Zobacz pełną wersję : Co jest lepsze na Spalanie tłuszczu
Witam... Nie mam bladego pojęcia na temat reduktorów tłuszczu...A więc dowiedziałem się ze jest cos takiego jak L-Carnitine Gold i Cleanburexin... Możecie mi powiedzieć co jest lepsze na spalanie tkanki tłuszczowej...?Oczywiscie odpowiednia dieta it. oraz treningi są potrzebe ale co szybciej spala tłuszczyk...? Ja osobiscie kiedys kupiłem sobie Thermo Speed olimpa brałem przez miesiac... Miałem dietke ... biegałem, cwiczyłem i nic... Tak że proszę was o porady...
co do Tse nie dziwie nie jest to dobry spalacz wystarczy spojrzec na jego składniki spróbuj moze zupełnie innych odzywek jak np Dymatize Dyma Burn Extreme
najlepszym na spalanie tłuszczu jest preparat o nazwie dobra dieta, zdrowy sen, aeroby.
moze problem tkwi takze w twoich cwiczeniach najlepiej wydłuz czas spedzany na siłwoni oraz zwieksz liczbe powtórzeń
Na siłowni jestem około 2 godzinki dziennie co 2 dzien przerwa... co do powturzen to jest ok bo kazde serie cwiczen powtarzam około 4 razy tak ze mysle nie jest zle ... od dzisiaj zaczynam biegac... musze tylko ławke skosną kupić.... bo na lerząco brzuszki sie nie wygodnie robi... probowałem ten na drazku robicburzuszki... i nie jesl lekko to fakt ale robie 5 razy po około 15 brzuszków...:)
jak nie schudles to zawiodla dieta i trening. Z supli clenburexin, scorch sa ok.
Witam... Nie mam bladego pojęcia na temat reduktorów tłuszczu...A więc dowiedziałem się ze jest cos takiego jak L-Carnitine Gold i Cleanburexin... Możecie mi powiedzieć co jest lepsze na spalanie tkanki tłuszczowej...?Oczywiscie odpowiednia dieta it. oraz treningi są potrzebe ale co szybciej spala tłuszczyk...? Ja osobiscie kiedys kupiłem sobie Thermo Speed olimpa brałem przez miesiac... Miałem dietke ... biegałem, cwiczyłem i nic... Tak że proszę was o porady...
waga wzrost wiek?
Waga około 86 kg wiek prawie 18 wzrost 176
o kuźwa 86 przy wzroście 176 to rzeczywiście o około 20 kg za dużo biegaj 4 razy w tygodniu i nie jedz słodyczy
byc moze robisz za mało cwiczen lub za mało zawansowanych co do czasu spedzanego na siłowni jest ok do seri i powtorzen masz tu pare cwiczen na brzuch a na reszte partii miesnii mas w filmikach podobnych http://www.youtube.com/watch?v=OAaw_argpNg&feature=related
Dzisiaj jest przerwa.... A powiedzcie mi czy jak sobie zakupie ławke skośną czy dużo mi ona pomoże w spaleniu tłuszczu...?
ławka ta pozwoli ci rozwinoc cwiczenia na brzuch itd wiec warto ja zakupic
johnni nie przesadzaj znowu nie jest tak źle ja ważę 90kg przy 180cm i wyglądam przyzwoicie o redukcji nawet nie myślę
Ja też nie myślałem... Ale teraz wakacje... jeziorka itp.. gdzie z takim brzuchem sie pokazać...:P Wiecie na plaży to nawet najbrzydszy chłopak ale z mięśniami wyglada sexy....:)
No dobra a powiedzcie mi czy jesli kupie L-Kanrityne gold i klanburexin i to połącze to jakie mogą być tego efekty... Bo słyszałem ze oba sąsilne...:);/