Zobacz pełną wersję : Próba Uzyskania...
Narazie Będę probował zbudowac mase poniewaz na 185 waze 66 kg i mam 17 lat, na silownie chodze i mam do Was prośbę , Co o tym panowie Sądzicie ??
http://allegro.pl/item834466280_bialko_whey_protein_serwatka_4_5kg_g ratisy.html
http://allegro.pl/item825058490_biogenix_carbo_4000gr_masa_sila_ener gia.html
Chodzi mi troche o kase , wiec dlatego nie zbyt drogie odzywki i suplementy wybieram ;)
Dzieki wielkie
PS: Wiew że dużo tego jest , ale zapytam czy duże jest prawdopodobienstwo że dostane jakies syfy na twarzy , tradzik itp...?
nie jest ci to potrzebne, uloz diete
PS : tak :D
Wiem jak mam z Dieta, próbowałem ale nie daje rady , zbyt słaba wola ..;/ Bardziej mi pasuje jakies sztuczne Diety ...
ee dupa... bez diety nawet najlepsze odzywki nie pomoga ;p
Nie uwierzę że wpierd... ta odzywke nie przytyje :D
Boże Oszczędź.... Myślisz ze jedząc ta wspaniała odżywke 4,5kg za 28zł przytyjesz? ku**** kilo dobrej kiełbasy jest juz droższe od tego gówna, ja bym tego za darmo nie chciał.... Bez diety nic nie zrobisz nawet z najlepsza odzywka. W tym syfie co chcesz kupic jest praktycznie sama LAKTOZA ( nie przyswajalna) Czyli wszystko ląduje w odbytniczce.
to zycze smacznego ;p moze tłuszczu cos wpadnie.
A i nie licz na efekt jaki sprzedawc pisze w 1 linku : "Zamien tłuszcz na miesnie " :lol:clap
michał f a na Ciebie jak dieta działa pochwal się kilogramami z tego co pamietam to 70 nie potrafiłeś przekroczyc
BoloYeung 70 kg to jest waga jaka chcialbym osiagnac max. Przy wzroscie 168 70 kg to jest tak akurat i do tego daze. W ciagu 3 miesiecy przytylem 8 kg. Nie mowie ze jest to samo mieso, bo tłuszczu zawsze cos wpadnie ale takimi rzeczmi jakie autor podal w linku nawet bym sie nie faszerowal.
Budowanie masy mięśniowej na cukrach prostych, to jakiś nowy trend w kulturystyce :D
fallenursus
02-12-09, 14:03
paczusie stary..paczusie...i 2x xlarge pizza dziennie
w diecie o jakiej piszemy sie nie odchudza tlyko je po 6 posilkow dziennie
musisz nawet jeszcze wiecej niz normalnie tlyko ze odpowiednio , watpie zeby cie bylo na nia stac skoro chcesz kupowac takie cus
Budowanie masy mięśniowej na cukrach prostych, to jakiś nowy trend w kulturystyce :D
gdzie tam masz cukry proste?:)
do autora tematu to białko to wielka kicha