hmb, odzywka bialkowa i zmb
podnioslem ilość wypijanych plynów, glównie wody
w dni nietreningowe nie zozpisuje sie tez biore broszurowo
Powiedzcie mi tylko dlaczego nie laczyc HMB z termogenikiem termo speed extereme (oba z Olimpa)!!! Jezeli jest cos nie tak, to tą kombinacje zastopuje
bo nie ma potwierdzonych badań naukowych, że HMB coś daje
odzywke proteinową szedzką (zawartosc protein 82g)
Daj linka do tego ,bo nie kojarzę .
Powiedzcie mi tylko dlaczego nie laczyc HMB z termogenikiem termo speed extereme (oba z Olimpa)!!! Jezeli jest cos nie tak, to tą kombinacje zastopuje
Autorowi chodził by nie kupować.Jeśli już masz możesz łączyć bez problemu.
http://www.iox.se/page.php?page=protein
jezeli czegos nie doczytasz zglos sie do mnie hehe
No wygląda na koncentrat serwatki,ale głowy sobie nie dam uciąć :)
moge podrzucic linki do paru szwedzkich sklepów
http://kostexperten.se/
http://www.gymgrossisten.com/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik.fcgi?funk=startsida&Avd=1
http://www.gymfocus.com/
Kolejne pytanko:
wiadomo dni treningowe, dni wolne itd.
chodzi mi jednak o rozdzielenie cwiczen uzeleznione dostepnym wolnym czasem (ktorego nie mam w zapasie)
ale jak bym w dni treningowe przesunal cwiczenia miesni brzucha na rano podtrzymujac wieczorne cwiczenia glowne to jakby to wygladalo?
czyli
- dzien treningowy: brzuch rano + silka wieczorem
- dzien nietreningowy
itd.
czekam na opinie od was
Jak mało czasu to ćwicz brzucho w przerwach pomiędzy ćwiczeniami i nie kombinuj.