Zobacz pełną wersję : Nitro II z czym i jak
Chciałbym się dowiedzieć czy Nitrobolon II (1100g) +tran+ carbo+ białko ostrowia przyniesie efekty, czy można to łączyć i czy takie połączenie będzie dobre? Co zrobić by nie mieć później nagłych spadków...
napisz cos o sobie bo ci nikt nie doradzi
ale ogolnie to co masz to pewno ze mozesz laczyc,carbo i bialko to przeciez jedzenie w proszku nic pozatym
177cm wzrostu 75 kg wagi, ćw rekreacyjnie od pół roku plus bieganie(na sucho), postanowiłem zainwestować w odżywki i diete, ale mam małą wiedzę, nitro już kupiłem i niewiem co dokupić
Jesteś chudy, więc po co dodatkowo biegasz?
jak dopiero diete bedziesz zaczynal to zaden nitrobolon ci nie potrzebny! zostaw na pozniej narazie sama dieta
Bo podobno najwięcej testosteronu jest wydzielane przez nogi, a sama siła to jednak nie wszystko, kondycja jest też ważna, nie chcę ważyć 90 kg w czym 15 to będzie sam tłuszcz. Chodzi mi o masę mięśniową wyłącznie
Jesteś chudy, więc po co dodatkowo biegasz?
Przy jego wzroście ta waga to waga idealna :) Tak mi się przynajmniej wydaje więc chyba nie jest chudy.
Bo podobno najwięcej testosteronu jest wydzielane przez nogi
To rób przysiady.
To rób przysiady.
Więc według ciebie, bieganie spala mięśnie? Więc jak ćwiczyć wytrzymałość i kondycje?
niech weźmie to nitro to tylko boster NO będzie miał dobry start i przyrosty go zmotywują
Więc według ciebie, bieganie spala mięśnie? Więc jak ćwiczyć wytrzymałość i kondycje?
Nic takiego nie napisałem, jesteś taki chudy być może dlatego, że niepotrzebnie biegasz.
ja bym ci radzil zebys kupil mono obojetnie jakie na pierwszy cykl,a nitro sie nie zmarnuje przyda sie pozniej