jpMLN
30-12-09, 18:40
Witam tak jak wcześniej pisałem ,zamierzam zrobić porządny cykl od stycznia...
w dziale doping napisałem już wcześniej kiedyś temat co mam zamiar brać ale przypomnę tu ...
Teraz chce dobrać kreatynę i mam do wyboru :
OLIMP MASSACRA 1375g ( 2 puchy chce kupić )
lub:
UNIVERSAL STORM 821gram ( też 2 puchy )
Do tego chce jeszcze dołożyć Gainer z biogenixa MM 4 kg. lub Gain Bolic 6000 ( też 4 kg ) zastanawiam się który lepszy będzie...
No i jak wiadomo podsumowanie końcowe cykl by wyglądał tak.
- 20 Omki e3d
- albo ten storm albo massacra
- Gainer na uzupełnienie ubytków w diecie ( lecz diete posiadam , ale zawsze to lepiej wzbogacić to czego czasami brak :/ )
- Wiadomo clomid na odblok potem z omki
- Witaminy
- Zastanawiam się nad dokupieniem glutaminy ... i aminokwasów ... Lecz nie wiem czy warto bo są one w stormie jak i w massacrze...
To by tak wyglądało . Prosze o pomoc . I głównie mi zależy na pomocy która kreatyna pompa będzie lepsza czy massacra czy storm .
Proszę tylko o wypowiedzi osób które już miały z tym styczność ...
w dziale doping napisałem już wcześniej kiedyś temat co mam zamiar brać ale przypomnę tu ...
Teraz chce dobrać kreatynę i mam do wyboru :
OLIMP MASSACRA 1375g ( 2 puchy chce kupić )
lub:
UNIVERSAL STORM 821gram ( też 2 puchy )
Do tego chce jeszcze dołożyć Gainer z biogenixa MM 4 kg. lub Gain Bolic 6000 ( też 4 kg ) zastanawiam się który lepszy będzie...
No i jak wiadomo podsumowanie końcowe cykl by wyglądał tak.
- 20 Omki e3d
- albo ten storm albo massacra
- Gainer na uzupełnienie ubytków w diecie ( lecz diete posiadam , ale zawsze to lepiej wzbogacić to czego czasami brak :/ )
- Wiadomo clomid na odblok potem z omki
- Witaminy
- Zastanawiam się nad dokupieniem glutaminy ... i aminokwasów ... Lecz nie wiem czy warto bo są one w stormie jak i w massacrze...
To by tak wyglądało . Prosze o pomoc . I głównie mi zależy na pomocy która kreatyna pompa będzie lepsza czy massacra czy storm .
Proszę tylko o wypowiedzi osób które już miały z tym styczność ...