Zobacz pełną wersję : Co sprawdzone i warte spróbowania !
Witam interesują mnie takie środki jak
Nandrolone Phenyloproponiate
Testosterone Proponiate
Stanazolol (zastrzyki)
Zastanawiam sie nad takimi firmami jak DB Pharma, Apx Labs, Flor Medico
Co jest warte uwagi i sprawdzone???
NPP nie wiem teraz jakie dobre
prop-testovis,pmp,dna
wino-desma
winko desma często podrabiane trudno o pewniak
no to juz zalezy od Twojego dostawcy czy bedziesz mial org czy nie. NIgdy napewno nie wzialbym wina ug w szotach
cosik kiepsko z tymi środkami pochwalcie się kto stosował i z czego był zadowolony
atomic. co do wina shoty. to tylko desma.
Witam interesują mnie takie środki jak
Nandrolone Phenyloproponiate
Testosterone Proponiate
Stanazolol (zastrzyki)
Zastanawiam sie nad takimi firmami jak DB Pharma, Apx Labs, Flor Medico
Co jest warte uwagi i sprawdzone???
zainwestuj w te firmy co napisałeś a bedziesz zadowolony.
npp i propa polecam z APX osobiscie stosuje npp
stanazol DESMA
jak napisal vold, mialem wszystkie 3 i git
wino w injekcji to za duze ryzyko - desma w 80% to podróbka , underów bym w życiu nie wbił , z propów to testolic,testovis z aptecznych , z underów pmp , atomic , co do npp to ktoryś z underów ktore wymieniles
propa i npp z poleconych firm wiadomo sprawdzone ale mi głównie chodzi o winko z tych firm czy jest polecane bo wszyscy klepią i klepią desma desma a realia są takie jak pisał kolega wyżej
realia sa takie ze wino underowe to zbyt duze ryzyko - srodki na wodzie musze być mega sterylnie produkowane (profesjonalne filtry mikrocząstek m.in a nie filtry do kawy jak czasami bywa ;) )- srodki na oleju potrafią dużo wybaczyc zwłaszcza jeżeli sie je potraktuje wiekszą dawka alkoholu
więć wynika z tego że winko najlepiej w tabsach
najlepiej nie ale najbezpieczniej
dokladnie. wrzuc scantela lub atoma oral i bedziesz napewno zadowolony. chyba ze masz pewniaka dila i ci da legit desma
Nie przesadzajcie z tymi underami, jak producent to paparuch to tak na oleju jak i na wodzie może zrobić gówno.
Wiadomo że apteczne środki są najbezpieczniejsze.
talentinho
08-10-09, 22:32
tez mam pytanko , co myslicie o dece z British Dragon , test enanthate z organon i metka organon , co do british dragon slyszalem ze wiekszosc to lipa ale raczej jest zrodlo sprawdzone i chwalone wiec nie daje lipy , ktos testowal te srodki z tych firm ? jakies wrazenia ?
wszystko to co wymieniles to lipa
talentinho
09-10-09, 09:45
tylko ze kilku znajomych juz bralo saa z organona i nie nazekali , wiec moze rozwin swoja wypowiedz
te srodki sa produkowane w argentynie - policz ile by kosztowała przesylka tego do polski to raz (a te srodki trzymaja sie raczej srednich cen) , dwa ze organon argentyna nie produkuje takich srodków w takich opakowaniach - wystarczy dobrze poszperac zeby to znaleść - to sa zwykłe podóbki w ktorych co najwyzej jest nisko stęzony prop , w metanabolu nie ma wogole nic - zwykle tabletki pudrowe
tez mam pytanko , co myslicie o dece z British Dragon , test enanthate z organon i metka organon , co do british dragon slyszalem ze wiekszosc to lipa ale raczej jest zrodlo sprawdzone i chwalone wiec nie daje lipy , ktos testowal te srodki z tych firm ? jakies wrazenia ?
zmien dila.....
deka z britisha dragona , bilem i powiem ze dziala :] , powiedzialbym jaka seria itp, ale juz nie mam flakonika a nei bede chomikowal ^^.
A reszta to trudno powiedziec , zreszta british tez nie jest pewny, ja mialem szczescie, ze trafilem na dobrego , qmpel dostal inna serie i lipa :].