Alex89
28-01-10, 12:11
Witam koncze akurat moj drugi cykl na Enantacie bralem go 250mg e4d 12tyg teraz na tym cyklu cardio dolonczylem i sie dobrze wyrzezbilem ,ciezko mi powiedziec ile mi przybylo bo prawie na calym cyklu mialam diete nisko weglo. i duzo bialka ale diete czymam tym razem bardzo ostro po cyklu. Moge powiedziec troche przybylo na wadze ale duzo tlusczu stracilem. Co do tematu u mnie to troche trwa az dostane srodki wiec sie juz teraz chce przygotowac na lato. Myslalem o takim cyklu:
1 - 4 tyg metanabol 15mg (ED)
1 - 10 tyg testosteron enantat 250mg (E4D)
9 - 14 tyg winstrol (stanazol) 30mg (ED)
11 - 16 tyg testosteron propionicum 100mg (EOD)
I jaka dieta do tego cyklu proponujecie? Bo mi chodzi tez o brzuch zeby miec tez dobrze wyrzezbiony.
Czy mam zamiast tego Winstrola lepiej jakis dobry thermogenik dolanczyc bo wlasnie winstrol mnie tak troche straszy mozna powiedziec boje sie go troche brac to samo do tej metki. Bo slyszalem ze przy tabl. sie szybciej dostanie pryszce i gyno itd. ale u mnie na tych ostatnich dwoch cyklach nic takiego nie bylo w tym kierunku zadnych dzialan ubocznych. Vitaminy itd. na cyklu jem troche wiecej niz normalnie. Srodki tamoxifen arimidex na wszelkie wypadki mam zawsze pod reka. Clomid na odblockowanie oczywyscie tez.
Co do mnie : w tym roku koncze 19 lat, ostatnie dwa tylko na (Enantacie) Staz w tym roku 4 Lata, waga: 88 Kilo wszrost 1.78m
1 - 4 tyg metanabol 15mg (ED)
1 - 10 tyg testosteron enantat 250mg (E4D)
9 - 14 tyg winstrol (stanazol) 30mg (ED)
11 - 16 tyg testosteron propionicum 100mg (EOD)
I jaka dieta do tego cyklu proponujecie? Bo mi chodzi tez o brzuch zeby miec tez dobrze wyrzezbiony.
Czy mam zamiast tego Winstrola lepiej jakis dobry thermogenik dolanczyc bo wlasnie winstrol mnie tak troche straszy mozna powiedziec boje sie go troche brac to samo do tej metki. Bo slyszalem ze przy tabl. sie szybciej dostanie pryszce i gyno itd. ale u mnie na tych ostatnich dwoch cyklach nic takiego nie bylo w tym kierunku zadnych dzialan ubocznych. Vitaminy itd. na cyklu jem troche wiecej niz normalnie. Srodki tamoxifen arimidex na wszelkie wypadki mam zawsze pod reka. Clomid na odblockowanie oczywyscie tez.
Co do mnie : w tym roku koncze 19 lat, ostatnie dwa tylko na (Enantacie) Staz w tym roku 4 Lata, waga: 88 Kilo wszrost 1.78m