Zobacz pełną wersję : Czy takie coś ma sens???
Witam.
Waga: 126kg.
Wzrost: 186cm
Przeciwskazania: brak.
Dieta: jest.
Suplementacja: jest.
Przebyte cykle: było ich kilka obecnie jetsem na cyklu oma deka winko.
Cel: masa.
Staż: ponad 5 lat.
Mam pytanko jestem w 9 tygodniu cyklu:
Deca 600mg tyg
Oma 1500mg tyg
za tydzień miałem wejść na winko.
Zastanawiam się czy jest sens przedłużyć ten cykl o pare tygodni takimi środkami:
Anapolon 100mg dziennie przez 5 tygodni
Prop 200mg dziennie przez 6 tygodni i w szustym tygodniu brania propa wejść na winko 50mg dziennie.
Jak sądzicie może takie coś być jest sens tak to zrobić????
nie daj antka, przejdz na propa z winem lub tren z propem.
A jeśli moge spytać. Vold dlaczego lepiej zrezygnować z antka?
fallenursus
23-11-09, 17:45
prawdopodobnie nie utrzymasz po nim zadnych przyrostow, bo na koniec cykla go wzucac chcesz..
dokladnie. antka bym widizal na poczatku, na koniec cos co cie utwardzi.
jestem za prop+tren. pamietaj zeby propa dac ok 2 tyg dluzej od trenu.
W takim razie jakie dawki trenu byscie proponowali?? Dodam że trenu nigdy niestosowałem.
fallenursus
23-11-09, 20:23
nie wiecejjak 75mg eod.
ale powim wam, ze mam kumpli co stosuje mete na koniec cyklu, i sam sie ostatnim razem na tym zastanawialem. chodzi o to ze przy dlugich estrach jak juz z nas wylatuja, to meta podtrzymuje wysoki anabolizm pod sama pct. nie duze dawki mety. Ci co to robili twierdza ze lepiej dziala na nich jak wino.
fallenursus
24-11-09, 05:04
ee ty na ponad 2 gramy tygodniowo lecisz. nie zauwazyem. daj trena 100. czemu tyle tej omy?
A jeśli moge spytać. Vold dlaczego lepiej zrezygnować z antka?
antek to typowa masówka , masa nie wysokiej jakości pod koniec cyklu nie ma sensu,
nawet jak cos zyskasz to stracisz co innego na począdku cyklu.
dokladnie. antka bym widizal na poczatku, na koniec cos co cie utwardzi.
jestem za prop+tren. pamietaj zeby propa dac ok 2 tyg dluzej od trenu.
Osobiście nie stosuje takiej techniki aby propa jechać dalej niż tren a tym bardziej 2 tyg ,
mógł bym tak zrobić jak jechał bym jeszcze wino z propem po trenie bo robi sie takie opcje,
obecnie pomału zbliżam się ku końcowi cyklu , jade teraz prop ok 50mg eod a tren 150mg eod,
musi być sucho na końcu , zajebiście sucho, zajebista odmiana :)
.
W takim razie jakie dawki trenu byscie proponowali?? Dodam że trenu nigdy niestosowałem.
Normalnie dobry tren przy dawce ok 36mg eod juz daje rady ale nie w twoim przypadku bo jesteś wyzarty jak byk i dał bym 75mg eod.
ee ty na ponad 2 gramy tygodniowo lecisz. nie zauwazyem. daj trena 100. czemu tyle tej omy?
Dokładnie po co tyle tej omy , ja wiem że to tani środek ale chyba jesteś popuchnięty jak mała świnka,
raz miałem na cyklu 1500 omy ale decy miałem tez ok 1000.
.
Tani nie tani dlamnie niema to różnicy. Ładuje tyle omki bo lubie wspierać naszą krajową produkcje a tak na serio to lubie ten środek a mniejsze dawki już mnie niekopia tak jakbym chciał. A co do popuchniecia to własnie jakoś niebardzo mnie zalało:)