PDA

Zobacz pełną wersję : Gaspari Size On + Super Pump 250

00milosz00
09-03-10, 22:36
Witam chciałbym się dowiedzieć co nieco o tym zestawie pytanie jest kierowane głównie do osób które odbyły cykl. Mianowicie czy to prawda, że tak dobrze działa?? Prosze o szczerą odpowiedź bo żal mi jest wydawać 250zl i nic nie poczuć. Z góry dzięki za odpowiedź

niewula
09-03-10, 22:43
nikt tu wrozka nie jest i ci nie powie czy zadziala na ciebie dobrze , ogolnie cykl dobry i jesli bedziesz mial dobra miske i trening to bedziesz zadowolony

chudy88
10-03-10, 00:20
hmm tak sie skałda że mam kumpla który wlasnie skończył to jeść, mówił że siła mu przyszła ok 10kg w wyciskaniu plasko w kazdej serii, ogolnie strasznie urósł zawsze dostawał kopa na siłowni i nie mogł sie doczekac nastepnego treningu, lapa gdzies mu z 40 na 42 wskoczyla, przybral troche na masie, no i wysypalo mu troche syfa na plecach ale bardzo zachwalal, mowil ze niedlugo wezmie jeszcze raz ;] Troche cwiczy mowil ze najlepsze co bral w zyciu

KowalX
10-03-10, 00:41
Witam chciałbym się dowiedzieć co nieco o tym zestawie pytanie jest kierowane głównie do osób które odbyły cykl. Mianowicie czy to prawda, że tak dobrze działa?? Prosze o szczerą odpowiedź bo żal mi jest wydawać 250zl i nic nie poczuć. Z góry dzięki za odpowiedź
Produkty dobre ,ale:
SizeOn - wersja tylko w proszku
Super pump - 2pudła na cykl przynajmniej

00milosz00
10-03-10, 17:41
Dzięki bardzo za odpowiedzi jednak się skuszę na ten cykl myślę że powinno pójść:)