Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Kropeczki na skórze.

gnk1993
31-01-10, 23:40
2 dni temu trenowałem przedramie ,barki i katury.Po skonczeniu treningu zauwazylem na przedramieniu dziwne czerwone kropeczki - pole jakies 5 x 10 cm i co dziwne wyskoczyły takze na drugim przedramieniu. Wyglądają one jakby takie malutkie pieprzyki. Miał ktos z was podobny problem, albo wie co to jest? ;o

Pusia
01-02-10, 00:18
Sa one czerwone i lekko wypukle?
Jak je przycisniesz to blakna i po dwoch-trzech sekundach znowu robia sie czerwone ?

gnk1993
01-02-10, 08:48
nie, sa to plamki, nie wypukłe i nie blakna

gnk1993
01-02-10, 16:12
hmmm... chodziło mi o wielkosc czesci na skórze w ktorej wyskoczyly kropeczki.. sprobuje zrobic zdjecie - moze bedzie cos widac

gnk1993
01-02-10, 16:27
ok, zrobiłem zdjecie - troche widac te kropki

http://pl.tinypic.com/view.php?pic=zyhu1j&s=6

spike
01-02-10, 19:09
a nanosiłeś na skórę perfumy w tym miejscu ? ja miałem podobne jak kupiłem nowe perfumy po prostu uczulenie wyskoczylo

Młody
01-02-10, 19:09
sory ale słabo widać mi się coś podobnego robi po gorącej kompieli i po chwili schodzi myślę że to nie jest groźne co nas nie zabije to nas wzmocni

xxmłodyxx
01-02-10, 19:34
Tez mi sie czasem cos takiego robi..np wtedy jak cwicze w jajkiejs bluzie z długim rękawem, a jest z materialuy który podrażnia skóre...moze i ty to masz

Maxi90
01-02-10, 20:06
sory ale słabo widać mi się coś podobnego robi po gorącej kompieli i po chwili schodzi myślę że to nie jest groźne

Mi tez czasem takie cos sie robi po kapieli zwlaszcza takiej bardzo goracej:twisted:...i moze tu tez jest podony przypadek: miesnie tak rozpalily skore ze wyskoczyly takie kropki...nie peniaj,samo powinno zejsc takie cos...jesli mozesz ruszac reka i palcami to jest ok xD a jesli nie zejdzie do tygodnia to udaj sie do apteki lub do dermatologa po jakas masc na to(chociaz nie sadze by byla potrzebna)

gnk1993
01-02-10, 20:19
mozliwe ze samo zejdzie... jedyna rzecz jakiej jestem pewny to to, ze wyskoczyło to od treningu przedramion ;] bo na 2 rekch na przedramionach w tym samym miejscu. Jebac to, jak nie zejdzie za tydzien to bede musial poczytac o jakis masciach.