PDA

Zobacz pełną wersję : Rozmowy o sexie

Strony : 1 2 3 4 [5] 6 7 8

alder
10-04-10, 15:22
w jakiej pozycji najszybciej osiagacie orgazm?

to od tyłu bo to po zwierzęcemu a orgazm u samca powinien wystąpić w drugiej minucie stosunku

tm7
11-04-10, 12:10
to kobiety robią z facetów miękkich huji, że później są ślepi i nie widzą co się dzieje tak naprawdę, jak ktoś jeszcze nie dostał kiedyś po dupie od kobiety to ciężko mu jest z tym walczyć bo myśli że życie jest piękne w miłości i zaufaniu... aż do pewnego momentu, wtedy człowiek mądrzeje i zna 2 strony medalu, tą dobrą i złą, jak ktoś zna tylko jedną stronę albo ta druga do niego nie dociera to będzie miał problemy w życiu

Fehu
12-04-10, 11:44
to kobiety robią z facetów miękkich huji, że później są ślepi i nie widzą co się dzieje tak naprawdę, jak ktoś jeszcze nie dostał kiedyś po dupie od kobiety to ciężko mu jest z tym walczyć bo myśli że życie jest piękne w miłości i zaufaniu... aż do pewnego momentu, wtedy człowiek mądrzeje i zna 2 strony medalu, tą dobrą i złą, jak ktoś zna tylko jedną stronę albo ta druga do niego nie dociera to będzie miał problemy w życiu

masz kolego racje.
trzeba dostać porzadnie po dupie -zeby pozniej nie dać sie dymać kobiecie.
jak popuścisz łańcuch to nim się obejrzysz będziesz już na smyczy i merdał ogonem do swojej Pani która później Cie i tak wydyma;D
grunt to dobre podejscie do kobiety ;D warto w kobiecie wzbudzać poczucie winy żeby to ona przepraszała ;D dobra manipulacja nie jest zła, aczkolwiek trzeba z tym uważać ;D

najt
12-04-10, 12:07
Czasami inni sie nie uczą na bledach i raz kopniety w dupe sie nic nie nauczy :F

onathc25
12-04-10, 12:11
Czasami inni sie nie uczą na bledach i raz kopniety w dupe sie nic nie nauczy :Fbo moze lubi byc ,,kopany,,:)

najt
12-04-10, 12:33
Tu chodzi bardziej o aspekt psycho-uczuciowy

Dana osoba w tym przypadku mężczyna boi sie ze juz wiecej nikogo nie znajdzie , wiec bedac z druga partnerka po wczesniejszym "kopniaku" nic do niego nie dociera zero zmian , chociaz kobieta z zachowania taka sama co poprzednia - bedzie z nia na sile co kolwiek by sie dzialo tylko po to zeby nie byc sam - najczesciej takim zachowaniem objawiają sie neurotycy.

alder
12-04-10, 18:24
huji....... ojprdl. a może jeszcze discoortographuf ?
sorry ale musiałem. niemniej - zgadzam się

tm7
12-04-10, 19:23
Tu chodzi bardziej o aspekt psycho-uczuciowy

Dana osoba w tym przypadku mężczyna boi sie ze juz wiecej nikogo nie znajdzie , wiec bedac z druga partnerka po wczesniejszym "kopniaku" nic do niego nie dociera zero zmian , chociaz kobieta z zachowania taka sama co poprzednia - bedzie z nia na sile co kolwiek by sie dzialo tylko po to zeby nie byc sam - najczesciej takim zachowaniem objawiają sie neurotycy.
trzeba być pewnym swojej wartości i żyć dalej, nie na kolanach
jak ktoś przemyśli sprawę i wyciągnie dobre wnioski to sobie poradzi

wujek.maciek
12-04-10, 20:17
dlatego polecam pozycje "na kapcia". takie laczenie przyjemnego z pozytecznym ;>

pozdro

najt
14-04-10, 18:35
Zero Szacunku Dla Szmat !

sts
14-04-10, 21:27
http://www.joemonster.org/filmy/24170/Fantazje_erotyczne_Polakow

Fehu
14-04-10, 21:41
Dziewczyna nie ciekawego wyglądy piszę do mnie czy się z nią spotkam ja piszę zę ok ale musi mi zrobić laske (napisałem specjalnie bo nie chciałem pisać, nawet nie wiem skad ma mój numer) ale ona napisała za ok.

yaro09
14-04-10, 22:21
i co dalej?:)

D3
14-04-10, 22:26
Dziewczyna nie ciekawego wyglądy piszę do mnie czy się z nią spotkam ja piszę zę ok ale musi mi zrobić laske (napisałem specjalnie bo nie chciałem pisać, nawet nie wiem skad ma mój numer) ale ona napisała za ok.

No to chłopie nie zastanawiaj się nawet a "ciągnij" dalej tę piękną znajomość :-D

sts
16-04-10, 20:25
http://www.joemonster.org/filmy/24227/Czy_dlugosc_ma_znaczenie_

onathc25
16-04-10, 21:26
paranoja:)

Fehu
16-04-10, 22:20
No to chłopie nie zastanawiaj się nawet a "ciągnij" dalej tę piękną znajomość :-D

ni uja...
jest naprawdę nie ciekawa -nie uważam się za super przystojnego -ale tak nisko nie upadłem.
a po za tym mam dziewczyne (trochę dziwną) ale mam, wystarcza

alder
16-04-10, 22:42
ni uja...

a po za tym mam dziewczyne (trochę dziwną) ale mam, wystarcza

znowu ???

człowieku a co to wygląd ? nieraz zmory mają przyjemniejszy cipeczki niż sexy laski, i pierdolą się lepiej.

fallenursus
16-04-10, 22:52
Alder,nie. Rury mu nie ciagnie. przykra sprawa w sumiehttp://img153.imageshack.us/img153/9674/44258467.gif

Bull2
16-04-10, 23:36
ruchaj poki mozesz... pozniej bedizesz zalowal i plul sobie w brode czemu nie skorzystales

Dominick
16-04-10, 23:39
znowu ???

człowieku a co to wygląd ? nieraz zmory mają przyjemniejszy cipeczki niż sexy laski, i pierdolą się lepiej.

masz racje w 100% clap wiekszosc tych sex super dziewczyn tylko duzo gada a potem leza jak kloda :P i mysla ze wystarczy wygladac

kubaCK
25-04-10, 18:38
................................

sts
25-04-10, 18:41
masz racje w 100% clap wiekszosc tych sex super dziewczyn tylko duzo gada a potem leza jak kloda :P i mysla ze wystarczy wygladac
wyglądać to se może jako ozdoba do samochodu;p

Dominick
25-04-10, 18:45
dokladnie :) zeby nie bylo wstydu szyb opuscic :P

kubaCK
27-05-10, 11:09
http://w4.wrzuta.pl/audio/7mlzzd4gbPu/kieleckie_jebaky_-_majowe_jebanko
:))) majowe jebanko chlopaki:)

kubaCK
31-08-10, 19:46
niesmialo odswiezam temat.
wakacje sie skonczyly wiec....

sts
31-08-10, 19:58
niesmialo odswiezam temat.
więc niema sexu :)

mtm
31-08-10, 20:05
Mam nadzieje że wszyscy pamiętali, by prezerwatyw nie wrzucać do wody na plaży bo sie mewy dławią ...

alder
31-08-10, 21:11
więc ? i tak na ręcznym cały rok drogie dzieci ;]

tm7
31-08-10, 21:38
więc czekamy 9 miesięcy

wujek.maciek
01-09-10, 12:01
więc czekamy 9 miesięcy

http://www.youtube.com/watch?v=XuAaVVPEGoY

hans87
02-09-10, 14:21
Witam.

Tak sobie czytam wasze wypowiedzi i przyznam, że niektóre są bardzo ciekawe i filozoficzne nawet.
Postanowiłem, też się udzielić w tym temacie i napisać jakis ciekawy wątek ;)

Chciałbym zebyście napisali czy sądzicie tak jak niektórzy, że nie ma kobiety której nie da się uwieść?
Ja uważam, że można w jakiś sposób manipulować ludzmi od strony psychologicznej, ale jesli chodzi o "wyrwanie" każdej kobiety która nam się podoba to nie jest to takie proste do końca. Bo tak jak dla nas są kobiety które nam się nie podobają fizycznie i z charakteru, tak i dla kobiety możemy być nie atrakcyjni i nie zainteresuje się nami. Wiadomo, że oprócz odpowiedniej strategi podrywu musi też istnieć chemia... która tkwi w naszej głowie i to głownie od niej zalezy czy ktos nas interesuje i się w nim zaduzamy ;) Czekam na wasze opinie na ten temat. pozdro

kubaCK
02-09-10, 14:47
no to sie zaraz zacznie:)
wedlug mnie nie kazda da sie wyrwac. tak jak napisales, nie kazdej dziewczynie sie spodobasz i po ptakach. to dziala w dwie strony. kazdy z nas patrzy najpierw na ogolny wyglad dziewczyny i kalkuluje czy jest warta jakiej kolwiek rozmowy. jesli jest dla nas atrakcyjna podbijasz i dzialasz. charakteru bym tutaj nie bral pod uwage w poczatkowej fazie podrywu bo jest najmniej wazny. wiadomo ze trzeba tez potrafic gadac bo to wszystko przesadza...

hans87
02-09-10, 16:55
no to sie zaraz zacznie:)
wedlug mnie nie kazda da sie wyrwac. tak jak napisales, nie kazdej dziewczynie sie spodobasz i po ptakach. to dziala w dwie strony. kazdy z nas patrzy najpierw na ogolny wyglad dziewczyny i kalkuluje czy jest warta jakiej kolwiek rozmowy. jesli jest dla nas atrakcyjna podbijasz i dzialasz. charakteru bym tutaj nie bral pod uwage w poczatkowej fazie podrywu bo jest najmniej wazny. wiadomo ze trzeba tez potrafic gadac bo to wszystko przesadza...

no tak charakteru w początkowej fazie poznania nie bierze sie pod uwagę. na koncu napisales ze trzeba potrafic gadac bo to wszystko przesądza. Ja sądze, że nie dokonca... mozesz byc dla niej miły/fajny ale to nie znaczy ze sie zabuja. nawet jak bedziesz dobrze bajerowal. No chyba ze sie myle... to niech mnie znawcy poprawią :) a liczę na ich udział w tym wątku..

sts
02-09-10, 17:30
też se poczytam bo mało wiem na te tematy.

kubaCK
02-09-10, 17:42
mozesz byc dla niej miły/fajny ale to nie znaczy ze sie zabuja. nawet jak bedziesz dobrze bajerowal.
no nie pisalem odrazu o tym ze sie zabuja:) wyrwac a rozkochac to dwie rozne sprawy. zalozmy poznajemy dziewczyne na dyskotece, to za chiny ludowe po jednej rozmowie sie nie zakocha. moze uznac ze jestes fajny i bedzie miala cicha nadzieje ze sie jeszcze spotkacie na kawie. to samo facet moze myslec:) wszystko dziala w dwie strony zazwyczaj. z drugiej strony z gory nie poklada w Tobie zadnych nadziei ze mozesz byc jej stalym partnerem. wtedy "teoretycznie" ja wyrwales bo poszedles sobie z nia na "randke" ale masz trudny orzech do zgryzienia bo dupa nie jest Toba zainteresowana (dziekuje dobranoc, koniec imprezy) nigdy nie wiemy co one sobie mysla, wydaje nam sie ze sa nami zainteresowane a prawda bardzo szybko sprowadza nas na ziemie:) takie zycie, raz z gorki raz pod gorke:)

alder
02-09-10, 18:28
ee tam kuba, czasem laska jak cię tylko zobaczy to już wie, że to ty. one peezdy mają intuicję i potrafią więcej niż my. to one nami manipulują, sprawiają, że podbijamy, że mamy werażenie że to od nas wszystko zależy. po kilku sekundach już znają finał ale pozwalają nam puszczać nutki i sprawdzić w co gramy. ważne by akord był ten sam. są jak narkotyk - gdy uważasz że to kontrolujesz, to znaczy że to już przejęło kontrolę nad tobą. każda jest dostępna, tylko gra niedostępną. trzeba zagrać w te same nuty.

Sosna91
02-09-10, 18:41
alder optymistyczne podejście ale niestety nie każdy facet może wyrwać każdą laske i nikt mi tego nie wmówi, ale są faceci którze potrafią to zrobić z zdecydowaną większością.
dużo zależy tez od kobiety jak zna swoją wartość i wie ze moze wybierać spośród dużego grona facetów to nie zadowoli sie byle kąśkiem a jesli nawet uda nam sie wyrwać i rozkochać to nie oznacza ze tak bedzie zawsze, bo kobieta zawsze pojdzie do lepszego.

przeczytałem fajny artykuł

http://www.wykop.pl/artykul/367164/moja-rada-dla-mlodych-mezczyzn/

na prawdę dobrze napisany i zgadzam sie z tym choć uważam ze tak psotepuja juz kobiety dojrzałe a te w wieku 19-21 z którmi mam doczynienia teraz niekoniecznie.

kubaCK
02-09-10, 19:18
ee tam kuba, czasem laska jak cię tylko zobaczy to już wie, że to ty. one peezdy mają intuicję i potrafią więcej niż my. to one nami manipulują, sprawiają, że podbijamy, że mamy werażenie że to od nas wszystko zależy. po kilku sekundach już znają finał ale pozwalają nam puszczać nutki i sprawdzić w co gramy. ważne by akord był ten sam. są jak narkotyk - gdy uważasz że to kontrolujesz, to znaczy że to już przejęło kontrolę nad tobą. każda jest dostępna, tylko gra niedostępną. trzeba zagrać w te same nuty.

po czesci sie zgodze. wszystko zalezy od nich jak i od nas. od wiekow utarlo sie, ze to my musimy "pocisnac na kozaka" i sprobowac je poderwac. znikome grono kobiet uderza same zeby zagadac. czy to rozmowa, czy zaproszenie na kawe, piwo zazwyczaj my to musimy zrobic...one wiedza ze zostana predzej czy pozniej "wyciagniete" z tlumu przez jakiegos faceta.

ee tam kuba, czasem laska jak cię tylko zobaczy to już wie, że to ty. one peezdy mają intuicję i potrafią więcej niż my
to juz wlasnie jest ta chemia ktora czuje dwoje ludzi kiedy sie poznaja, moze sie to zdarzyc odrazu. ewentualnie zaczynasz cos czuc po kilku spotkaniach. nie mowie o milosci bo to za duze slowo. tylko te uczucie ktore sprawia ze chcesz sie znowu spotkac.

Sosna91
02-09-10, 21:39
odnosnie kobiet to gdzies czytalem wywiady i wiele ładnych kobiet przyzwanalo sie ze woli tzw ciamajde mężczyzne, nie chodzi o to ze nie umie naprawić cieknącego kranu tylko o to że jest dosc spokojnny, uległy, wielbi ja za to ze z nim jest, ona wie ze jej nie zdradzi wiec czuje sie bezpieczna itp nie pamietam wszystkich argumentow ale dotyczyły tego co napisalem

mtm
02-09-10, 21:50
pierdolone gadanie która by chciała leszcza ? one lubią przebywać wśród takich leszczy czyt.włoski na żel , kolczyki jakieś chusteczki i co oni tam jeszcze noszą(w końcu gej najlepszy przyjaciel kobiety) , ale chcą być z facetem , tak przynajmiej widze, obserwuje i to nie tylko moje zdanie .

Fehu
02-09-10, 22:19
odnosnie kobiet to gdzies czytalem wywiady i wiele ładnych kobiet przyzwanalo sie ze woli tzw ciamajde mężczyzne, nie chodzi o to ze nie umie naprawić cieknącego kranu tylko o to że jest dosc spokojnny, uległy, wielbi ja za to ze z nim jest, ona wie ze jej nie zdradzi wiec czuje sie bezpieczna itp nie pamietam wszystkich argumentow ale dotyczyły tego co napisalem

i ja się z Tobą zgadzam i powiem więcej że to da się zaobserwować w moim otoczeniu.

pierdolone gadanie która by chciała leszcza ? one lubią przebywać wśród takich leszczy czyt.włoski na żel , kolczyki jakieś chusteczki i co oni tam jeszcze noszą(w końcu gej najlepszy przyjaciel kobiety) , ale chcą być z facetem , tak przynajmiej widze, obserwuje i to nie tylko moje zdanie . kolego to nie średniowiecze mężczyzna nie musi być Bóg wie jak silny, żeby mieć "babe" sam osobiście bym powiedział, że raczej puste dziewuchy lecą na "karka"
wszystko zależy od Kobiety i nie chodzi tylko o kasę.
Kobieta woli miękkiego bo z takim łatwiej się żyje ..., ale też nie ma co uogólniać
wszystko zależy od danego egzemplarza... jest mnóstwo Kobiet i myślę, że każdy predzej czy pózniej odnajdzie tą "jedyną"

Sosna91
02-09-10, 23:25
no dokladnie są rózne kobiety ale sporo fajnych lasek widuje z goścmi którzy nie pasują do niej, ona prowadzi go za ręke nie on ją, ona decyduje ze pojdziemy tu czy tu. troche mnie to też boli, że męskość ginie.

ale są też i kobiety dojrzałe które szukają mężczyzny, bo jak widze goscia który jest cały brązowy od samoopalaczy i z kolczykami w uszach to nie wyobrazam sobie jak on moze pracowac i zarabiac na rodzine i prędzej czy pozniej powinno to nastąpić.

kubaCK
02-09-10, 23:39
watek troszke zboczyl z kursu:))
nie przejmujcie sie gosciami ktorzy sa pantoflami. trafi jedna z druga na chlopaka z zasadami i mocno sie zdziwi. sa jeszcze faceci, ktorzy maja temperament i jak zagrasz tak ona zatanczy. krotka pilka....

mtm
02-09-10, 23:41
kolego to nie średniowiecze mężczyzna nie musi być Bóg wie jak silny, żeby mieć "babe" sam osobiście bym powiedział, że raczej puste dziewuchy lecą na "karka"
wszystko zależy od Kobiety i nie chodzi tylko o kasę.
Kobieta woli miękkiego bo z takim łatwiej się żyje ..., ale też nie ma co uogólniać
wszystko zależy od danego egzemplarza... jest mnóstwo Kobiet i myślę, że każdy predzej czy pózniej odnajdzie tą "jedyną"

Kolego , nie napisałem ani silny ani "kark" napisałem facet nie koniecznie wielki i chodzący na siłownie , ale koleś co ma poukładane w głowie a nie fiu bzdziu jak ci od kolczyków , chusteczek , wąskich spodni itp.
Oczywiście są też takie które twierdzą że one są z nami a nie my z nimi i decydują jak owy gość ma sie ubrać gdzie mają iść co zjeść itp.to już powoli podpada pod pantoflarstwo .
"Szukajcie a znajdziecie"

hans87
03-09-10, 00:24
heh faktycznie wątek zboczył z kursu, no ale spoko. Ja uważam podobnie to "mtm" ze prawidziwa kobieta woli miec u swego boku mężczyzne zaradnego, takiego który potrafi zadbać o siebie i o nią. Ciamajdy, po solarce i z zelem na wlosach lubią dziewczynki w gimnazjach i LO. Dla przykladu podam taką historie mojego kolegi. Chłopak jes atrakcyjny, opalony, gel i te sprawy.. ale można powiedziec ze ma dwie lewe ręce do roboty. Był z panna która była bardza sexy, zadbana itp. ale byla to dziewczyna ktora wiedziala czego chce w życiu... dobrobytu, i życia na poziomie. Powiem wam ze mimo to ze za moim kuplem obraca sie niejedna panna, ta dziewczyna po roku bycia z nim pusciła go kantem. Dając do zrozumienia jego kolegą czyli mi i reszcie nie chce byc facetem który nie potrafi zrobic sobie jedzenia, albo posprzątac po sobie... a co dopiero zmienic koło w samochodzi:/ Jak widac wygląd to nie wszystko dla kobiety. Ona bedzie z facetem długo w związku jesli ten jest zaradny, i nie musi byc wcale kasta.

wracając do wyrywania lasek. Alder stwierdzil ze mozna wyrwac każdą panne, odpowiednio z nią rozmawiając.Cos w tym jest, ale przyznam ze nie wiem czy to by poskutkowalo gdy by sie uderzało do np. seksownej 23 latki, wyróżnającej sie z tłumu. Nie wiem czy sam bajer i mowienie jej tego czego oczekuje wystarczyłoby. Na dodatek cos jest z tą chemią w mózgu obojga. Jedna panna bedzie dla nas srednia, a dla naszego kumpla będzie boginnia piekna... te hormony i itp. tez grają wielkie znaczenie. Coz... chyba kwestia tego czy mozna wyrwac kazdą laskę, zostanie nie rozwiązana. :)

regan14
03-09-10, 11:04
Sosna dokladnie się z Tobą zgadzam, nie można wyrwać kazdej laski, przynajmniej takiego typu faceta jeszcze nie ma. A co do wyrywania lasek... wszystko lezy w psychice, widzisz fajną dziewczyne ktora Ci sie podoba to zakladasz z gory ze ja wyrwiesz, ze zrobisz na niej wrazenie, a nie filozofujesz o tym jakich lubi[ i jak lubi;D].Nie mozna zakladac z gory, ze Ci nie wyjdzie bo to nie prowadzi do przyjemnych doznań tylko moze sie skonczyc na wieczornym piwie przed telewizorem. I jeszcze jedna kwestia, nie kazda kobieta i mezczyzna beda do siebie pasowali, tak jak ktos to ujal wczesniej musi byc miedzy nimi harmonia, i ta nuta zgody i zrozumienia.;)

hans87
03-09-10, 11:56
Sosna dokladnie się z Tobą zgadzam, nie można wyrwać kazdej laski, przynajmniej takiego typu faceta jeszcze nie ma. A co do wyrywania lasek... wszystko lezy w psychice, widzisz fajną dziewczyne ktora Ci sie podoba to zakladasz z gory ze ja wyrwiesz, ze zrobisz na niej wrazenie, a nie filozofujesz o tym jakich lubi[ i jak lubi;D].Nie mozna zakladac z gory, ze Ci nie wyjdzie bo to nie prowadzi do przyjemnych doznań tylko moze sie skonczyc na wieczornym piwie przed telewizorem. I jeszcze jedna kwestia, nie kazda kobieta i mezczyzna beda do siebie pasowali, tak jak ktos to ujal wczesniej musi byc miedzy nimi harmonia, i ta nuta zgody i zrozumienia.;)

zgodzę sie z tym co piszesz: przy chęci podejscia do dziewuchy... nie mozna się zastanawiac za duzo, tylko podejsc i byc sobą. Wtedy facet bedzie luźniejszy i rozmowa bedzie bardziej ciekawa no i da lepszy efekt:) z tym ze nie kazdy facet z kobieta do siebie pasuje tez sie zgodze. Poznasz seksy panne... po spotykacie sie 3 razy a pozniejsz ktores z was stwierdza ze jednak nie nadajecie na tych samych falach.
Z tego wszystkiego zaczynam wnioskowac ze da sie uwiesc kazda panne.... ale zeby stworzyc z nia stały związek to juz jest inna sprawa.
No panowie czyli zaczynamy startowac do dziewczyn które uwazalismy ze są poza naszymi możliwosciami... chociazby ja wyrwac na 1 spotkanie albo spotkanie w nocy :D heheh

kubaCK
03-09-10, 13:34
No panowie czyli zaczynamy startowac do dziewczyn które uwazalismy ze są poza naszymi możliwosciami nie urodzila sie jeszcze taka:)

jak krasc, to miliony, JAK RUCHAC, TO KSIEZNICZKI!!!

alder
03-09-10, 14:59
hans, nie stwierdziłem że można wyrwać każdą, nie wkładaj mi słów ';]

panowie, pamiętajmy, że nie można generalizować, że laski lubią to albo tamtą. na pewno lubią jedno: być dobrze wyjebaną.

są takie co lubią ciamajdę ale znaczna większość woli stanowczego. laska czuje się znudzona z gościem, który się na wszystko zgadza.,

chemia chemią ale niekiedy laski mają jak my - po prostu chcą se poruchać, beż żadnej chemii - widzą fajne dłonie i silne pośladki - będzie dobrze yebau ściskając mi dupsko grabiami.

czasem peezdy są bardziej bezczelne a raczej otwarte niż my. a my czasem szanujemy się jak porządne dziwuszki. kiedyś jedna mi powiedziała: mam zawsze to co chce a teraz chce ciebie. ja jej na to: masz też chłopaka i 3letnie dziecko. nie była księżniczką.

regan14
03-09-10, 15:17
'bo nic nie działa na kobiety tak dobrze jak porządne przetrzepanie sakwy' słowa mojego kumpla.
Jestes zdecydowany, wiesz czego chcesz-świat stoi 0tworem.

hans87
03-09-10, 16:27
spoko alder: ale dało mi do myslenia co napisałes ze trzeba jej grac takie nuty jak ona chce. Z tego wywnioskowałem że jesli to potrafisz to ja wyrwiesz albo na one night albo chociaz na randkę. ...chociaz z drugiej strony faktycznie nie kazda sie zauroczy podczas rozmowy z nia nawet tej umiejętnej:) dlatego trzeba próbowac i próbowac nie ta to inna.
Co do ruchania "Alder"... to mnie wyprzedziles bo o tym chciałem pisac później i napisze :D prawdą jest ze czasami trafi sie na dziewuche która po godzinie znajomosci idzie sie z toba walić :P i tak jak napisales, bardziej moze chcą to robic niz faceci... nawet te rzekomo "święte niedostępne devotki" heheh :-) ale o tym później pogadamy w tym wątku

regan14
03-09-10, 16:44
Co do ruchania "Alder"... to mnie wyprzedziles bo o tym chciałem pisac później i napisze :D prawdą jest ze czasami trafi sie na dziewuche która po godzinie znajomosci idzie sie z toba walić :P i tak jak napisales, bardziej moze chcą to robic niz faceci... nawet te rzekomo "święte niedostępne devotki" heheh :-) ale o tym później pogadamy w tym wątku

a co Ty zeby pisac o dymaniu to sie musisz przygotowac?[kondom na fajke czy jak?];D hehe

kubaCK
03-09-10, 16:55
a co Ty zeby pisac o dymaniu to sie musisz przygotowac?[kondom na fajke czy jak?];D hehe

pisalem wyzej ruchamy ksiezniczki, nie byle co. za 10 lat siade na dupie i bede zachwycony ze ruszalem tylko konkrety...

hans87
03-09-10, 17:19

nie kolego nie o to chodzi... nie o to. Jestes niestety w błędzie. :>

heh kuba: zgadzam sie z Toba. Jak posuwać to tylko sexy królewne...
ps. wiem ze to co piszę ogólnie nie jest romantyczne... ale ja 2 latka temu przestałem myslec jak romantyk. Kiedys o tym "narq" pisał. Prawda jest taka ze życie sprawi ze człowiek z myslenia romantyka, zacznie myslec jak realista :) i przyznam z własnego doswiadczenia ze tak jest lepiej :)

regan14
03-09-10, 17:25
pisalem wyzej ruchamy ksiezniczki, nie byle co. za 10 lat siade na dupie i bede zachwycony ze ruszalem tylko konkrety...

i to jest podejście! polać Mu dobrze mówi.

alder
03-09-10, 18:58
ruchać tylko księżniczki - podejście kogoś kto przeleciał max 3 laski ;]

jak ktoś jest doświadczony to wie, że często pasztety lepiej dają niż lassski. co mi po tym, że dupa jest jak z okładki jak nie dobrze pruć koguta ? albo do dzioba nie wie jak wziąć.
poza tym waląc niemca przed monitorem zawsze puszczacie zajebiste laski w porno ? przecież to się idzie przejeść. czasem fajnie jest pooglądać bladą dupę z lekkim celulitem jak namiętnie pręży się na wędce. czasem fajnie polecieć na średniawkę, która niezbyt się w oczy rzuca. można się pozytywnie zaskoczyć.

mtm
03-09-10, 21:46
tu alder się z tobą zgodze :)

kubaCK
04-09-10, 11:59
tu alder się z tobą zgodze :)

co kto lubi:)

alder
04-09-10, 16:16
no fakt, że to również kwestia gustu, a jak wiemy o gustach nie powinno się dyskutować. aczkolwiek w tej kwestii gust to również kwestia czasu, o czym przekonamy się ... hmmm... z czasem ;] no i też kwestia napalenia. nieraz taką chętka weźmie, że ma się ochotę puknąć sąsiadkę niezbyt atrakcyjną. a potem się mówi: kurwa, jak bym ją przeleciał, to na drugi dzień nie mógłbym sobie spojrzeć w twarz.

kto jest bardziej doświadczony, ten co zrobił 30 superfajnych dziewczyn, czy ten co 15 ale za to z każdego rodzaju (wzrost, masa, kolor i takie tam). ? ten co dziabał różne może więcej powiedzieć.

sl4by
04-09-10, 17:44
Trzeba panowac nad koniem i starannie selekcjonowac... Tyle ze ja jestem jeszcze mlody i patrze na to z takiej perspektywy ze ladniejsza = lepsza chociaz wiem ze nie zawsze tak jest ( chodzi o skill )... Ciekawe jak beda wygladac te dziewczyny za 10 lat ktore sie "dziobało" itp... xD

wujek.maciek
05-09-10, 00:21
nie wiem dlaczego, ale czytajac wasze wypowiedzi, przypomnialo mi sie, jak to za starych studenckich czasow... pewne "laski" (ktorym "masy" pozazdroscilby niejeden z was) polowaly na co bardziej nawalonych i potrafily sobie zaniesc "taka zdobycz" na 4pietro... niektorzy potem znikali na tydzien, inni o tym nie rozmawiali, ale trafil sie i taki wielbiciel jasnozielonych tabletek (o blizej nieokreslonym skladzie), ktory opowiadal pozniej jakiej to on "ksiezniczki nie zaliczyl" :twisted: co ladniejsze panny mialy zawsze troche latwiej, ale co madrzejszy (bardziej trzezwy) wiedzial, ze nie ma co ryzykowac calowania sie z taka, bo nie wiadomo, kto chwile wczesniej mogl sie jej spuscic do paszczy :evil: ech, te szalone czasy...

moj przekaz bedzie b. prosty i mam nadzieje, ze kazdy (jak to sie teraz mlodziezowym slangiem mowi) "zczaji". mianowicie: jak wszyscy wiemy, swiat sklada sie z tych co rchaja i sa ruchani. wiadomo, ze kazdy chcialby byc tym co ruchaja tych, ktorzy ruchaja... ale majac na uwadze szara rzeczywistosc i mozliwosci przecietnego faceta, byc tym ktory rucha. a nie "kazdym", chodzacym wibratorem, co da sie zeszmacic komu popadnie i jeszcze bedzie sie cieszyl, ze dal sie wyruchac... trzeba miec klase panowie, bo nierzadko tyko to czlowiekowi zostaje.

dobranoc i niech wam sie przysnia duze, fajne cycki:)

PucuLeg
10-09-10, 21:03
alderowi ranga znawca znakomicie pasuje :D

alder
10-09-10, 22:06
ja ;lubię twój awatar ;d

kozucha
12-10-10, 11:35
hahahahahahahahahhahahahahahah
no nie powiem, fajnie czasem przswoić trochę informacji z męskiego punktu widzenia ;D
ahahahahahahahahah

regan14
12-10-10, 12:57
to czekamy na żeński punkt widzenia:D

Budrys
12-10-10, 13:21
to czekamy na żeński punkt widzenia:D

uhu. bo sie doczekasz... ;)
na tym forum na 1000 użytkowników przypada ... ? -pół kobiety:)

ana0609
12-10-10, 16:50
czytając poprzednie posty można dojść do przeświadczenia że traktujecie laski jak towar do ruchania . Liczy się tylko dziura i dobrze żeby było w ładnym opakowaniu . Tylko pytanie ile razy wy ruchaliście a ile razy to wy byliście ruchani . Bardzo często te laski które można zaliczyć praktycznie od razu same tego chcą i przy takich koleś nie musi się nawet starać . Tylko że u nas nadal jest takie przeświadczenie że jeśli dziewczyna zaliczy dużą ilość facetów to jest dziwką , w przypadku gościa to on był by niezły maczo .

xxmłodyxx
12-10-10, 17:00
czytając poprzednie posty można dojść do przeświadczenia że traktujecie laski jak towar do ruchania . Liczy się tylko dziura i dobrze żeby było w ładnym opakowaniu . Tylko pytanie ile razy wy ruchaliście a ile razy to wy byliście ruchani . Bardzo często te laski które można zaliczyć praktycznie od razu same tego chcą i przy takich koleś nie musi się nawet starać . Tylko że u nas nadal jest takie przeświadczenie że jeśli dziewczyna zaliczy dużą ilość facetów to jest dziwką , w przypadku gościa to on był by niezły maczo .

Nie wazne ze potwór, Wazne ze ma otwór

feelthekick
12-10-10, 17:16
to brzmi; potwor, nie potwor -byle mial otwor ;d

ana0609
12-10-10, 17:34
to brzmi; potwor, nie potwor -byle mial otwor ;d
Typowo samcze podejście

xxmłodyxx
12-10-10, 17:38
a jakie mamy miec podejscie? samiczne? samiczne to ja mam jak z rozmawiam z dziewczynami zeby ich zagadac :)

ana0609
12-10-10, 17:56
prawdziwy facet nie myśli tylko o tym żeby zrobić sobie dobrze ale o tym żeby było przyjemnie także jego partnerce

regan14
12-10-10, 18:02
i vice versa!:D

xxmłodyxx
12-10-10, 18:06
prawdziwy facet nie myśli tylko o tym żeby zrobić sobie dobrze ale o tym żeby było przyjemnie także jego partnerce

za mało chyba na tym forum jestes ;P nie znasz sie na zartach ;D

ana0609
12-10-10, 18:15
na szczęście nie brałam tego całkiem serio tylko po prostu spokojnie ciągnęłam dyskusje

xxmłodyxx
12-10-10, 18:19
na szczęście nie brałam tego całkiem serio tylko po prostu spokojnie ciągnęłam dyskusje

a bo Ty kobietą jestes? heh ja myslałem ze chłopokiem :P

To juz wiem czemu regan14 tak sie z Tobą zgadzał xD

ana0609
12-10-10, 18:20
widzisz jakie niespodzianki się zdarzają :)

sts
12-10-10, 18:31

to ciągnij dalej;p

:D

ana0609
12-10-10, 18:36
to ciągnij dalej;p

chciałbyś ;D

xxmłodyxx
12-10-10, 19:03
chciałbyś ;D

tez bym chciał : ) nie bede ukrywał :* <3 hahaha

mtm
12-10-10, 19:10
Wy chamy nie wychowane :p

Mi nic do głowy nie przychodzi , to może niech koleżanka rozpocznie jakiś nowy temat :)

ana0609
12-10-10, 19:29
w tej chwili jestem w pracy i jakoś nie mam żadnego pomysłu na nowy temat . Dzięki za wstawienie się za mną :)

grochos
12-10-10, 19:32
mtm ty lizusie... ja tam tez wole zeby ciagnela:P

ana0609
12-10-10, 19:37
oczywiście najlepiej rzucić się całą zgrają na mnie , taka bezbronną ;)

mtm
12-10-10, 19:37
mtm ty lizusie... ja tam tez wole zeby ciagnela:P
wybacz im siedzą cały dzień na forum a po tym dziczeją , jedyną jaką mają pociechę to kubaakorona .

kubaCK
12-10-10, 19:40
znowu was zdopaszczuje, nie zloscie mnie.
juz wam pisalem Ksiezniczki ruszac a nie potwory z otworami...

ana0609
12-10-10, 19:47
widać że pocieszyciel włączył się w temat to teraz na pewno będą bardzo zadowoleni :D

kubaCK
12-10-10, 20:16
tylko ty masz byc zadowolona. nikt inny sie nie liczy:)

ana0609
12-10-10, 20:17
normalnie już jestem szczęśliwa :)

kubaCK
12-10-10, 20:19
malo wymagajaca jestes:D szybko mi poszlo z tym uszczesliwianiem

mtm
12-10-10, 20:21
Tylko ty to może nie :) Chyba że lubisz sam kuba kończyć , bo w sumie ty dziwny jesteś .
Najlepsze rozwiązanie to skończyć w jednym czasie i isć spać odrazu :))

ana0609
12-10-10, 20:30
widzisz chwilę posiedziałam z wami na forum i od razu moje wymagania spadły :) tylko że taka satysfakcja jest na krótką metę , w życiu nie tylko chodzi o słowa ale także o czyny :)

xxmłodyxx
12-10-10, 21:43
widzisz chwilę posiedziałam z wami na forum i od razu moje wymagania spadły :) tylko że taka satysfakcja jest na krótką metę , w życiu nie tylko chodzi o słowa ale także o czyny :)

Widzę ze zajrzałem tu w dobrym momencie: ) Robi się ciepło ;D To jakie czyny masz na myśli? :P[COLOR="Silver"]

mtm
12-10-10, 21:52
Młody ciesz sie że masz szczęście tu pisać , na innym forum dostał byś bana -18 ;>

xxmłodyxx
12-10-10, 22:05
Czepiasz się szczegółów....

KowalX
12-10-10, 22:15
Tylko byście chcieli by wam ciągnięto , najpierw nauczyć się pchać :]

kubaCK
12-10-10, 22:32
Tylko ty to może nie :) Chyba że lubisz sam kuba kończyć , bo w sumie ty dziwny jesteś .

o czym ty kurwa gadasz , pytam calkiem grzecznie?
jak dochodzisz z dupa to konczysz w niej,sprawa prosta jak cep. tyle ze to sie szybko przejada, jak wszystko w sumie... lepiej dosc samemu i niech kobita Ci skonczy. oczywiscie rozgrzebana robote prowadzimy do konca, dopoki obie strony nie beda happy.
dziekuje dobranoc, koniec imprezy

Fehu
12-10-10, 23:05
Panowie może by tak ograniczyć wulgaryzmy?
Bo tak to kolejna Kobieta się spłoszy ;)

pozdrawiam

KowalX
12-10-10, 23:27
To chyba jaja Ci do tego czasu eksplodują ;)

xxmłodyxx
12-10-10, 23:42
To chyba jaja Ci do tego czasu eksplodują ;)

On nadmiar białego płynu spuszcza 5x dziennie...Tyle ze recznie:P

ana0609
13-10-10, 09:32
Widzę ze zajrzałem tu w dobrym momencie: ) Robi się ciepło ;D To jakie czyny masz na myśli? :P[COLOR="Silver"]
widać że kolejny mało wymagający , po kilku słowach i robi mu się ciepło ;)

arus22

Ja czekam z seksem do ślubu... Staroświecki jestem ;P

gdybym miała czekać z seksem do ślubu to nadal byłabym dziewicą i nie wiedziała co tracę . Ale szanuję decyzję , każdy robi to co uznaje za słuszne i nikt nie powinien tego krytykować

sts
13-10-10, 11:07
Ja czekam z seksem do ślubu... Staroświecki jestem ;P

aruś masa nie spadnie chodź może dla tego mi nie idzie ostatnio;p

kozucha
13-10-10, 15:30
też bym czekała do ślubu, ale niesprawdzonego nie wezme ;D

breku
13-10-10, 15:33
widze ze same doswadczone samce, a zarazem wszyscy napaleni na pierwszy lepszy towar. Pasuje mi tutaj cytat Leona Wiśniewskiego
"Kobieta, aby pójść do łóżka z mężczyzną, potrzebuje bliskości, zaufania i poczucia więzi. Mężczyzna - przeważnie - potrzebuje tylko miejsca."

Fehu
14-10-10, 11:14
widać że kolejny mało wymagający , po kilku słowach i robi mu się ciepło ;)

gdybym miała czekać z seksem do ślubu to nadal byłabym dziewicą i nie wiedziała co tracę . Ale szanuję decyzję , każdy robi to co uznaje za słuszne i nikt nie powinien tego krytykować

hehe -nie znasz arusia ;)
to totalny erotoman i rżnie wszystkie panienki od tych 15+ aż po 70+

ana0609
14-10-10, 11:52
fakt nie znam Arusia , krótko jestem na tym forum , niezły przekrój ma ale 70+ to już pod nekrofilie podchodzi :D

KowalX
14-10-10, 12:01
To jakby miała 30 tyle ,że do setki ;)

kubaCK
14-10-10, 16:33
co nie ktorzy nawet by powiedzieli, lepszy rydz niz nic;)

alder
14-10-10, 21:56
70letnia na pewni bardziej jest doświadczona niż 10letnia gówniara ;)

w tej chwili jestem w pracy i jakoś nie mam żadnego pomysłu na nowy temat . Dzięki za wstawienie się za mną :)

lepiej weź się za robotę i nie okradaj pracodawcy :D

---------- Post added at 20:56 ---------- Previous post was at 20:50 ----------

znaczy sie 18letnia

alder
14-10-10, 22:10
no między dziąsła jest najlepiej.

no i można zalewać do bólu aż będzie kipieć. taka już nie zaskoczy.

ana0609
15-10-10, 07:51
70letnia na pewni bardziej jest doświadczona niż 10letnia gówniara ;)

lepiej weź się za robotę i nie okradaj pracodawcy :D

---------- Post added at 20:56 ---------- Previous post was at 20:50 ----------

znaczy sie 18letnia
jest jeszcze taka możliwość że ja jestem sama dla siebie pracodawcą :D
a już zaczęłam się obawiać że masz jakieś niezdrowe ciągoty bo faktycznie 10 letnia dziewczynka nie powinna mieć żadnego doświadczenia ;)

grochos
15-10-10, 09:20
wiecie co najbardziej podnieca pedofila? :)

Chrupniecie miedniczki :D

yaro09
15-10-10, 12:36
grochos skąd wiesz? :)

alder
15-10-10, 14:16
jest jeszcze taka możliwość że ja jestem sama dla siebie pracodawcą :D
a już zaczęłam się obawiać że masz jakieś niezdrowe ciągoty bo faktycznie 10 letnia dziewczynka nie powinna mieć żadnego doświadczenia ;)

to i tak weź się za robotę :P

btw, co porabiasz ?

na tym durnym forum nie można po czasie edytować postów, ffs

---------- Post added at 13:16 ---------- Previous post was at 13:12 ----------

grochos, ciekawe czy będziesz takimi kawałami sypał jak ci się urodzi dziecko

ana0609
15-10-10, 16:11
pracuje w przemyśle farmaceutycznym , za dużo nie mogę napisać bo mój facet może się zorientować :)

Sosna91
15-10-10, 16:34
pracuje w przemyśle farmaceutycznym , za dużo nie mogę napisać bo mój facet może się zorientować :)

to już pewnie masz teraz sporo PW z prośbami o pewne recepty.

Fehu
15-10-10, 17:00

Twój facet tutaj pisze na forum?

kubaCK
15-10-10, 17:32
za dużo nie mogę napisać bo mój facet może się zorientować :)

pantofelek/ pantoflarka:D???

alder
15-10-10, 18:41
to już pewnie masz teraz sporo PW z prośbami o pewne recepty.

nie napisała, że jest lekarzem ;]

ja pracuję w medycznym ale nie związanym z farmacją. szwagier jest po farmacji i jeszcze chemię robi, pewnie wie co jess pięć.

ana0609
15-10-10, 19:05
Twój facet tutaj pisze na forum?
Tak pisze tu , to przez niego trafiłam na to forum , chciałam się czegoś więcej dowiedzieć

Jakby tu pisał to pewnie by mu wystarczyło to co napisała.

To Ty ana stara rura jesteś widzę ;P Zawyżasz średnią wiekową w tym temacie (12,5 roku).

Gwoli ścisłości status dziadka na forum ma się od 36 lat wzwyż.
na razie piszę wszystko ogólnikowo i do wielu osób może to pasować

pantofelek/ pantoflarka:D???
cicho bo jeszcze się się wyda i dostanę karę ;D

a teraz wezmę łopatkę i pójdę się zakopać bo już jadę naftaliną :)

kubaCK
15-10-10, 19:21
jeszcze mi powiedz, ktory osobnik z forum jest Twoim mezem bo nie wiem na kogo dac zlecenie....

ana0609
15-10-10, 19:24
a kto powiedział że ja mam męża :)

kubaCK
15-10-10, 20:22
no to jak masz tylko chlopaka to wal na dwa fronty, zawsze ciekawiej w zyciu... tylko trzeba uwazac na choroby weneryczne i HIV...

ana0609
15-10-10, 20:40
no to jak masz tylko chlopaka to wal na dwa fronty, zawsze ciekawiej w zyciu... tylko trzeba uwazac na choroby weneryczne i HIV...
akurat tego typu zabawy mnie nie interesują , ale w końcu każdy ma prawo lubić co innego :)
a zabezpieczenie to podstawa ;D

alder
15-10-10, 22:31
jeżeli Twój wiek i profesja są prawdziwe, to tylko idiota by się nie pokapował

to jak w Rozmowach w Toku niektóre baby mówią: mój mąż/moja rodzina nie może się o tym dowiedzieć - jednocześnie występując przed kamerą w max okularach i peruce.

coś na zasadzie:

3783

seras666
16-10-10, 01:02
arus to takie CSI: BIELSKO-BIAŁA

ana0609
16-10-10, 09:02
Ana- Ania
Wiek- 32
Zawód- technik farmacji
0609- lubi 69
Lokalizacja- Poznań lub okolice, myle się?
Hobby- pewnie sport, fotografia
Zdjęcie w avatarze- pewnie Twoje

Ja bym sie kapnął na miejscu tego typa, chyba, ze o istnieniu tego forum sie nie dowie.

PS. wiem, nudzi mi sie.
część się zgadza ale nie wszystko , widzę że nawet chciało się tobie sprawdzić IP
gdybym chciała się tak naprawdę ukryć to bym podała wszystkie dane fałszywe , mój mężczyzna wie że wchodzę na to forum , że przeglądam je na bieżąco , sama mu o tym mówię , jedynie nie zna mojego nicka , bo nie pytał się . A to że napisałam , że nie mogę napisać gdzie pracuję bo mój facet się dowie że tu jestem to było dla żartu , po prostu nie lubię podawać zbyt dużo informacji o sobie w sieci . Nie sądziła że to wywoła aż tak duże poruszenie :)

flutebox
16-10-10, 09:26
no ale jak zobaczy Twój nick to będzie wiedział, że to Ty. Ahh te blondynki :)

Fehu
16-10-10, 09:53
część się zgadza ale nie wszystko , widzę że nawet chciało się tobie sprawdzić IP
gdybym chciała się tak naprawdę ukryć to bym podała wszystkie dane fałszywe , mój mężczyzna wie że wchodzę na to forum , że przeglądam je na bieżąco , sama mu o tym mówię , jedynie nie zna mojego nicka , bo nie pytał się . A to że napisałam , że nie mogę napisać gdzie pracuję bo mój facet się dowie że tu jestem to było dla żartu , po prostu nie lubię podawać zbyt dużo informacji o sobie w sieci . Nie sądziła że to wywoła aż tak duże poruszenie :)

Moja Droga ja już wiem który to Twój facet ;)
banalna sprawa - założyłem że mieszkasz z facetem czyli jedno IP (aczkolwiek Ty korzystasz z dwóch)
i sprawdziłem kto ma identyczne ip jak Twoje...
gość raczej nie należy do najbardziej aktywnych aczkolwiek trochę postów ma pomiędzy 200-400
w HP mało aktywny. Ana zgadza się? czy więcej szczegółów podać?

P.S
sprawdziłem Twój drugi adres IP
korzystałaś z dwóch adresów IP a użytkowników jest 3
Ty, Pan opisany wyżej i jeszcze jedna osoba (ale bez aktywności na forum)
więc realne ze Twój facet 2 razy się tu rejestrował

ana0609
16-10-10, 10:13
no ale jak zobaczy Twój nick to będzie wiedział, że to Ty. Ahh te blondynki :)
tak się składa że nie jestem blondynką a mój nick nie jest od mojego imienia

Moja Droga ja już wiem który to Twój facet ;)
banalna sprawa - założyłem że mieszkasz z facetem czyli jedno IP (aczkolwiek Ty korzystasz z dwóch)
i sprawdziłem kto ma identyczne ip jak Twoje...
gość raczej nie należy do najbardziej aktywnych aczkolwiek trochę postów ma pomiędzy 200-400
w HP mało aktywny. Ana zgadza się? czy więcej szczegółów podać?

P.S
sprawdziłem Twój drugi adres IP
korzystałaś z dwóch adresów IP a użytkowników jest 3
Ty, Pan opisany wyżej i jeszcze jedna osoba (ale bez aktywności na forum)
więc realne ze Twój facet 2 razy się tu rejestrował
przepraszam czy tu wszyscy są tak sprawdzani czy tylko ja ? :)
a może to ja się 2 razy rejestrowałam ?
doskonale zdaję sobie sprawę że dla chcącego nic trudnego znaleźć informacje o użytkowniku , tylko nie sądziłam że wam będzie się aż tak chciało mnie prześwietlać :)

info
16-10-10, 10:21
Wiesz jak to jest ludzie internetu znaleźli kobietę (co nie często się im zdarza) i chcą wszystko o niej wiedzieć.

Fehu
16-10-10, 10:40
tak się składa że nie jestem blondynką a mój nick nie jest od mojego imienia

przepraszam czy tu wszyscy są tak sprawdzani czy tylko ja ? :)
a może to ja się 2 razy rejestrowałam ?
doskonale zdaję sobie sprawę że dla chcącego nic trudnego znaleźć informacje o użytkowniku , tylko nie sądziłam że wam będzie się aż tak chciało mnie prześwietlać :)

heh. po prostu zaciekawiło mnie
stwierdzenie, że Twój facet siedzi tutaj na forum więc chciałem zobaczyć który to ;0
oczywiście informacje zatrzymam dla siebie...

Wiesz jak to jest ludzie internetu znaleźli kobietę (co nie często się im zdarza) i chcą wszystko o niej wiedzieć.

kogo nazywasz "ludzie internetu" ?

ana0609
16-10-10, 10:49
ok , rozumiem
zarejestrowałam się na tym forum bo chciałam się dowiedzieć czegoś więcej o kulturystyce i powiem szczerze że wiedza niektórych z was powala mnie na kolana :)
mam nadzieję że na tym zakończymy sprawdzanie mojej osoby ;D

Fehu
16-10-10, 10:51
ok , rozumiem
zarejestrowałam się na tym forum bo chciałam się dowiedzieć czegoś więcej o kulturystyce i powiem szczerze że wiedza niektórych z was powala mnie na kolana :)
mam nadzieję że na tym zakończymy sprawdzanie mojej osoby ;D

z mojej strony to koniec sprawdzania ;)
przepraszam za śledztwo ;)

ana0609
16-10-10, 10:57
nic się nie stało :)
jakoś to przeżyłam ;)

kubaCK
16-10-10, 11:32
dajcie sobie buzi jeszcze...

Fehu
16-10-10, 14:21
;******
(proszę)

flutebox
16-10-10, 16:45
widzę i słyszę arus, że seksowną nutkę wstawiłeś xD

t0mas
17-10-10, 16:23
http://www.youtube.com/watch?v=Rdo1puNdkAY

http://img87.imageshack.us/img87/6509/n8359247768899813686ik1.jpg

yaro09
17-10-10, 17:07
jaaa ale ten gracjan mnie wk**wia...

yaro09
19-10-10, 20:18
widzieliscie to? wrzucam tu bo w sumie nie wiem gdzie...

http://mainhg.demotywatory.pl/uploads/201010/1287504140_by_fanix0987.jpg

Ninja165
19-10-10, 20:35
Tosz to blachara z Łodzi jest pruje sie pod jedną z dyskotek w Łodzi co tydzień ;D

yaro09
19-10-10, 20:44
daj link na nk :)

Ninja165
20-10-10, 09:03
To nie moja koleżanka jak chcesz ja poznać to w piątki i soboty stoi zawsze pod klubem Heaven na Piłsudzkiego.

niewula
20-10-10, 09:23
odkad zajebali tam ta laske to troche malo ludzi , tzn na RNB to zawsze stado murzynow sie bawi ale na disco juz troche mniej

Budrys
20-10-10, 19:57
jeśliby faktycznie za dyszaka robiła to ja bym bez gumy nikomu nie radził...

kubaCK
20-10-10, 20:07
nie robia bez gumy

Budrys
20-10-10, 20:10
Kwestia ceny Kubuś...
ja miałem bez gumy :)

Keejdzi
20-10-10, 20:29
Jeszcze ceny kurwinek podawajcie w swoich miastach :D to chyba nie po to temat : > ?

Fehu
20-10-10, 20:53
Jeszcze ceny kurwinek podawajcie w swoich miastach :D to chyba nie po to temat : > ?

wiesz we Wrocławiu
to rożnie od 120zl w prywatnym mieszkaniu.
w nocnych klubach 250zł/h

Budrys
20-10-10, 20:58
a Ukrainki? macie Ukrainki? ;D
bo u mnie na południu wiele ich;)
ale liczą jak Polki...

kubaCK
20-10-10, 21:43
Budrys zalezy o jakich kurwach piszemy.

grochos
20-10-10, 21:50
www.odloty.pl

i po temacie ;)

yaro09
20-10-10, 22:40
no ogol nie robia bez gumy ale jak dobrze nakrecisz to zrobia ;)

Fehu
20-10-10, 22:58
a Ukrainki? macie Ukrainki? ;D
bo u mnie na południu wiele ich;)
ale liczą jak Polki...

w nocnych klubach masz wybór polka,ukrainka często też murzynka, azjatka, stara, młoda...
odnośnie zabezpieczeń to wiadomo bez gumy nie ma szans, nawet za pi*de nie pozwoli Ci się złapać
prysznic to też podstawa...

Budrys
20-10-10, 23:04
wiadomo bez gumy nie ma szans, nawet za pi*de nie pozwoli Ci się złapać
prysznic to też podstawa...

Fehu ! hehe, to chyba dlatego że nie wziąłeś prysznica po treningu. :)
Z gumami to każda wedle swoich zasad, ale zapewniam Cie że nie reguła:)
Ale wiadomo, mówimy o różnych miastach, choć ja też mam na myśli nighty żeby nie było, i mówie-podobnie pewnie jak Ty-z doświadczenia ;)
pozdro

Fehu
20-10-10, 23:14
Fehu ! hehe, to chyba dlatego że nie wziąłeś prysznica po treningu. :)
Z gumami to każda wedle swoich zasad, ale zapewniam Cie że nie reguła:)
Ale wiadomo, mówimy o różnych miastach, choć ja też mam na myśli nighty żeby nie było, i mówie-podobnie pewnie jak Ty-z doświadczenia ;)
pozdro

Wiesz osobiście bez gumy to bym się nie skusił ;)
ciul wie co taka w sobie nosi...
chociaż ogólnie uważam, że zabezpieczenie to podstawa -kogo kobieta wkręcała w ciąże ten wie o czym mówie ;D

Budrys
20-10-10, 23:19
o Ty kurde, mężczyzno po przejściach, wkręcała Cie jakaś? ;D

nie, nie, ja mówiłem o francuzie bez gumy, na stosunek to sam by wziął nawet swoją gumke.

choć teraz to wogóle mi płatne dziewczynki nie w głowie. Nie ma to jak się ... zabujać?
;)

Fehu
20-10-10, 23:22
o Ty kurde, mężczyzno po przejściach, wkręcała Cie jakaś? ;D

nie, nie, ja mówiłem o francuzie bez gumy, na stosunek to sam by wziął nawet swoją gumke.

choć teraz to wogóle mi płatne dziewczynki nie w głowie. Nie ma to jak się ... zabujać?
;)

No wiesz coś się jej tam okres spóźniał i panikę robiła.
aaa no jak lodzik to faktycznie -robią bez gumy

odnośnie moich przejść -dużo ich nie było tylko że za każdym razem gdy się zabujałem (2 razy mi się to zdarzyło)
to trafiałem na głupie pindy i obie były bardzo inteligentne (takie są najgorsze)

oby Twoja nie okazała się złą kobietą ;D

P.S
ja za dziewczynki nie placiłem nie jestem na tyle bogaty ;) ale kumpli mam dobrych

Budrys
20-10-10, 23:26
nie okaże się ;) jestem jej pewien jak nikogo;)

pozdro Fehu, powodzonka:)

Fehu
20-10-10, 23:32
nie okaże się ;) jestem jej pewien jak nikogo;)

pozdro Fehu, powodzonka:)

To szanuj ;)

pozdro ;)

ide kimać ;)

Keejdzi
21-10-10, 00:32
Polecam leśne ssaki 50 zł od lodzika ; O

Keejdzi
21-10-10, 01:08
Zawsze mozesz sie targować

grochos
21-10-10, 09:21
czy wy wogole sie sluchacie?:) ktos zajzal na stronke? wybierasz miasto i masz rury od wyboru do koloru.

znajdzmy cos dla hmmmm Arusa....

O prosze... np to: http://www.odloty.pl/ogloszenia-towarzyskie/bielsko-biala/centrum/slodkie-diablice/26112.html

dwie dupeczki dinal jaki chcesz... takze dla Arusia mamy:)

Keejdzi chcesz? A prosze bardzo:) Troche mniejszy wybor, ale cos tam jest:) http://www.odloty.pl/ogloszenia-towarzyskie/gorzow-wlkp/centrum/vivien/32709.html

200 za godz....

"I'm your P.I.M.P. bitchi's ... " :D

Keejdzi
21-10-10, 11:43
Arus moze sie zamienimy :D

sts
21-10-10, 12:05
http://www.roksa.pl/ tam też masz do wyboru;p

Fehu
21-10-10, 16:07
http://www.roksa.pl/ tam też masz do wyboru;p

tą stonkę znam

alder
21-10-10, 16:31
ej dzieci, nie dawajcie kurwom do dzioba bez lateksu bo tak też się można gównem zarazić ( w tym hiv)

kubaCK
21-10-10, 16:50
korzystacie z takich uslug na mieszkaniu?? bo chyba takich dziewczyn na trasie nie dymacie bo to juz jest obrzydliwe;]

Keejdzi
21-10-10, 17:35
kuzwa soga juz 2 raz przez przypadek dalem w tym temacie ...

Takie sa najlepsze lesne ssaki :D stare bulgarki po 50

yaro09
21-10-10, 17:39
a jak tam ceny przy granicy ruskiej? bo chyba im dalej na wschod tym taniej nie? przynajmniej na drogach

kubaCK
21-10-10, 17:51
znajdzcie sobie dziewczyny:)

alder
21-10-10, 17:59
dziewczynę czasem szkoda pociągnąć za kudły i dławić pałą ;]

kubaCK
21-10-10, 18:01
no ale syfa zlapac to tez nie za kolorowo:)

alder
21-10-10, 18:16
dlatego lepiej walić te domówki co to biora minimum 100 za godzinę. jeśli już walić. bo jak dla portfela - lepiej mieć laskę. dla fiuta - walić co rusz to lepszą.

jak trafiłem na stronę roksa.pl to poważnie szczena mi opadła. za 120zł można poskakać niekiedy po takiej dupci, że chuj strzela (dosłownie)

co do dziwek w ogóle to ja bardzo późno się na nie udałem. zdarzyło się, takie męskie życie. wiadomo, że za kasę to mniejsza satysfakcja ale za to masz walenie na 95% a nie z laską, ściemniasz, czaisz się, wypierdalasz szmal a nie wiadomo czy choć koguta popruje. a nawet jeśli to trafisz na taką co ciągnie jakby z przymusu a na koju leży jak kłoda. dlatego dziwka pod tym względem lepsza. no i masz wybór. dziś brunetka, jutro blond, potem duża, chuda, gruba. zajebista laska za tydzień. a - nie oszukujmy się - nie każdy jest w stanie wyrwać super dupę. i chodzi latami z przeciętną, w głowie tylko fajne dupy i albo przyjdzie dzień że zdradzi swoją, albo zgwałci jakąś tipsiarę.

niestety to wciąga (kumpel przepierdolił parę patyków). wiadomo wspomnienia pozostają. jak kto woli. czasem nawet porządny facet ma ochotę w kakaowe oko albo żeby mu się zsikała na mosznę.
walenie ścierw z dróg - taniej ale (chyba) o wieeele gorzej

Fehu
21-10-10, 20:47
dlatego lepiej walić te domówki co to biora minimum 100 za godzinę. jeśli już walić. bo jak dla portfela - lepiej mieć laskę. dla fiuta - walić co rusz to lepszą.

jak trafiłem na stronę roksa.pl to poważnie szczena mi opadła. za 120zł można poskakać niekiedy po takiej dupci, że chuj strzela (dosłownie)

co do dziwek w ogóle to ja bardzo późno się na nie udałem. zdarzyło się, takie męskie życie. wiadomo, że za kasę to mniejsza satysfakcja ale za to masz walenie na 95% a nie z laską, ściemniasz, czaisz się, wypierdalasz szmal a nie wiadomo czy choć koguta popruje. a nawet jeśli to trafisz na taką co ciągnie jakby z przymusu a na koju leży jak kłoda. dlatego dziwka pod tym względem lepsza. no i masz wybór. dziś brunetka, jutro blond, potem duża, chuda, gruba. zajebista laska za tydzień. a - nie oszukujmy się - nie każdy jest w stanie wyrwać super dupę. i chodzi latami z przeciętną, w głowie tylko fajne dupy i albo przyjdzie dzień że zdradzi swoją, albo zgwałci jakąś tipsiarę.

niestety to wciąga (kumpel przepierdolił parę patyków). wiadomo wspomnienia pozostają. jak kto woli. czasem nawet porządny facet ma ochotę w kakaowe oko albo żeby mu się zsikała na mosznę.
walenie ścierw z dróg - taniej ale (chyba) o wieeele gorzej

również mam kumpli co większą cześć wypłaty zostawiają na k*** (a źle nie zarabiają)
domówki mają to do siebie że nie masz takiego wyboru , w nocnym klubie jest inaczej większy spontan ta mi się podoba i tą pukam...
satysfakcja hmm zależy, ale uważam że jeśli ktoś jest w związku i chce jakiegoś urozmaicenia to tylko prostytutka -bo wtedy partnerka się nie dowie...
co do ssaków leśnych -nie miałem przyjemność i raczej nigdy mieć nie będe

mateohzp
21-10-10, 21:03
Panowie nie ma to jak stresik.. złapiesz cos czy nie hahahah ;D

grochos
21-10-10, 21:15
wszystko ladnie pieknie tylko ze jak idziesz do klubu to strzelisz sobie browarka na "odwaznego" itd. korwa naciagnie CIe na drugiego - rozwozilem kiedys alkohol po burdelach - mały browar 30zł... pytania? na domowce zostawiasz stowke i jedziesz, a na imprezach rozne rzeczy sie dzieja...

Pozatym zapamietalem jedna wazna rzecz z dosc fajnego filmu Depresja Gangstera...
to bylo cos w stylu

"Oszalales, nie moge z zona robic tego wszystkiego co z innymi kobietami. Zona przeciez caluje i przytula moje dzieci"

Pozatym wszystkie koksy proszone sa o ogladanie meczyku:)

Budrys
21-10-10, 21:21
[QUOTE=grochos;383263]wszystko ladnie pieknie tylko ze jak idziesz do klubu to strzelisz sobie browarka na "odwaznego" itd. korwa naciagnie CIe na drugiego - rozwozilem kiedys alkohol po burdelach - mały browar 30zł... pytania? QUOTE]
potwierdzam :) u mnie w agencjach po dwa dyszaki/browar. Ale towarzystwo bezcenne, znaczy się przeciwnie, każda ma swoją cene;)

To ciekawą robote miałeś grochos...

Z kolei jeden z moich ziomków, hydraulik... raz montował kaloryfery w burdelu;)
hihi, jak zobzczył lale z gołymi cyckami to puścił grzejnik na palce.
Do dziś to krąży i się śmieją.
Ale nie podupczył. Wziął tylko wizytówke. Frajer.

flutebox
21-10-10, 21:35
no kiedyś jak oddawałem krew to za jakiś czas byłem po wyniki w stacji krwiodawstwa, ziomek stał w kolejce przede mną i niestety z jego wynikami był problem, musiał iść i porozmawiać z lekarzem- prosta diagnoza HIV, taki chłopaczyna 25 lat, ale jak już stał przy okienku to nie mógł się wysłowić bo był tak zesrany... współczuję mu... no ale cóż, życie nie jest łatwe.
Znajdźcie sobie chłopaki odpowiednie dziewczyny z którą pozwolicie sobie na wszystko :)

Fehu
21-10-10, 21:56
no kiedyś jak oddawałem krew to za jakiś czas byłem po wyniki w stacji krwiodawstwa, ziomek stał w kolejce przede mną i niestety z jego wynikami był problem, musiał iść i porozmawiać z lekarzem- prosta diagnoza HIV, taki chłopaczyna 25 lat, ale jak już stał przy okienku to nie mógł się wysłowić bo był tak zesrany... współczuję mu... no ale cóż, życie nie jest łatwe.
Znajdźcie sobie chłopaki odpowiednie dziewczyny z którą pozwolicie sobie na wszystko :)

Tak się składa, ze ja oddaje dość regularnie.
teraz to wygląda tak - jak jest coś nie tak wysyłają Ci pocztą priorytet wyniki + skierowanie na badania.
jak jest wszystko ok to wyników nie wysyłają ..;)
wiec dziwne ze koledze nie wysłali tylko sami się zgłaszaliście

sts
21-10-10, 22:46
to przez loda można coś złapać? ee to mam nadzieję że nie mam ach te trasy;p

sts
21-10-10, 23:03
nie bo my kumple specjalnie pojechaliśmy;p a one mają chusteczki nawilżające i polerują jak byś nie wiedział;D

Budrys
21-10-10, 23:15
Fuuj. Chuj z Tobą- ta laska musiała miec przejebane- po kilku godzinach za kierownicą pewnie niezły ser Ci sie zebrał za grzybem.

nie bo my kumple specjalnie pojechaliśmy;p a one mają chusteczki nawilżające i polerują jak byś nie wiedział;D

ja pierdole, ale tekścinki ;-)

prze huje z was .. na małe bramki
i płaskie dachy;)

kurwa jeszcze raz was czytam i chyba was wkleje w dział "dowcipy" do-w-cipy, hehe

Budrys
21-10-10, 23:16
kurwa arus, aleś mnie obrzydził. Dobrze że już skończyłem swoją wieczorną porcje ... sera białego ;)

Budrys
21-10-10, 23:23
"no Wacek zdegustuj tego serka, ach, ach..."

myślisz że tak było z sts i produkcją tej partii serka którą jesz?? ;-)

Budrys
21-10-10, 23:35
Panowie ja się zwijam.
o 23.35 leci Michał Fajbusiewicz i program 997
I like it ;-)

wiecie o czym było tydzień temu????
-ktoś zajebał tirówke... młotkiem do klepania kotletów. Powaga !!!!
Podejrzenia są takie że tirówka wyśmiała niepełno-sprytnego klienta-frajera, któremu nie chciał za poprzednim razem stanąć... No i wrócił psychol i ją zajebał. Młotkiem kurwa, do rozklepywania mięsa...

Sosna91
21-10-10, 23:40
gdzieś czytałem że serce człowieka ma 22g\100g białka.

Budrys
21-10-10, 23:44
cipka tylko 6g. białka na 100 ...

+grzyby ;-)

alder
22-10-10, 03:05
slyszalem ze lek possnan dostal batyyy.

na co sie spuszczacie jak walicie gruche ?

sts
22-10-10, 08:49
na monitor

yaro09
22-10-10, 10:53
na grzejnik

albo na brzuch :)

Budrys
22-10-10, 11:16
na ręke i do kieszeni ;)

Fehu
22-10-10, 14:18
slyszalem ze lek possnan dostal batyyy.

na co sie spuszczacie jak walicie gruche ?

co za pytanie hehe;)

flutebox
22-10-10, 15:40
Tak się składa, ze ja oddaje dość regularnie.
teraz to wygląda tak - jak jest coś nie tak wysyłają Ci pocztą priorytet wyniki + skierowanie na badania.
jak jest wszystko ok to wyników nie wysyłają ..;)
wiec dziwne ze koledze nie wysłali tylko sami się zgłaszaliście
u nas nie wysyłają, jak jest coś nie tak i się nie zgłaszasz po wyniki to przyjeżdżają osobiście i muszą Ci do ręki wręczyć w przypadku HIV

kubaCK
22-10-10, 16:55
u nas nie wysyłają, jak jest coś nie tak i się nie zgłaszasz po wyniki to przyjeżdżają osobiście i muszą Ci do ręki wręczyć w przypadku HIV

chcialem ostatnio oddac koledze ale nie moglem bo za niskie cisnienie. w kazdym razie wzieli troche do badania. jak by bylo cos nie tak to przyjada? dobrze rozumiem lovelas??

flutebox
22-10-10, 21:14
chcialem ostatnio oddac koledze ale nie moglem bo za niskie cisnienie. w kazdym razie wzieli troche do badania. jak by bylo cos nie tak to przyjada? dobrze rozumiem lovelas??
ale to co oni pobierają czyli próbne badanie, co miałeś ... to tylko i wyłącznie w kierunku hemoglobiny- bo jak masz za niską to nie możesz być dawcą, dopiero później tą co przetaczają od Ciebie do worka to badają w kierunku HIV, HCV i inne. Jeśli przykładowo zaraziłbyś się przez przypadek miesiąc temu, np. HCV to i tak nie musi wyjść w badaniu (może wyjść po dłuższym czasie), tą krew co oddajesz do worka, przechodzi okres karencji chyba 3 miesięcy ale nie pamiętam już dokładnie. Ale Ciebie to i tak nie dotyczy ponieważ nie pobrali Twojej krwi do worka.

kubaCK
22-10-10, 23:34
aha dzieki:) musze sie kiedys zbadac na wszystko:)

alder
23-10-10, 22:17
albo jesteście wstydziochy albo udajecie że konia nie walicie. o jebaniu to z dumą piszą ale gdzie się spuszczają to już siara napisać. błehehe

Sosna91
23-10-10, 22:22
wiecie o czym było tydzień temu????
-ktoś zajebał tirówke... młotkiem do klepania kotletów. Powaga !!!!
Podejrzenia są takie że tirówka wyśmiała niepełno-sprytnego klienta-frajera, któremu nie chciał za poprzednim razem stanąć... No i wrócił psychol i ją zajebał. Młotkiem kurwa, do rozklepywania mięsa...

http://img337.imageshack.us/img337/3655/19920356.jpg

Budrys
23-10-10, 22:44
albo jesteście wstydziochy albo udajecie że konia nie walicie. o jebaniu to z dumą piszą ale gdzie się spuszczają to już siara napisać. błehehe

a ciekawe jak Ty sobie radzisz. Cooo, powiesz że tego nie robisz, zalbo że jeszcze szukasz najlepszej metody?!?! ;-)

alder
23-10-10, 23:05
ja zadałem pierwszy pytanie. ja mam stałą partnerkę

Budrys
23-10-10, 23:19
znaczy gazete czy klawiature?? ;-)

sts
23-10-10, 23:24
znaczy gazete czy klawiature?? ;-)
ja bym spytał czy żywą;p

Budrys
23-10-10, 23:27
ja bym spytał czy żywą;p
ahihi. no tym żeś nieźle przyjebał.;-)

zawsze mogła być partnerka stała, ale gumiana, lub żywa ludzka lecz nieżywa ;-)

sts
23-10-10, 23:31
ahihi. no tym żeś nieźle przyjebał.;-)

zawsze mogła być partnerka stała, ale gumiana, lub żywa ludzka lecz nieżywa ;-)

no ba stała gumowa czy żywa ;p

Budrys
23-10-10, 23:35
z tą kwestią partnerka żywa-nie żywa to już zalatuje nekrofilią... ;-D

Fehu
24-10-10, 10:43
z tą kwestią partnerka żywa-nie żywa to już zalatuje nekrofilią... ;-D

sex i "partnerka" znowu do lodówki?
w warunkach pokojowych szybko rozkład by nastąpił

grochos
24-10-10, 14:21
wystarczy zainwestowac w zmumifikowanie:) pozniej tylko "przed" odpowiednie miejsca olivka nasmarowac, a po wszystkim mozecie spokojnie w pokoju posiedziec i obejze mecz:)

alder
24-10-10, 14:42
wy jesteście pojebani

Fehu
24-10-10, 16:44
wystarczy zainwestowac w zmumifikowanie:) pozniej tylko "przed" odpowiednie miejsca olivka nasmarowac, a po wszystkim mozecie spokojnie w pokoju posiedziec i obejze mecz:)

to nawet nie głupie;) masz już taka mumie? jak się sprawdza?

wy jesteście pojebani

a gdzie tam;) Ty tak nie robisz? :)

sts
24-10-10, 18:49
http://www.youtube.com/watch?v=JNNJKmVkMlE ala nie wali mu pały haha 0:54

sts
20-11-10, 18:59
http://www.joemonster.org/filmy/30404/Bajka_dla_dzieci_w_Belgii

RockyBalboa
21-11-10, 10:44
skoro temat sie troche odswiezyl porusze sfuj problem i chyba dotyczy on zbyt wysokiego libido ale do rzeczy gdy ide ulica i widze jakas stara ladna kobite (ok25-30lat starsza?)
wstyd sie przyznac ale patrze sie na nia bo mi sie podoba :( tak samo z tymi mlodszymi w moim przypadka sa to nawet 8latki :O :O wystarczy ze jakas ladnijsza to juz nie moge oczy oderwac, dosadnie,zaden wiek nei stanowi problemy zeby dupnanc :(,czego to moze byc przyczyna

niewula
21-11-10, 10:49
wieku , spokojnie z czasem sie ogarniesz

Pusia
21-11-10, 11:06
w moim przypadka sa to nawet 8latki :O

Nie sąd Cie skaże pedofilu :D

yaro09
21-11-10, 11:11
hehehe no rozumiem jeszcze te 25-30 lat ale 8??? hehehe doyebał do pieca

RockyBalboa
21-11-10, 11:17
tez jestem jestem w szoku ale natury nie oszukam,w lipcu na dworcu jak wracaly z obozu z grecji to jakie opalone blondyneczki ze niewiedzialem czy uciekac czy stac tam i czekac na ten zasrany pociag

kubaCK
21-11-10, 11:18
skoro temat sie troche odswiezyl porusze sfuj problem i chyba dotyczy on zbyt wysokiego libido ale do rzeczy gdy ide ulica i widze jakas stara ladna kobite (ok25-30lat starsza?)
wstyd sie przyznac ale patrze sie na nia bo mi sie podoba :( tak samo z tymi mlodszymi w moim przypadka sa to nawet 8latki :O :O wystarczy ze jakas ladnijsza to juz nie moge oczy oderwac, dosadnie,zaden wiek nei stanowi problemy zeby dupnanc :(,czego to moze byc przyczyna

sfuj to jakis zart?:)

(ok25-30lat starsza?)
wstyd sie przyznac ale patrze sie na nia bo mi sie podoba :( nic strasznego, nie ktore mamusie zdrowe sa:) wiele 20 latek moze pozazdroscic figury, straszej od siebie kobiecie:)sam lubie nacieszyc oko fajna, starsza, kobieta.

tak samo z tymi mlodszymi w moim przypadka sa to nawet 8latki :O :O hehe to juz chyba jest troche niezdrowe. rzeczywiscie idac ulica mozna zauwazyc ladna dziewczynke.Sam mialem wiele takich sytuacji(pozazdroscic rodzicom ze trafila im sie taka ladna coreczka) Sila rzeczy za XxX lat bedzie fajna dupa z niej. tyle zeby miec fantazje seksualne z mala dziewczynka, ktorej wypadaja mleczaki to cos nie teges:)

Fehu
21-11-10, 11:27
tez jestem jestem w szoku ale natury nie oszukam,w lipcu na dworcu jak wracaly z obozu z grecji to jakie opalone blondyneczki ze niewiedzialem czy uciekac czy stac tam i czekac na ten zasrany pociag

znajdź sobie dupę ale w swoim wieku bądź starszą, popukaj sobie to może cisnienie Ci spadnie ;D

RockyBalboa
21-11-10, 11:29
no niewiem czy nic strasznego,kolegow to tylko rowiesniczki interesuja a jak wskaze mu jakas malolate albo starsze wino to sie zaczynaja smiac :)
Fehu od tego mam reke,ale ok rozejze sie troche

kubaCK
21-11-10, 11:38
Fehu od tego mam reke,ale ok rozejze sie troche

nastepny co ma reke od tego...
DJ!!!!:D

Fehu
21-11-10, 11:44
nastepny co ma reke od tego...
DJ!!!!:D

znudzi mu się ;)

Pusia
21-11-10, 11:56
Masz ku przestrodze;

http://www.youtube.com/watch?v=dG0HD982dnQ

feelthekick
21-11-10, 12:23
Może najpierw za słownikiem się rozejRZyj...

Keejdzi
21-11-10, 12:50
25-30 lat starsza? w tym wieku to sa czesto takie Suuuki ze boshe :D ale z tymi 8latkami to mnie przeraziles stary serio ja nie mam dziewczyny od 3.5 tyg i dobrze sie z tym czuje nie musze sie spieszyc na treningu w piatek sobote ide pobalowac i nikt nie pyerdoly.
Mozesz sprobowac chodzic w klapkach na oczy jak kon idziesz przed siebie i juz :D

Keejdzi
21-11-10, 12:51
25-30 lat starsza? w tym wieku to sa czesto takie Suuuki ze boshe :D ale z tymi 8latkami to mnie przeraziles stary serio ja nie mam dziewczyny od 3.5 tyg i dobrze sie z tym czuje nie musze sie spieszyc na treningu w piatek sobote ide pobalowac i nikt nie pyerdoly.
Mozesz sprobowac chodzic w klapkach na oczy jak kon idziesz przed siebie i juz :D

łap tu starsza 33 lata :D a jak sie wygina :P
http://www.youtube.com/watch?v=booKP974B0k

yaro09
21-11-10, 13:28
albo taka :) stara ale jara :)

http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201002/1265150462_by_janik.jpg

RockyBalboa
21-11-10, 13:47
nie no nie mowie o czyms takim ale np taka kinga rusin mmm.. :)

Keejdzi
21-11-10, 13:49
Łeee stary to jak chodzi o Kinge Rusin to nie masz sie czym przejmowac :D wyeliminuj tylko te 8latki i bedzie cacy :P

Pusia
21-11-10, 14:53
Rusin nie, ale Górniak :>

Fehu
21-11-10, 22:51
Kurwa zboczki... Mamusiek się zachciało, jak tyle świeżych cipek chodzi po świecie.. Ciasnych, różowiutkich, ogolonych :)) Przecież taka kumata 18-ka to jest poezja ;) A nie jakieś stare, rozjebane dupy, które mógłby być moja matką powoli. Masakra- nie rozumiem was.. :P

chyba wszystkiego trzeba spróbować -prawda?
nie mam porównania starsza vs młodsza więc nie oceniam

osobiście próbuje szczęścia z parę lat starszą (tylko 4) numer telefonu mi niby dała
ale zlewa mnie totalnie -więc dupa z tego będzie ;/

hans87
23-11-10, 08:40
chyba wszystkiego trzeba spróbować -prawda?
nie mam porównania starsza vs młodsza więc nie oceniam

osobiście próbuje szczęścia z parę lat starszą (tylko 4) numer telefonu mi niby dała
ale zlewa mnie totalnie -więc dupa z tego będzie ;/

Fehu: teraz w tych czasach numer to jest niewiele, ale ogolnie sie czuje czy panna jest "za" tobą czy ma cie w pompie ;) a co do samego rozpoczęcia znajomosci to nie ma co sie na początku nakręcac. Jak sie napalisz i pokażesz jej ze bardzo ci zalezy to jestes przegrany. Z kolei jak bedziesz traktowal ja jak zwyczajną kumpele, i bedziesz gosc to zobaczysz ze panna sama bedzie za tobą latac. ;-)

ps. co do starszych do 30 - 35 są spoko :P uuuhhhhh :D

CIASTECZKOWY POTWOR
23-11-10, 18:36
powiem wam tyle ze te po 25 roku zycia jakos bardziej przez nie lubiana jest pozycja SZÓSTA tzn z dupy w usta

RockyBalboa
24-11-10, 18:15
ps. co do starszych do 30 - 35 są spoko :P
40-50 co poniektore tez

mateohzp
24-11-10, 19:11
SOG za odwage

kubaCK
24-11-10, 20:46
Nie!! Stary.. Znajomy tez tak mówił- jak się przelizał z kolesiem to podziękowałem (i nie jest gejem- podobno).. Też ma Michał na imię.. ;P

nie bierzmy pod uwage niedorozwojów.
co do seksu tez jestem zdania ze dopoki nie sprobuje wszystkiego co sobie teoretycznie zaplanowalem, to nie ma mowy o slubie z potencjalna kandydatka:)

sts
24-11-10, 21:14
nie bierzmy pod uwage niedorozwojów.
co do seksu tez jestem zdania ze dopoki nie sprobuje wszystkiego co sobie teoretycznie zaplanowalem, to nie ma mowy o slubie z potencjalna kandydatka:)

właśnie sobie pomyślałem co zaplanowałeś oj nie ładnie sboczeńcu;p

Keejdzi
24-11-10, 21:45
40-50 co poniektore tez

O boze ...

wal do pluki sie nie sypie

flutebox
25-11-10, 08:39
ja pierdole... starsze 25 lat ? toż to tyle ma moja kobieta a młoda siksa z niej...
8 latki ? wiek nie stanowi problemu ? to masz chłopie problem, radzę wybrać się do jakiegoś specjalisty... bo w przyszłości może być z tego niezły pasztet

Fehu
25-11-10, 10:42
8 latki ? wiek nie stanowi problemu ? to masz chłopie problem, radzę wybrać się do jakiegoś specjalisty... bo w przyszłości może być z tego niezły pasztet

Jak to widzisz? Panie do doktorze mam problem -chce mi się 8 latek
co Pan radzi, myślę że zakwalifikowali by go do leczenia psychiatrycznego no może ewentualnie jakiś seksuolog najpierw..

ja myślę że aż tak poważnie nie jest, może chłopak jeszcze jest prawikiem i po prostu chce mi się
dlatego ma poje*ane fantazje ;D pociumcia i pewnie ciśnienie opadnie

flutebox
25-11-10, 12:16
wątpię, normalny facet nawet będąc prawiczkiem nie ogląda się za 8 latkami mówiąc, że wiek nie stanowi żadnych przeszkód !!! bez przesady !!! masz chłopak problem i niestety nie jest to zabawne dla Ciebie i dla tych małych dziewczynek...

RockyBalboa
25-11-10, 14:55
ja sobie to tlumacze takim wiekiem jaki teraz mam,za pare lat przejdzie ale mysle jak by szla taka 8 letnia miniaturka krupy to sam bys oka nie przepuscil
wogole tak teraz te dzieci szybko dorastaja ze szok

flutebox
25-11-10, 16:08
ja sobie to tlumacze takim wiekiem jaki teraz mam,za pare lat przejdzie ale mysle jak by szla taka 8 letnia miniaturka krupy to sam bys oka nie przepuscil

omg... Boże wybacz mu !!!
Nie nie zawiesiłbym oka, jakie chore jazdy...

kubaCK
25-11-10, 18:37

idz do specjalisty. dobra rada od troche starszego kolegi...

RockyBalboa
25-11-10, 18:41
co wy myslicie ze mam sklonnosci do pedofili,nie nie to tylko czasami jak jakas perelka sie trafi a tak to glowie chodzi o te starsze i to o duzo 20-30lat

sts
25-11-10, 18:47
tak to jest jak się rucha wszystko co ma nogi i ucieka ee coś pomyliłem...;p

Pusia
26-11-10, 01:00
Jakbym widzial ladna 8smio latke?
To bym pomyslal ze musze sobie taka zrobic z jakas dobra dupa za pare lat, a nie zeby dziecko ladowac no zlituj sie :)

Poruchasz to Ci sie odwidzi, a co do 30stek to jak jest odrestaurowana i zadbana to dobra sprawa :) been there done that

rafio83
26-11-10, 05:57
Jak to mówią na starej piczy młody h*j się ćwiczy...