Zobacz pełną wersję : Sex przed treningiem
Można uprawiać sex przed treningiem czy nie ?bo jezeli przed treningiem stracę dużo testosteronu to wtedy na treningu będę miał mniej siły czy to prawda ?prosze o wasze opinię
czwartałapa
07-07-09, 15:44
zwal se po treningu jak sie boisz przed hehehe
hahaha jaki tekst :lol:
przed samym treningiem seks to zbyt duze zmeczenie. aeroby na sam koniec treningu :D
grunt to dobrze dobrane priorytety xD
Dymać, czy nie dymać ? O to jest pytanie ....
Do wszystkiego podchodzisz tak profesjonalnie ? Wątpię...
jak ci sie chce to ruchaj....Najwywej zrobisz słabszy trening na siłowni..i ptaka rozruszasz..xD
Można uprawiać sex przed treningiem czy nie ?bo jezeli przed treningiem stracę dużo testosteronu to wtedy na treningu będę miał mniej siły czy to prawda ?prosze o wasze opinię
Ja to mogę przed, po i w trakcie :lol: Sexu nigdy za dużo, trzeba korzystać ile się tylko da puki jeszcze stoi :whistle:
ciaastek91
12-10-09, 20:00
ruchać jebać nic sie nie bać!
ej ciastek jaki przykład dajesz słownictwem!? :lol:
nie ładnie xD
jak można stracić testosteron podczas współżycia ...
,a tak w ogóle to będzie Ci się chciało po tym iść na trening ,lepiej walnąć się na kanapie :twisted:
ciaastek91
12-10-09, 20:53
ej ciastek jaki przykład dajesz słownictwem!? :lol:
nie ładnie xD
zacytowalem tylko stare chinskie przyslowie
za dietę się weź a nie... ;]
no stary albo sex albo kulturystyka, nie ma tak dobrze, wybieraj.
Sosna bo chłopak wpadnie w depresje i co wtedy? będziesz go miał na sumieniu i jego współżycie z dziołchą:P
ja tam polecam po jak już, przecież po sexie jest się padniętym jak świnia i tylko o wylegiwaniu się myśli:D ja w każdym razie bym nie wyrobił przed siłka i potem trening:P
fallenursus
12-10-09, 22:15
czlowieku czy widziales ze Ronnie czy Cuttler na swoich dvd choc na chwile zadupcyli cos? nie, dlatego musisz wybrac, albo przyrost albo sex.
drugie wyjscie tojak sie boisz ze tracisz tescia, to pozbieraj,nabij w strzykawke, i wbij se spowrotem...czy jak ty tam wolisz...
talentinho
12-10-09, 22:34
drugie wyjscie tojak sie boisz ze tracisz tescia, to pozbieraj,nabij w strzykawke, i wbij se spowrotem...czy jak ty tam wolisz...
clapclapclap:yawn:
talentinho
12-10-09, 22:37
a nie lepiej po treningu jak juz tak bardzo ci sie chce ? wracasz do domu > prysznic > areo z kobieta > regeneracja ;]
no stary albo sex albo kulturystyka, nie ma tak dobrze, wybieraj.
zawsze może podnosić jakąś laskę na swojej sztandze :twisted:
lepiej po niech dziewczyna Cie motywuje np: wycisniesz xx na sztandze to bedzie cos extra itp xD
ale imo jak napisal kolega wyzej po treningu,prysznic i regeneracja to bdb opcja;D
zawsze może podnosić jakąś laskę na swojej sztandze :twisted:
KowalX a skad wiesz ze to sztanga a nie mały hantelek? (czy jak to tam sie pisze :P) :lol:
czlowieku czy widziales ze Ronnie czy Cuttler na swoich dvd choc na chwile zadupcyli cos? nie, dlatego musisz wybrac, albo przyrost albo sex.
oni nie...ale ona tak :http://w250.wrzuta.pl/sr/d/93d9GVuqxeQ/yvette_bova (http://www.google.pl/url?url=http://www.yvettebova.com/&rct=j&ei=En_USrC0F8S-_Qbrn9XEBQ&sa=X&oi=spellmeleon_result&resnum=1&ct=result&ved=0CAYQhgIwAA&q=yyvete+bodybuilder&usg=AFQjCNHrXRVtflqNySZ3Kpg4mxMC_r9IYA)
yyvette bova
dominator875
13-10-09, 15:42
po 4 piwach bym ja bral
ja po 4L czystej bym jej nie tknął :smile:
dominator875
13-10-09, 15:46
taa wypij pogadamy:lol:
po 4 piwach bym ja bral
to po 6 piwach psa sąsiadów? :D
dominator875
13-10-09, 16:07
pytanie czy stwierdzenie?
KowalX a skad wiesz ze to sztanga a nie mały hantelek? (czy jak to tam sie pisze :P) :lol:
tego nie wiemy :lol:
@Bull2
smoki i yeti to na innych forach:twisted:
dominator875
13-10-09, 16:36
Pytanie.
nie nie rucham zwierzat
nie dymaj,
siłownia > sex
smile dla normalnych facetow sluza do tego kobiety, no ale jesli wolisz dziurke w ciezarku to nie moj problem xD
marurcje sie chyba temat spodobal :P:P
dominator875
13-10-09, 21:07
pytanie z innej beczki...kto lubi walic w pupe?
tak można
Ja, jeśli nie ze swoją panną gdzieś na imprezie i jak skończy się z finałem w jej buzi :) po prostu coś pięknego :)
Ja, jeśli nie ze swoją panną gdzieś na imprezie i jak skończy się z finałem w jej buzi :) po prostu coś pięknego :)
tiiaaa, jesteś dla nas młodym "Bugiem".
dominator875
13-10-09, 22:16
wylacz redtube bo chyba ciagle masz przed oczami te panie co robia final w ustach po analu...nasz herkulesie
wylacz redtube bo chyba ciagle masz przed oczami te panie co robia final w ustach po analu...nasz herkulesie
hehehe :whistle:
dominator875
13-10-09, 22:31
hehe...a jednak:lol:
ciaastek91
14-10-09, 10:43
a co chcesz zeby ktorys z nas cie walnal? ;p
dominator875
14-10-09, 10:45
wiesz ze chodzilo mi o kobiety...glodnemu chleb na mysli...:smile:
nie chodzi tu o ,, sex przed treningiem '' tylko o gruszke przed treningiem
zwal se konia lepiej po treningu
bo jak zjedziesz na ręcznym przed treningiem to nie bardzo sie ćwiczy
w sumie to poco to gadam
1) zwal se konia przed treningiem i idz trenuj
2) zwal se konia po treningu
i teraz wybierz 1 lub 2
lepsza wg mnie to ta druga opcja
MOŻE ZROBIMY MAŁĄ ANKIETE ;)
3) zwal se konia w trakcie treningu.
ciaastek91
16-10-09, 21:43
3) zwal se konia w trakcie treningu.
w superserii z uginaniem przedramion ze sztanga stojac
Ściąg skórę przed po i w trakcie a jak Ci jeszcze będzie mało to za odłożoną flotę na odżywki idź na jakąś kurtyzane :rockon:
sex przed slubem?;/:twisted::evil::twisted::evil:
No ta... co z "dupy" to do buzi... szkoda słów :P
S4 nieźle jaja dajesz po imprezach. Nieźle sie usmialem az ci soga dam