Zobacz pełn± wersję : Odpowiednia Dieta 70 kg
Witam. Możecie mi poradzić jak± dietę powinienem stosować? Mam 23 lata wzrost 175 cm i wagę 63 kg. Jem 3 posiłki dziennie głównie ryż, warzywa gotowane, pier¶ kurczaka, grejpfruty, banany, jabłka serek wiejski, jogurt naturalny i zielona herbata. Suplementy to tylko HMB. Zależy mi na wzro¶cie wagi bo teraz to traki szczawik. Poradzicie co dodać co odj±ć z posiłków.
Jedz 5 posiłków. Diety masz w tym dziale. Wystarczy poszukać
Witam. Możecie mi poradzić jak± dietę powinienem stosować? Mam 23 lata wzrost 175 cm i wagę 63 kg. Jem 3 posiłki dziennie głównie ryż, warzywa gotowane, pier¶ kurczaka, grejpfruty, banany, jabłka serek wiejski, jogurt naturalny i zielona herbata. Suplementy to tylko HMB. Zależy mi na wzro¶cie wagi bo teraz to traki szczawik. Poradzicie co dodać co odj±ć z posiłków.
Napisz co¶ więcej o sobie. Trenujesz co¶? Uczulony jeste¶ na co¶? O której wstajesz, o której chodzisz spac? Je¶li trenujesz, to o której? Im więcej napiszesz tym lepiej.
tak trenuję na siłowni regularnie 6 dni w tygodniu ok godziny 12. Spać chodzę tak o 24 a wstaję o 8. Alergii nie mam żadnych. Ćwiczę tak bardziej na poważnie od jakich¶ 4 miesięcy.
6 dni w tygodniu to stanowczo za dużo. Ćwicz 3-4 razy w tygodniu.
Pisałe¶ ze jadasz 3 posiłki dziennie, musisz postarać się aby¶ jadał ok 5-6. HMB zbyteczne...
http://www.e-kulturystyka.info/showpost.php?p=298760&postcount=33
Yyy 6dni treningowych? Codziennie inna partia, czy ktos tu ma 'baardzo indywidualny' plan treningowy?
Sory, ze bez polskich, ale z fona cisne :x
no dobrze odstawić HMB a co mi pomoże przybrać na wadze ale oczywi¶cie bez zbędnego tłuszczyku?
Dobra dieta, hardkorowy trening i regeneracja :) Możesz stosować odżywki w razie niedoborów w diecie.