Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : 3 Cykl

Alex89
28-01-10, 12:11
Witam koncze akurat moj drugi cykl na Enantacie bralem go 250mg e4d 12tyg teraz na tym cyklu cardio dolonczylem i sie dobrze wyrzezbilem ,ciezko mi powiedziec ile mi przybylo bo prawie na calym cyklu mialam diete nisko weglo. i duzo bialka ale diete czymam tym razem bardzo ostro po cyklu. Moge powiedziec troche przybylo na wadze ale duzo tlusczu stracilem. Co do tematu u mnie to troche trwa az dostane srodki wiec sie juz teraz chce przygotowac na lato. Myslalem o takim cyklu:
1 - 4 tyg metanabol 15mg (ED)
1 - 10 tyg testosteron enantat 250mg (E4D)
9 - 14 tyg winstrol (stanazol) 30mg (ED)
11 - 16 tyg testosteron propionicum 100mg (EOD)
I jaka dieta do tego cyklu proponujecie? Bo mi chodzi tez o brzuch zeby miec tez dobrze wyrzezbiony.

Czy mam zamiast tego Winstrola lepiej jakis dobry thermogenik dolanczyc bo wlasnie winstrol mnie tak troche straszy mozna powiedziec boje sie go troche brac to samo do tej metki. Bo slyszalem ze przy tabl. sie szybciej dostanie pryszce i gyno itd. ale u mnie na tych ostatnich dwoch cyklach nic takiego nie bylo w tym kierunku zadnych dzialan ubocznych. Vitaminy itd. na cyklu jem troche wiecej niz normalnie. Srodki tamoxifen arimidex na wszelkie wypadki mam zawsze pod reka. Clomid na odblockowanie oczywyscie tez.
Co do mnie : w tym roku koncze 19 lat, ostatnie dwa tylko na (Enantacie) Staz w tym roku 4 Lata, waga: 88 Kilo wszrost 1.78m

lg team
28-01-10, 12:20
po co chcesz powtarzac enanth ponownie, walnij mix

1-6 meta
1-10 omo

2tyg clen + hcg

1-6 npp
1-8 prop
4-9 wins

cyklicznie mozna dodawac clen,

jedna konkretna dwuetapowa sesja,

Alex89
28-01-10, 12:36
o cholera^^ ja wlasnie niewiem bo tesc to jest chyba podstawa przy tym wszystkim czy sie myle? i te srodki juz znam (enantat, prop, winstrol bo koledzy tez brali i byly ok) i ich jakosc . z tymi innymi musze sie jescze popytac. a jakas alternatywa na lajtowym poziomie? dzieki pozdrowienia

vold
28-01-10, 13:11
Moze być jak napisał lg ale ja osobiście zrobił bym taki cykl jak pisałeś ale troszke inne rozmieszczenie i bez propa na koniec ale winko jak najbardziej.

lg team
28-01-10, 13:13
a w ktorym momencie cyklu nie widzisz testo?

vold
28-01-10, 13:18
1 - 4/5 meta
1 - 10 enant
7 - 12 wino

jak na 3 cykl jak najbardziej wystarczy, po cyklu clen.

.

Alex89
28-01-10, 13:28
a dawki tak jak napisalem? czy winstrolu troche mniej? a jak tam meta jest to prawda ze bardziej wywoluje gyno itd? czy to zalezy od osoby jak organism odpowiada na sterydy? bo umnie jest mala retencia wody na cyklu znaczy sie koledzy na enantacie maja bardziej nadmuchany leb itd. ale ja za to lepsza kondycie i wystrzymalosc i sile.

Mastershammer
28-01-10, 13:32
3 cykl,meta spokojnie 25-30mg=ED,enan500e5d

vold
28-01-10, 13:33
Jesli chodzi o gino to bardziej wystąpi po testo a nie po mecie,

co do dawek to są ok ale mety dał bym więcej , ważysz prawie 90kg to za mało jak na taką wage.

po cyklu clen.

.

tomaszewiak
28-01-10, 13:46
winka 30mg akurat dobrze bedzie sam tyle zamierzam teraz ladowac
z syfami po nim niemam problemow

fallenursus
28-01-10, 15:37
Cykle jak LG napisal.jesli masz kase na armi nie kupuj go.mamy 21szy wiek proponuje uzywac srodkow na czasie- aromasin. duzo ug weuropie juz to robi I sa dobre cenowo.nietylko dziala o wiele lepiej od armi I nolvy lecz rownieznie powoduje nawrotow estro po cyklu co sie dzieje po odstaiwniu nolvadexu czy armi.a tak pozatym to lepszy na gino niz te co wymieniles:)I nie ma wplywu na system lipidow

lg team
28-01-10, 16:24
mozna j/w z mala poprawka - takie zabawki wylacznie apteczne a nie ugl, drozej ale pewnie,