Geryon
25-12-09, 20:11
Witam jak juz opisywałem to w innym temacie miałem sporą przerwę na siłowni , teraz wracam i szykuje wszystko od początku.
Zapodaje dietędo oceny:
Śniadanie 7.00
Płatki MUSLI + zimne mleko + szklanka wody pomarańczowej niegazowanej ŻYWIEC - nie lubie i nie polubie owsianki wiem ze to by bylo lepsze jednak nie bede tego jadl na sile nie bede robił tego wbrew sobie.
II Śniadanie 9.40 - przerwa w pracy
Tutaj posilek jest zróżnicowany
"Warzywa na patelnię" z piersią z kurczaka + napój (woda, sok) lub sałatki ( z tuńczyka, gyros, warzywna) lub kanapki oczywiscie ciemne pieczywo wraz z warzywami , wendlina indyczka
Przekąska przed siłownią 16.30
Jakiś napój węglowodanowy + twaróg lub tuńczyk lub kanapki
Obiad po treningu 18.00
Główny posiłek
tutaj jest różnie , wieprzowina, wołomina, w szczegolnosci piersi z kurczaka najczęściej z ryżem lub makaronem , żadziej z ziemniakami.
Kolacja 21.00
Tuńczyk , sałatka , jajka , twaróg.
ogólnie rzecz biorąc chodzi mi o ocene potraw bo nie bede jadl schematycznie ze codziennie bede jadł to samo, bede sie starał utrzymywać odpowiednią ilośc kalorii w posiłkach jednak nie twierdze ze nie bede powiedzmy na snaidanie jadl tunczyka a na kolacje płatków (aczkolwiek tego raczej nie zrobie) :)
Również nie będę robił rewolucji w domu w sensie ze tylko piersi z kurczaka nic wiecej, musze sie podstosować jeszcze do innych osobników domu (jednak to oni raczje do mnei sie stosują , bo jedza to co wyzej napisałm jesli choodzi o obiad oczywiscie)
Spis posiłków którę będe spożywał:
1.Sałatki
- tuńczyka
- warzywna
- indyka
- gyros
2. Obiady
-Wieprzowina
-Wołomina
-Ryby
-Pierś z kurczaka
3. Reszta
- Twarogi
- Serki topione
- Jogurty
- Kefiry
- Mleko
- Jaja
4. Picie
- wyżej wymienione jogurty, kefiry,mleko
- soki - wieloowocowe, pomarańczowe
- woda - firmy ŻYWIEC (smakowa ) [ Pomarańczowa, Cytrynowa]
Coś podpowiecie?
Wszystkie braki w diecie będe uzupełniam gainerem , nad którym jeszcze myślę , ale pewnie będzie to MASS XXL
Zapodaje dietędo oceny:
Śniadanie 7.00
Płatki MUSLI + zimne mleko + szklanka wody pomarańczowej niegazowanej ŻYWIEC - nie lubie i nie polubie owsianki wiem ze to by bylo lepsze jednak nie bede tego jadl na sile nie bede robił tego wbrew sobie.
II Śniadanie 9.40 - przerwa w pracy
Tutaj posilek jest zróżnicowany
"Warzywa na patelnię" z piersią z kurczaka + napój (woda, sok) lub sałatki ( z tuńczyka, gyros, warzywna) lub kanapki oczywiscie ciemne pieczywo wraz z warzywami , wendlina indyczka
Przekąska przed siłownią 16.30
Jakiś napój węglowodanowy + twaróg lub tuńczyk lub kanapki
Obiad po treningu 18.00
Główny posiłek
tutaj jest różnie , wieprzowina, wołomina, w szczegolnosci piersi z kurczaka najczęściej z ryżem lub makaronem , żadziej z ziemniakami.
Kolacja 21.00
Tuńczyk , sałatka , jajka , twaróg.
ogólnie rzecz biorąc chodzi mi o ocene potraw bo nie bede jadl schematycznie ze codziennie bede jadł to samo, bede sie starał utrzymywać odpowiednią ilośc kalorii w posiłkach jednak nie twierdze ze nie bede powiedzmy na snaidanie jadl tunczyka a na kolacje płatków (aczkolwiek tego raczej nie zrobie) :)
Również nie będę robił rewolucji w domu w sensie ze tylko piersi z kurczaka nic wiecej, musze sie podstosować jeszcze do innych osobników domu (jednak to oni raczje do mnei sie stosują , bo jedza to co wyzej napisałm jesli choodzi o obiad oczywiscie)
Spis posiłków którę będe spożywał:
1.Sałatki
- tuńczyka
- warzywna
- indyka
- gyros
2. Obiady
-Wieprzowina
-Wołomina
-Ryby
-Pierś z kurczaka
3. Reszta
- Twarogi
- Serki topione
- Jogurty
- Kefiry
- Mleko
- Jaja
4. Picie
- wyżej wymienione jogurty, kefiry,mleko
- soki - wieloowocowe, pomarańczowe
- woda - firmy ŻYWIEC (smakowa ) [ Pomarańczowa, Cytrynowa]
Coś podpowiecie?
Wszystkie braki w diecie będe uzupełniam gainerem , nad którym jeszcze myślę , ale pewnie będzie to MASS XXL