PDA

Zobacz pełną wersję : Czy takie coś ma sens???

DIABEŁ
23-11-09, 16:53
Witam.

Waga: 126kg.
Wzrost: 186cm
Przeciwskazania: brak.
Dieta: jest.
Suplementacja: jest.
Przebyte cykle: było ich kilka obecnie jetsem na cyklu oma deka winko.
Cel: masa.
Staż: ponad 5 lat.

Mam pytanko jestem w 9 tygodniu cyklu:
Deca 600mg tyg
Oma 1500mg tyg

za tydzień miałem wejść na winko.

Zastanawiam się czy jest sens przedłużyć ten cykl o pare tygodni takimi środkami:
Anapolon 100mg dziennie przez 5 tygodni
Prop 200mg dziennie przez 6 tygodni i w szustym tygodniu brania propa wejść na winko 50mg dziennie.

Jak sądzicie może takie coś być jest sens tak to zrobić????

vold
23-11-09, 17:20
nie daj antka, przejdz na propa z winem lub tren z propem.

DIABEŁ
23-11-09, 17:31
A jeśli moge spytać. Vold dlaczego lepiej zrezygnować z antka?

fallenursus
23-11-09, 17:45
prawdopodobnie nie utrzymasz po nim zadnych przyrostow, bo na koniec cykla go wzucac chcesz..

ht
23-11-09, 19:44
dokladnie. antka bym widizal na poczatku, na koniec cos co cie utwardzi.
jestem za prop+tren. pamietaj zeby propa dac ok 2 tyg dluzej od trenu.

DIABEŁ
23-11-09, 19:49
W takim razie jakie dawki trenu byscie proponowali?? Dodam że trenu nigdy niestosowałem.

fallenursus
23-11-09, 20:23
nie wiecejjak 75mg eod.

ale powim wam, ze mam kumpli co stosuje mete na koniec cyklu, i sam sie ostatnim razem na tym zastanawialem. chodzi o to ze przy dlugich estrach jak juz z nas wylatuja, to meta podtrzymuje wysoki anabolizm pod sama pct. nie duze dawki mety. Ci co to robili twierdza ze lepiej dziala na nich jak wino.

fallenursus
24-11-09, 05:04
ee ty na ponad 2 gramy tygodniowo lecisz. nie zauwazyem. daj trena 100. czemu tyle tej omy?

vold
24-11-09, 08:20
A jeśli moge spytać. Vold dlaczego lepiej zrezygnować z antka?

antek to typowa masówka , masa nie wysokiej jakości pod koniec cyklu nie ma sensu,

nawet jak cos zyskasz to stracisz co innego na począdku cyklu.

vold
24-11-09, 08:24
dokladnie. antka bym widizal na poczatku, na koniec cos co cie utwardzi.
jestem za prop+tren. pamietaj zeby propa dac ok 2 tyg dluzej od trenu.

Osobiście nie stosuje takiej techniki aby propa jechać dalej niż tren a tym bardziej 2 tyg ,

mógł bym tak zrobić jak jechał bym jeszcze wino z propem po trenie bo robi sie takie opcje,

obecnie pomału zbliżam się ku końcowi cyklu , jade teraz prop ok 50mg eod a tren 150mg eod,

musi być sucho na końcu , zajebiście sucho, zajebista odmiana :)

.

vold
24-11-09, 08:26
W takim razie jakie dawki trenu byscie proponowali?? Dodam że trenu nigdy niestosowałem.

Normalnie dobry tren przy dawce ok 36mg eod juz daje rady ale nie w twoim przypadku bo jesteś wyzarty jak byk i dał bym 75mg eod.

vold
24-11-09, 08:29
ee ty na ponad 2 gramy tygodniowo lecisz. nie zauwazyem. daj trena 100. czemu tyle tej omy?

Dokładnie po co tyle tej omy , ja wiem że to tani środek ale chyba jesteś popuchnięty jak mała świnka,

raz miałem na cyklu 1500 omy ale decy miałem tez ok 1000.

.

DIABEŁ
24-11-09, 16:43
Tani nie tani dlamnie niema to różnicy. Ładuje tyle omki bo lubie wspierać naszą krajową produkcje a tak na serio to lubie ten środek a mniejsze dawki już mnie niekopia tak jakbym chciał. A co do popuchniecia to własnie jakoś niebardzo mnie zalało:)