Zobacz pełną wersję : Jaca666 - obecna forma.Zapraszam.
Jacek, musisz jechac na MP!. kazali Ci sie zglosisc przeciez! nie czytasz komentarzy na powaznym forum?http://img42.imageshack.us/img42/4079/23984855.gif
To jest właśnie różnica miedzy poszczególnymi forami.
fallenursus
07-04-10, 13:13
takiej okazji ja bym ni epopuscil, chuj wie a moze Ty bedziesz reklamowac Napalm z tym grubym Joe. :) jechac i nie marudzic!!
Gruby Joe to jest koleś :D
No jadę,jadę i zobaczymy co mnie czeka...
Nigdy nie miałem szczytu w bicepsie czyli dobrze rozwiniętej głowy krótkiej i będzie to do poprawy ale tak jak mówię to są fotki w niezbyt dobrej formie,za bardzo zalany jestem.
W kategorii do 90kg przeciętny wzrost na tych Debiutach to 173-178cm jeden zawodnik miał 180cm i jeden 182cm ale był ostatni.
A dla tych co lubią komentować sprzed monitora jedna rada-wysmaruj się bronzerem i wyjdź na scenę.Zobaczymy jak wtedy będę Twoja formę komentować.To nie jest takie proste jak się wydaje.
Ja podziwiam wszystkich startujących niezależnie od zajętego miejsca.
...ja nie napisałem że zrobili mega formę,ba nawet nie napisałem że jakakolwiek formę zrobili tylko że podziwiam startujących bo częściowo wiem ile to kosztuje i nie mówię tu o pieniądzach.
Sam nie wiem czy za rok nie dam ciała i nie zajmę ostatniego miejsca a nawet jeśli tak to nie chciałbym żeby ktoś mnie wyśmiewał a jeśli już ktoś to zrobi to niech będzie to jakiś zawodnik który startował a nie jakiś zwykły teoretyk który o startach nie wie nic.
Pozdrowienia z Podbeskidzia, heh :)
Dzięki i wzajemnie pozdrowienia z Wyspy wolin :)
fallenursus
07-04-10, 14:30
Jacek zostales zauwazony.
Reszta to juz tylko moze zostac historia.
Ja wiem że mu chodzi o pana Tadeusza tylko niech napisze dokładnie...
Byłem tam kilka razy na festiwalu wikingów to jest jakieś 20km ode mnie.Wpadnę na pewno to się poznamy.A co ty jesteś łuk mistrz?
A ty Jacek ile wzrostu masz ?
174-175cm.
Ogólnie jestem krótki :D
No to fajnie masz, że też ja ku*** wyrosłem na 1,88-1.90 m ...
A ja 1.82-1.84 optymalnie :)
Wiecie koledzy wysoki musi 2 razy więcej pracy włożyć niż niższy mam 192cm wzrostu warze ponad 100 a wo gule tego nie widać tak się martwie ile tej wagi musze mieć żebym był zadowolony aż się boje ale jak mi jeden powiedział nie martw się ale efekt końcowy będziesz miał zajebisty oby tak było pozdro
No fakt wysoki rozjebany też dobrze wygląda ale musi dużo więcej pracy i masy w to włożyć ;]
Frank McGrath- 190 cm i dał rade, hehe.
no to wzrost mam już taki sam jak frank teraz tylko taka waga i bedzie jak talala.
fallenursus
07-04-10, 18:35
Sosnasame wyjepki dextro ostatnio....waga stoi:)
Przy takim wzroście to kat 100+ kg chyba wchodzi tylko w grę :D A co do Jacka to widzę 1 miejsce na debiutach :)
//End of spam.
Ktoś stosował metodę wstępnego zmęczenia mięśni?
Ja wczoraj zrobiłem tak grzbiet i kaptur a dziś barki z tricepsem.
Ogólnie mam nowy plan (ale Narg mi go nie układał :D) ciężary zostały zmniejszone,nie schodzę poniżej 8 ruchów i ww wstępne zmęczenie.Treningi są super i dziś po 6 seriach barków miałem dosyć bo pieczenie było niesamowite.
Jak na razie nie wprowadzam serii ze zmniejszeniami i serii łączonych itp ale już niedługo będzie trzeba aby palić tłuszcz z najbardziej zalanych mięśni.
Bo już arus się martwił :)
palić tłuszcz z najbardziej zalanych mięśni.
A tak się da ? Bo z tego co wiem to jak palimy tłuszcz to ze wszystkich miejsc a nie np tylko z brzucha.
Wstępne zmęczenie dobra rzecz, trening regresyjny też fajny przy redukcji :)
A tak się da ? Bo z tego co wiem to jak palimy tłuszcz to ze wszystkich miejsc a nie np tylko z brzucha.
Wstępne zmęczenie dobra rzecz, trening regresyjny też fajny przy redukcji :)
Jakby tak było to nie występowałyby różnice procentowe bf w przypadku poszczególnych partii ciała to raz. Dwa - wystarczy spojrzeć na budowę ciała u niektórych ludzi (nogi-patyki, brzuch-balon), żeby zdać sobie sprawę, że to nieprawda.
Bo odkłada się inaczej i dlatego są różnice procentowe poziomu tłuszczu poszczególnych partii ciała, a spalanie to już inna bajka. Genetyka, genetyka ;] u jednego tłuszcz bardziej odkłada się na brzuchu a u innego bardziej na udach. A spalać się spala równomiernie. Bo dlaczego np. przy aerobach gdzie ćwiczymy głównie np. nogi leci też ładnie tłuszcz na brzuchu i na rękach ? Sądzisz że ćwicząc brzuch spalisz tłuszcz głównie na nim ? Wyćwiczysz sobie co najwyżej mięśnie brzucha a tłuszcz spalisz tak samo jak i na udach.
Nie da się palić fatu z poszczególnych części ciała.
Kurcze źle to napisałem bo chodziło mi o odsłonięcie mięśni np. czwórek z wody bo fatu mam tam niewiele i z własnego doświadczenia wiem że serie łączone jak wyprosty i suwnica świetnie się do tego nadają.
jak tam, srodek brzucha sie pokazuje ? mam to samo co Ty.... tez ciezko ze srodkiem
Jeszcze nie zacząłem redukcji.Jak zacznę to zrobię fotki i na końcu porównamy.
3 dni mnie nie było w temacie.
Przed chwila zrobiona fotka grzbietu tyłem, mojej najsłabszej partii i moim zdaniem z plecami będę miał więcej problemów niż z brzuchem bo kilka miesięcy machałem wielkimi ciężarami i nic mi to nie dawało a ostatni trening lekkie ciężary i maksymalne spięcia mięśni i ściąganie łopatek.Zobaczymy za 7 tygodni jak skończe ten plan czy wreszcie coś ruszy.
http://img401.imageshack.us/img401/4200/ss854306.jpg
Jacek za dużo masz wątpliwości, najpierw brzuch, teraz grzbiet. Nie wkręcaj sobie skromnisiu słabości tylko ostro pracuj i pomiętaj że to ja pierwszy Cie odkryłem i namówiłem do startu hehe. Łapy z tyłu pierwsza liga. Trzymam kciuki pojawiaj sie częściej .Pozdrawiam.
Dzięki Hermann.Jak zostanę pro to zatrudnię Cie jako mojego osobistego ochroniarza :D
Tak na serio to najszerszy strasznie u mnie kuleje tak samo bicepsy bo brakuje wierzchołków ale to są skutki zbyt wielu uginań ze sztangą ze zbyt dużym ciężarem.
Ostatno natomiast na biceps sztanga od 30 do 50kg a hantle od 13 do 18kg i na koniec modlitewnik sztanga 25kg i super pieczenie przy 15 ruchu :)
fallenursus
11-04-10, 01:48
mam nadzieje ze zadnej wycinki nie bedzie.bylo by to najwiekszym bledem moim zdaniem teraz robic redukcje jak jeszcze tyle czasu do zawodow. masauj stary,potem bedziemy sie martwic o reszte na 4 miesiace przed zawodami.
3 dni mnie nie było w temacie.
Przed chwila zrobiona fotka grzbietu tyłem, mojej najsłabszej partii i moim zdaniem z plecami będę miał więcej problemów niż z brzuchem bo kilka miesięcy machałem wielkimi ciężarami i nic mi to nie dawało a ostatni trening lekkie ciężary i maksymalne spięcia mięśni i ściąganie łopatek.Zobaczymy za 7 tygodni jak skończe ten plan czy wreszcie coś ruszy.
http://img401.imageshack.us/img401/4200/ss854306.jpg
nie dwno coswspomnałem o twoich plecach ale mnie zjechaleś...Nie wim nic nie chce sugerować bo nie naszymi radami powinieneś sie sugerować tylko kims doświadczonym żeby czegoś nie sknocić porzed zawodami bo mozna surowo za to zapłacić ale też mam takie podejście jak Kanadyjczyk że chyba przydało by się masować a 12tyg na bank ci wystarczy na redukcje i dociencie,bo nie masz tak poteżnego fatu,zazwyczaj jest tak że kulturyści dopiero przed zawodami na 15-12tyg dodaja jakies aero a wczesniej ostra masówa leci,a z tego co pamietam to ty jeszcze nie tak dawno kręciłeś aero,ale to tylko moja luźna sugestia.
Patrząc BARDZO krytycznym okiem, to faktycznie grzbiet trochę Ci odstaje od reszty, która jest super.
Masz jeszcze dużo czasu, na bombie pewnie umasujesz jak trza.
Przez rok na pewno nie dam rady dużo miecha wrzucić bo na sadle mi nie zależy ale przez ten ponad rok od kiedy zacząłem ćwiczyć to w takim czasie niech ktoś zrobi takie wyniki jak ja to pogratuluje...
fallenursus
21-04-10, 18:12
zalisz sie czy cieszysz?:)
Na razie się ciesze bo ogarnąłem trochę problemy w domu i życiu a jak paru ludzi z forum mnie w......ć nie będzie to w ogóle miodzio będzie.
Witaj Jacuś, lubie Twoją relacje i dobrze że zdecydowałeś sie kontynuować.
pawelek616
21-04-10, 20:26
Zapodaj swój trening pleców. Jeśli już go pisałeś to sorki za lenistwo.
Zapodaj swój trening pleców. Jeśli już go pisałeś to sorki za lenistwo.
Ale ja mam fatalny grzbiet więc po co?
Rozumiem jak byś chciał czwórek czy barków ale plerów :D ???
jacus ma fatalny grzbiet a fallen lubi fitness ... :)
Jaco masz co najwyzje odstajacy grzbiet od reszty ale nie fatalny - deprymujesz zawodnikow :D
No dobra...Dzięki :D
Właściwie treningów jak i diety nie mogę podawać bo to ścisłe tajne i za to można zginąć.
Ogólnie od poniedziałku jest planowana tajna operacja na wyspie Wolin :)
A jaki kryptonim operacji? :>
a jaki kryptonim operacji? :>
m*e*g*a d*z*i*k
Nie no żartuje panowie ale wskakuje na masę w poniedziałek i planuję wrzucić z 8kg mięsa w 8 tygodni a potem 6 tygodni na porzeźbienie tego.
pawelek616
21-04-10, 21:33
Ale ja mam fatalny grzbiet więc po co?
Rozumiem jak byś chciał czwórek czy barków ale plerów :D ???
Nie marudz. Pomyśl nad sposobem Evana.
Jaca 8 kg mięsa w 8 tyg? Musisz mieć dobry stuff w chuj :P
Co Ty gadasz, dobre suple i da radę :-D
jaca, życze powodzenia w operacji m*e*g*a d*z*i*k :)
Sposób Evana to ten z ciągami w osobny dzień zapewne.
Ja obecnie mc na początku treningu i duże ciężary podnoszę,mocno ściągam łopaty i nie opuszczam do ziemi tylko z 20cm nad.
Ogólnie 5 ćwiczeń na grubość.
pawelek616
21-04-10, 22:17
Na jesień ładuje 4 seriie wiosło i do tego 8-10serii mc i potem maszyny. Osobiśnie wole mniejsze ciężary, żeby zrobić w serii w granicach 8-10 powtórzeń jeśli chodzi o mc. Może zmniejsz liczbe ćwiczeń na rzecz większej ilości mc, oczywiście przy dobrej technice. Co do opuszczania to jak dla mnie lepiej jest jeśli ciężar dotyka podłoża przez ktrótka chwile. Zależy jak kto woli.
Ja obecnie mc na początku treningu
Czy oby na pewno dobry pomysł z tym mc na początku ? Mc najbardziej kontuzyjne ćwiczenie więc IMO chyba lepiej dać później jak już mięśnie, stawy i ścięgna są rozgrzane.
Uczycie ojca, dzieci robić ?
Wyrażam tylko swoją opinie :)
ja tez robie mc jako pierwsze czwiczenie a rozgrzewka to swoja droga i robie ja przed trniengiem :) wiec co przeszkadza w robieniu go jako 1?
Pawełek zastosuje się do Twoich rad jeśli cykniesz teraz fote grzbietu i pokażesz mi do czego mam dążyć bo teorii już sie nasłuchałem w zyciu a Centopani to Centopani a ja to ja...
Łukasz nigdy nie wiadomo kiedy kontuzje złapiesz a obecnie będę nabierał coraz wiecej wody więc i stawy będą nawodnione to mc na początku dużym ciężarem jak znalazł a gdy bf niższy niz 10% to wtedy mozna układac plan z mc na końcu treningu bo ryzyko kontuzji jest o wiele większe gdy stawy są suche a jeśli jeszcze je się czymś wysuszy to już w ogóle :)
Ogólnie znam swój organizm i wiem jakie ćwiczenia są dla mnie najbardziej kontuzjogenne i mc do nich nie należy a unikam przede wszystkim wyciskania na barki zza karku bo zawsze cos mi przeskakiwało w górnych kręgach i 5-7 dni do tyłu...
pawelek616
21-04-10, 23:16
Foteczka może za rok:) Sam znasz swoje ciało rób jak wolisz.
Może i masz rację, ja ćwiczę lekko od ponad roku i wszystkiego nie wiem więc pytam, ale zawsze fajnie czegoś nowego się dowiedzieć :) No nic nie spamuję już i życzę powodzenia w drodze do debiutów :)
lekko od ponad roku clap clap:knockout:
fallenursus
21-04-10, 23:52
Czy oby na pewno dobry pomysł z tym mc na początku ? Mc najbardziej kontuzyjne ćwiczenie więc IMO chyba lepiej dać później jak już mięśnie, stawy i ścięgna są rozgrzane.
wiedze zaprezentowales w dziale doping w temacie o winie, tu jej nie musisz pokazywac.
Obecnie na śniadanko zajadam się tostami kawowymi :D
Udoskonaliłem trochę stary przepis i naprawdę super wychodzą.
Składniki (jak dla mnie czyli chłopa 100kg wagi :D )
130g płatków owsianych górskich (zmielonych)
6 białek jaj
2 żółtka jaj
30g dżemu truskawkowego nisko słodzonego na wierzch
kawa (w zależności jak kto lubi ja daje 2 czubate łyżki i rozpuszczam ze słodzikami w wodzie)
cynamon do smaku
łyżka kakao
łyżeczka proszku do pieczenia
Wszystko miksujemy i wlewamy łyżka do rozgrzanego opiekacza i opiekamy około 5 minut.
Na wierzch nakładamy dżem i wcinamy :D
Można także zamiast kawy dać odżywkę białkową albo zamiast opiekacza zrobić gofry tyle że gofry po chwili jak ostygną robią się kapciowate :(
http://img140.imageshack.us/img140/8104/ss854551.jpg
http://img179.imageshack.us/img179/6/ss854552.jpg
http://img191.imageshack.us/img191/1645/ss854554.jpg
Wartości odżywcze dla ww składników:
46g białko w tym 31g zwierzęcego
18g tłuszczy
103g ww
734kcal
Jeżeli jakiemuś modowi z diety się spodoba to proszę o przeniesienie do książki kucharskiej.
Smacznego!!!
fallenursus
22-04-10, 13:27
co szpoanujesz ze masz opiekacz grubasie....ja nie mam:(
Opiekacz 30zł :D tyle co ruska meta.
fallenursus
22-04-10, 13:29
i tak samo dziala?::)
Starej dobrej ruskiej mety jeszcze listkowanej po 10 tabsów z firmy reaktor nic nie przebije.
Super była :(
Niestety panowie ale odzywki białkowe zupełnie nie nadają się do obróbki termicznej jedyne biiałko na rynku jakie jest obecnie do wypieóow to soy creation z universala po to denaturowane są na zimno by utrzymać odpowiedni profil aminokwasowy temperatura niszczy całkowicie strukturę białkowa odzywek za to doskonale zamiast odzywki białkowej sprawdza się jajo , nadaje się do pieczenia ma odpowiedni profil aminokwasowy myślę że zmieszane z masłem orzechowym będzie stanowiło ciekawa mieszankę.
Niestety panowie ale odzywki białkowe zupełnie nie nadają się do obróbki termicznej jedyne biiałko na rynku jakie jest obecnie do wypieóow to soy creation z universala po to denaturowane są na zimno by utrzymać odpowiedni profil aminokwasowy temperatura niszczy całkowicie strukturę białkowa odzywek za to doskonale zamiast odzywki białkowej sprawdza się jajo , nadaje się do pieczenia ma odpowiedni profil aminokwasowy myślę że zmieszane z masłem orzechowym będzie stanowiło ciekawa mieszankę.
I tu się mylisz stary.
no to jak z tym wkoncu jest bo nie wiem czy omlety robic z odzywka czy wiecej bialek dodawac ??
Wiadomo że dawaj więcej białka jaj bo dzięki niemu placki,tosty itp sa bardziej pulchne a odżywkę tylko do smaku a jeśli chodzi o utratę białka to przecież nie smażymy ich w niewiadomo jakiej wysokiej temperaturze tylko opiekamy i nie robimy tego 30 minut tylko 3-5 minut.
Przed formatem dysku miałem w zakładkach artykuł że białko poddane obróbce termicznej traci max 10% wartości ale teraz nie mogę go znaleźć.
Russel tez podawał przepis na batony proteinowe i tam też dodawało sie białka. Swoja drogą były super.
ok to mnie pocieszyło... wiadomo ale tak jak np dzisiaj miałem tylko 4 jajka to dodałem odżywki
Ufff kopyta styrane :D
Zacząłem od dwójek 2 ćwiczenia a potem siady ze sztanga z tyłu a nie robiłem ich kilka dobrych tygodni i na koniec poszło 190kg 8 razy.Za tydzień filmik nagram z 200kg jak sie siada żeby młokosy wiedziały.
Potem łączona prostowanie na maszynie 12 reps i suwnica wypych 300kg do ostrego pieczenia i na koniec przeszedłem się od szatni do kibla 8 długości podzielone na 3 serie z 15kg sztangielkami.
Łydka stojąc i siedząc suwnica po 4 serie i brzuch 4 ćwiczenia.
Trening zajebisty a przecież bez Napalmu już jadę kilkanaście dni a bez soku ponad 2 miechy ale od poniedziałku masakra będzie.Czuje że obciążenia na sztangę zabraknie :D
Mc 6 serii 12,10,8,6,4,2 jak dam rade:D
Ściągnie drążka wyciągu w wąskim uchwycie do klaty siedząc ale podchwytem 4 serie po 10
Wiosło nachwyt szeroko 4 serie 10,8,8,6
Wiosło sztangielka 4 serie po 10 bo mamy małe sztangielki
Ściągnie rączki wyciągu do brzucha siedząc 4 serie po 10
Wsio......
Po ostatnim treningu do dziś czuje ból ww łopatach :D
fallenursus
22-04-10, 21:07
Mc 6 serii 12,10,8,6,4,2 jak dam rade:D
Ściągnie drążka wyciągu w wąskim uchwycie do klaty siedząc ale podchwytem 4 serie po 10
Wiosło nachwyt szeroko 4 serie 10,8,8,6
Wiosło sztangielka 4 serie po 10 bo mamy małe sztangielki
Ściągnie rączki wyciągu do brzucha siedząc 4 serie po 10
Wsio......
Po ostatnim treningu do dziś czuje ból ww łopatach :D
pop takim lajtowy treningu? Wmawiasz sobie http://img52.imageshack.us/img52/2416/41800155.gif
Jaca mam do Ciebie małe pytanko odnosnie przepisu na tosty strone do tyłu.
Ile otrzymałes tostów z tych składników?
130g płatków owsianych górskich (zmielonych)
6 białek jaj
2 żółtka jaj
30g dżemu truskawkowego nisko słodzonego na wierzch
kawa (w zależności jak kto lubi ja daje 2 czubate łyżki i rozpuszczam ze słodzikami w wodzie)
cynamon do smaku
łyżka kakao
łyżeczka proszku do pieczenia
2 jak na zdjeciu? pytam poniewaz takie tosty swietnie nadawałyby sie do szkoły, bo chleb razowy z indorem juz mi sie przejada. A jezeli 2 tosty zawieraja tyle skladnikow odzywczych, ile tam było napisane ,to 3 wystarczyłyby mi na 2 posiłki.
4 normalne jak na zdjęciu i 2 takie mniejsze gdzieś na połowę.
Dzieki, fajne bedzie w koncu wziac do szkoły cos innego niz zawsze ;d.
a jak paru ludzi z forum mnie w......ć nie będzie to w ogóle miodzio będzie.
:twisted::twisted::twisted:
http://img694.imageshack.us/img694/8546/ss854559.jpg
Te same składniki tylko zamiast kawy,cynamonu itp dałem odżywkę białkowa truskawkową i najwazniejsze nie opiekałem 5 minut tylko 2-3 i super pulchne wyszły. :D
http://img15.imageshack.us/img15/9451/ss854560.jpg
Żarcie na jutro:
500g makaronu durum
700g piersi z kury
Tosty na śniadanko
Szpinak i ogórki w lodówce :D
Na kolacje sieje z piekarnika....
Smakowicie to wygląda w jakiś wolniejszych dzień spróbuje tostów :)
widze że lubisz ten makaron Durun , ja cały czas jade na tym zwykłym najtanszym
Smak super i takie z kawą i z odżywka wymiatają...
Kminiłem żeby do tostów z odzywka truskawkowa dodawać truskawki a do bananowej kawałki bananów to byłby wypas :D
Bolo to źle że na takim jedziesz bo on ma wysoki ig a ten durum bardzo niski a cena 2.49 500g ale teraz w netto wypas kasza jęczmienna
za 1.19 400g i jeszcze niższy ig niż durum!!! Tylko wciągać.
Dwie fotki z przed chwili:
Na jednej napięta klata i na drugiej nie bo chciałem żyłkę pokazać na klacie i barku :D
http://img72.imageshack.us/img72/1794/ss854572.jpg
http://img16.imageshack.us/img16/6995/ss854581.jpg
Nie mam przedramion ogolonych tylko jestem blondynem i mało widoczne włoski tak mam a jeszcze w życiu nie goliłem rąk.
Dobrze to wygląda. Jaki masz bf? i jaka waga obecnie?
Dobrze to wygląda. Jaki masz bf? i jaka waga obecnie?
Gentelmani o wagę nie pytają :twisted:
Nie mam pojęcia jaki bf bo szczerze to nie bardzo mnie to interesuje a waga 98-99kg na czczo.
To forma z która zaczynam cykl od poniedziałku więc będzie co porównywać po.
fallenursus
23-04-10, 12:04
czy aby napewno wiesz juz jaki?:knockout:
No jaki Fallen bo Ty się na tym znasz.
11%???
Nie od kiedy wróciłem na siłownie czyli od lutego 2009 to max 104kg było a teraz skromnie 98kg ale jakość dobra mięśnia.
Po tym cyklu co teraz będzie to może 105-107kg przy dobrej jakości zrobię.
Cykl niecałe 4 miechy wyjdzie więc po 2kg w miesiąc a środki carbo,białko i Napalm a i dieta na 100%.
Może być i 10kg w 8 tygodni ale wody dużo a pontonem nie chcę być.
Jaca ,a kupiłeś już Napalm?
Może pisałem ale chodziło mi o 8 tygodni masówkę i 7 tygodni wycinkę wiec nawet jak 8kg zrobię to może z 5kg zostanie.
A ile płacisz ,bo koło 100zł masz "Shock"1050g ,a skład jest identyczny.
O nie wiedziałem.
Teraz dostałem za dobrą cenę od znajomego ale pierwsza pucha normalnie 149zł :(
Chociaż na przyszłość się przyda :)
To samo "Detonator" = "Storm"
fallenursus
23-04-10, 14:33
Mnie chodzilo czywiesz juz jaki cykl grubasie:)
A to widziałeś Jacek? http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?27348-Cutler (http://www.e-kulturystyka.info/../showthread.php?27348-Cutler)
W odpowiedzi na twój post Voice przed chwila cykłem fotkę czwórek :D
Forma spadkowa i jeszcze bolą po wczorajszym treningu ale będzie co porównywać za kilka tygodni :D
http://img690.imageshack.us/img690/701/ss854597.jpg
http://img594.imageshack.us/img594/2032/ss854602.jpg
http://img130.imageshack.us/img130/835/ss854611.jpg
fallenursus
23-04-10, 23:52
nie jest zle, bo nigdy nie bylo :)dobre przeszczepy
Ja najbardziej jestem zadowolony z żył :)
Uwielbiam je i podobają mi się.
Optycznie powiększają mięśnie.
Może nie na udzie bo są cienkie ale na bicepsach już są spore.
fallenursus
24-04-10, 00:00
na wyzylowanie polecam tren http://imgcash3.imageshack.us/img52/2416/41800155.gif
A dziękuje panu, skorzystam na pewno :D
Bo na 3 napiąłem a na tych pozostałych chciałem wielkość pokazać.
A te prążki już od kilku miechów mam.
Jak są prążki to już jest dobrze.
fallenursus
24-04-10, 13:52
Jak są prążki to już jest dobrze.
prazki na offie zawsze mile widziane:)
Jednak własne osiągnięcia nie przynoszą tyle radości co synka :)
Dziś mój mały Kubciu wystąpił w swoich pierwszych biegach przełajowych :)
Był najmłodszy bo ma zaledwie 1.5 roku a biegł z dziećmi po 3,4,5 i nawet 6 latkami.
Zajął ostatnie miejsce ale dobiegł sam do mety i dostał puchar.
Pierwszy jego puchar w życiu :)
Dziś były biegi u was ? Swojego czasu też tam biegałem :)
gratuluje osiagow syna :)
jaca mam pytanie ty chodzisz gdziesz na silke czy masz domowa?? bo wlasnie chce poprawic moje nogi :/ i w lasnie chodzi o to czy na nogi to robisz tylko przysiad i wyprosty czy tez bawisz sie na maszynach?
Masę zbudowałem kilka lat temu dzięki przysiadom i wykrokom potem dokupili nam na wiejską :D siłownie suwnice z możliwością przysiadów HESa i tam szalałem i dochodziłem do 450kg w serii w wypychu potem była przerwa i jak po 3 latach wznowiłem treningi do 3-4 miechy machałem właśnie na tej pace a potem przeniosłem sie do nieco lepszej miejskiej z maszynami do prostowania i uginania stojąc i do tej pory tam macham.
Na udach się znam, oczywiście na swoich i prawda jest tak że rozwinąłem je dzięki siadom i wykrokom.
Jaca nagraj jak Ty robisz wykroki bo mi jakoś słabo te ćwiczenie wchodzi moze od CIebie podpatrze technike i cos pokombinuje , teraz albo nigdy musze rószyć z tymi nogami w tym cyklu minimum to 65cm w obwodzie uda , będe je katował jak się da
Jaca nagraj jak Ty robisz wykroki bo mi jakoś słabo te ćwiczenie wchodzi moze od CIebie podpatrze technike i cos pokombinuje , teraz albo nigdy musze rószyć z tymi nogami w tym cyklu minimum to 65cm w obwodzie uda , będe je katował jak się da
Nie ma sprawy Bolo ale dopiero w czwartek kopyta robię to nagram filmik z siadów i wykroki ze sztangielkami dla Ciebie.
Ładnie się napracowałeś :)
Gratulacje dla młodego i przy okazji dla Ciebie za nogi :P
Dobra panowie ruszamy grubą kurwą od jutra i dziś postaram się wszystko opisać od diety po trening. Co do,,suplementacji'' to jeszcze dziś się okaże na czym będę jechał.
Na początek wymiary bo po cyklu będziemy porównywać:
Wzrost 175cm
Waga 98kg
Ramie 45.5cm
Udo 69cm
Pas 90cm
A łydki i przedramienia nie mierze bo nie ma sensu.Według mnie te mięśnie powinny być mega wyżyłowane ale wielkie tez by się przydały...
Kilka fotek:
http://img707.imageshack.us/img707/7541/ss854657.jpg
http://img694.imageshack.us/img694/7706/ss854658.jpg
http://img208.imageshack.us/img208/7089/ss854664.jpg
http://img401.imageshack.us/img401/4606/ss854674.jpg
http://img401.imageshack.us/img401/1491/ss854654.jpg
http://img132.imageshack.us/img132/3718/ss854678.jpg
Wiem że rewelacji w tej chwili nie ma bo kilkanaście tygodni off i stałem te 3 miechy w miejscu ale z drugiej strony jestem zadowolony że tyle utrzymałem mięska i czas ruszac dalej.
Głównym moim priorytetem będzie rozbudowa pleców bo są naprawdę tragiczne co na fotce dokładnie widać ale wina leży nie po stronie genetyki a złym wykonywaniu ćwiczeń bo nakładałem po 140kg na wiosło i szarpałem bicepsami a łopatki w miejscu.
Dopiero od 2 tygodni mam normalny trening i robię wszystko tak jak powinienem od początku więc czekam na efekty.
Do poprawy także góra klaty a reszta niech rośnie na takim samym poziomie jak do tej pory i będzie miodzio.
Oczywiście brzuch trzeba odsłonić ale będę o tym myślał przed wakacjami.
Nowe fotki wrzucę za 4 tygodnie czyli po okresie robienia grubej masy.
W kolejnych postach opisze trening i dietę.
175cm wzrostu to łapy nie są krótkie a są proporcjonalne do ciała,oczywiście krótkie w porównaniu z jakimś dryblasem 190cm to są.
Plecy tragedia ale nie tak źle wyglądają przy pozie najszerszy przodem ale zmasujemy i wierze że za 4 tygodnie już będzie lepiej.
Tak samo proste na brzuchu poprawie bo rzeczywiście nie pasują mi takie małe :)
Czy Ty nie oczekujesz zbyt wiele od tych czterech tygodni Jacek?
Mam nadzieje, że pójdzie jak najwięcej dobrego mięcha.
Jaki masz obwód klatki?
Napisałem że za 4 tygodnie wrzucę nowe fotki i już oczekuje poprawy,potem za 8 tygodni i za 12 i na koniec cyklu i wtedy bedziemy porównywac.
126 cm.
Acha, ok :)
Ile kcal na plus wrzucasz na początek?
fallenursus
25-04-10, 16:37
Ciekaw jestem też suplementacji :twisted:
to taktajne ze On sam ie wie co bierze.http://imgcash4.imageshack.us/img64/1865/81783314.gif
Jacek a jak z pozowaniem?będziesz miał kgoś kto ci w tym pomoże czy z lustrem tylko i wyłącznie bedziesz trenował?Bo to niby szczegół ale żle zapozujesz mięsni odpowiednio nie wyeksponujesz i parę pkt poleci w dół może warto pomyśleć o tym za wczasu?
ps co do fot to konkret!
Na razie nie myślę o zawodach bo mam ważniejsze sprawy na głowie ale przydałaby się pomoc kogoś doświadczonego na przyszłość.
Dieta w dzień treningowy:
1.
150g płatków owsianych,5-6 całych jaj,łycha odżywki owocowej do smaku,słodzik (omlet,tosty,gofry) na wierzch dżem 30g
2 3 4 i 5.
125g makaronu durum,170-180g piersi z kury,warzywa 150g,oliwa 10g
6.
300g twarogu chudego,30g orzechów włoskich,150g warzyw
To jest taka podstawowa dieta na obecną chwile ale raz na kilka dni zamiast piersi w jednym z posiłków 2 lub 3 do makaronu daje twaróg na słodko z masłem orzechowym,czasem jak jestem głodny do posiłku dodam kilka wafli ryżowych a na kolacje zamiast twarogu jak mam okazje to jem rybę ale wszystko jest zależne od finansów.
Natomiast w dzień nietreningowy zamiast makaronu daje kasze jęczmienna 100g reszta to samo.
Dodatkowo w DT po treningu siłowym carbo 60-70g i białko 40g a w DN w które kręcę wieczorem aero przed własnie cardio 30 minut pije bialko 40g.
Oczywiście do śniadania witaminy i minerały. Magnez,cynk,potas,witamina c,czosnek,siemię lniane przed snem 20g i to cała filozofia.
Jack gdzie kupujesz makaron ?
a tak na marginesie, przypomnialo mi sie :D
http://www.youtube.com/watch?v=0fz9-gqwThQ
W netto albo biedronce po 2.49 za 500g.
Tego hi jacka widziałem jakieś 10 lat temu :)
2.8g białka zwierzęcego
5.5g węgli w DT i 4.5 g w DN styknie
1g tłuszczu
Będzie mocno!
Dawno tyle białka nie jadłem.
Dostałem dziś 20kg leszcza.Czy ktoś wie ile ma białka i tłuszczu ta ryba?
Wolałbym sandacza ale cóż...Przynajmniej będzie na kilka kolacji.
Leszcz jest rybą niskotłuszczową. Zawiera 16-18g/100g białka i 3,9-4,6g tłuszczu. Więc całkiem nieźle :) Dostałeś jakieś 3200-3600 g białka :) Czyli twoje zapotrzebowanie dzienne na białko na jakieś 2 tygodnie :D
fallenursus
26-04-10, 23:34
no nie wiem, po 20kg leszcza mozna dostac leszczyny...
..i zostac leszczemhttp://imgcash4.imageshack.us/img204/6591/73793739.gif
ps. znam typa co po komplex bialku najadl sie komplexow :)
Leszcz jest rybą niskotłuszczową. Zawiera 16-18g/100g białka i 3,9-4,6g tłuszczu. Więc całkiem nieźle :) Dostałeś jakieś 3200-3600 g białka :) Czyli twoje zapotrzebowanie dzienne na białko na jakieś 2 tygodnie :D
Dzięki tyle że od tego trzeba teraz odjąć z 5kg osci i z 5kg łbów hehe.
Zamrożę w paczkach po 300g jak go oskrobie.
Przesadzasz :) Jak by nie patrzył zawsze trochę darmowego dobrego białeczka i dobrych tłuszczy :)
Z rana bez flesza pod lampą:
http://img265.imageshack.us/img265/9495/sdc17378.jpg
http://img265.imageshack.us/img265/9495/sdc17378.jpg
http://www.mensfitness.com/images/mf/209475/12252.jpg
Ha ha tyle że on ma super kostkę na brzuchu ale nie ma takich żył jak ja :D
Odstąp Mi trochę tej ryby, bo Ja to mogę ryby jeść na wszystkie posiłki. U moje dziewczyny już rzygają rybami he he, ale cóż redukcja.... ;)
Już wysłałem pakę z 10kg łbów wprost do Szkocji :)
Wczoraj były bary i kaptur.
Nie chce Was męczyć rozpiską treningu ale na suwnicy w serii idzie 110kg i na wznosy bokiem 25kg sztangielki więc nie jest źle a dopiero się rozkręcam.
na trenie siła idzie w góre masakrycznie uważaj na kontuzje
na trenie siła idzie w góre masakrycznie uważaj na kontuzje
Do trenu o ile pójdzie w ogóle to zostało mi 3-4 tygodnie.
Wczoraj były bary i kaptur.
Nie chce Was męczyć rozpiską treningu ale na suwnicy w serii idzie 110kg i na wznosy bokiem 25kg sztangielki więc nie jest źle a dopiero się rozkręcam.
Jak robisz takie treningi to filmy nagrywaj. Lud pragnie wideo :)
fallenursus
27-04-10, 16:45
Jak robisz takie treningi to filmy nagrywaj. Lud pragnie wideo :)
...bo mamy za malo zdjec Jacka zeby popasc w komplexy
W czwartek wieczorem będzie film z siadów z ostatniej serii i postaram sie duzo wziąśc jak na obecne mozliwości.
...bo mamy za malo zdjec Jacka zeby popasc w komplexy
He he będziemy sobie puszczać filmy na siłowni w celach motywujących do jeszcze większego zapierdolu:silenced:
No i się zaczęło Fallen ha ha ha :)
Kupiłem dziś w Netto jajka małe po 1.50 za 10sztuk bo termin ważności do jutra i trzeba będzie szybko zjesc.
Omlet na jutro już gotowy z 10 jaj :)
Zaraz słynny leszcz na kolacje 300g.
Dziś tylko triceps i przedramię na siłowni u mnie bo miejska zamknięta ale za to jutro styram plecy mc ze sporym obciążeniem będzie.
Na triceps w serii 125kg w wąskim i 21kg na łapę siedząc zza głowy.
fallenursus
27-04-10, 22:40
filmy z mc tyz kcemy panie
Mc dam jak się rozkręcę bo na razie dla mnie obciążenie jest spore ale tak ogólnie wrażenia nie robi wiec poczekamy.
Czwórki off-season w środku dnia :)
http://www.youtube.com/watch?v=xmIApJfF2sE
Łożesz kurwa, dobrze masz te szynki dojebane!Szacun
Jaca zrób spodnie w jeansach bo chyba wszyscy są ciekawi jak to wygląda ;d
no no , zrob te spodnie w jeansach :)
Nie są takie wielkie,nie przesadzajmy a w jeansach rzeczywiście cięzko mi chodzic :)
Z 12 par wchodzę w 2 na szczęście spodnie od gajera sa rozciągliwe.
fallenursus
28-04-10, 17:13
zaprzyjaznij sie ze spandexem ;] takie rozowe spodnie wygladaly by calkiem przyzwoicie mysle http://imgcash6.imageshack.us/img153/9674/44258467.gif
Thunderbreaker
28-04-10, 18:13
Zarąbiście Jaca. Będzie jutro filmik?
ale dałem... ;O sory za błąd ;)
Trzeba przerzucić się na dresy ;D
Nogi naprawdę wymiatają ;)
Dziś był grzbiet i sam siebie zaskoczyłem z mc.
W 5 serii 190kg poszło 8 ruchów a byłem przygotowany psychicznie na max 5-6 bo nie szalałem od dawna z martwym.
Jak tak będzie szło dalej to za tydzień coś nagram.
fallenursus
28-04-10, 23:18
Jak tak będzie szło dalej to za tydzień coś nagram.
ja w kazdej chwili moge pyerdolnac na zawal.http://img42.imageshack.us/img42/4079/23984855.gif i sie nie doczekam
Ty 6001 jutro będzie siad na pewno nagrany i nieważne czy zrobię 150kg czy 200kg ale nagram...
Zmieniam kolacje.
Przez 2 tygodnie będę jadł udo z kury 300g zamiast twarogu, zobaczymy jak to wyjdzie.
Tanio wychodzi,tłuszczu 5g a białka 17g a w smaku wypas w porównaniu z piersią.Na masie jak znalazł.
Nie wiem co się dzieje z tymi żyłami ostatnio?
http://img72.imageshack.us/img72/7936/ss854726crop.jpg
Za dużo waskuliny się najadłeś : )
Kozacko ! Coś co lubię :)
fallenursus
29-04-10, 01:00
jak bedziesz sie wyprowal daj znac.
wyjechalem na Cube na 2udniowe wakacje bo mam niewypazona buzke :)
wkurwilem zlego czlowieka tym razem
jaca se ponaklejal sznurki iniby , ze zyly i teraz kozaczy :D:D
nie a tak na prawde to jest bardzo dobrze , jaka waga teraz??
99 na czczo.
Wykroki dla Bola :)
http://www.youtube.com/watch?v=pKLhgrHgReM
Jacuś a co żonka na to? Pokazywałeś jej hehe? Mam na myśli żyły nie wykroki.
fallenursus
29-04-10, 21:02
a te male chucherko to twoj trener?:)
Skradasz sie jak ninja :D
a te male chucherko to twoj trener?:)
To takich ich ichny Papa Guardiola :D
To znajomy z siłowni.
Żona żył nie widzi bo przy niej się nie napinam.
99 na czczo.
Wykroki dla Bola :)
http://www.youtube.com/watch?v=pKLhgrHgReM
dzięki , w sobote zrobie sobie tak jak Ty , robiłem wykroki troche inaczej zobaczymy jak wejdzie mi Twoją techniką
jaca zonka sie nie przejmuj... mojA nazeczona tez sapie... a czasu nie poswiecam, a juz dobrze wygladam, a kase wydaje... mam maly plan wyslania ja na taka specjalna silke dla babeczek, kolorowe hantle, duzo zajec z fitnesu - moze jej sie spodoba i przestanie sapac:) ( i bedziemy razem skladac sie na napalm i bailko gaspariego;P ) ale i tak wiem co przechodzisz... a jak do tego doloze gadanie matki, tescia itd... to oszalec mozna... ale nie zabilo mnie zarcie 60 dni ryzu i kury, picie bialka o smaku naturalnym i spuszczenie sobie sztangi na giry to nie zabije mnie ich glendzenie;) trzymaj sie:)
Osobiście nie lubie wykroków , może dlatego że szarpałem za duży cięzar i nogami za daleko wychodziłem .
Następnym razem zmniejszę ciężar i podejde do tego w inny sposób, widze że ciężar raczej symboliczny .
pss Co ten mazur sie obija ?!
Ja nie mówię że mam dobra technikę ale tak się przejdę 3 serie po 3 długości i mam dosyć a w ręku to tylko 15kg.
http://www.youtube.com/watch?v=3EXpH38wQsU
185kg 8 ruchów ale z 2-3 w zapasie
ladnie:) a na tym drugim filmiku z siadami co masz tam na youtubie w profilu to ile miales?
hehe ja dzisiaj 90kg 5 ruchów i jeden w zapasie
Nie wiem co się dzieje z tymi żyłami ostatnio?
http://img72.imageshack.us/img72/7936/ss854726crop.jpg
Drakula by oszalał ze szczęścia http://www.otofotki.pl/img13/obrazki/px4672_ddd.gif
ladnie:) a na tym drugim filmiku z siadami co masz tam na youtubie w profilu to ile miales?
Tam było 145 kg ale ważyłem trochę więcej a obecnie siady robię od 2 tygodni i siła wraca.
Uda nie są takie wielkie.Nie ma chyba nawet 70cm.
Jacek przy wykrokach pilnuj się żeby kolana nie wychodziły po za linię palców u nóg bo to cholernie obciąża kolana.
Jaca a ten gryf CI sie nie wgniata , mi to zawsze przy przysiadach bardzo przeszkadza dlatego jakąs bluze musze sobie na szyje połozyć
Oki Voice będę się pilnował.
Bolo ten gryf się wżyna średnio bo jak widać na filmie sprężynuje i jest dosyć giętki o ile tak to można nazwać ale jest taki jeden twardy że zawsze ślady na plerach zostawia na kilka dni.
Thunderbreaker
30-04-10, 16:39
jaca, daj trening klaty. Plax
jaca, daj trening klaty. Plax
Jak sfilmować?
Jeśli tak to nie ma sensu bo zaczynam od skosu i ciężary nie są duże a wczoraj zauważyłem żę nie najlepiej sie ćwiczy jak ktos filmuje więc rzadko to będe robił.
Fot tez starczy na jakiś czas bo jak ciągle będę dodawał to nikt nie zobaczy różnicy.
Dzisiaj mega pompa na klacie.Dawno takiej nie miałem.
Zacząłem od skosu sztanga,sztangielki oraz rozpiętki i na koniec dipsy z obciążeniem.
Super trening był.
Potem biceps i przedramiona.
ja ostatnio robiłem wykroki ale bez skradania i wreszcie dostałem po posladkach i miałem zakwasy. po przysiadach nigdy nie mam
Jak nie masz zakwasow po przysiadach to widocznie masz bardzo aktywna dupe :D
Tydzień masówki za mną :)
Mieszkam w lodówce...
Obecnie dostarczam 5 tys kcal dziennie i wciąż jestem głodny.
3kg masy na plus czyli ważę 101kg.
Łapa 46cm
Udo prawie 70cm wreszcie.
Pas bez zmian 89cm.
Jeszcze więcej żył co wydaje się nierealne ale jednak.
Jeszcze 3 tyg masy przede mną i chyba zakładane 106-108 kg jest w zasięgu.
Jacku a jest gdzieś twoja dietka bo jestem ciekaw kiedyś próbowałem zjeść 5 koła kcal ale się ruszać nie mogłem idziesz super pozdro
Kilka stron wcześniej ale cały czas coś zmieniam.Czasem na noc dołożę jeszcze odżywkę białkową z migdałami.
Dziś suple zamawiam.Biłako,gainer,booster przed treningowy,witaminy i minerały oraz carbo.
Wyczytałem Jacku jak bym tyle zjadł to kobita by mnie musiała taczką po domu wozić pozdro.
ładnie 3 kg wymiary na plus , u mnie tez antek wchodzi , jedyny minus to te uderzenia gorąca ale można do tego przywyknąć . Jakiego gainera zamawiasz ?? , jeszcze drugie pytanie jaki robisz sobie posiłek przed treningowy
ładnie 3 kg wymiary na plus , u mnie tez antek wchodzi , jedyny minus to te uderzenia gorąca ale można do tego przywyknąć . Jakiego gainera zamawiasz ?? , jeszcze drugie pytanie jaki robisz sobie posiłek przed treningowy
Chyba mammotha kupie 2.3kg bo jest tańszy niż mutant a niewiele gorszy ale kupuje go na wszelki wypadek bo czasem jestem autem w terenie i nie mam czasu zjeść to wczesniej 150g gainera wsypuje do shakera,zalewam woda i pije.
Przed treningiem to zazwyczaj makaron i mięso z warzywami i oliwa.U mnie taki posiłek to standard 3-4 razy dziennie.
Jaca chyba sobie tez go kupie bo cena jest naprawde spoko , zobaczymy jak tam wypłata w tym miesiacu bo jesli pozwoli to dokupie jeszcze z 4 lub 5kg carbo ale otworze dopiero po antku jak będe zwiększał węgle
a jaki booster przedtreningowy ? napalm dalej ?
Napalm tylko mnie siekał przez kilka razy a potem już dupa była.Tym razem myślę o no xplode.
fallenursus
03-05-10, 13:09
pyerdol te cukry
efe+kofe starczy na dlugo i wychodzi najtaniej
pyerdol efę bo na dłuższą metę też rośnie tolerancja i ryje czachę może trochę mniej niż feta :D
noxplode ziom miał - zadowolony
hemorush - kopie nawet mnie. zuiomek w pracy jak mu dałem miarkę na nocce, to partię którą robimy minimum w 2,5 godziny zrobił w 1 godz 20 minut
fallenursus
03-05-10, 13:35
dupa rosnie a nie tolerancja, tylko w dt bierz a nie nonstop. dlugo juz jem te efe i zero podwyzszania dawek. 30mg dziala tak samo jak zawsze.
tolerancja wzrasta jak bierzesz ec stack, bo wtedy efa/kofa leci 3x dziennie i po dwuch tygodniach juz nie czuc tej enegri,ale efekt termogeniczy nadal jest.
o jak dupa rośnie to fajnie bo zawsze chciałem mieć większą
wujek.maciek
03-05-10, 14:26
noxplode dobry szit ;>
nie siej fallen zlowrogiej propagandy, bo bralem, chociazby wlasnie noxploda i zawsze klepal przez 7-8tyg. fakt, ze pod koniec slabiej i po 4tyg. wszedlem na 2 miareczki, (w dnt zawsze tylko 1), ale klepal do konca. nie sadze, ze tak bardzo sie roznimy jeden od drugiego, ze taki jestem wyjatkowy, ze akurat mnie trzepalo, a kogos innego nie bedzie. takze, noxploda polecam z czystym sumieniem. jedna wada jaka zauwazylem, to to, ze sie zawsze pocilem jak swinia po nim, ale w sumie mozna sie spierac, czy to akurat wada :) no i moze jeszcze cena...
alder - zamienil bym sie z toba :)
pozdro
Ja robię 20cm nad gleba bo tak jeszcze czuje plery z którymi mam problemy żeby rosły a na tyłek i dwójki nigdy nie narzekałem wiec nie ma potrzeby żebym schodził niżej.
A Ty wujek zawsze do gleby ciężar?
Napalm tylko mnie siekał przez kilka razy a potem już dupa była.Tym razem myślę o no xplode.
Kup sobie Mesomorph to Ciebie będzie siekać pół miarki :)
Zamiast gainera wypróbuj to:
XXL Nutrition - Diet Shake
Porcja:
Białko: 38,6g (39% Micelarna kazeina i koncentrat serwatki)
Węglowodany 48,8g (Płatki Gryczane + niewielka ilość maltodekstryn)
Tłuszcze 2,4g
lub
XXL Nutrition - Complex Carb Gainer
Białka 36,6g ( mix izolat z koncentratem)
Węglowodany 43g w tym błonnik 4,4g (Owies z dodatkiem maltodekstryn)
Tłuszcze 7,7g w tym 5,1g olej MCT
Nie widzę nigdzie cen na te XXL :(
wujek.maciek
03-05-10, 15:05
zawsze ;> polowiczne rozwiazania mnie nie interesuja.
nie chce sie madrzyc, ale jak masz problem, to trzeba "kopnac plery w dupe". zostaw sztange i pare treningow zrob martwy z hantelkami (na takiego dzika jak ty, 2*50kg mysle, ze bedzie jak znalazl) 5-6serii do oporu (musi byc hireps, najlepiej tak z 20 :) prostowniki cie za to pokochaja. dla odmiany czworoboczny tez mozesz sprobowac szrugsy 30,25,20,15 i dropset po 10rep z tego czym skonczysz 15stki. tylko, ze tutaj najlepiej na maszynie smitha robic. jesli chodzi o najszersze, to gigantsety: wioslowanie, podciaganie, linka wyc. dolnego i przenosy. 4gsety, po 8,7,6,5reps. jesli dasz rade, twoje plecy cie pokochaja. jestem niemal w stanie zagwarantowac, ze jak wrocisz do normalnych treningow z duzym obciazeniem - poczujesz moc:)
btw powiem ci jacku, ze twoje nogi miazdza, rispekt
pozdro
Spoko już mam nowy trening na plery i chyba bedzie lepiej tak samo z klatą ale dzięki za cenne uwagi.
przed treningiem polecam WHITE FLOOD'a . Daje takiego kopa i pompe ze sie w pale nie miesci. Zawsze trenuje o 19:00 tak wiec wypijam 2miarki o 18:30 jak sie klade spac gdzies tak o 23:30
to mnie wciaz telepie... .
Nie widzę nigdzie cen na te XXL :(
2500kg za 139zł
fallenursus
03-05-10, 15:39
Cukier xplode musialem brac 3 miarki zeby to gowno czuc nikomu tego nigdy nie polece.a byl to ten pierwszy co jeszcze niby klepal:)cenowo dobani jakkazdy produkt bsn szeroko przereklamowany I malolaty nabb.com kupuja jak cieple buleczki dlatego zawsze to gowno wygrywa produkt roku:)
Juz lepiej mnie kopie shock przy gora poltora miarki.
Najlepiej kopal pierwotny hydroxycut z efdera:)
Jacek byłeś na MP?
Już w FA team?
Jacek byłeś na MP?
Już w FA team?
Nie byłem bo kupiłem mieszkanie i remontujemy.Jeszcze max 2 tyg i będziemy wreszcie na swoim.
Co do FA team to jestem zdania ze co się odwlecze to nie uciecze.
Będzie po wakacjach czas się spotkać a do tej pory moge sie bardzo wzmocnić i pokazać klasę panu Tadeuszowi.
Cukier xplode musialem brac 3 miarki zeby to gowno czuc nikomu tego nigdy nie polece.
Na początku coś tam poruszy,to samo u mnie ,2-3miarki.
Najlepiej kopie mesomorph,a ponoć dobry też Maximize V2,ale tutaj to nie wiem.
Najlepiej kopal pierwotny hydroxycut z efdera:)
Albo XS kaizen :)
fallen juz nie przesadzaj , raczej tylu dobrych opini xplode by nie nazbierał od samych dzieci .
Kowalx mówisz ,że mesomorph tak daje w czerep? w próbowałeś tego nowego nox-a? jestem ciekaw czy kopie tak samo jak poprzednia wersja , skład niby ten sam
fallenursus
03-05-10, 18:57
niewula chyba nigdy nie byles na www.bodybuilding.com (http://www.forum.bodybuilding.com) na forum w dziale suplementow :) co jak co,ale jedyne forum ze swiatowym przebiciem i setkami tysiecy dzieciakow. :)
heh nie byłem fallen , ale to dlatego ,że nie umiem tak dobrze angielskiego:/
moim zdaniem boostery trzeba dobierać indywidualnie , na jednego działa ten a na drugie tamten.
fallenursus
03-05-10, 19:06
tak dla jaj, pierwsza 50siatka produktow sprzadajacych sie na bb.com
http://www.bodybuilding.com/store/top50.htm
Kowalx mówisz ,że mesomorph tak daje w czerep? w próbowałeś tego nowego nox-a? jestem ciekaw czy kopie tak samo jak poprzednia wersja , skład niby ten sam
Trzepie jak nic ,dla mnie to nie jest ze względu na niektóre składniki(obecnie chyba najmocniejsze gówno na rynku).Wacek leniwy po 1,3 ;)
Nox też próbowałem ostatnio obie wersję.Wersji słabszej w ogóle nie poczułem,ale w smaku zdecydowanie lepsza.
Ja uderzam w inne rzeczy nisz szeroko polecane przez magazyny.Sugeruję się składem.
heh nie byłem fallen , ale to dlatego ,że nie umiem tak dobrze angielskiego:/
moim zdaniem boostery trzeba dobierać indywidualnie , na jednego działa ten a na drugie tamten.
Zgadzam się z fallenem o wielu dobrych suplach niektórzy nawet nie słyszeli.
Żaden booster przed treningowy nie da ci pierdolnięcia przed treningiem jak tego pierdolnięcia nie będziesz miał w sobie:twisted:
Weź meso jak nie zaczniesz ćwiczyć to pierdolniesz na zawał i będziesz się drapał wszędzie hehe :rockon:
4000mg jabłczan cytruliny,2000mg aakg,4000mg bet-alaniny,Ikaryna (50%) 300mg, 4,500g kreatyny z tauryną + stymulanty:1,3 Dimethylamylamine,Naringina,Teobromina,Kofeina,Est er Dwusiarczanu Tiaminy
4 g Beta-Alaniny to musi swędzieć :P
Nie dla mnie to :D
kowalx ale i tak nie odpowiedziałeś jak ten nox xtreme :P
wlaśnie tak patrze pomiedzy tymi 2 , noxem a mesomorph
kowalx ale i tak nie odpowiedziałeś jak ten nox xtreme :P
wlaśnie tak patrze pomiedzy tymi 2 , noxem a mesomorph
Oto moje wrażenia hehe :)
Pobudzenie żadne ,ale się obudziłem ,bo trochę leniwy byłem czyli budzi ,ale nie latasz po ścianach.
Skupienie dobre,ale i lepsze miałem.
Wytrzymałość na plus ,szybkie odpoczynki i można jechać dalej.
Pompa może być,ale bez szału.
Dla mnie minusem jest 1,3 po którym wacek niedomaga i na stałą suplementację tymi suplami bym nie wszedł.Zresztą wolę inne.A white flood bardziej mnie telepał.
Mam jeszcze jedną próbkę obu wersji to zmieszam i zobaczymy.
no to pewnie dlatego , że już teraz nie ma proszku po którym tak kopał :P
no to pewnie dlatego , że już teraz nie ma proszku po którym tak kopał :P
Skład jest ten sam.
Debatę długą zrobiliście na temat boosterów a jednak zdecydowałem że żadnego nie kupie bo szkoda kasy.Normalnie mam pompę masakryczna i pełno energii więc chyba wywalił bym kasę w błoto a po cyklu pomyśle o np. shocku ze stormem.
Dziś obręcz barkowa i kaptur.Siła masakrycznie w góre idzie.
No fakt sorki za śmieci .Ale po cyklu weź meso :)
Jak stoisz z siłą barów obecnie?
Meso doradza mi wielu konkretnych ludzi i niby nawet po 3 miechach nadal kopie i to nie miarka a pół :O
Barki obecnie na Smithie robię i kończę 135kg ale tylko 3 ruchy i do brody a 110kg normalnie 10 ruchów.
Jednak Smith to słabe porównanie bo zależy od maszyny i od nasmarowania.Ćwiczyłem na starym Smithie kilka lat temu i lżej się robiło niż na sztandze o wiele o tutaj jest mniej więcej to samo.
Wznosy na boki 25kg hantle i wznosy sztanga z przodu 55kg w serii po 10-8
fallenursus
04-05-10, 00:09
dzsiiaj znajomy bambus machal 140kg na szmicie,jak zasuwalem na stepperku.....twierdzi ze malo bierze na bary bo ma zjebana obrecz:) i wez gadaj tu z takimi!
wujek.maciek
04-05-10, 00:22
wiem ktory, tez go znam. a wiesz jak to sie stalo, ze ma ta obrecz zjebana?
http://img41.imageshack.us/img41/97/bambg.jpg (http://img41.imageshack.us/i/bambg.jpg/)
sory, ale nie moglem sie powstrzymac
pozdro
Dziś cały dzień zapierdziel a potem ostatnia wizyta w banku i siedzenie na dupie 2 godziny a ja ani posiłku nie wziąłem ani odżywki i w takim wypadku wolałem iśc do pizzerii niż nic nie zjeść a że dawno pizzy nie jadałem to poszła z boczkiem,salami,pepperoni itp a potem 4 godz rewolucja w brzuchu i na siłowni tragedia bo nastrój straszny, zresztą miejska siłka zamknięta na minimum tydzień więc w mordowni trzeba było się męczyć.
Właśnie w takie chujowe dni przydałby się jakiś dopalacz ale jakoś trening zleciał i ciężary takie same niestety jak tydzień temu.
fallenursus
04-05-10, 22:35
jesli srednica te pizzy byla mniej niz 60-cm to niemamy nawet o czym rozmawaic http://imgcash6.imageshack.us/img153/9674/44258467.gif
pizzerii niż nic nie zjeść a że dawno pizzy nie jadałem
To u nas takie gadzety daja ?
ja też się denerwuję jak długo nic nie jem ale czasem trochę katabolizmu może wyjść na zdrowie ;]
ja też się denerwuję jak długo nic nie jem ale czasem trochę katabolizmu może wyjść na zdrowie ;]
Przedłużyło się spotkanie a do domu daleko więc nie miałem wyboru ale to pierwszy cheat meal od jakiś 4 tygodni.
Gorsza sprawa że siłka zamknięta na minimum tydzień i trzeba na wiejskiej zasuwać gdzie tylko 140kg jest na gryfie więc dziś mc na sam koniec grzbietu jako 6 ćwiczenia w 4 seriach po 10 ruchów i ładnie weszło.
Jacku nie denerwuj się weź se tego pomagiera niech jeszcze na gryf usiądzie i będzie ciężar git na bary pozdrawiam dasz rade.
Czasem warto na parę treningów zmniejszyć ciężary, co by się mięśnie zregenerowały.
No i zawsze to inny bodziec jest :)
@edit : Nie chce mi się tylu stron wertować. Jakie saa teraz lecą :> ?
fallenursus
06-05-10, 13:32
kreatyna firmy Zrob o sam a cie niezle wypYerdoli
Czasem warto na parę treningów zmniejszyć ciężary, co by się mięśnie zregenerowały.
No i zawsze to inny bodziec jest :)
Na temat towaru w tym temacie już się nie wypowiadam.
Dieta,trening i suplementacja owszem, na każde pytanie odpowiem ale doping nie.
Obecnie 102kg.Zero aero od tego tygodnia i tym schematem postaram się jeszcze 2-4kg złapać i dopiero zacznie się zabawa.
http://img718.imageshack.us/img718/751/ss854815.jpg
46cm i 102kg. Księżyc w pełni :)
Na temat towaru w tym temacie już się nie wypowiadam.
Jak uważasz.
Łapa xxl :)
Jaca jak wygląda u Ciebie sprawa z rozstępami? Pojawiają sie jakies 'nowe'?
Jaca jak wygląda u Ciebie sprawa z rozstępami? Pojawiają sie jakies 'nowe'?
Aż tak szybko nie rosnę żeby pękać w oczach ale pod pachami ostatnio pojawiły mi się nowe rozstępy i to spore.
Jacek jaką masz dysproporcję między prawą łapą a lewą? bo na zdjęciu wydaje się dość spora