Zobacz pełną wersję : Do znawców tematu
Witam.
Wiek 23lata.
Staż 5lat.
Waga ok 130kg.
Wzrost 186cm.
Przebyte cykle sporo.
Przeciwskazania brak.
Dieta i suplementacja jest.
Panowie mam taki problem robiłem taki cykl (omka 2000mg tyg deca 600mg tyg meta 40mg dziennie wino 50 mg dziennie) cykl który z założenia miał trwać około 16 tygodni. Lecz w 7 tygodniu dopadły mnie zastoje mianowicie masa i siła staneła samopoczucie spadło apettyt spadł i ogólnie lipa.
Zmieniłem środki a mianowicie zmieniałem ome na propa w dawce 200mg dziennie i dodałem na pobudzenie antka w dawce 150mg dzień i nolwe w dawce 20mg dzień ale po 2 tygodniach stosowania nadal lipa więc postanowiłem wejść na odblok.
I teraz jestem w 2tyg odbloku i Panowie dalej lipa apetyt zerowy samopoczucie do dupy zero siły i energi ciagle bym tylko spał juz mnie to wpienia.:evil:
Co radzicie w takiej sytuacji?????
Za pomoc dziekuje i pozdrawiam.
Witam.
Wiek 23lata.
Staż 5lat.
Waga ok 130kg.
Wzrost 186cm.
Przebyte cykle sporo.
Przeciwskazania brak.
Dieta i suplementacja jest.
Panowie mam taki problem robiłem taki cykl (omka 2000mg tyg deca 600mg tyg meta 40mg dziennie wino 50 mg dziennie) cykl który z założenia miał trwać około 16 tygodni. Lecz w 7 tygodniu dopadły mnie zastoje mianowicie masa i siła staneła samopoczucie spadło apettyt spadł i ogólnie lipa.
Zmieniłem środki a mianowicie zmieniałem ome na propa w dawce 200mg dziennie i dodałem na pobudzenie antka w dawce 150mg dzień i nolwe w dawce 20mg dzień ale po 2 tygodniach stosowania nadal lipa więc postanowiłem wejść na odblok.
I teraz jestem w 2tyg odbloku i Panowie dalej lipa apetyt zerowy samopoczucie do dupy zero siły i energi ciagle bym tylko spał juz mnie to wpienia.:evil:
Co radzicie w takiej sytuacji?????
Za pomoc dziekuje i pozdrawiam.
deka 600mg omka 2gramy a potem zejscie to jest szok dla organizmu, niby krotko ale dawki troche z kosmosu poza tym waga 130kg to ile ty chciales wazyc 140kg czy 150tkg o juz jest kalectwo.
jak wygląda pct czy leciało hcg ?.
powinieś też pomyślec o badaniach prolaktyna i testosteron.
mozesz dodac proviron do pct 50-75mg ed to powinno poprawic samopoczucie, napewno tez korytyzol szaleje dodałbym trochęę clenu lub salbutamolu.
HCG jest było i bedzie. prowiron biore. Zejscie zrobiłem troszke delikatniejsze niż cały cykl miał wyglądać.
Ajak się uda dobić do 150kg to bedzie zajebiscie. Dodam że aktualna masa 130kh jest dobrej jakosci zyła jest gdzie trzeba:)
1) meta do ktorego tygodnia byla podawana?
2) jakiej firmy meta i deka?
3) jak zes bil omo i deke?
4) kiedy skonczyl sie poprzedni cykl / dawki / okres trwania cyklu / pct?
5) czy na mecie i antku masz poprawe aptetytu czy raczej zachamowanie?
6) winstrolu rozumiem ze nie zaczales nawet?
odp?
fallenursus
15-12-09, 18:00
albo sie meczysz z tym odblokiem, jak Ci juz mowilem to bedzie dosc dluga przerwa od sokow, albo lecisz dawka zamienna tescia. na twoim miejscu nie schodzil bym nizej jak 150-200 mg na tydzien, az do nastepnej bomby, wtedy pozadny odblok, i bomba nie za dluga. co najmniej przerwa 4-5miesiecy(zadnych orali w tym czasie ani trenu, tylko cruise tesciem)
w miedzyczasie wbil bym TAD'a,albo co najmniej NAC poszamal przez miesiac.
fallenursus Ty już mi na GG ogromnie pomogłeś za co Ci bardzo dziękuje i pozdrawiam(każda Twoja rada mile widziana).
lg mete leciałem do 5 tygodnia (metka z jelfy+phoenix w tym cyklu)
Deka oczywiscie grecka ale poczułem ja w 4 tyg. Po metce i antku poczułem wzrost apetytu (po antku chwilowy to znaczy przez 4-5 dni był apetyt potem lipa)
Winstrolu niezaczełem bo niebyło sensu męczyć organizmu. Poprzedni cyk skończyłem 3 miesiące przed tym wyrzej opisanym Był z omki (250mg co drógi dzień)z metki (30mg dzień)
lg
A poprzedni cykl trwał 8 tyg+odblok
Ome biłem 500-750mg co drógi dzień deke biłem 200mg w dni w które omki niebiłem
wychodzi na to ze potrzebna ci bedzie dluzsza przerwa odpoczynek i regeneracja,
Ajak się uda dobić do 150kg to bedzie zajebiscie. Dodam że aktualna masa 130kh jest dobrej jakosci zyła jest gdzie trzeba:)
Niestety nie uwierze że ważysz 130kg i masz poprawną sylwetke, może dla Ciebie tak ale ogólnie nie!
Przy 150kg będziesz wygladał jak świnia,
daj foty to dopracujemy cykl dla Ciebie.