PDA

Zobacz pełną wersję : Co sprawdzone i warte spróbowania !

bebok-85
07-10-09, 20:14
Witam interesują mnie takie środki jak

Nandrolone Phenyloproponiate
Testosterone Proponiate
Stanazolol (zastrzyki)

Zastanawiam sie nad takimi firmami jak DB Pharma, Apx Labs, Flor Medico

Co jest warte uwagi i sprawdzone???

lili
07-10-09, 20:21
NPP nie wiem teraz jakie dobre
prop-testovis,pmp,dna
wino-desma

bebok-85
07-10-09, 20:27
winko desma często podrabiane trudno o pewniak

lili
07-10-09, 20:31
no to juz zalezy od Twojego dostawcy czy bedziesz mial org czy nie. NIgdy napewno nie wzialbym wina ug w szotach

bebok-85
07-10-09, 20:53
cosik kiepsko z tymi środkami pochwalcie się kto stosował i z czego był zadowolony

ht
07-10-09, 21:28
atomic. co do wina shoty. to tylko desma.

vold
07-10-09, 21:35
Witam interesują mnie takie środki jak

Nandrolone Phenyloproponiate
Testosterone Proponiate
Stanazolol (zastrzyki)

Zastanawiam sie nad takimi firmami jak DB Pharma, Apx Labs, Flor Medico

Co jest warte uwagi i sprawdzone???

zainwestuj w te firmy co napisałeś a bedziesz zadowolony.

Riddick23
07-10-09, 22:24
npp i propa polecam z APX osobiscie stosuje npp
stanazol DESMA

123
07-10-09, 23:40
jak napisal vold, mialem wszystkie 3 i git

g-kick
08-10-09, 06:28
wino w injekcji to za duze ryzyko - desma w 80% to podróbka , underów bym w życiu nie wbił , z propów to testolic,testovis z aptecznych , z underów pmp , atomic , co do npp to ktoryś z underów ktore wymieniles

bebok-85
08-10-09, 20:34
propa i npp z poleconych firm wiadomo sprawdzone ale mi głównie chodzi o winko z tych firm czy jest polecane bo wszyscy klepią i klepią desma desma a realia są takie jak pisał kolega wyżej

g-kick
08-10-09, 20:47
realia sa takie ze wino underowe to zbyt duze ryzyko - srodki na wodzie musze być mega sterylnie produkowane (profesjonalne filtry mikrocząstek m.in a nie filtry do kawy jak czasami bywa ;) )- srodki na oleju potrafią dużo wybaczyc zwłaszcza jeżeli sie je potraktuje wiekszą dawka alkoholu

bebok-85
08-10-09, 20:49
więć wynika z tego że winko najlepiej w tabsach

g-kick
08-10-09, 21:52
najlepiej nie ale najbezpieczniej

ht
08-10-09, 22:05
dokladnie. wrzuc scantela lub atoma oral i bedziesz napewno zadowolony. chyba ze masz pewniaka dila i ci da legit desma

vold
08-10-09, 22:09
Nie przesadzajcie z tymi underami, jak producent to paparuch to tak na oleju jak i na wodzie może zrobić gówno.

Wiadomo że apteczne środki są najbezpieczniejsze.

talentinho
08-10-09, 22:32
tez mam pytanko , co myslicie o dece z British Dragon , test enanthate z organon i metka organon , co do british dragon slyszalem ze wiekszosc to lipa ale raczej jest zrodlo sprawdzone i chwalone wiec nie daje lipy , ktos testowal te srodki z tych firm ? jakies wrazenia ?

g-kick
09-10-09, 07:33
wszystko to co wymieniles to lipa

talentinho
09-10-09, 09:45
tylko ze kilku znajomych juz bralo saa z organona i nie nazekali , wiec moze rozwin swoja wypowiedz

g-kick
09-10-09, 18:32
te srodki sa produkowane w argentynie - policz ile by kosztowała przesylka tego do polski to raz (a te srodki trzymaja sie raczej srednich cen) , dwa ze organon argentyna nie produkuje takich srodków w takich opakowaniach - wystarczy dobrze poszperac zeby to znaleść - to sa zwykłe podóbki w ktorych co najwyzej jest nisko stęzony prop , w metanabolu nie ma wogole nic - zwykle tabletki pudrowe

ht
09-10-09, 18:34
tez mam pytanko , co myslicie o dece z British Dragon , test enanthate z organon i metka organon , co do british dragon slyszalem ze wiekszosc to lipa ale raczej jest zrodlo sprawdzone i chwalone wiec nie daje lipy , ktos testowal te srodki z tych firm ? jakies wrazenia ?

zmien dila.....

Aponax
09-10-09, 20:38
deka z britisha dragona , bilem i powiem ze dziala :] , powiedzialbym jaka seria itp, ale juz nie mam flakonika a nei bede chomikowal ^^.
A reszta to trudno powiedziec , zreszta british tez nie jest pewny, ja mialem szczescie, ze trafilem na dobrego , qmpel dostal inna serie i lipa :].