PDA

Zobacz pełną wersję : jak i ile razy w tygodniu trenowac miesnie brzucha

traperek
18-06-09, 20:56
czy brzuch mogę trenowac codziennie czy traktowac go jak każdą partię mięśni i cwiczyc go raz w tygodniu

Siergiej1991
18-06-09, 21:02
Radzę trenować brzuch dość często. Ćwicząc rzeźbę będziesz spalał sprawnie tkankę tłuszczową. Podczas treningu masowego nie zalejesz go zbędnym tłuszczykiem xD. Podsumowując ćwicz go jak najczęściej :)
Powodzenia i przyrostów życzę xD

Voice666
18-06-09, 21:04
Bez przesady, mięśnie brzucha też potrzebują czau na regenerację. 3 razy w tygodniu powinno starczyć.

Siergiej1991
18-06-09, 21:05
W sumie racja. Ale nie można go zbytnio zaniedbywać. Ja trenuje jedno ćwiczenie podczas każdego treningu. (5 x w tygodniu)

KowalX
18-06-09, 21:18
czy brzuch mogę trenowac codziennie czy traktowac go jak każdą partię mięśni i cwiczyc go raz w tygodniu

ćwicz co drugi dzień maks ,albo raz dolne partię raz górną.A częściej czy na ciebie dobrze działa to w przyszłości sprawdzisz.

traperek
18-06-09, 21:32
dzieki koledzy za rady mysle ze recepta kowala odpowiada mi najbardziej z ta opinnia spotykałem sie najczesciej

sebojas
18-06-09, 23:20
ja czytałem w jakimś magazynie o kulturystyce że jak się chcę mieć fajną 6 weidera to trzeba dzień w dzień go katować xD ja nie katuje go wcale, prawie nie ćwiczę na mięśnie brzucha niestety xD bo mi się nie chcę a mam zajebisty ;D taką już mam genetykę ;p pozd i katuj go tam xD polecał bym taki fajny przyżąd zaraz pokażę ;p

sebojas
18-06-09, 23:25
http://img196.imageshack.us/img196/9643/przyd.jpg

sebojas
18-06-09, 23:26
jest zajebisty na dolne partie mięśni brzucha !! ;p za 9 zł na giełdzie kupiłem xD ;D

KowalX
19-06-09, 00:28
dla mnie to nie masz tłuszczu,a nie genetykę przytyj chociaż do 85 przy twoim wzroście i pokarz kratę ;)

pzdr

adonis18
19-06-09, 00:50
ja czytałem w jakimś magazynie o kulturystyce że jak się chcę mieć fajną 6 weidera to trzeba dzień w dzień go katować xD ja nie katuje go wcale, prawie nie ćwiczę na mięśnie brzucha niestety xD bo mi się nie chcę a mam zajebisty ;D taką już mam genetykę ;p pozd i katuj go tam xD polecał bym taki fajny przyżąd zaraz pokażę ;p

też chce mieć fajną 6 weidera - to żeby taką mieć to cały dzień trzeba ćwiczyć, tak??
e to jak taki przyrząd polecasz to se kupie! a taką genetyke to też gdzieś dostanę?
:lol:

najlepszy dowód na to żeby nie czytać magazynów o kulturystyce - kompletną siekę z mózgów dziciakom robi...

xiao87
19-06-09, 01:07
ja brzucha nie cwiczylem niestety w ogole bo nie chcialem stracic na wadze jednak to jest blad wycwiczony brzuch zmniejsza ryzyko przepukliny co jest bardzo istotne w tym sporcie....przepuklina pozbawia dalszych treningow wiec cwiczcie brzuch ja tez zaczynam ;] pzdr.

KowalX
19-06-09, 01:33
skoro ćwiczymy tył to i przód :)