PDA

Zobacz pełną wersję : Do znawców tematu

DIABEŁ
15-12-09, 09:05
Witam.

Wiek 23lata.
Staż 5lat.
Waga ok 130kg.
Wzrost 186cm.
Przebyte cykle sporo.
Przeciwskazania brak.
Dieta i suplementacja jest.

Panowie mam taki problem robiłem taki cykl (omka 2000mg tyg deca 600mg tyg meta 40mg dziennie wino 50 mg dziennie) cykl który z założenia miał trwać około 16 tygodni. Lecz w 7 tygodniu dopadły mnie zastoje mianowicie masa i siła staneła samopoczucie spadło apettyt spadł i ogólnie lipa.
Zmieniłem środki a mianowicie zmieniałem ome na propa w dawce 200mg dziennie i dodałem na pobudzenie antka w dawce 150mg dzień i nolwe w dawce 20mg dzień ale po 2 tygodniach stosowania nadal lipa więc postanowiłem wejść na odblok.
I teraz jestem w 2tyg odbloku i Panowie dalej lipa apetyt zerowy samopoczucie do dupy zero siły i energi ciagle bym tylko spał juz mnie to wpienia.:evil:
Co radzicie w takiej sytuacji?????

Za pomoc dziekuje i pozdrawiam.

joh1964
15-12-09, 11:04
Witam.

Wiek 23lata.
Staż 5lat.
Waga ok 130kg.
Wzrost 186cm.
Przebyte cykle sporo.
Przeciwskazania brak.
Dieta i suplementacja jest.

Panowie mam taki problem robiłem taki cykl (omka 2000mg tyg deca 600mg tyg meta 40mg dziennie wino 50 mg dziennie) cykl który z założenia miał trwać około 16 tygodni. Lecz w 7 tygodniu dopadły mnie zastoje mianowicie masa i siła staneła samopoczucie spadło apettyt spadł i ogólnie lipa.
Zmieniłem środki a mianowicie zmieniałem ome na propa w dawce 200mg dziennie i dodałem na pobudzenie antka w dawce 150mg dzień i nolwe w dawce 20mg dzień ale po 2 tygodniach stosowania nadal lipa więc postanowiłem wejść na odblok.
I teraz jestem w 2tyg odbloku i Panowie dalej lipa apetyt zerowy samopoczucie do dupy zero siły i energi ciagle bym tylko spał juz mnie to wpienia.:evil:
Co radzicie w takiej sytuacji?????

Za pomoc dziekuje i pozdrawiam.

deka 600mg omka 2gramy a potem zejscie to jest szok dla organizmu, niby krotko ale dawki troche z kosmosu poza tym waga 130kg to ile ty chciales wazyc 140kg czy 150tkg o juz jest kalectwo.
jak wygląda pct czy leciało hcg ?.
powinieś też pomyślec o badaniach prolaktyna i testosteron.
mozesz dodac proviron do pct 50-75mg ed to powinno poprawic samopoczucie, napewno tez korytyzol szaleje dodałbym trochęę clenu lub salbutamolu.

DIABEŁ
15-12-09, 11:06
HCG jest było i bedzie. prowiron biore. Zejscie zrobiłem troszke delikatniejsze niż cały cykl miał wyglądać.

DIABEŁ
15-12-09, 11:09
Ajak się uda dobić do 150kg to bedzie zajebiscie. Dodam że aktualna masa 130kh jest dobrej jakosci zyła jest gdzie trzeba:)

lg team
15-12-09, 16:08
1) meta do ktorego tygodnia byla podawana?

2) jakiej firmy meta i deka?

3) jak zes bil omo i deke?

4) kiedy skonczyl sie poprzedni cykl / dawki / okres trwania cyklu / pct?

5) czy na mecie i antku masz poprawe aptetytu czy raczej zachamowanie?

6) winstrolu rozumiem ze nie zaczales nawet?

odp?

fallenursus
15-12-09, 18:00
albo sie meczysz z tym odblokiem, jak Ci juz mowilem to bedzie dosc dluga przerwa od sokow, albo lecisz dawka zamienna tescia. na twoim miejscu nie schodzil bym nizej jak 150-200 mg na tydzien, az do nastepnej bomby, wtedy pozadny odblok, i bomba nie za dluga. co najmniej przerwa 4-5miesiecy(zadnych orali w tym czasie ani trenu, tylko cruise tesciem)
w miedzyczasie wbil bym TAD'a,albo co najmniej NAC poszamal przez miesiac.

DIABEŁ
16-12-09, 05:08
fallenursus Ty już mi na GG ogromnie pomogłeś za co Ci bardzo dziękuje i pozdrawiam(każda Twoja rada mile widziana).

lg mete leciałem do 5 tygodnia (metka z jelfy+phoenix w tym cyklu)
Deka oczywiscie grecka ale poczułem ja w 4 tyg. Po metce i antku poczułem wzrost apetytu (po antku chwilowy to znaczy przez 4-5 dni był apetyt potem lipa)
Winstrolu niezaczełem bo niebyło sensu męczyć organizmu. Poprzedni cyk skończyłem 3 miesiące przed tym wyrzej opisanym Był z omki (250mg co drógi dzień)z metki (30mg dzień)

DIABEŁ
16-12-09, 05:29
lg
A poprzedni cykl trwał 8 tyg+odblok
Ome biłem 500-750mg co drógi dzień deke biłem 200mg w dni w które omki niebiłem

lg team
16-12-09, 14:06
wychodzi na to ze potrzebna ci bedzie dluzsza przerwa odpoczynek i regeneracja,

vold
18-12-09, 10:12
Ajak się uda dobić do 150kg to bedzie zajebiscie. Dodam że aktualna masa 130kh jest dobrej jakosci zyła jest gdzie trzeba:)

Niestety nie uwierze że ważysz 130kg i masz poprawną sylwetke, może dla Ciebie tak ale ogólnie nie!

Przy 150kg będziesz wygladał jak świnia,

daj foty to dopracujemy cykl dla Ciebie.