Zobacz pełną wersję : Kropeczki na skórze.
2 dni temu trenowałem przedramie ,barki i katury.Po skonczeniu treningu zauwazylem na przedramieniu dziwne czerwone kropeczki - pole jakies 5 x 10 cm i co dziwne wyskoczyły takze na drugim przedramieniu. Wyglądają one jakby takie malutkie pieprzyki. Miał ktos z was podobny problem, albo wie co to jest? ;o
Sa one czerwone i lekko wypukle?
Jak je przycisniesz to blakna i po dwoch-trzech sekundach znowu robia sie czerwone ?
nie, sa to plamki, nie wypukłe i nie blakna
hmmm... chodziło mi o wielkosc czesci na skórze w ktorej wyskoczyly kropeczki.. sprobuje zrobic zdjecie - moze bedzie cos widac
ok, zrobiłem zdjecie - troche widac te kropki
http://pl.tinypic.com/view.php?pic=zyhu1j&s=6
a nanosiłeś na skórę perfumy w tym miejscu ? ja miałem podobne jak kupiłem nowe perfumy po prostu uczulenie wyskoczylo
sory ale słabo widać mi się coś podobnego robi po gorącej kompieli i po chwili schodzi myślę że to nie jest groźne co nas nie zabije to nas wzmocni
Tez mi sie czasem cos takiego robi..np wtedy jak cwicze w jajkiejs bluzie z długim rękawem, a jest z materialuy który podrażnia skóre...moze i ty to masz
sory ale słabo widać mi się coś podobnego robi po gorącej kompieli i po chwili schodzi myślę że to nie jest groźne
Mi tez czasem takie cos sie robi po kapieli zwlaszcza takiej bardzo goracej:twisted:...i moze tu tez jest podony przypadek: miesnie tak rozpalily skore ze wyskoczyly takie kropki...nie peniaj,samo powinno zejsc takie cos...jesli mozesz ruszac reka i palcami to jest ok xD a jesli nie zejdzie do tygodnia to udaj sie do apteki lub do dermatologa po jakas masc na to(chociaz nie sadze by byla potrzebna)
mozliwe ze samo zejdzie... jedyna rzecz jakiej jestem pewny to to, ze wyskoczyło to od treningu przedramion ;] bo na 2 rekch na przedramionach w tym samym miejscu. Jebac to, jak nie zejdzie za tydzien to bede musial poczytac o jakis masciach.