PDA

Zobacz pełną wersję : trochę mnie

alder
14-11-09, 00:17
słuchajcie, długo zastanawiałem się czy wrzucić fotki. a to dlatego, że tak naprawdę jeszcze nie mam nic do pokazania. przede mną sporo pracy, przede wszystkim zdobycie trochę mięcha a później ciężka redukcja. fotki, które wrzucam były robione dziś. jedna z nich jest sprzed roku. to co widać zrobiłem w 5 miesięcy. od stycznia do czerwca. od czerwca ćwiczyłem niestety może z 4 razy. średnio raz na kilka tygodni. jestem otwarty na krytykę ale w graniach rozsądku ;) podkreślam, że NIGDY nie pozowałem więc zdjęcia są jak najbardziej amatorski. w sumie zrobione na 'odwal-się'. pokazuję tylko ramiona gdyż czeka mnie wiele pracy nad klatą oraz., nad brzuchem. plecy też do rozwinięcia.

ogólnie jeśli chodzi o staż to u mnie jest tak, że pierwszy raz przytyrałem w 2002 roku. później rok przerwy i kilka miesięcy treningu. później 2 lata przerwy i znów ze 3 miesiące. następnie rok przerwy i z 3 miesiące, znow rok przerwy i parę tygodni. i półtora roku do stycznia 2009 przerwy. nigdy nie było mi dane normalnie kontynuować treningów. więc w sumie zaczynałem zawsze od nowa. w międzyczasie przeszedłem depresję gdzie moja waga spadła do 70kg przy 187cm wzrostu. obecnie ważę jakieś 105kg z czego wiele jest do zrzucenia. mój cel - ważyć ok 105 ale z suchym mięchem.
jak widać - zero rzeźby a to dlatego, że w sumie w życiu nie robiłem rzeźby. przez to łapy mogą wydawać się zalane ale nie ma na nich wiele tłuszczu. jest trochę mięcha tylko że nie zdefiniowanego.
planuję do wiosny poprawić o niebo swoją sylwetkę więc dla porównania i tak bym wrzucił te zdjęcia. a wrzucam je teraz ponieważ wasza krytyka mnie zmobilizuje :P
sory za jakość - robione telefonem a w ciulowym oświetleniu .

http://img130.imageshack.us/gal.php?g=17903460.jpg

janusz123
14-11-09, 00:20
chyba nic nie widać bo chyba masz koszulke :happy:

alder
14-11-09, 00:21
wyjaśniłem dlaczego ;)

KAZAH
14-11-09, 00:23
Co Ty chcesz jak dla mnie to juz jest niezla masa :) jak dobijesz do 105kg czysteg miecha to bedzie miodzio ;) a tluszczy znowu tak duzo nie masz wiec lajt ;)

cma
14-11-09, 00:26
wygladasz jak ja alder:D hehe tylko ze mi bardziej barki widac:D ile warzysz i ile juz w lapie masz? ja 40 a ty?
zdaje mi sie ze masz z 42czy wiecej?

alder
14-11-09, 00:30
ważę 105. obecnie w łapie mam 42,5. w czerwcu było 43 ale wiadomo lato. brak treningów i spadło. barki też mam do rozbudowania. generalnie wszystko do poprawy. brzuch niestety mam duuży ;/

cma
14-11-09, 00:34
ja waze 86;p heh ale kurde dobra wage masz tylko potem po zimie rzezbic:)

galanter
14-11-09, 00:36
ładnie powodzenia w dążeniu do celu :)

alder
14-11-09, 00:56
dzięki. przede wszystkim bęben do zgubienia, powiększenie mięcha, definicja i ogólne zrzucenie tłuszczu. z gęby też, choć nie ukrywam, że zawsze chciałem mieć okrągłą gębę. to dlatego, że przez większość swojego życia byłem chudzinką.

Mocu
14-11-09, 01:01
Do tego dążę co ty teraz, a ogólnie chodzi mi o wagę. :yawn:
może do wakacji ubije coś i przekroczę barierę 100 kg
Widzę, że brzuch wychodzi :lol:, ale nie dziwie się, u mnie też nie jest super, z powodu obawy o pojawienia się ponownie przepukliny. :errf: Ale od czego są aeroby. :surprised:

galanter
14-11-09, 01:11
oj wiem co to znaczy byc chudzinka dobrze ze mam to juz za soba tylko szkoda ze tłuszczu u mnie nie brak :)

alder
14-11-09, 01:29
ale fjuta masz byczego :D:D

tak bęben wychodzi. nie napiszę ile mam w pasie bo się wstydzę ;> ale dokładnie aeroby przede mną. ogólnie ciężka droga ale muszę ;p

galanter
14-11-09, 01:42
ja mam dużo w pasie też sie wstydze tego ale co zrobic za głupote sie płaci!!! i tak narazie bede robił masse a pózniej na wiosne zrobie redukcje:)

alder
14-11-09, 01:53
ja też :D

ale w pasie ma więcej od ciebie

Mocu
14-11-09, 01:55
Ja się nie wstydzę w pasie mam 94 cm :D marzenie 80 cm xD

alder
14-11-09, 14:11
dzięki. no właśnie długo się zastanawiałem czy teraz na zimę wziąć się za masę i do lata dojebać wycinkę czy już teraz targać wycinkę a później masę ale z bardzo dobrze dobraną dietą. w sumie podjąłem decyzję, że dorobię masy ale kto wie czy tego nie zmienię i nie zrobię jak ty mówisz. co do węgli to nie jest tak. problem polegał na tym, że w 5 miesięcy przytyłem ćwicząc jakieś 13 kg z czego weszło mięcha ale również weszło fatu właśnie głównie na bebechu i gębie. na pewno błędy żywieniowe się do tego przyczyniły bo dopiero od niedawna zaczynam kumać istotę diety. ale również znaczenie miało to, że od jakiegoś czasu nie pracuję. to co zrobiłem to wszystko na 4 posiłkach + odzywka na noc. nie wpierdalałem jak pojebany węgli ani tłuszczy. przykładowo: rano 2 kromki chleba i czasem płatki. obiad paczka ryżu czy kaszy (przedtrening) po treningu drugi obiad trochę mniej niż 100g ryżu.czwarty posiłek to jakieś kanapki ale też nie za wiele. plus cukier do herbaty glukoza po treningu, słodycze (ale bez przesady). no jak na 100kg faceta to to chyba nie jest ZA DUŻO węgli ale chodzi o to, że siedziałem w domu, bez pracy, synek jeszcze nie chodził więc z nim nie biegałem, zero aerobów, wiem moja wina moje błędy ale tak to było dlatego zamierzam to zmienić.
myślisz że w parę miesięcy da się sporo bebecha zrzucić ? wiem, że to głupie pytani ale ja zawsze potrzebuję jakichś bodźców które poprowadzą mnie do celu :D

alder
14-11-09, 14:32
ok. to chyba najlepsze rozwiązanie. ale skoro i tak muszę uważać na to co jem to hmmm jakbym mięcha dorobił ale już dbając bardzo o dietę tak by więcej tłuszczu nie załapać i wtedy bym się wziął za wycinkę ? jest opcja ?

alder
14-11-09, 14:59
uważam, że jeśli jestem w stanie ciąć jadłospis jak chooy to również byłbym w stanie robić uważnie masę. ale kurwancek biore się jednak za wycinkę.

alder
17-11-09, 17:55
wygląda na to, że będę musiał spaść do wyglądu ze zdjęcia (2005r wysuszka po dragach).

http://img4.imageshack.us/img4/8230/chudyolszass.th.jpg (http://img4.imageshack.us/i/chudyolszass.jpg/)

fornis
17-11-09, 18:51
Mi sie podoba fajna lapka moze troszke brzuch zrzucic ale ogolnie spoko leci soooog!.

STINGER
17-11-09, 19:11
is not bad :D

galanter
17-11-09, 19:14
alder (http://www.e-kulturystyka.info/member.php?u=14046)- to widzę że rozeznanie wśród spalaczy masz :) rada nie redukuj zbyt szybko :) pozdro!!!

alder
17-11-09, 20:39
hehe. nie, tamte nie wchodzą w grę. bynajmniej !!!

alder
07-03-10, 15:13
http://img202.imageshack.us/img202/516/dwan.th.jpg (http://img202.imageshack.us/i/dwan.jpg/)http://img19.imageshack.us/img19/3041/razuq.th.jpg (http://img19.imageshack.us/i/razuq.jpg/)

W TRAKCIE. znów nic ciekawego ale fatu trochę zgubiłem. ogólnie jakieś 7 już KG zjechałem. łapy nie mierzyłem nie wiem jak jess ale żyłka na lewym bicu wyszła a kilka lat jej nie widziałem.
ponoć trza być niezłym zacharem by zrobić REKOMP ale skoro trochę fatu mi zeszło a pewne mięśnie urosły to chyba jestem na dobrej drodze do REKOMPa [;

sorry za ujebane lustro ale laski nie było... wiec musiałem gdzieś się spuszczać ;]

ps. znów nie wiem po co te foty wrzucam bo nie mam nic do pokazania ale ciul, bywa i tak. czekam na pociski to mnie zmotywują bo na razie tylko ulepszyłem dietę i nadal bez aero.

pees dwa. na pierwszym zdjęciu to nie bebech mi tak odstaje. po prostu się wygłem ;d

wujek.maciek
07-03-10, 15:31
spoko bransoletka ;>

ogolnie taki troche miskowaty jestes. ale lepiej tak niz byc chudzielcem z 15kg niedowaga.

pozdro

burn
07-03-10, 15:33
No i już zaczyna widać fajnie łapkę. Mam mniej więcej tyle sadła co Ty ale i tak wolę jeszcze przymasować :)

alder
07-03-10, 15:57
bransoletka kupiona z Chin przypadkiem za 17e. niby że złota a ja złota nie lubię i nie wiem po co ją noszę [;

no jeszcze jestem misio szczególnie na ryju. fatu nadal dużo za dużo ale mniej niż w listopadzie [; a nie robię typowej redukcji ani nic. po prostu zdrowsza dieta z obcinką węgli, głównie jem węgle z niskim IG. mam nadzieję do lata coś ze sobą zrobić i wówczas wstawię fotki bez koszulki co byście mieli porównanie bo na lato 2011 planuję doyebać na czystej masie i mieć 6pak

6pak jest dla kulturystów i pedałów - tak zawsze uważałem i chyba nadal tak sądzę ;] ale przez to forum zachciało mi się kurwa budowy jak Spartiata :D

Fehu
07-03-10, 17:07
Przyznaje że łapka teraz ma jakiś kształcik i podoba mi się ;D
na wcześniejszych fotach było znacznie gorzej ;/ oceniam tylko łape bo tylko to widać.

ile spadłeś? cm?

alder
07-03-10, 20:17
minimum 8 cm w pasie spadło
na fotkach z początku wątku byłem na lekkiej pompie. lekkiej po z 20 minut po treningu

hans87
01-04-10, 23:03
Alder: wbijałes cos czy na odżywkach i diecie sie opierałes?

fallenursus
01-04-10, 23:15
tak wrogo nastawiony do wbijania ze napewno wbijal http://www.otofotki.pl/img12/obrazki/dd841_ddd.gif

KowalX
01-04-10, 23:40
Dla mnie git ,wszystko idzie tam gdzie ma iść.

alder
02-04-10, 16:33
lol
nie wbijałem nic od 1999. wówczas jako piętnastolatek zrobiłem se strzała z omy a nawet nie wiedziałem jak się sztangi używa.
jadę na samej diecie + białko w proszku w celu uzupełnienia. od 2 tygodni dopiero BCAA + glutamina. no czasem zarzucę pseudoefkę z kofą i ew. aspiryną.

apdejt na dziś:
minus 8 kg
minus 11cm w pasie.
łapa nadal 43, żyłka wyszła

alder
04-04-10, 00:12
jeszcze nie. nie mam jeszcze co pokazac. ale wkrotce. mam nadzieje :)

Wiki
08-04-10, 14:12
a ile czasu minęło od tamtej pory?
od poprzednich zdjęć, do aktualnych?

alder
08-04-10, 14:26
jakoś 3,5 miesiąca ale bez konkret diety ani aerobów. takto byłoby lepiej

grochos
09-04-10, 13:28
kiedy mozna spodziewac sie kolejnych fot?

Alder powiem Ci ze mam tak samo ze przez forum zachcialo mi sie miec 6pak:) powoli do przodu idzie ;)

KOWAL86
09-04-10, 14:55
bo te forum tak działa

alder
09-04-10, 17:13
to forum. sorry ale musiałem :P

kiedy dokładnie jakieś foty to nie wiem. muszę trochę jeszcze pozmieniać kształty. może jakbym się wziął od razu typowo dieta surowa i aeroby, po piździe, to by już coś było. ale co nagle to po diable i ja wolę na wielkie zmiany się powoli psychicznie nastawiać więc do wakacji chcę bardzo spłaszczyć brzuch a 6pak to pewnie na następne albo na jesień jak będę do ciepłych krajów leciał.

alder
13-04-10, 23:30
żebyście mieli się z czego pośmiać :(

http://img526.imageshack.us/img526/2393/bebenki.th.jpg (http://img526.imageshack.us/i/bebenki.jpg/)

jaca666
13-04-10, 23:44
Ale ten po prawej to już spadł czy mi się wydaje?

alder
13-04-10, 23:56
tak. 11 cm mniej. zły kąt i światło więc nie widać. jak widzisz nadal jest lipa ale ważne, że coś się dzieje. nie od razu Rzym zbudowano ale i tak wszystkie drogi prowadziły do niego.
czeka mnie sporo pracy by na wakacje spłaszczyć brzuch. to chyba mój priorytet. chodzi o to że niedawno wyglądałem jak świnia bez koszulki a teraz jak świnka. ale twoje posty z dzisiejszej jatki mnie zmotywowały więc uważaj ;)

wujek.maciek
14-04-10, 00:45
tez sie masz czym chwalic leszczu :) jakbym ja moje 96 wrzucil, to byscie z krzesel pospadali, hehehe

pozdro

fallenursus
14-04-10, 00:53
sog za szmalec i kurwy dla wszystkich!

sts
14-04-10, 08:23
no ładnie brzuch leci jeszcze troche i zniknie

fallen ja poproszę to drugie

burn
14-04-10, 22:12
Oj, myślałem, że większych grubasów ode mnie tu nie ma :)
Są !
Pal pal ten fat, 11cm to sporo, więc dobrze Ci idzie :)

alder
15-04-10, 00:06
burn foken burn that shit out, i will :D

fallenursus
15-04-10, 00:06
ja sie znam na zapalkach

alder
15-04-10, 00:19
myję się za pałką '

alder
31-05-10, 01:30
kurde koleś wcale nie ma aż tak super widocznych mięśni ciała prócz brzucha. aż dziwne. ciekawe jaki bf ? ile mi zajmie wycięcie się tak

3378

fallenursus
31-05-10, 02:34
tobie? 4ever.
sad but true

alder
31-05-10, 02:50
ta bo nie na koksie.

fallenursus
31-05-10, 02:58
no ale ten na focie jest, wiec jest jak jest;] on na koksie+airbrushed 4 sho

alder
31-05-10, 12:21
no ta dzisiaj takie czasy że się nie da inaczej

alder
31-05-10, 12:54
no ! na to czekałem. ;]

Pusia
31-05-10, 13:02
Haha, jakbym mial taki brzuch to bym w zime bez koszulki chodzil :D

D3
31-05-10, 16:41
Nie da się inaczej, a ci co uważają, że się da to tkwią z głową w chmurach.

alder
31-05-10, 16:54
lol lol

D3
31-05-10, 17:33
Możesz alder sobie lolować nawet na całą stronę, ale taka jest prawda. Nikt nie osiągnie odpowiedniej masy i separacji przy takiej masie bez odpowiedniego zaplecza farmaceutycznego. Wystarczy porównać zawody drug-free do zawodów, gdzie nie ma testów dopingowych. Nie mam zamiaru nikogo tutaj przekonywać - rotfl, lmao.

alder
31-05-10, 18:11
kolego ja nie mówię o taaakiej masie i seeeparacji. mam na myśli jedynie wygryzienie fatu aż do sześciopaka a ty próbujesz mi wcisnąć, że się nie da bez dopingu.

fallenursus
31-05-10, 18:16
6pak bez chemi-yes
Tak jakna focie?fuck no!
Lmao rotfl

Bull2
31-05-10, 19:17
songo skad wiesz ze sa czysci ?

Sosna91
31-05-10, 19:23
co oni tacy chudzi? ;>

fallenursus
31-05-10, 19:49
A co do m.nie sie cos b urzysz?
Alder to len i caly czas nazeka ze chcialy to a tamto a jak sie mu tlumaczy co najproscie i najfajniej to sie stawia okoniem a koledze robi zastrzyki z samej deki:)
Wiec kto tu jest wkoncu ig.norantem?chyba podpis jednak pasuje:) On sie pytal czy dojdzie do takiej formy wiec moje zdanie jest jakie jest na jego temat.
Mam naprawde nadzieje ze kiedys wkoncu mi pokaze jak bardzo sie myle:)c'mon fucker prove me wrong!!
Show me what you made of Alder!

Pusia
31-05-10, 21:04
Moim skromnym noobowym zdaniem. Jesli przez cale zycie mialo sie niedowage to jest sie w stanie to zrobic bez sokow.
Ale jesli kiedykolwiek ktos mial brzuch a domniemam ze 90% tego forum mialo, bo kto nie lubil sie nawpierdalac pod sam korek to nie facet :D to wtedy to jest nierealne albo conajmniej niemozliwe :PA nawet jesli to sa to nie miesiace, czy kilka lat ale kilkanascie lat restrykcyjnej diety i treningu dzien w dzien - gdzie with all the respect - ale trzeba byc popierdolem zeby az do tego stopnia wyrzec sie wszystkiego zeby miec pociety brzuch bez zadnych dopalacz 24/7

D3
31-05-10, 21:55
songo skad wiesz ze sa czysci ?

Bo ich mył :)

6pak bez chemi-yes
Tak jakna focie?fuck no!
Lmao rotfl

Mam podobne zdanie w tej materii

D3
31-05-10, 22:17
Ustosunkuję się pierwszy i ostatni raz do tego co napisałeś. Wiem co to jest dieta, wiem co to jest trening i może w Twojej główce jesteś jedyny, który ciężko nawala na siłowni, ale to tylko Ci się wydaje. Redukcja mi idzie bardzo dobrze i Ci co mieli otrzymać moje fotki to je otrzymali. Jeśli Ty ich nie otrzymałeś to bynajmniej nie przez moją pomyłkę.

Co do testów antydopingowych. Przykładem jest ......, który przechodzi wszystkie testy antydopingowe na "kulturystycznych event'ach", a u mnie na siłowni już nie raz słyszałem między kabinami, że "jak chcesz konkretny cykl, to idź do ........ Ci coś ułoży". Tak się składa, że ćwiczy na mojej siłowni ze swoimi klientami codziennie.

Na tym kończę wymianę zdań, bo poniżej pewnego poziomu nie wypada mi schodzić.

jaca666
31-05-10, 22:53
Nie chcę z nikim polemizować bo i tak nikt tu nikomu nie ustąpi ale mam tylko jedno pytanie Arek.
Jakie to zawdy o których pisałeś?
Że niby każdy jest badany szczegółowo i jeszcze na wiarografie.
Jeśli to prawda to muszą to być zawody rangą przewyższające olympie choć tam nikt nikogo nie bada ani nigdy nie będzie badał ale np. mś które śledze od 98roku, nawet ostatnio przy przeprowadzce znalazłem gazety kulturystyczne z 99r.
Nie wiem o kim pisał Narg ale znany polski kulturysta a obecnie działacz sportowy na pytanie czy brał kiedyś sterydy odpowiedział prosto że był badany 6 razy i nigdy nic w jego organizmie nie wykryli co nie dowodzi że nie brał bo posiadał ogromna wiedzę na temat dopingu i wiedział co i kiedy będzie nie do wykrycia.

alder
01-06-10, 09:00
fallen ty na mnie mówisz leniwy ? wrzuć swoje fotki z jakimkolwiek osiągiem sprzed saa. ups chyba takich nie ma bo od razu się bawiłeś chemią |? bo ci się kurwa nie chciało dziadku. więc mi tu nie pierdol ;] teraz to mnie tak wkurzyłeś że chyba zacznę dążyć do - zawsze dla mnie - niemęskiego 6paka

pozdro hipo-leniwiec [';

D3
01-06-10, 09:05
fallen ty na mnie mówisz leniwy ? wrzuć swoje fotki z jakimkolwiek osiągiem sprzed saa. ups chyba takich nie ma bo od razu się bawiłeś chemią |? bo ci się kurwa nie chciało dziadku. więc mi tu nie pierdol ;] teraz to mnie tak wkurzyłeś że chyba zacznę dążyć do - zawsze dla mnie - niemęskiego 6paka

pozdro hipo-leniwiec [';

Alder od kiedy zacząłeś swoją redukcję?

alder
01-06-10, 09:15
yy raczej miniredukcję. w lutym ? nie wiem sam już. nie miałem rygorystycznej diety ale dałem radę 11kg i 5% z bf odjąć. nie dążyłem do 6paka ale coraz intensywniej o tym myślę. naprawdę całe życie 6paki u facetów mi się nie podobały. za wyjątkiem kulturystów. no ale cóż, chyba sie za to wezmę, zrobię ile dam radę, może pocisnę dziadowi

D3
01-06-10, 09:17
Mnie zajęło 8 tygodni (drug-free) i pojawił się ładny zarys mięśni brzucha czego bym się nie spodziewał. Przyłóż się do tego solidnie, a w krótkim czasie zobaczysz mięśnie brzucha, bo inaczej to będziesz cały rok czekał na 6pak :)

alder
01-06-10, 09:20
wiem i domyślam się, że jakbym poleciał z górki to pewnie bym się sam zaskoczył. ale jakoś wolałem zrobić miniredukcję i na kostce na lato mi nie zależało. i nie żałuję. ;]

idę spać

jaca666
01-06-10, 11:19
Da się inaczej :) Jak ktoś nie jest "carb sensitive" ma "trochę" samozaparcia i wie co robi to da się tak wyglądać bez saa, a nawet lepiej :) Od 10 czerwca zaczynam się wycinać i pokaże Wam taki sam brzuch jak u tego typa! :)

Najpierw pokaż tego ze swojego opisu bo wszyscy czekają a jutro miały być foty więc zobaczymy jak tam masa a potem się znów tnij.

jaca666
01-06-10, 20:51
A wiesz że wariograf da się oszukać i nie trzeba miec wcale rozdwojenia jaźni czy schizofreni...
A co do testów na doping to już się wypowiadałem i każdy kto choc troche ogarnia temat wie kiedy i co odstawic.
Moim zdaniem taka federacja jest raczej dla ludzi którzy są wątłej budowy i przy kolosach typu Greene czy Ruhl nie mieli by czego szukać na scenie.

xxmłodyxx
01-06-10, 21:14
A ja na odwrót

D3
01-06-10, 21:19
A ja na odwrót

Ty na odwrót co? :>

KowalX
01-06-10, 21:29
Foty 2 czerwca miały/mają być i będą :)
Narg coś mi się grubasku nie chce wierzyć w Twój fajny zarys na brzuchu ;>
Jaca widzę, że nie wiesz co to jest organizacja BNBF.... Tak Jacku każdy jest badany szczegółowo i na wariografie :)))

Również znam startujących i mogę potwierdzić ,że saa jest im nie obce :)

D3
01-06-10, 21:34
Również znam startujących i mogę potwierdzić ,że saa jest im nie obce :)

Cóż niektórzy bezkrytycznie wierzą w testy/wiarografy i inne badziewia, ale to z racji wieku pewnie i nie obycia jeszcze z pewnymi rzeczami :)

xxmłodyxx
01-06-10, 23:21
Ty na odwrót co? :>

to "Dla mnie to są większe prze chuje niż Ruhl i Greene."

alder
02-06-10, 08:51
buuu, don't 4get, there's still me in here, pure little fucker waiting for some motivation [;

D3
02-06-10, 09:25
Sfrustrowany 19-letni dzieciak na forum, to jest to czego nam tutaj brakuje. Mleko jeszcze pod nosem zwisa, a zadziorny jakby widział i robił już wszystko ;))))

P.S. Sorry alder za zaśmiecanie Twojego tematu.

EOT

NeverLetGo
02-06-10, 11:30
Fajnie kowalX.. Dobra, może Voice (miał startować w naturalu na wyspach) ściemniał mi po całej linii, może go to bawi... Ja pierdole prze chuje jesteście naprawdę :) Już mi się powoli odechciewa tego forum.. Cwaniaczki w dupie byli, chuja widzieli...
Narg po avatarze widać, że daleko Ci jeszcze do przyzwoitej sylwetki (chyba, ze to Twoja kobieta w ciąży), może jestem młodszy od Ciebie (ciągle się tym chełpisz czy coś w tym stylu), ale jeśli chodzi o BB jesteś lata za mną, więc shut the fuck up and train :) Taka rada od młodszego kolegi :)
Pierdolę te zdjęcia, nie chce mi się dla takich pajaców pozować.

eee tam arus po co tyle emocji... to tylko forum i polega na wymianie zdań, a każdy może mieć inne... po co zaraz ubliżać!
3maj sie bez towaru i udowodnisz sylwetką, a nie gadaniem, że można! proste :)

także chill Panowie :)

Bull2
02-06-10, 11:38
jedno proste pytanie dla koksow - ktory facet bedzie mial lepsza sylwetke po zaprzestaniu treningow na pare lat zalozmy - facet 40 letni ktory trenuje 10 lat bez igieł i ten ktory trenuje z igłami ?

fallenursus
02-06-10, 12:01
Panowie kurwa mac podkresliacie mentalnosc polakow.enough isenough na zadnym forum nikt na nikogo kurwa mac tak nie najezdza.poto jest forum zeby sie wzajemnie do cbhuja pana motywowac!

bull2 jesli tyjuz myslisz o przestaniu cwiczen to idz se zamow pizza i skrzynke piwa i sie przezuc na bierki.
alder ill be your motivation!get off of yer fat ass stfu and train eat sleep repeat!

Bull2
02-06-10, 13:14
kto powiedzial ze ja chce przestac cwiczyc...

hans1237
02-06-10, 13:21
jedno proste pytanie dla koksow - ktory facet bedzie mial lepsza sylwetke po zaprzestaniu treningow na pare lat zalozmy - facet 40 letni ktory trenuje 10 lat bez igieł i ten ktory trenuje z igłami ?

niestety ale będą obaj wyglądali tak samo,nie rozumiesz co do czego a dajesz durne przykłady.

KowalX
02-06-10, 13:29
Fajnie kowalX.. Dobra, może Voice (miał startować w naturalu na wyspach) ściemniał mi po całej linii, może go to bawi... Ja pierdole prze chuje jesteście naprawdę :) Już mi się powoli odechciewa tego forum.. Cwaniaczki w dupie byli, chuja widzieli...

Nie mówię ,że Voice coś brał ale ,że branie jest powszechne.Znam kilku zawodników i odnajdują się nie tylko w Polsce ,ale i w europie,nikt z nich nie jest czysty.
Nie wiem co znaczy,że jestem "prze chuj" i odbij ode mnie ,bo nie cwaniacze tylko przytoczyłem stwierdzenie ,bo znam ludzi startujących.Słowa o dupie też zachowaj dla siebie ,bo nie jesteśmy kolegami z podwórka i trochę szacunku Arku.

wujek.maciek
02-06-10, 15:23
to nie jest takie proste pytanie. za duzo czynnikow ma wplyw na ludzkie zdrowie, zeby przekreslac wszystko braniem koksu. ale, jesli ktos o niewielkiej wiedzy na ten temat koksi z czystego lenistwa (zamiast ciezko trenowac i trzymac miche 5 lat, zrobi to samo w rok), to po kilku latach, gdy pojawia sie przeciwwskazania i nie bedzie mogl "raczyc" sie np. omnadrenem, zwyczajnie na swiecie nie bedzie mu sie chcialo (czy tez nawet nie bedzie mogl) dalej trenowac na sucho i sie "zeswini"... wszystko jest dla ludzi, ale madrych ludzi, a nie baranow, bo dla tych to woda z koryta, a nie saa (sex addicts anonymous :)

pozdro

ps: jak sie alder wkooorwi, to wszyscy za ten spam dostaniemy po plaskaczu :evil:

alder
02-06-10, 16:38
na zadnym forum nikt na nikogo kurwa mac tak nie najezdza.poto jest forum zeby sie wzajemnie do cbhuja pana motywowac!

dokładnie, szkurewka mać!! zacznij więc od siebie i reszta gąsek pójdzie twoim przykładem, like.

ps. pospamujcie, a ja gdzieś przypadkiem wrzucę jakąś fotkę

alder
15-09-12, 20:16
http://img571.imageshack.us/img571/6779/20120915183516.jpg (http://img571.imageshack.us/i/20120915183516.jpg/)

co za gej