Zobacz pełną wersję : Rocznik 94 miesiąc na pakierni
Niewiem czy są zauważalne jakieś efekty na klacie .
Bica poprzednio nie robiłem zdjęcia ale miałem 29 cm a obecnie mam 32
Staż równy miesiąc.
Waże 64 kilogramy. I zastanawiam się nad kupnem jakiejś kreatynki na mase.
Jeśli można. Prosił bym o jakąś rozpiske na pw dobrą na rozne partie ciała na 5 dni.
Oto zdjęcie:
http://img41.imageshack.us/img41/6262/beztytuuoaxzah.jpg (http://img41.imageshack.us/img41/6262/beztytuuoaxzah.jpg)
Na pierwszym klata nie napięta, na drugim tak. Za wcześnie na fotki. Kreatyny nie bierz, lepiej zainwestuj w porządne żarcie. Czyt. działy Trening i Dieta.
Anaboliczny Koks
10-08-09, 08:03
Nic nie ma zreszta dziwne ,zeby po miesiacu bylo
I tam nie ma 32 w bicu na 100%
Daj Buziaka xD
10-08-09, 08:13
może 22 jest na 100% :D Sucho, słabo, bez efektu. Zacznij jeść, trening sobie zrób i ćwicz solidnie.
Ciezko zeby byl efekt jak cwiczy 1miech i chlopaczek ile ma lat 15? Cwicz ciezko a efekty beda wytrwalosci zycze
29 cm a obecnie mam 32 w 1 miech :PPP linijką mierzyłeś pewnie
Anaboliczny Koks
10-08-09, 09:02
Kreta jakbys byl madrzejszy to bys sobie policzyl jak rocznik 15lat...
Chyba normalne ze nie skoczyl 3 cm tym bardziej ze masy nie ma
Anaboliczny ja sam znam ten ból :neutral::neutral:
Wiec nie uda mu się nas okłamać xD
Ale + za odwagę za pisanie bredni xS
Jakbys byl madrzejszy wiedzial bys co to pytanie retoryczne...
Jakbyś byl madrzejszy wiedzial bys co to pytanie retoryczne...
chłopak... lepiej wykasuj zdjęcia póki pora... ŻENADA !
Weź się za trening bo wstawianie fotek po miesiącu mija się z celem... może jeszcze chciałbyś wiedzieć co poprawić w wyglądzie :twisted: ?
ja przy wadze 64 kg wyglądałem o niebo lepiej...
ćwicz "miszczu"
P.S O kreatynie myślisz ? Z czym do ludzi... najpierw nabierz niezbędnej wiedzy, techniki itp.
nie ośmieszaj się głupimi pytaniami...
Mam 32 w bicu ale jak napne x D
wstawie fote pozniej.
Anaboliczny Koks
10-08-09, 10:29
chyba w szybcie samochodu masz 32
Daj Buziaka xD
10-08-09, 10:31
Wrzuć te foty... Najlepiej daj filmik jak mierzysz tego "BICA" :D Za rok coś wstaw.
Zdjęć kasować nie będę jak i teksty poki co =]
Za jakieś 2 lata nieco się zmienie i nabęde doświadczenia. Prównam wątek z przed 2 lat i obecny za 2 lata.
Biczysław:
http://img32.imageshack.us/img32/1007/dsc01555e.jpg
Daj Buziaka xD
10-08-09, 12:22
i tu 32 jest :O ?? 29 max...
Sucho... Obyś dotrwał do 2 lat, tego Ci życze :)
NeverLetGo
10-08-09, 12:49
buła... :smile:
Tak! Załapiesz się na Mr. Olimpia 2010. Weź się teraz za ostrą rzeźbę!
Daj foote jak mierzysz :)
DonMajster
10-08-09, 13:55
nie zniechecajcie go,jest młodo napalony na dobrą sylwetke,sami jak zaczynaliscie tez po krótkim okresie cwiczen widzieliscie przeciesz "rezultaty" oczyma wyobraźni , narazie co może ci sie poprawic to napewno samopoczucie po siłowni bo w zdrowym ciele zdrowy duch takze życze ci wytrwałosci i abys za dwa lata swoimi zdjeciami zamknal wszystkim nam usta udawadniajac nie tyle nam co sobie jak bardzo trzeba sie napocić żeby ciało wygladalo tak jakbysmy tego chcieli a te przesmiewcze komentarze sam zrozumiesz z czasem, ze miesiąc stażu to tak naprawde sekunda w kulturystyce życze powodzenia .keep it real ziomek:)
K E E P I T R E A L ! dobrze powiedziane :P
tam nie ma 32 za h*ja...moze mierzył na skosa albo nie wiem jak....jaki masz wzrost
omg bez jaj z takimi zdjeciami
Super masz tą sylwetę . Łapa też niczego sobie . Pochwal się co brałeś , bo nie wierzę , że to na sucho :wink:
I tam nie ma 32 w bicu na 100%
Na drugim zdjęciu ma źle ułożony nadgarstek, przez co wizualnie bic jest sporo mniejszy.
zdjęcia rób w tych samych pozach i daj sobie chociaż 6miesięcy
Na drugim zdjęciu ma źle ułożony nadgarstek, przez co wizualnie bic jest sporo mniejszy.
czyli jak powinno się ułożyć nadgarstek
Ależ mnie te komętarze wcale nie zniechęcają.
Chodziło mi o wasze zdanie... rady ;)
Wzrost 176 cm.
rady to w innych działach tu oceniamy.
sądzę,że każdy po miesiącu dostałby takie komentarze :)
to nie formuła 1 poćwicz przynajmniej pół roku i dopiero zabieraj się za wstawianie fotek.Widać ,że masy ciała coś chwyciłeś ,ale nie wyglądasz jeszcze dobrze więc cierpliwości
http://img25.imageshack.us/img25/9493/dsc01572j.jpg (http://img25.imageshack.us/i/dsc01572j.jpg/)
Te 32 ;p
pozdro x d
fajna żółta miarka ,Ja mam białą :)
Hahaha kowal rozwaliłeś mnie(też mam biała) xD Człowieku samokrytyki troszkę a po za tym jak już robisz fote to byś przynajmniej mógł krzoki pod pachami zgolił, to podstawa do zdjęcia :D
E tam ;dd krzaki pod pachami są rox ;] Oznaka męskości x DDD
fallenursus
12-08-09, 01:07
E tam ;dd krzaki pod pachami są rox ;] Oznaka męskości x DDD
chyba u vikingow i arabow...
Zgadzam się z fallenem... A po za tym wydepilowane pachy są bardziej higieniczne xD
slim shady
12-08-09, 01:11
ja tutaj widze 31,6 ale niech Ci bedzie 32 i co ? jaki ma to sens ile masz w łapie, jak nie jestes w stanie nic soba zaprezentowac, nie posiadasz w sobie samokrytyki, nie wiem czy to multikonto (nie chce mi sie sprawdzac bo mam za słabego neta za granica) ale jak chciałes usłyszec teksty typu ze jak na Twoj wiek jest dobrze itp to sobie daruj, co mnie obchodzi Twoje 32 w łapie ??
dla mnie to mozesz miec i 50 ale naucz sie samo krytyki i rzeczy wazniejszych w tym sporcie niz tylko ile mam w łapie i ile cisne na klate oraz mam za soba 5 cyklow na Nitrobolonie
Pozdro i rozwagi na przyszłosc
A wiesz w jakim klubie Rynju, bansuje? :lol:
A wiesz w jakim klubie Rynju, bansuje? :lol:
Pewnie tam gdzie zioman jest bramkarzem :X
feelthekick
12-08-09, 11:35
Najbardziej rozwalają mnie teksty typu tam nie ma 32, czy 30, heh. 32? Co to ma kur*a być? Przecież to jest śmieszny obwód i prawie każdy niećwiczący leszczu może tyle mieć (w odpowiednim wieku), a oczywiście userzy e-kulturystyki muszą się nawet do takich śmiesznych rzeczy przypier*alać :)
Poza tym golenie się w niektórych miejscach jest pedalskie (bez obrazy). Np jak widze gościa z wygolonymi pachami jak panienka to mi się śmiać z niego chce, przycięte ok, ale nie zgolone maszynką.. Tak samo uda, czy całe nogi? Co to ma być? Hehe. Zaraz sobie odbyt będziecie golić.. Ostatnio do mnie na sklep przyszedł gościu z takimi widocznymi odrostami na nogach i pod pachami to jak z nim rozmawiałem o sprzęcie to nie mogłem się powstrzymać od śmiechu, gościu do dziś pewnie myśli, że zjarałem gieta czy coś :P
PS. obszar wokół kaptura pewnie też masz na igłe zgolony Fallen?? :D:D
SOGa bym dał ;]
Stworzyłem wątek po to żebyście powiedzieli czy widać jaką kolwiek różnice ;p
No cóż miałem tylko takie zdjęcia. A, że ktoś chciał fote jak mierze to dałem. Czysta uprzejmość ;p Nie chwale się tym ile wyciskam na klate czy ile mam w łapie, ćwicze i ćwiczyć będę dla samego siebie aby osiągnąć jako takie efekty które mnie wkońcu zadowolą. Nie chce zostać kulturystą... dla mnie wygląda to chorze, chce dojść tylko do dobrej sylwetki. Taka mnie zadowoli:
http://www.youtube.com/watch?v=rncQCtVOlV4
Pozdro ;] I pierdolę tą samokrytyke ;) Brnie się do przodu i nie patrzy na przeszkody. Jeśli będę się załamywał to nigdzie nie dojde.
slim shady
12-08-09, 12:14
nie masz sie załamywac tylko wziasc sie za solidny trening i diete i wrzucic zdjecia kiedys jak bedziesz wygladał lepiej,
dla mnie chore jest chodzenie do fast foodow i w pierdalanie takich gowien
nie masz sie załamywac tylko wziasc sie za solidny trening i diete i wrzucic zdjecia kiedys jak bedziesz wygladał lepiej,
dla mnie chore jest chodzenie do fast foodow i w pierdalanie takich gowien
Cały miesiąc kiedy wchodzę na siłownie daje z siebie wszystko. Dietę już mam.
slim shady
12-08-09, 12:46
co to jest miesiac stazu ? pocwicz 2 lata potem dyskutuj
Damian st-ce
12-08-09, 14:33
Po h.j wstawiasz takie foty i sie ośmieszasz??
to zapraszamy ze zdjęciami za pół ,a najlepiej za rok i wtedy wstaw zdjęcie pierwsze dla porównania.
fallenursus
12-08-09, 17:35
PS. obszar wokó? kaptura pewnie te? masz na ig?e zgolony Fallen?? :D:D
Moze twuj chlopiec lub dziewczyna lubi miec wlosy miedzy zebami..... Potej stronie to juz bardzo dawno wyszlo z mody :p
Popieram fallena...Pomyśl co myśli dziewczyna parząc na takie kłaki... ja bym się zrzygał ^^
Anaboliczny Koks
12-08-09, 18:31
fallen bo tam pedaly mieszkaja ^^
sl4by wiekszosc to lubi ;]
A co do tematu to tak jak Slim napisal nie zalamuj sie bo nie ma czym ,po miesiacu nie bedziesz wielki i tyle :). Miesnia potrzeba czasu ,aby urosly .
no widać że na siłowni byłes.
NeverLetGo
13-08-09, 07:57
[QUOTE=Anaboliczny Koks;254763]fallen bo tam pedaly mieszkaja ^^
clap
Weś sb 3 dniowy trening na mase, wcinaj żarcie z największą ilością białka (płatki z mlekiem, tuńczyk , ryż , jakieś inne ryby ) :)
PS. A jakie masz osiągi?
Weś sb 3 dniowy trening na mase, wcinaj żarcie z największą ilością białka (płatki z mlekiem, tuńczyk , ryż , jakieś inne ryby ) :)
PS. A jakie masz osiągi?
jak narazie 70 kg podniose na klate x d kiedy pierwszy raz dotknołem sztangi to podniosłem ledwo co 48 kg x D
myślę ze nie weźmiesz 70 kg...
Po miesiącu ćwiczeń w wieku 15 lat i przy Twoim wyglądzie
A kiedy pierwszy raz sztange podniosles moze odtad jak na silownie zaczoles latac? To ladnie Ci polszlo przez ten miesiac nie ma co:P To ja nie wiem ile ty za rok bedziesz tyral jak ci tak idzie
slim shady
13-08-09, 14:54
prosze was ludzie co wy wogole kwestionujecie ? czy on wezmie 70 kg ? to jest smieszne, szkoda czasu na takie głupoty, niech sobie bierze ile chce
Jeśli myślicie, że sciemniam to się mylicie ;p
Bo po co mam wam wciskać kit skoro wbiłem na te forum żeby się od was uczyć.
Przez ten miesiąc cały czas chodziłem na siłke ;p dzień w dzień (podobno spala się mięsnie, przez takie coś i je przemęcza. Robiłem każda partie ciała co dzień.)
Wiem, że głupie. Mam na dzieje, że się nie poddam na starcie ;p
slim shady
13-08-09, 20:02
zmien trening, 3/4 razy w tygodniu trening wystarczy, zrob ACT/FBW w dziale trening masz duzo gotowych planow tego typu, sa w spisie tematow
Powodzenia
żaden wyczyn 70kg jest początkującym nie ma sensu o tym gadac.ćwicząc co dzień nie jest dobrym rozwiązaniem
ziomo widac ze chodziles na silke i to sporo...szkoda ze zawsze zamkniete maja;/:D
70 na klate, hahahahahahaaaaaaaa! :yawn::yawn: Wróć za rok :)
slim shady
25-08-09, 12:00
po co odswierzacie ten temat ?
Slim nie to zebym byl wscipski czy cos ale poprawa humoru zawsze sie przyda...:P No chyba ze to w gre wogole tutaj nie wchodzi...:] {pozdrawiam}
slim shady
25-08-09, 23:47
sorry ale ja widze takie tematy co drugi dzien i dla mnie to jest załosne
LeBron23LBJ
26-08-09, 18:56
nie no kurwa, przeczytalem caly temat i sie usmialem jak na festiwalu kabaretowym w Opolu :twisted::twisted::twisted:
32, 70, cóż za magiczne liczby :twisted::
no nie powiem:D ale juz nic nie piszmy temat off...