PDA

Zobacz pełną wersję : Brak zapału. Trzeba cos zrobic.

hans87
11-01-10, 19:55
Nie jest dobrze. Ostatnio ciezko mi wyrobic z czasem zeby cwiczyc 3 razy w tyg. Jedynym wyjsciem jest jazda na silke odrazu po pracy, tylko ze pp niej jestem wyj***ny jak messerschmidt :/
do tego z dietą nie jest lekko, tak sobie mysle ze aby zdobyc jakas motywację do dalszych cwiczen i zapal bede musial sobie jakies odzywki kupic. Bo na sucho za duzych efektów nie ma :\\ pozdro i inni tez sie moga zalić :D

Sosna91
11-01-10, 19:58
ja tez jak w wakacje chodzilem do pracy do silke praktycznie olalem, nie mialem sily po ponad 8h pracy fizycznej isc na silke, wolalem isc w kime i jesc co chce, a weekendy alko.

moze jakis dobry booster sobie kup albo pora na cos mocniejszego ;]

grochos
11-01-10, 20:05
no niestety panowie, albo przed silka cos ostrego zeby pobudzic (ale i tak po treningu zmeczony bedzie strasznie), albo jakies przeorganizowanie trenigow, jesli to mozliwe... w dni wolne od roboty silka itd.

chociaz nie bede na sile cwaniakowal nie dawno robilem jako barman (pwrot do chaty o 7 nad ranem) jak mialem dzien wolny od roboty to myslalem o plazy, kinie a nie zapierdal*** na silce...

musisz sie naprawde mocno zmotywowac (polecam Rocky III ) :D

ew. zmien robote na biurowa:)

BigBaller
11-01-10, 20:08
jak nie chce mi sie isc na silke to zazwyczaj na mnie dziala kawa + guarana, daje powera

dzbanekzwd
11-01-10, 20:13
kup jakieś suple - nie będziesz chciał zmarnować wydanej na nie kasy.

jak mi już sie nudzi pakowanie to znaczy że czas na cyklon:smile: są efekty jest motywacja!!

oyster
11-01-10, 20:14
mi tez ostatnio brakuje siły i motywacji... czas się czymś wspomóc :P

Bull2
11-01-10, 21:06
przestan cwiczyc na miesiac to odrazu Ci sie zachce...zobaczysz...

Napinacz01
11-01-10, 21:09
gdzie to nabyc?

hans87
11-01-10, 21:14
przyznam ze ciekawe macie wypowiedzi :) Przestać cwiczyc nie ma sensu bo i tak z przyczyn zdrowotnych i braku czasu mialem 2-3 tyg. przerwy od siłki łącznie ostatnim czasem.
kawy pije juz 3 dziennie zeby sie "obudzic" :/ co do pracy to pracuję od pon do pt po 8 godzin i to jest wlasnie praca biurowa. Niestety z doswiadczenia wiem ze praca biurowa czasami jest gorsza niz fizyczna. Po pracy niedosc ze jestem zmeczony ficzynie to jeszcze psychicznie tez jestem wyjeb****y.

Tak myslę wlasnie nad jakimis suplami. Co byscie poradzili aby dostac takiego zastrzyku energii i zapału??? Arus22 wspomnial cos o sudafed... z tego co wiem to jakis lek jest, chyba ze sie myle. ja bardziej mysle o jakis suplach. Ale na pewno nie AAKG bo to na mnie nie dzialalo dobrze, bardziej jakas kretynka, albo bcaa na regenerację. Nie wiem, poradzicie mi. ;-)

bulitto
11-01-10, 21:19
sudafet to na zatoki zawiera pseudoefydryne jest kilka takich leków i to powinno pomagać, napewno spróbować nie zaszkodzi a tu sobie możesz wybrać http://www.doz.pl/leki/s1803-chlorowodorek_pseudoefedryny

BigBaller
11-01-10, 23:20
arus22, jest szansa ze ten sudafed dostanie sie bez recepty (tak jak tussipect), czy raczej nie ma zmiluj?

Bull2
11-01-10, 23:36
ja mam cirrus na chacie to stesuje

bulitto
11-01-10, 23:36
sudafed dostaniesz spokojnie bez recepty a za to tussipect jest na recepte, post wyżej jest link do leków, które nie są na recepte zawierające pseudoefke

dzbanekzwd
12-01-10, 07:30
ja mam cirrus na chacie to stesuje

cirrus nic nie kopie, przynajmniej mnie.

hans87
12-01-10, 10:07
dzisiaj sobie zakupilem sudafed, ale to bardziej ze względu na problemy z zatokami :)
co do silki do dzisiaj w robocie zjem posilek treningowy i pojdę po niej na silke. Mam nadzieje ze bede mial silę i chęci cwiczyc :\

grochos
12-01-10, 12:46
z tym zapalem to chyba wlasnie musisz sam ze soba powalczyc, ja jak mam jakie kolwiek zadania typu biurowo/naukowo/papierkowego to dla mnie najlepszym odstresowaniem jest poprzewalanie zelastwa... :) myslalem ze gdzies tyrasz w magazynie :) no ale coz ja to ja ty to ty:) pozdro i napisz jak ten sudafet zadzialal

hans87
12-01-10, 12:53
narazie tak zadzialal ze masz drożniejsze zatoki. Co do pracy biurowej to ja po niej jestem strasznie zmeczony i nie mam siły targać zelastwo. Wiem ze robienie tego odstresowuje i jest dobre dla kogos kto siedzi przy papierkach, ale niestety ja po mojej pracy nie mam siły i zapału na ćwiczenia. Ale muszę sobie z tym jakos poradzic :) pozdro

BigBaller
12-01-10, 17:49
Tylko z tym sudafedem to musisz pewnie wziac z 6 tabletek zeby cie cos jeblo ;P

fallenursus
12-01-10, 18:14
dzisiaj sobie zakupilem sudafed, ale to bardziej ze względu na problemy z zatokami :)

no tak mowi kazdy poczatkujacy narko :twisted:
kazdy ma doly ja tez mam doly, czeba walic pobudzacze inneo wyjscia nie ma. uzalezniony jestem od nich? OCZYWISCIE!:knockout:
kiedys prubowalem odstawic kawe. bylem twardy
przez 4 godziny.

Ezachiel
12-01-10, 19:58
testowałem to dziś...
szklanka(ochydnej) kawy + 1 acatar (60mg pseudoefy)
dodam ze acatar brany na normalny katar zawze mnie usypiał i zmulał.

cos mnie tam lekko pobudziło ale bez szału
z tym ze mam prawie 20 lat i jeszcze nigdy nie piłem kawy... łeee
poprostu nigdy nielubiłem i widze ze dalej mnie odrzuca.
takze niebardzo mam sie do czego odnieść...