Zobacz pełną wersję : NaNo Vapor pytanie
Zakupiłem dzisiaj nano Vapor i mam jedno pytanie odnosnie pory dawkowania. Otóż na opakowaniu jest napisany żeby brać na 15 minut przed rozpoczęciem treninngu na pusty żołądek. W takim razie mam iść głodny na trennig? Jak to rozwiązać? :errf:
nie bierz odzywki-proste.
Około 1h 30min przed treningiem posiłeczek taki - żeby się nie zapchać.
15 min przed treningiem stack - na pewno będzie działał ok !
Dzieki za odp ryz z piersią na 1,5 h przed trenningiem myśle że bedzie dobra. Jeszcze jedno moge dorzucic do tego NaNo monohydrat czy sie nie opłaca ?
Jak najbardziej się opłaca i pasuje.
Dzieki za odp ryz z piersią na 1,5 h przed trenningiem myśle że bedzie dobra. Jeszcze jedno moge dorzucic do tego NaNo monohydrat czy sie nie opłaca ?
Lepiej Nano przed treningiem 5g mono po :)
Zakupiłem dzisiaj nano Vapor i mam jedno pytanie odnosnie pory dawkowania. Otóż na opakowaniu jest napisany żeby brać na 15 minut przed rozpoczęciem treninngu na pusty żołądek. W takim razie mam iść głodny na trennig? Jak to rozwiązać? :errf:
Kupiłeś na rynek USA czy europejski? Bo na USA jest lepszy. Miałem na europę i kicha. Syf!
Nie wiem na jaki to rynek Jak to sprawdzić ?
Lepiej Nano przed treningiem 5g mono po :)
Lepiej 5g na czczo z rana i 5g przed treningiem/po południu.
Branie 10g w krótkim odstępie czasowym zalatuje na marnotrawstwo.
Czyli widze że są dwie propozycja brania NaNo z mono
1) rano 5g po treningu 5g monohydrat, przed treningiem NaNo
2) rano 5g monohydrat, przed treningiem NaNo
Z tego co wyczytałem w składzie to NaNo ma troche mono w składzie chyba 2,3g na porcje więc 2 opcja wydaje sie lepsza i oszczędniejsza
Na europę są dwie formy krety a na USA sześć. Na etykiecie jo:) Może to podziała na ciebie?
dzbanekzwd
15-03-10, 13:17
europa całkiem przyzwoicie działa. jaką masz wagę ? może to nie jest zły pomysł 2x kreta dziennie.
To chyba mam wersje europejską :), ale zobaczymy jak to bedzie dzałać. Moja waga to 77 kg przy 180 cm
Lepiej 5g na czczo z rana i 5g przed treningiem/po południu.
Branie 10g w krótkim odstępie czasowym zalatuje na marnotrawstwo.
Tak marnotrastwo dlatego niektorzy jada cykle po 20-30g krety dziennie bo tylko wtedy przynosi efekty.
Najlepiej rano 5g mono, przed treningiem Nano a po treningu mono.
Ile ludzi, tyle opinii. Na mnie działa świetnie tak, jak napisałem, a ważę ok. 100kg
Eot.