PDA

Zobacz pełną wersję : Pomocy!

Kreta
24-11-09, 19:45
Witam mam zamiar zrobic teraz trening silowy i chcialem wziasc do tego jakies dobre creapure. A dokladniej chcialem zrobic fbw5x5 na cyklu creapure+cm3 treca(posiadam)+aakg+witaminy+magnez. Dieta bedzie bo mam chwilowo przerwe w niej;p Staz 6miesiecy moze troszke wiecej poprzedni cykl na mono i cm3. I mam zamiar kupic jakiegos gainera (tylko nie chce aby mial za duzo cukrow prostych poniewaz szybko mnie zalewa) a gainera to dlatego ze nie mam za bardzo jak jesc normalnych posilkow w szkole i w tym czasei moje odzywianie kuleje.. Wiec w skrocie moze ktos mi polecic gainera,creapure i czy ten cykl sie nada na sile z gory dzieki

slim shady
24-11-09, 20:51
gainer np. gainbody machine man activlab, creapure wszystko jedno z jakies firmy bo wszedzie jest takie samo

jechałem na podobnym cyklu tylko że zamiast aakg było coś mocniejszego i byłem bardzo zadowolony

a diete w szkole mozna spokojnie trzymac ;)

Kreta
24-11-09, 20:58
A polecasz cos zamiast aakg? Bo nie bralem nigdy no boosterow. W szkole w sumie moge wziasc pojemniczek ale gdzie ja go wpakuje ;p A muszcze cos wziasc do szkoly bo siedze tam do 15-16 od samego rana a potem odrazu trening

slim shady
24-11-09, 21:00
zacznij od aakg najpierw ;)

Kreta
24-11-09, 21:01
Ok dziekowac ;>

Kreta
24-11-09, 21:05
A i co do dawkowania. To moze byc takie? 5g cm3 z rana 5g creapure przed treningiem i 5g po. A aakg nie wiem ile tam sie bierze ale rowniez przed treningiem 45min

slim shady
24-11-09, 21:15
wg mnie

rano 5 g mono

AAKG 4-6 g przed treningiem

po treningu 5 g jabłczanu

w dni nietreningowe samo 5 g mono wystarczy

jak masz zaduzo kase to mozesz AAKG brac równierz w dni nietreningowe

Kreta
24-11-09, 21:30
a co powiesz z rana mono przed treningiem cm3 po mono?

slim shady
24-11-09, 21:35
nie widzę potrzeby, i tak organizm nie wykorzysta tej całej kreatyny

Kreta
24-11-09, 21:39
aha no jak tak mowisz to slucham sie Ciebie ;] jeszcze raz dzieki ;]

MolderDist
24-11-09, 23:55
Dopiero zaczynasz, więc masy mięśniowej nie masz dużo, więc w zupełności wystarczy 10 g kreatyny.

Tak jak rozpisał Slim Shady jest dobrze.

Gainer, który polecił GainBody jest ok jak coś to bierz napewno smak orzech włoski bo najlepszy.

O ile jako zamiennik posiłku jakoś ujdzie jak nie da rady inaczej, to wogole nie widze zebys odrazu po szkole szedł na trening!

Najpierw po powrocie porzadny posiłek, potem odczekać, suple i dopiero na trening!

Kreta
25-11-09, 10:04
Wiesz co chodzilem po szkole bo nie mialbym czasu pozniej na trening. A jakbym bral piers i ryzu do pojemniczka szamal przed treningiem a pozniej to samo tylko ze z jakimis warzywami? A i moze byc taki creapure?
http://www.allegro.pl/item797221840_trec_creapure_ala_vit_b1_500_g_nowa_ kreatyna.html

maly25
25-11-09, 14:59
bialy ryz z kurakiem po treningu (bialy z tego wzgledu ze szybko sie wchlania)

Kreta
25-11-09, 17:36
wiem ale przeciez przed tez musze cos zjesc..

MolderDist
25-11-09, 22:37
Wiesz co chodzilem po szkole bo nie mialbym czasu pozniej na trening. A jakbym bral piers i ryzu do pojemniczka szamal przed treningiem a pozniej to samo tylko ze z jakimis warzywami? A i moze byc taki creapure?
http://www.allegro.pl/item797221840_trec_creapure_ala_vit_b1_500_g_nowa_ kreatyna.html

Jak najbardziej będzie dobrze.

Tylko do tego ne zapominaj o tłuszcza i warzywa do każdego posiłku!

Ryż biały lepiej zastąpić brązowym, lub kaszą, ale jak nie da rady to też dobrze.