Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Cel masa siła - wybór stacku kreatynowego

jpMLN
30-12-09, 18:40
Witam tak jak wcześniej pisałem ,zamierzam zrobić porządny cykl od stycznia...

w dziale doping napisałem już wcześniej kiedyś temat co mam zamiar brać ale przypomnę tu ...

Teraz chce dobrać kreatynę i mam do wyboru :

OLIMP MASSACRA 1375g ( 2 puchy chce kupić )

lub:

UNIVERSAL STORM 821gram ( też 2 puchy )

Do tego chce jeszcze dołożyć Gainer z biogenixa MM 4 kg. lub Gain Bolic 6000 ( też 4 kg ) zastanawiam się który lepszy będzie...

No i jak wiadomo podsumowanie końcowe cykl by wyglądał tak.

- 20 Omki e3d
- albo ten storm albo massacra
- Gainer na uzupełnienie ubytków w diecie ( lecz diete posiadam , ale zawsze to lepiej wzbogacić to czego czasami brak :/ )
- Wiadomo clomid na odblok potem z omki
- Witaminy
- Zastanawiam się nad dokupieniem glutaminy ... i aminokwasów ... Lecz nie wiem czy warto bo są one w stormie jak i w massacrze...

To by tak wyglądało . Prosze o pomoc . I głównie mi zależy na pomocy która kreatyna pompa będzie lepsza czy massacra czy storm .

Proszę tylko o wypowiedzi osób które już miały z tym styczność ...

Sosna91
30-12-09, 18:49
powiem Ci ze bierzesz sie za omki a masz problem z wyborem gainerów hmm ciężko to widzę.

wez storma, 1 pucha spokojnie Ci starczy. zreszta nie wiem kiedy chcesz brac ale jak na spadki po cyklowe to szkoda kasy raczej na storma, lepiej jakas tansza krete bo swoje zadanie spełni a raczej nie myslisz ze zaraz po cyklu storm Cie kopnie jeszcze i bedziesz na +.

gainer monster mass zdecydowanie.

jpMLN
30-12-09, 18:59
Sosna wybór gainera to nie problem , bo i ten brałem i tamten , smak zdecydowanie lepszy mm , lecz chodziło mi o to który jest ogólnie lepszy - Teraz już wiem.

Hm to jak mówisz że storm lepszy to polece na stormie , no i na pewno mi jedna pucha wystarczy ?

Sosna91
30-12-09, 19:10
tak ja brałem go 2miarki w DT i1 w DNT i mi zostalo jeszcze bo razem z shockiem jechalem.

maly25
31-12-09, 10:06
ja bym jednak wolal ta krete zostawic po cyklu na omie,bo 20 omy i tak zrobi z ciebie zwierza(tez zalezy co brales ostatnio i kiedy)ewentualnie bym mete dozucil,a po cyklu spadek moze byc duzy i kreta bys to poddtrzymal,tylko nie koniecznie ta faktycznie moze byc tansza,ale to twoj cykl nie mojclap