Zobacz pełną wersję : Rozmowy o sexie
Strony :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
to byłem ja ;DDD z tym gałganem u mnie sie tak mówi
moze jakos ją na to nakieruj od dupy strony ze tak powiem :P
powiedz np ze chcialbys zeby była bardziej miła w stosunku do Ciebie niz zwykle, ze chcialbys zeby wykazała sie kreatywnoscia robiąc jakąs rzecz poprzez którą bedzie Ci przyjemnie (dodając ze niektóre rzeczy nie tylko wyraza sie słowami ale tez czynami :)), albo zeby zrobiła cos co sprawi Ci przyjemnosc itp, ja tak nakrecałem swoją, bo tez nie chciałem jej chamsko mówic wprost. domysliła sie o co chodzi i sama mi to zaproponowała ;)
'kochanie popieść mnie oralnie' ;p
bejbe zrob mi o O o prosze :P
nie ma to jak siusiak w buzi i buzia w cipce.
http://www.sarkazmy.zafriko.pl/pics/japierdole.jpg
hehe zajebisty ten obrazek ;D
bejbe zrob mi o O o prosze :P
Na Ciebie to działa?
ja zawsze mowie " a może wezmiesz go do buzi" i udaje głupka ;D
hehe prosze Cie nie fisiuj :)
ja zawsze mowie " a może wezmiesz go do buzi" i udaje głupka ;D
ja tak próbowałem a Moja do mnie?
"a widzisz mnie w tej roli?"
Marurka
ja tylko pytam
najpierw - Kochanie pogłaszczesz mi .... a po chwili - Kochanie co do rączki to do buzi :)
Czy kobieta chce wziąść, czy nie - ważne żeby nie popsuła ;)
Bull2, twój avatar wystarczy ;)
Bull2, twój avatar wystarczy ;)
daj dlugopis, dam autograf
http://static5.demotywatory.pl/uploads/1257890742_by_Curiosity_500.jpg
mnie tam lod nie poruszyl. Moze slabe agentki bo do polowy polknely tylko. I wkur... mnie jak zebami zachaczaja
no jak szarpie zebami to lipa... ale kwestia wprawy.
NeverLetGo
10-12-09, 14:42
tia.. jak to szło...
co kobieta robi w salonie? ma za długi łańcuch...
z kim wy sie zadajecie
sama amatorszczyzna jakas
no jak tak bedzieta te baby wychowywac to coraz gorzej bedzie
baba to trza orac pole
lancoch tez ma miec krotki
ej chlopaki chlopaki
moja to jest wychowana na filmach z rocco wiec robi wszystko jak sie nalezy
wspolczuje wam
fajnie masz. Tylko pozazdrościć
26wisienka
10-12-09, 15:06
Oj chlopaki bo wy do tego wszystkiego zle podchodzicie.Ktora dziewczyna w trakcie milosnych uniesien chce uslyszec :mala zrob mi loda.
Sa inne sposoby.Nie probowaliscie bitej smietany?? posmaruj troche brzuch potem ciutke nizej az do sprzetu:twisted:
Zele smakowe i zapachowe tez mozna uzywac,olejki,moze prysznic,zachec ja w mily sposob a nie taki ze poczuje sie jak dziwka ktorej za to placa.Troche rozmantyzmu panowie a spelnia sie wasze marzenia:twisted:
Zele smakowe i zapachowe tez mozna uzywac,olejki
To już lepiej dołożyć i zainwestować w profesjonalną obsługę ;D
26wisienka
10-12-09, 15:58
To w takim razie dbacie tylko o wlasna przyjemnosc a nie o wspolna:twisted:
Dinozaur kiedyś gdzieś na forum podał namiar na taki film, gdzie właśnie była pokazana "przyjemność" moim zdaniem obustronna
penettracje analne rocca.
p.s. Dinozaur dobry agent :evil:
26wisienka
10-12-09, 16:32
Nie wszystkie "lubia szarpac druta" a tym bardziej lykac sperme.
Dla mnie to jest wulgarne,mozna zrobic facetowi przyjemnosc jesli on mnie szanuje a nie traktuje jak pierwsza lepsza z ulicy.
dobrze gada... najbardziej mnie zlosci fakt ze czesto trzeba sie prosci zeby co kolwiek bylo , rozpier.... mnie taka sytuacja momentalnie sie gotuje, albo ich zabawy w opieranie sie nie nie nie gdzies ubranie sciagasz ona niby nie chce ale sciagasz ta bluzke a ona przypadkowo podnosi rece i samo sie sciaga;]clap jak ja nie lubie sie prosic :evil:
..:Damian:..
10-12-09, 18:13
wy nie lubicie nas a my was i rownowaga jest
wy nie szanujecie nas a my was
wy nie robicie nam to my wam
Popieram :)
Same chciały równouprawnienia :lol:
podobno nie jestes pedalem i nie bedziesz gadal o takich sprawach z innymi facetami:whistle::twisted:
..:Damian:..
10-12-09, 18:24
Jak byś zauważył pisałem nie o chłopakach
łbie ale my caly czas piszemy o kobietach tylko miedzy soba... a ty stwiedziles ze "A co to zbiorowisko ped... ??? ;/
Rozumiem rozmawiać o tym z płcią piękną, ale tutaj prawie jej nie ma ;/"
:twisted:
eh jak to koks wpływa na traktowanie seksu.
łbie ale my caly czas piszemy o kobietach tylko miedzy soba... a ty stwiedziles ze "A co to zbiorowisko ped... ??? ;/
Rozumiem rozmawiać o tym z płcią piękną, ale tutaj prawie jej nie ma ;/"
Prawie robi wielka roznice :) JA jestem :D
Prawie robi wielka roznice :) JA jestem :D
Nie oszukujmy sie Ty na forum jesteś dla swojego przyjaciela ;D (czytać dla Mnie) ;D
Pytanie ile trwal wasz pierwszy stosunek?
fallenursus
30-12-09, 22:52
nie pamietam ile czasu,bylem najebany jak messerschmitt.Pamietaj jedynie ze byly to dwie starsze odemnie wtedy dziewczyny.
No to fallen ladnie;] mi to zajelo 5min wiecej zem nie wytrzymal ;p kurde bylo zwalic pare razy przed i by poszlo gladko ;p
Pytanie ile trwal wasz pierwszy stosunek?
szczerze? z 10min, ale dziewczyna była dziewicą i dłużej nie chciała, a ja mogłem bo się przygotowałem (chyba wiecie o co chodzi)
ale ogólnie nie miło wspominam stres mnie zżerał
Ano ja sie niezbyt przygotowalem bo to bylo tak nagle i presji nie wytrzymalem;p Ale rzeczywiscie tez cholernego stresa mialem:neutral:
Ja akcje planowałem ;D fakt stres ujowa sprawa ;D ale pamietaj trening czyni mistrza
Ano wiem dlatego narazie sie tym nie przejmuje;] Nastepnym razem popracuje nad samokontrola i lepiej pojdzie;]
ja tam sie nie stresowałem , trwało to może z 15-20 minut ...
Byłem młody i głupi 1 raz i bez żadnych zabezpieczeń , trzeba było uciekać ....
Dobrze że dziś mogę się z tego śmiać ...
Byłem młody i głupi
Powiedzial mtm lat 17;p
Powiedzial mtm lat 17;p
czytaj 1,5 roku temu ... :nerd:
Z checia poczytam ale gdzie to napisales to ja zielonego pojecia nie mam:whistle:
Co kreta czytać chcesz ...
niech inni gadaja ...
aaa yyy juz kminie nie ma tego u gory;p
seks przerywany tez ma swoje plusy ale jak masz stala partnerke. zazwyczaj dziewczyny go unikaja.
u panowie ja to walilem ze 40 minut .... i nic:) ona nie wytrzymala i wkoncu to przerwala bo bym zajezdzil :D ale masakra byla taki stres ze szok:) a pozniej na silke ;)
sorki juz nie moglem edytowac: cofnelem pare stron w tyl na 55 ADLER poprostu mnie zniszczyl:):):):):) zjadlem wlasnie drugie sniadanko, zuje sobie gume a tutaj "jak robilem minete to az mi gume kwasy rozpuscily..." no korwa az ja wyplulem ;)
Ja pierwszy raz miałem przed 17-urodzinami uważam to za dobry wynik gdyż mieszkam na wsi i nie mam takiego chociażby wyboru odnośnie dziewczyn ;D a też nie chce mieć dziewczyny która mieszka daleko ode mnie...Dojazdy etc. mecząca i kosztowna sprawa ;/
Odnośnie minety smak jest dziwny mi się kojarzy z takim metalurgicznym smakiem...
Ale mam też kolegów co w wieku 15stracili prawictwo...
fajny temat jest co czytać;p
jest co czytać i jest sie z czego pośmiać :D
I tak najwazniejsze, zeby byl rowny uklad:
Ja ja wyrucham w dupe a ona zrobi mi loda :)))
Ja się tam cieszę, że moja pani, sama zaproponowała tabletki.
Seks w gumce ? Dla rewanżu zaproponował bym minetkę przez foliówkę.
grochos, uważaj co i z kim żujesz :D
Fehu, ja też jakoś w tym wieku. wcześniej to były to marzenia i pamiętam jak się człowiek męczył a tylko ręczny był pod ręką :D ale jakby nie patrzeć, człek męcz się tak całe życie ::P
myślę, że rozpoczęcie seksu zbyt młodo ma swoje minusy. i to duże.
Ja się tam cieszę, że moja pani, sama zaproponowała tabletki.
Seks w gumce ? Dla rewanżu zaproponował bym minetkę przez foliówkę.
nie da się ukryć, że dla faceta jest różnica w gumie i bez ale zastanawiam się cały czas czemu kobity mówią, że dla nich tyż.
baj de łej, czek dys ałt
http://www.doz.pl/newsy/a3417-Wczesny_seks_to_wieksze_ryzyko_raka?utm_source=NEW SLETTER20091230&utm_medium=email&utm_content=NEWS&utm_campaign=3417
pamiętam jak dziś, dorwałem jakąś ulotkę z przychodni lata temu i było napisane, że środek dupy nie jest 100% pewny, gdyż plemniki mogą przeniknąć przez ściankę zawierającą mikrootwory. do dziś tego nie sprawdzałem w necie gdyż anal dla mnie jest gejowski.
to się wie.
ja jestem chyba tradycjonalistą.
to się wie.
szczerze to ja też ;D aczkolwiek jakiś wielkich przezyc nie mam ;D
od zaledwie 2 panny miałem w sensie fizycznym ;D
http://www.seksanalny.com/opowiadania/wk.html
laski to lubią.
http://www.seksanalny.com/opowiadania/wk.html
laski to lubią.
teraz wiem co czytasz w chwili wolnej;p
też se poczytam hehe
ja lubię wszelkie jazdy, nie to że po Bożemu ale póki dziura nie za luźna ani ptak nie traci piór, mniejsze dziury mi nie potrzebne.
można też praktykować w 21 meksykańców i espaniolow i dzieci walić ;|
mała dygresyjka przecie nie obchodzi mnie kto kogo w co jedzie. ja mam takie zdanie, wy takie, cool new jer heppi coś tam,. idę pyrkę z kurą zjeść, pieczone udka lepsza niż wódka
fallenursus
31-12-09, 18:10
to się wie.
to wyciagnij wkoncu tego Cork'a :twisted:
wujek.maciek
31-12-09, 18:58
jak pieszczotliwie nazwac "robienie laski" tak zeby dziewczyna sie nie obrazila
- klekaj do miecza
- niańczyj smerfusia
- wytaszczyj mi kokota (fonetycznie z czeskiego)
- wyssij slimaczka
albo po prostu:
- bierz do paszczy!
http://www.youtube.com/watch?v=ibjxJdC3xVs
a tu macie cos od wujka macka na nowy rok :smile:
2219
2220
2221
a zeby nie bylo, ze tak wszystko zawsze pieknie, to:
2218
2222
2223
pozdro
za te ostatnie 3 powinienes dostac antysoga :/ :P:P
wujek.maciek
31-12-09, 19:10
gdziez, tam lol
wlasnie 2 karmi wypilem (bo do roboty dzisiaj ide) i wszedlem na lekka faze ;)
2224
2225
2226
2227
2228
pozdro
A jak myslisz po co są gumki ? Ty mozesz jej minete ladnie zrobić ale guma rzecz święta. No chyba ze jedziesz w anuska i bez wtrysku to wtedy nie masz ryzyka
Dzięki, że mnie uświadomiłeś :)
Pozostanę jednak, przy tym co mam.
Burn a co zrobisz jak Ci laska powie moja dupcia to nie beczka nie zakisisz ogoreczka ?
Moje usta to nie drzwi wiec nie wlozysz klucza mi.
wujek.maciek
02-01-10, 12:41
to na hiszpana :)
albo ochlastaj ja qutasem po twarzy
a co gdy nie chce na hiszpana - nie chce spermą być oblana ?
wujek.maciek
02-01-10, 14:05
a co gdy nie chce na hiszpana - nie chce spermą być oblana ?
na koniec ma byc paszcza otwierana :)
weź jej proszę zrób tea-baga
jajem podław, no powaga
niechaj piszczy, niech się krztusi
wszak smak chuja poznać musi
ta co nie zna - nie kobieta
i nie dla niej jest mineta
każdy facet; mały duży
czasem musi dać do buzi
a ty chłopie się zmarnujesz
jak jej chuja nie wpakujesz.
wujek.maciek
02-01-10, 14:22
nie wiem dlaczego, ale musze wrzucic tego demota
2230
ladnie alder clap
pozdro
będę miał wenę, to wymyślę coś jeszcze.
ten emot mi przypomniał jak ziomek do matuli się przytulił jak nigdy a ona do niego: Radek, ćpałeś ? :D
wierszyk zajefajny;D juz go pusciłem w obieg
jak wróci do mnie w ciągu paru tygodni tzn że nie jest zły :D
A co myślicie o sexie z kulturystka ? Pociąga was takie cos
weź jej proszę zrób tea-baga
jajem podław, no powaga
niechaj piszczy, niech się krztusi
wszak smak chuja poznać musi
ta co nie zna - nie kobieta
i nie dla niej jest mineta
każdy facet; mały duży
czasem musi dać do buzi
a ty chłopie się zmarnujesz
jak jej chuja nie wpakujesz.
od środka ciekawy początek nudny :) daje rade
A co myślicie o sexie z kulturystka ? Pociąga was takie cos
mnie nie...
dla smaku można by takiego babochłopa posmyrać od środka po pępku jeśli się da. taka to lodówkę wniesie na 4 pietro
Bardzo ładne wierszyki chłopcy... ;D
Nie dało się już edytować.
@pozycje : od tyłu na klęcząco (chyba każda dziewczyna tak lubi), na łyżeczkę, generalnie większość pozycji, przy których dziewczyna może dodatkowo się stymulować.
Klasyczna - z nogami zaplecionymi na ramionach, na jeźdźca też jest fajnie - zwłaszcza dla dziewczyny, która w tej pozycji wszystko kontroluje, a ja się wtedy mogę polenić. (ewentualnie można spróbować "na rodeo", wtedy kiedy dziewczyna siada na Tobie i mówi, że ma aids próbując nie dać się zrzucić, podawajcie swoje czasy byki :D)
sog za "na rodeo" :D ja uwielbiam nie wiem jak to sie zwie ale tak jakbys klasycznie ja jechal tylko nie na lezaco a ty stoisz a ja trzymasz za tylek zeby nie spadla i podzucasz sobie ja, niezle na bicho wchodzi:) Pewnie wujek.maciek bedzie wiedzial jak sie wachowoa ta pozycja nazywa:)
wujek.maciek
03-01-10, 12:55
sog za "na rodeo" :D ja uwielbiam nie wiem jak to sie zwie ale tak jakbys klasycznie ja jechal tylko nie na lezaco a ty stoisz a ja trzymasz za tylek zeby nie spadla i podzucasz sobie ja, niezle na bicho wchodzi:) Pewnie wujek.maciek bedzie wiedzial jak sie wachowoa ta pozycja nazywa:)
bo ja wiem... na stojaco, to na stojaco, nie wazne czy z przodu, z tylu czy w "podrzucie" - jak to opisujesz :rockon: z reszta jak zwal, tak zwal - wazne zeby bylo milo :)
a jesli chodzi o mnie, to ostatnio najbardziej lubie pozycje "na kapcia" :rockon:
pozdro
jak myslicie Panowie temacik podwiesić?
nie , ja tam nigdy nie zagladam. na biezaco jest uzupelniany wiec nie zniknie:D
26wisienka
03-01-10, 14:52
alder ale z Ciebie poeta :twisted:
alder ale z Ciebie poeta :twisted:
ino się nie złość :twisted::twisted::twisted:
się słuchało Pizdolony i 13 Xięgi pana Tadka to automatycznie wena pozostała
panowie spróbujcie od tyłu na leżąco. tzn ona leży na brzuszku ale nie rozszerza nóg. to wasze nogi są na zewnątrz. możecie leżeć na niej albo jakby siedzieć (zadzierając poślady do góry lub powiedzieć dwa czułe słowa: dupa wyżej!).
możecie jeździć jak na jeźdźca ale to w po niej. głęboka i ciasna penetracja gwarantowana. do tego możesz dziobać ją jak kogut kurę albo gryźć za grzywę jak prawdziwy ogier
erotomany a potem wyrosną takie :twisted:
26wisienka
03-01-10, 17:03
Alder ja sie nie zloszcze
Pozycja baardzo dobra:P
Każda pozycja jest dobra jeśli uda sie wystrzelić płyn młodości
Sex z murzynka to jest cos duze cycki elastyczna dziura duze wargi żyć nie umierać
a wielu facetów nie kręcą czarne kafelki i różowa fuga :X
Panowie a co sadzicie o tej stronie ? To jest raj dla ludzi uzależnionych od sexu i co najważniejsze nie udawany tylko prawdziwy
wujek.maciek
07-01-10, 22:08
nie wiem dlaczego, ale musialem to wrzucic, jak to zobaczylem
2250
pozdro
ja dzisiaj w praktyce wyprobuje penigre ciekawe jak to dziala :P
ja jestem na skraju załamania i alkoholictwa ... jeszcze krok i jestem smieciem
fehu to wpadaj do mnie razem sie zapijemy na smierc ty bo musisz ja bo lubie :)
fallenursus
08-01-10, 14:58
hurra bedzie wolne miejsce na moda?!:twisted:
p.s pierdol szmate,ja mojej zonie dalem 10 min na wyprowadzke,nie chciala, zrobilem to w 5:smile:
przed chwila wrocilem z wyprawy do parku gdzie był ice cream przy -10stopni. Polecam w taką pogode bo wacek jest jak herkules :D Moglby chyba szalec cala noc
k...a mam nie po drodze do ciebie bo pojechalbym ci wystrzelac po pysku zebys sie ogarnął
Baby sa złe i trzeba je zlewac w dodatku przez nie mamy jedno zebro mniej a i tak zadnej wdziecznosci z ich strony
Zdenerwowalem sie kurde
Ja dzisiaj swojej pokaze kto rzadzi zeby se nie zapomniala czasem
Ja jej zrobie anal intruder to mnie popamieta :twisted:
Heh nie chciałbym od Ciebie dostać - pamiętaj jak będziesz kiedyś gdzieś przelotem to się umówimy na jakieś 0,5 ;D
Już mi Panowie przeszło żyje dalej a najważniejsze mam już tylko jeden cel
MAAAAAASSSSSSSAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
dzięki za "uswiadomienie" - teraz się czuje zajebiście ;D az dziwne ze mi tak szybko przeszło - ale to dobrze...
Zrobiłem sobie dzisiaj plecki+biceps i czuje sie genialnie
zyczcie powodzenia chlopaki... smigam po testy ciazowe :(
http://www.e-kulturystyka.info/attachment.php?attachmentid=2254&stc=1&d=1263039795
sie nie chwale ... :(
Heh nie chciałbym od Ciebie dostać - pamiętaj jak będziesz kiedyś gdzieś przelotem to się umówimy na jakieś 0,5 ;D
Już mi Panowie przeszło żyje dalej a najważniejsze mam już tylko jeden cel
MAAAAAASSSSSSSAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
dzięki za "uswiadomienie" - teraz się czuje zajebiście ;D az dziwne ze mi tak szybko przeszło - ale to dobrze...
Zrobiłem sobie dzisiaj plecki+biceps i czuje sie genialnie
Fehu niestety nie przeszło Ci jeszcze. uwierz mi ;] dziś sie tak czujesz a za jakiś czas znów możesz doła złapać, nie wiem jeszcze czy widujesz sie z nią(nawet przypadkiem), jak nie to masz troche lepiej lecz nawroty raczej bedą ;]
Chwilowo jest spoko ;D na codzien jej nie widuje ufff, ale od czasu do czasu jest taka możliwość - mamy wspólnych znajomych i w ogóle
http://www.e-kulturystyka.info/attachment.php?attachmentid=2254&stc=1&d=1263039795
sie nie chwale ... :(
w ciąży jesteś?;p
A co laska sobie kupić nie umie?
Napinacz01
09-01-10, 15:24
grochos bylo robic ten brzuch na treningu, teraz masz taki brzuch ze musisz testy ciazowe kupowac... :smile:
w robocie jest do pozna, a zygac jej sie chce no i wogole ... szalenstwo sylwestrowej nocy... coz pokocham jak swoje... gorzej jak wyjdzie czarne...
uu nieciekawie. Wspolczuje
póki co nie panikuj. to często psychika działa, że laska rzyga (tak jak wielu z nas jest przekonanych że pewne suplementy działają)
może rzeczywiście jest w ciąży, a może nie. czekaj, że tak powiem. jeśli nie chcecie tego dziecka a jesteście w miarę (choć nieodpowiedzialnymi) normalnymi ludźmi, to pokochacie je i tak ;) to się zmienia. nie wiem tego po sobie bo mój syn był planowany ale wiem jak to jest u ludzi.
uu nieciekawie. Wspolczuje
przestańcie dramatyzować. jak nie macie nic konstruktywnego do dodania, to lepiej nie piszcie.
mam mieszkanie, prace, nauke koncze, jestem z nia bardzo dlugo, kochamy sie, starzy nas akceptuja, mieszkamy razem rok: NIC POZA KILKOMA NIESPELNIONYMI MARZENIAMI by sie nie stalo. Zobaczymy pozyjemy...
aaaaa to co innego chlopie... myslalem ze z jakas przypadkowa wiesniara... takto jest git :)
dokładnie skoro jesteś szczęśliwy i nie rujnuje Ci to życia to gicio:)
napisz o wynikach ;D
a ja sie dziś ze szmulą rozstałem prawie 2 lata razem , ale jebać ją .:twisted:
Gangsta Latino
09-01-10, 18:34
no wlasnie grochos nie stosowal promowanego przeze mnie srodka antykoncepcyjnego
najlepszego
kto wie jakiego??????????????/
" tylko w dupe"??
bo kiedyś się o tym rozpisywałeś:twisted:
" tylko w dupe"??
bo kiedyś się o tym rozpisywałeś:twisted:
a ja załuje ze swojej nie orałem w dupe ani w usta - bo człowiekowi szkoda było to była głupota :lol:
najlepszy środek antykoncepcyjny - środek dupy
ja wam powiem że kurwa szkoda życia na baby... przez jedną złapała mnie straszna deprecha, leczę się od miesiąca, nic mi sie nie chce, siła masakrycznie spada i w ogóle szkoda gadać... jak tak dalej pójdzie to szybciej wykorkuję niż bym chciał ;/
przestań ja też sie dzis rozstałem , bylem z nia 2 lata .
Nie zamartwiaj sie , idz z kumplami na dupy , i przeczytaj co dino napisał pare str. temu - MI pomogło :twisted:
Gangsta Latino
09-01-10, 21:38
k...a mam nie po drodze do ciebie bo pojechalbym ci wystrzelac po pysku zebys sie ogarnął
Baby sa złe i trzeba je zlewac w dodatku przez nie mamy jedno zebro mniej a i tak zadnej wdziecznosci z ich strony
Zdenerwowalem sie kurde
Ja dzisiaj swojej pokaze kto rzadzi zeby se nie zapomniala czasem
Ja jej zrobie anal intruder to mnie popamieta :twisted:
O to Ci chodziło 11 mtm?:twisted:
nie o to :
Drogie pany
babe trzeba kilka razy dziennie opierdolic z gory na dol ze zle robi bo inaczej w glowie sie takiej spieprzy
To ze babska takie teraz sa WAZNE to faceciki ich nauczyli
prezenciki wyreczanie mile slowka i mysli taka jedna z druga ze ksiezniczka jakas
FECHu w twoim wieku boli bardziej bo mlody chlopak jestes ale potem tez
trzeba szkac az sie znajdzie taka jak trzeba
Czesto jak siedze sobie z moja pania to ona mnie pyta o inne kobiety jakie mialem To jej odpowiadam ze niektore myslaly ze sa niewiadomo kim a okazywalo sie ze lepsza baba to byla moja wlasna graba.
Moja babab to musi umiec pozadnie dac i wiedziec gdzie jej miejsce jak nie to niech spada bo ja sie amatorszczyzna nie zajmuje i nerw nie mam zamiaru sobie szarpac
Tego kwiatu jest pol swiatu
jak mam sie meczyc to wole byc sam a jak mnie przypli i nie bedzie nikogo pod reka to zawsze moge isc do burdelu podupic
Przez baby jak sie facet przejmowal to jeszcze do niczego dobrego zadnego mezczyzny to nie doprowadzilo
Zachcialo im sie rownouprawnienia ?prosze bardzo kolejna zmiana do afganu niej jedzie zenska
nie zapominajcie, że przy prawdziwej depresji słowa typu: weź się w garść, przestań, nie bądź baba - możecie se wsadzić w najlepszy środek antykoncepcyjny. to tak jakbyście kazali ruszyć palcem komuś, kto ma przecięte w pół ścięgno.
Proponuje podwiesic ten temat
nie trzeba, malo ludzi zaglada w podwieszone. caly czas cos sie dzieje wiec nie zginie temat napewno...
Proponuje podwiesic ten temat
myślę nad tym, ale chwilowo niech się jeszcze rozwija naturalnie :)
clap
Co myślicie o związkach między gejami ? Temat często unikany a coraz więcej ich na swiecie dla mnie to ochyda choć przeciw lesbjikom nic nie mam
Co myślicie o związkach między gejami ?
wyjebane mam na nich...choć nie przyzwalałbym na takie odbiegi od normy
każdy ma prawo do miłości xD
dla mnie to ochyda choć przeciw lesbjikom nic nie mam
no i masz odpowiedź. subiektywizm jak się patrzy.
Jak pomyśle jak oni sie kochaja to mi sie zle robi :( przecież oni sie w tylki jadą galy sobie robia itp
a poźniej zwieracze nie trzymaja i robią w pory
fallenursus
25-01-10, 22:30
Jak pomyśle jak oni sie kochaja ,przecież oni sie w tylki jadą galy sobie robia itp
czesto masz takie mysli?
Arus za 5zl to można wiele innych rzeczy mieć przyjemnych
panie lesbijki nie sa takie jak na pornusach brazzers , tylko z reguly to oblesne małpoludy
A jezeli chodzi o kobiety to moze być wcale mnie to nie brzydzi lesby mogą być ale gostki to ochyda no nie Fehu ?
Nie fallen nie często tylko wtedy kiedy przez pomyłkę zlego pornola wlacze ;)
Ja nie mam nic przeciwko - mieszkkając w Hamburgu miałem sąsiada geja - strasznie wporządku tylko że na początku mu wytlumaczyłem zeby sie zanadto nie zbliżał itp :)
Ale przychodzila sobota to jakas woda leciala on tam ze swoim partnerem kolezanki jakies zapraszał - ogólnie miły facet o/
Zresztą dla społecznosci gay-less my mozemy byc " ochydni" no bo jak to tak zeby sie całowac z osoba przeciwnej płci - fuuuu , moga tak pomyslec wiec nie ma co ich negowac - czlowiek jak czlowiek powinno sie szanowac
twierdzi ze ma dupe w doskonalej formie i ze jest to dzialanie prozdrowotne gdyz nie dostanie hemoroidow
hahahahha:)
nigdy sie nie odwazylem sprobowac anala:) czas na diametralne zmiany w moim lozku!!!!!!!duzo osob zachwala!:whistle:
dinozaur ty mentorze hehe, musisz ksiazke napisac. Analne igraszki
najpierw przekonam ja slownie potem zakupie wszystkie potrzebne produkty:)mam nadzieje ze przejdzie bo opornie z nia idzie jesli chodzi o co nie ktore rzeczy w lozku, uparta:twisted:
Anal dobra sprawa - tylko wlasnie trzeba rozluznic atmosfere :D i wtedy jazda , dla kobiety to moze byc bardzo intymna sfera wiec musisz zapewnic jej komfort psychiczny -ladnie pieknie bez pospiechu + czułe słówka , ale to juz zalezy od dziewczyny , bo mozesz bez wiekszych ceregieli przejsc do sedna sprawy
o/
ja sie zawsze zastanawialem... na pewno tam w srodku kloca nie ma zeby sie nie pobrudzic :P ?
Niech sie kobita wypróżni przed .
Kiedyś koleś opowiadał że wsadził szmuli analne kulki w pupe , za szybko wyciągnął i miał nie przyjemnie nie pościeli ...
ja sobie nie wyobrazam sytuacji kiedy wyjmuje kutasa w kupie:DDD szok
lecą czasami programy na kanałach typu zone romantica itp.
Ludzie opowiadają o swoich sytuacjach łóżkowych ,
Pacjent mówił że kiedyś wsadził w pupę kobicie ,a wyjął z ziarenkiem kukurydzy na czubku :happy:
fuu nigdy w życiu !
ten obszar ma inne zastosowanie xD
kiedyś słyszałam historię jak się kochali w dupala i dziewczyna kloca walnęła, bo zwieracze nie wytrzymały, podobno nie da sie tego kontrolowac i sie zdarzają wypadki.. dziewczynie było głupio, ale poszli pod prysznic i tam dokończyli^^ jakoś sobie poradzili^^ obżydliwe ! buahahaha
pierdolenie o szopenie.... ide spac
Wystarczy poćwiczyć 3 x dziennie po 5-10 minut mięśnie Kegla i po sprawie poza tym facet może kontrolować dzieki temu wytrysk co wydłuża współżycie + mega orgazm
mnie tam i tak by nikt nie przekonał xD
ojj chyba nie najlepszy ze mnie materiał do igraszek^^ hasuahsusahuaas
no anal jest obrzydliwy. robienie laski tez. a laski przecie robia laski.
anal to jak ruchanie ciasnej kupy ? cos dla malych siusiakow ?
Siusiak jest jak najbardziej ok, mimo to chętnie kiedyś spróbuję !
FECHU zwieracz trzyma MOJA laska ma zmasakrowany kilka razy w tygodniu i twierdzi ze ma dupe w doskonalej formie i ze jest to dzialanie prozdrowotne gdyz nie dostanie hemoroidow
tez słyszałem ze jak nie jest robione na sile to miesnie dupala sie wzmacniaja a nie na odwrot, no chyba ze ktos na chama pcha ;O
Tm7 cos czuje ze jak sie malodoswiadczeni naczytaja to jutro polowa dziewczyna bedzie mialo porblemy z chodzeniem... xD Anal jest rownierz bardzo przyjemny dla kobiety nie tylko wzmacnia jej tyłek :D hehe fazowy temat xD Aaa i bym zapomniał uwarzajcie jak skorcz ja chyci... Nie panikujcie i nie dzwoncie po pogotowie tylko wystarczy ukuc czyms z nienadzka i miesnie sie rozluznia :)
Szczerze mowiac to malo znam dziewczyn ktore sie opowiadaly za taka opcja, wiekszosc mowila ze nigdy w zyciu, no albo sie nie chcialy przyznac.
Jaja to kiedyś na imprezie były.Laska poszła z kolesiem do kibla sie ruchac w dupsko i wszystko bylo ladnie pięknie az do momentu gdy ktoś poszedl do kibla i usłyszał jęki wtedy laska sie speszyla i za nic nie mogla sie rozluźnić kutas został w środku i gość nie dal rady wyciągnąć wiec zadzwonili na pogotowie i ich wzięli co to byl za widok normalnie wszyscy leżeli ze śmiechu a panna i chłop speszeni jak ich wynosili w takiej pozycji.
a taka akcja jest w ogole mozliwa? to musi byc az taki mocny skurcz ze nie mozna wyciągnac chooya, troche dziwne
za duzo sie filmow naogladal
a taka akcja jest w ogole mozliwa? to musi byc az taki mocny skurcz ze nie mozna wyciągnac chooya, troche dziwne
psy często tak mają. laski to suki więc całkiem możliwe
Poważnie mowie była taka akcja.Z reka na sercu
ja to słyszałem o takiej akcji ale z psami, późnioej burek bez fiutka uciekł, bo jakiś gościu z widłami zaczął ich gonić, że mu suke zapładnia i się nagle rozerwały w 2 przeciwne kierunki
no z psami to sie zdaza bo widzialem nie raz sa odwrocone dupami do siebie i tak kurwa smiesznie wygladaja ze huj, ale przewaznie leje sie zimna woda i tyle
no z psami to sie zdaza bo widzialem nie raz sa odwrocone dupami do siebie i tak kurwa smiesznie wygladaja ze huj, ale przewaznie leje sie zimna woda i tyle
goraca mistrzu...
skurcze macicy czy dupska sie zdarzaja ale na serio panna musiala by sie wystraszyc. podobno igla w miesien i przechodzi ale chuj wie jak to jest.
ale chuj wie jak to jest.
no dokładnie bo to on jest wówczas ściśnięty przez złowrogie dziąsła bezzębne
gowno prawda było w tv i gdzieś czytałem to ściema nie może się tak zdażyć ludziom
hehe ale rozkmina :P
ale kiedys widzialem jak psy dupami sie szczepiły :D yebane ;D
ja widziałem 2 suki co od tylca się atakowały na zmianę
gowno prawda było w tv i gdzieś czytałem to ściema nie może się tak zdażyć ludziom
source, please
czy oplaca sie kupic zma i brac np jedną kaps przed snem w celu podniesienia poziomu tescia? czy to sie mija z celem? pytam bo ostatnio cos nawet nie mam ochoty na sex, nawet ostatnio zdazylo mi sie ze podczas stosunku siły mnie opuscily :)
odpocznij od pukania i ochota sama przyjdzie... nic na sile.
no tez tak myslałem ale to nie tak łatwo odpocząc ;)
wlasnie myslalem ze zma jest najbardziej "latjowe", a ten novedex troche drogi. nie chce tego w siebie duzo pchac bo mam 19 lat wiec naturalny poziom tescia powinienem miec w miare wysoki
hmm to chyba najpierw zrobie te testy a pozniej pomysle czy cos brac...
Napinacz01
31-01-10, 16:05
a daje cos to ZMA jesli chodzi o podsienie poziomu tescia?
oplaca sie i jakie efekty, niech sie ktos wypowie co bral :lol:
powinien a jak jest to nie wiesz
zrob se badania i tyle
w dzisiejszym swiecie faceci w mlodym wieku maja coraz czesciej klopoty z testemi wogole ukladem plociowym
Swiadczy chocbe o tym wzrost ilosci wykrywanej ginekomastii ,niezstapienia jader itp u chlopcow w wieku szkolnym
Rozmawialem kiedys z lekarzem ktory w szkole zajmuje sie takimi badaniami i mowil ze 20 lat temu na te klasy co badal to sie trafil jesden z niezstapionym jajem 1-2 z gino i tyle a teraz mowi ze gino i lipo to co rusz
a skąd się to bierze ? na pewno nie ze stresu. bardziej z braku zapierdalania w polu oraz z tego, że jemy gówno a nie mięso. nafaszerowane chęmią kury, którymi się jaracie, ze są w promocji z biedronki. sami siebie zabijamy i jaja do brzucha chowamy
poogladaj pornuchy -zwal się jak bedzie wszystko ok -to watpie żeby problemem był w poziomie tescia....
może przy kobiecie sie stresujesz -kiedyś ja miewałem podobnie jak w trakcie musiałem zakładać gume nie wiem czemu ale cholernie mnie to stresowało...
pozniej kazałem dupie mi zakładać i jakoś wtedy problemu nie było...
wiadomo stes tez swoje robi, ale dobry pomysl fehu z ta guma :)
a no wlasnie tak jak mowi napinacz niech ktos sie wypowie co bral ZMA,
chyba mimo wszystko to kupie bo nie jest takie drogie
http://www.youtube.com/watch?v=g1Hr4ik4PYc
wiadomo stes tez swoje robi, ale dobry pomysl fehu z ta guma :)
nie wal w gumie i po problemie.
http://www.atochuj.pl/chce-mi-sie-ruchac/
Bardzo ciekawe przemyslenia pewnego faceta , polecam Panowie to przeczytac poczujecie taka swoista solidarniść męskiego narodu borykającego sie z tymi samymi problemami.
Paniom równiez polecam - żeby po części "Nas" Zrozumiały
przeczytalem - jesli nie zwrocicie uwagi na przeklenstwa to czesc merytoryczna naprawde w 100% prawdziwa
fallenursus
02-02-10, 20:13
jak facet nie ma podejscia do sprawy to ma problem. ze niby mam bys solidarny
a tym pajacem? lol
fallen moze poprostu jestes prze idealnym partnerem ... :)
fallenursus
02-02-10, 20:22
fallen moze poprostu jestes prze idealnym partnerem ... :)
kobieta jest jak ksiazka. ja czytam tylko te ciekawe.
i w tych ciekawych zdazaja sie literowki, blendy i wyrwane strony... ;)
Zdjęcie pierścionka zaręczynowego poprosimy!
alez prosze bardzo :)
http://www.yes.pl/pierscionki-zareczynowe/BB-Z-000-025-0344M2H
grochos... za tyle kasy masz około 228 kilo nitrobolonu treca...
grochos... za tyle kasy masz około 228 kilo nitrobolonu treca...
Jasne i pier****j taka iloscia przed laska, kleknij i zadaj magiczne pytanie... czy pierd*****y sobie wspólny cykl? :smile:
fallenursus
02-02-10, 23:00
nie jak kupisz nowa. chyba ze Ty lubisz sie wloczyc po bibliotekach..
podoba sie panowie?:) chyba krzywdy nie ma...
PS no to nam sie rozmowa o ksiazkach zrobila:) ja kupielm "nowa" - jeden rozdzial kamasutra, jeden ksiazka kucharska, jeden romansidlo i jeden triler ale fallen chociaz nowa (nie z wyprzedazy) to i tak sie literowki zdazaja:)))
grochos pierscionek jest zajebisty... gratuluje:happy:
Pierścionek git ziomek, gratki.
Ja obecnie dobieram się do takiej pół-nowej, 18letniej książeczki, ale coś wstęp jest ciężki do przebrnięcia...
fallenursus
02-02-10, 23:09
trinity diamonds, sie kupuje Panie...
http://www.ringsetc.ca/administrator/uploads/photos/128/IMG_0536%20Crop.jpg no i obowiazkowo biale zloto,lub platyna. przynajmniej ja nie mialem innego wyjscia:)
fallen jak zawsze sprowadzi na ziemie;) a mi tam sie wydaje ze bedzie git bo szczere ;) no i ona woli zloto...
dzieki reszcie - 14 lutego sie to wydazy chyba sie obsram :)
grochos geyyu wszedl bys na gg!
hehe szpiegu:) jestem na kompie brata nie mam tu gg:*
ok... :happy:
a na obraczki ile chcesz wydac?? i tez zlote? czy biale zloto?
ja chce obraczke jak "Władca Pierścieni" :P beka
Chce taka zeby moc otwierac sobie browar (tesc mnie nauczyl) - mowie serrio:) a kolor i cena mi wisi:) mysle ze tez do 3 lub 4 kola
fallenursus
02-02-10, 23:26
fallen jak zawsze sprowadzi na ziemie;) a mi tam sie wydaje ze bedzie git bo szczere ;) no i ona woli zloto...
dzieki reszcie - 14 lutego sie to wydazy chyba sie obsram :)
nie pekaj, ja za jej dalem grosze . zreszta ten caly bajzel zareczynowo/slubny uwazam za zbyteczny,no ale babie nie wytlumaczysz...
a to nie wiedziałem, że jesteś fallen zaręczony...z tą swoją portugalską kobietką?
chyba ze fallen mowi o swojej ex zoni:)
do tej pory cytuje jego slowa:
"ja swojej zonie dalem 10 minut na wyprowadzke. Niechciala wyprowadzilem ja w 5" amen kolego amen:)
fallenursus
03-02-10, 14:08
a to nie wiedziałem, że jesteś fallen zaręczony...z tą swoją portugalską kobietką?
yes sir!:smile:
a to zaręczyny były jakoś niedawno czy też się mylę?
fallenursus
03-02-10, 14:26
tak czytasz relacje;P 27 listopada
tak czytasz relacje;P 27 listopada
Wszedlem w Twoja relacje z okolic 27listopada i szukam, szukam, znalezc nie moge posta o tym, zes sie chwalil zareczynami :smile: Tylko cyce Jamie Eason widze naokraglo :twisted:
yes sir!:smile:
mozemy liczyc na zaprosznie na slub + syte wesele:twisted:
kobita mnie wczoraj zostawiła... myślałem ze mnie szlag trafi, ale jak sobie poczytałem co parę stron wcześniej pisał Fehu i dino to od razu mi lepiej :D
PIERDOLIĆ SZMATY :evil:
kobita mnie wczoraj zostawiła... myślałem ze mnie szlag trafi, ale jak sobie poczytałem co parę stron wcześniej pisał Fehu i dino to od razu mi lepiej :D
PIERDOLIĆ SZMATY :evil:
Zrób tak żeby s.zmata tego żałowała z każdym dniem co raz bardziej...
Mnie dupeczka też wyujała i co zrobiłem? nic po prostu mam na nią wyjebane traktuje ją jak zero :whistle:
ja sobie jedno uświadomiłem nie kochałem jej po prostu kochałem to, że mi daje... uświadom sobie to szybko -bo będzie boleć
e tam, ja nie będę złośliwy ;] mam swój honor i nie będę zachowywać się jak cham - po prostu mam na nią wyjebane i tyle :D
ja sobie jedno uświadomiłem nie kochałem jej po prostu kochałem to, że mi daje... uświadom sobie to szybko -bo będzie boleć
no ! ;]
Miałem panne 8 lat starsza :p tez się zakochałem i w ogóle i nic z tego nie wyszło - tylko to bylo tak paradoksalnie głupie , że wiedziałem że na dłuższą mete nic z tego nie będzie ale jednak co raz bardziej wgłębiałem się w ten związek :F
Po poznaniu moje nowej/teraźniejszej panny doszlo do mnie że byłem tylko zauroczony o/
Wbiłem w nią starałem się przez ten "najgorszy okres" o nmiej nie mysleć - mając zajęcie jest git w takich chwilach , poza tym jak na swój wiek słabo działała - wiecie o co chosa o/
PS: Tamten związek w sumie nauczył mnie bycia stanowczym , twardo z laskami i tyle one musza to czuć - nie można zgrywać twardziela przed nimi bo takie "kłamstewko" wychwytują w ułamek sekundy
Taką 8 lat starszą, sam bym chętnie "ukochał" :D
ja też nie miałem przyjemnosci ze strasza
Przyjemność ze starszą była, ale różnica wieku wynosiła 3 lata (ja miałem wtedy 18). Taka gorąca 30stka, by chociaż tego i owego mogła nauczyć :)
dinozaur Cie nauczy ; ] XDD
blagalbys chlopaku o litosc
Myślę, że to zależy. Najstarszą jaką miałem to laska w wieku 28lat, ale nie powaliła mnie na kolana. Chociaż z opowieści kumpli znam, że takie 30stki potrafią być w c**j niewyżyte :)
No właśnie na to bym liczył :DDD
to widac od razu po wygladzie co taka potrafi
Looks can be deceiving dino :P
przynajmniej jakaś odmiana -od leżącej kłody... "loda nie zrobie bo mnie to poniża" -tekst mojej byłej...
przynajmniej jakaś odmiana -od leżącej kłody... "loda nie zrobie bo mnie to poniża" -tekst mojej byłej...
No, to dużo nie straciłeś :D
Leżącej kłody nie mam, wręcz przeciwnie. Mimo to, chęć na 30stke była, jest i będzie.
fallenursus
14-02-10, 22:20
nie wiem gdzie ty kvrwa te laski wyrywasz Fehu...
nie wiem gdzie ty kvrwa te laski wyrywasz Fehu...
Jak to gdzie? W gimnazjum! :twisted:
na starej piczy mlody kozak cwiczy
Na starej c***e dobrze się rypie,
ale jak to mawiał św. Łukasz... ch**a ręką nie oszukasz! :-D
już mnie wyprzedzili. miałem napisać że na starej piczy się młode jaja ćwiczy.
mój rekord to ok 35. mniej nie miała.
Jak juz wspominałem tamta nic ciekawego nie pokazała ;F
Ale jeszcze wczesniej wcześniej hmm 17-18 lat miałem bodajrze to trafiła się taka 30-stka czy tam 31 miała ,ale ojej ogien z jaj robiła - ehh stare dobre czasy - jej zdrowie dzisiaj wypije o/
PS: Wczoraj z okazji walentynek zachowałem się szarmancko i nie spuściłem sie pannie na twarz \o/
Jak to gdzie? W gimnazjum! :twisted:
nie bądź taki cwaniak.. bo to śmieszne nie było...
a nie pozwole sobie na głupie docinki z Twojej strony
Facet bez brzucha słabo sie ru**a
mnie tam rozbawilo:))))
Stary za bardzo sie przejmujesz takimi sprawami, wrzuć na luz. Nie pierwszy i nie ostatni raz uwierz mi... jesteś jeszcze w tym wieku, że może do Ciebie to tak wyraźnie nie dociera, ale za parę lat zrozumiesz.
heh być może ale skąd wiesz że mój post nie był pewną ironią?
luzik
sogacz na zgode
Idź do jakiejś luksusowej dziwki, która Cię dobrze obsłuży i zobaczysz, że zapomnisz o bożym świecie :-D