PDA

Zobacz pełną wersję : Odzywka dla 16 latka wazacego 80 kg na szybka mase

kubafootball
27-02-10, 16:30
Witam mam pytanko cwicze juz tak na serio z 2 miechy , mam diete przytylem 10 kg z ta dieta w 2 miesiace ,ale chcialbym miec wiecej masy w rece itp,Chcialbym kupic sobie na allegro jakies odzywki ale nie wiem jakie , od ktorych zaczac i jak dzialaja. PROSZE O POMOC I DZIEKUJE! ps moja fotka ze zmianami jakie zaszly w 1,5 miesiecy.
http://w648.wrzuta.pl/obraz/87yvk14Bu8J/kuba_16_letni_poczatkujacy_kulturysta_po_2_miesica ch_co_onim_sadzicie

ciachowicz
27-02-10, 17:18
na szybka mase hehe - jak czytam takie cos to plakac mi sie chce.

jak masz dobra diete to trzymaj sie jej. mozesz dokupic jakiegos gainera i wedle brakow w diecie go stosowac, moze jakie aminokwasy. z kreatyna i innymi poczekaj jeszcze. skup sie na treningu i jak juz pisalem diecie. to 90% sukcesu. nic nie przychodzi szybko i latwo w tym sporcie, niestety. pozdrawiam.

niewula
27-02-10, 18:34
chyba juz widzielm te fotki na forum hmm...

ty wazysz 80kg? i na tych zdjeciach jest roznica 10kg?? cos mi tu nie pasuje

Mates842
27-02-10, 18:43
Jak dla mnie tez cos jest nie tak koles przytyl 10 kilo w 2 miesiace i nie widac na nim fatu a przytycie w tak krotkim czasie 10 kilo czystego miecha jest niemozliwe wiec nie wiem ale cos kombinuje

BoloYeung
27-02-10, 19:12
chyba juz widzielm te fotki na forum hmm...

ty wazysz 80kg? i na tych zdjeciach jest roznica 10kg?? cos mi tu nie pasuje
jat te zdięcie tez widziałem i masz racje z taką rzeźbą 16 latek nie bedzie wazył 80kg chyba ze masz conajmniej 195cm wzrostu ale i tka nie chce mi sie wierzyc

KUBCYK
27-02-10, 19:47
mam diete przytylem 10 kg z ta dieta w 2 miesiace [/url]
Gościu to co Ty jadłeś smalec??:D
Po zdjęciach wnioskuje że nie i uważam że to zwykłą ściema!

patryk2603
27-02-10, 19:54
Ty zartujesz czy to sa zdjecia z serii znajdz roznice?
Moze z 3kg wiecej masz na fotce drugiej...I to raczej nie mozliwe ze 10kg w dwa miechy...Takze przyznaj sie i tu nie sciemniaj

seras666
27-02-10, 20:01
co po nim tak jedziecie?! może poprostu ma zepsuta wagę?^^

kubafootball
27-02-10, 20:05
mowie serio , a chyba chodzilo o pomoc w odzywkach a nie zdjeciach super dzieki za pomoc

ciachowicz
27-02-10, 20:05
co po nim tak jedziecie?! może poprostu ma zepsuta wagę?^^

hehehe na pewno to zepsuta waga :)

osobiscie to zenujace takie wkrety wciskac, ale coz...

mowie serio , a chyba chodzilo o pomoc w odzywkach a nie zdjeciach super dzieki za pomoc

wyzej napisalem ci

seras666
27-02-10, 20:11
ciachowicz odpowiedział na twoje pytanie, nic dodać nic ując, czego ty chcesz więcej??

LeBron23LBJ
27-02-10, 20:35
ciachowicz odpowiedział na twoje pytanie, nic dodać nic ując, czego ty chcesz więcej??

masy x D

Mates842
27-02-10, 21:24
Ty zartujesz czy to sa zdjecia z serii znajdz roznice?
Moze z 3kg wiecej masz na fotce drugiej...I to raczej nie mozliwe ze 10kg w dwa miechy...Takze przyznaj sie i tu nie sciemniaj

chyba 3 kg wiecej zelu na wlosach...;]

patryk2603
27-02-10, 22:47

Czlowiecze...brak mi slow...
Wiesz ile to 10 kg miesni?! ( domyslam sie ze przybrales na masie miesniowej bo na pierwszym i drugim masz niemal tyle samo tłuszczu
Na zdjeciach prawie nie widac roznicy...Cos mi mowi ze te zdjecia byly robione na drugi dzien :)

A z odzywek moge ci polecic tak :
Gainer:
-Gainer1,2
-Mass xxl
-Gain Bolic

Białka:
-Dymatize Elite Whey Protein
-Ostrowia
-Syntrax-Matrix

A jak masz kase to jeszcze Nitro i BCAA mozesz dokupic
No i oczywiscie dieta :)
Pozdro

Mates842
28-02-10, 12:52
Czlowiecze...brak mi slow...
Wiesz ile to 10 kg miesni?! ( domyslam sie ze przybrales na masie miesniowej bo na pierwszym i drugim masz niemal tyle samo tłuszczu
Na zdjeciach prawie nie widac roznicy...Cos mi mowi ze te zdjecia byly robione na drugi dzien :)

A z odzywek moge ci polecic tak :
Gainer:
-Gainer1,2
-Mass xxl
-Gain Bolic

Białka:
-Dymatize Elite Whey Protein
-Ostrowia
-Syntrax-Matrix

A jak masz kase to jeszcze Nitro i BCAA mozesz dokupic
No i oczywiscie dieta :)
Pozdro

Co ty mu po 2 miesiacach cwiczen radzisz brac nitro dobrze sie czujesz? Mozesz sobie wziasc gainera i to ialko ale nie nitro na to jeszcze za wczesnie