PDA

Zobacz pełną wersję : Odżyweczki ;p

WaRiaT18
15-03-10, 15:39
Elo...
Ćwiczę już 1,5 miesiąca na maxa :D .. Widze tam jakieś małe efekty które przez ten czas zrobiłem, ale mnie to nie zadawala xD...
I chciałbym zacząć brać jakieś dobre odrzywki ..Jak możecie to napiście jakie są najlepsze (najlepiej na mase)...
(i nie piszcie mi żeby mieć dobrą diete i szamać dużo bo to już wiem !!! Polećcie mi tylko jakieś odżywki)

PoZdRo=)

fallenursus
15-03-10, 15:51
(i nie piszcie mi żeby mieć dobrą diete i szamać dużo bo to już wiem !!! Polećcie mi tylko jakieś odżywki)

PoZdRo=)

to teraz trzymaj sie tej diety,a efekty beda.
na mase najlesza wolowina i ziemniaki.

Dominick
15-03-10, 16:03
dokładnie.. efekty beda... nie badz w goracej wodzie kapany bo wyrzucisz kase w bloto... pamietaj dobre jedzenie i ciezki trening

WaRiaT18
15-03-10, 17:04
Ślepi jesteście co pisałem wyżej ???
Poradzcie mi jakie odżywki są dobre na mase... A jak macie mi pisać tak jak ci wyżej to lepiej nic nie piszcie ..;] pzd

KowalX
15-03-10, 17:09
dużo carbo :twisted:

Dominick
15-03-10, 17:09
ku**a zrozum ze w twoim przypadku zadne odzywki ci nie pomoga... za maly staz

ErWeider
15-03-10, 18:53
lol czlowieku to lepiej odrazu za koks siegnij jak po 1 miechu siegasz po odzywki... dopracuj diete i bedzie super!! bez tego to nawet odzywki Ci ch**a dzadzą...

WaRiaT18
15-03-10, 19:52
(Co wy mi wciskacie że ch**ja dadzą.. Ziomki o de mnie z bloku ćwiczą ponad 7 miesięcy i od samego początku cisną na krecie i zajebiście wyglądają...)
Carbo i jakieś znacie dobre jeszcze ??

Dominick
15-03-10, 20:11
carbo to najlepsza odzywka chyba sobie zrobie z cykl z carbo i ostrowii

burn
15-03-10, 21:24
Dodaj obowiązkowo anapolon. W sam raz dla osób z 1,5 miesięcznym stażem.

szycha77
15-03-10, 22:37
www.kulturystyka.org.pl/modules/news/article.php?storyid=209

pure
15-03-10, 22:38
To na ch@%j zakładasz temat. Idz do kolesi z bloku to ci powiedza. Powiem ci tak kolego, nigdy nie mialem lepszych przyrostow jak po samym jedzeniu. Chcesz szybkich przyrostow to nie ten dzial...

Dominick
15-03-10, 22:43
Napisany: 2008/12/24 9:00 Zaktualizowany: 2008/12/24 9:00
Kumpel bral anapolon eleganckie efekty w bardzo szybkim czasie i nic mu nie ma.Zero skutków nie bral odbloka po cyklu i nic mu nie ma a byl na badaniach. Bierzcie go dobry koks :D

"nic mu nie ma"

burn
15-03-10, 22:46
Jajek pewnie też nie ma :)

szycha77
15-03-10, 22:48
Jajek pewnie też nie ma :)
Ale ma cipkę, he he.

Maxi90
15-03-10, 23:34
(Co wy mi wciskacie że ch**ja dadzą.. Ziomki o de mnie z bloku ćwiczą ponad 7 miesięcy i od samego początku cisną na krecie i zajebiście wyglądają...)
Carbo i jakieś znacie dobre jeszcze ??

To ty pojedz na samej diecie i pokaz im ze sa debilami biorac odzywki od poczatku i wyrzucali kase w bloto bo na poczatku sila i masa leca same nawet bez dietki dopracowanej...
BTW miazdza mnie tacy jak ty...na poczatku sie smialem z ludzi ktorzy maja diete itp ale wiedzialem o tym ze kreatyne kupowac na poczatku to kasa w bloto a ty widze chcesz juz kupic krete i najlepiej zeby po jednej dawce zrobilo z ciebie Coleman'a?to nie ta bajka niestety...

adasko12222
02-04-10, 10:09
Wez Sobie napoćzatek Jakiegos Tribulusa , Gainera , creatynke , carbo :)
moze pozniej jak bedziesz chciał zaskoczyc kolegów to wez Nitrobolon :) zajbe....sta pompa :)
Dieta i Staz przede wszytskim :)

michal_f
02-04-10, 14:22
tribulusa ? po co ?
odzyweczki tylko do uzupelnienia brakow w diecie. Suple mozesz wziasc ale ja bym jeszcze poczekał :) Ja od wrzesnia zrobilem 10 kg na samej diecie. Da sie ? Dodam ze jestem ekto. Po 1 miesiacu to efektow nie bedziesz mial zbytnich, na efekty trzeba czasu.
Jak nie masz cierpliwosci to bedzie ciezko ...pzdr

repo
02-04-10, 14:56
dieta kolego się kłania! Poczytaj, i zastosuj! Efekty będą naprawdę zadowalające. Zwłaszcza, że Twój staż jest dość krótki na efekty nie będziesz musiał długo czekać;)
Sam popełniłem wielki błąd jadąc od razu na odżywkach, i do dziś tego żałuje! A jeżeli się uparłeś, to dokup gainerka i białeczko DLA UZUPEŁNIENIA DIETY!

michal_f
02-04-10, 15:59
odzyweczki ok, mozna jechac na nich od samego poczatku. Uzupelniaja one diete. Inaczej sprawa wyglada z suplementami typu kreta, lepiej z nimi poczekac. Na poczatku sie zbytnio nie oplaca.pzdr