Zobacz pełną wersję : owłosienie
siema mam takie głupie i troche rępujące pytanie czy ktos z was ma włsy na tyłku??ja mam i nie wiem co robic zeby ich zlykwidowac
nie wiem jakies kremy depilacyjne al nie na długo..niech sie inni wypowiedzą
siema mam takie głupie i troche rępujące pytanie czy ktos z was ma włsy na tyłku??ja mam i nie wiem co robic zeby ich zlykwidowac
zaczesz ładną fryzurę tylko pamiętaj by zostawić przedziałek ;) <żart>
Jeśli Ci to przeszkadza.Wosk ;D
depilacja laserem na stałe ;)
no mam ten problem a pogarsza sie po saa........
Jak wyżej KowalX napisał depilacja woskiem [plastry(moja siostra tym depiluje nogi,mowi ze troszke boli,ale dlugo nie rosna wloski;p)] albo depilacja laserem,ale nie wiem czy nie bedzie Ci glupio isc i zapytać sie o depilacje dupki;p a potem ja wystwiac zeby depilowali ;d pzdr
Jak wyżej KowalX napisał depilacja woskiem [plastry(moja siostra tym depiluje nogi,mowi ze troszke boli,ale dlugo nie rosna wloski;p)] albo depilacja laserem,ale nie wiem czy nie bedzie Ci glupio isc i zapytać sie o depilacje dupki;p a potem ja wystwiac zeby depilowali ;d pzdr
elegancka wypowiedź :smile:
a tak sie z ciekawosci spytam jak działają kremy depilcyjne??smarujesz i włosy same wypadaja???
bodajże to sie tak jakby rozpuszczają...ale nie mam pewności bo nie stosowałem:twisted:
fallenursus
16-06-09, 17:07
dzi9alaja,ale na krutkie klaki,ja musialem najpierw maszynka do wlosow ogolic ,potem krem, a i tak na koniec zyleta poszla w ruch.
Co do golenia dupska to odradzam, bedzie cie strasznie swedzialo.I zapamietaj ze po kazdym goleniu wlosow odrasta ich wiecej i sa gestrze. Depilacja laserowa najlepsza ale tez najdrozsza. Woskiem to faken nie radze.Krwawilem z klaty po jednym papierku mi sie odechcialo.
i jAK bedziez kupowac krem to bierz dla facetow, bo jest mocniejszy.Powinny byc u was jesli sa dla kobiet.
Kremy - zapalenie mieszków włosowych - można mieć pryszcze ;)
Poza tym... Masz na myśli włosy na pośladkach, czy też takie, umiejscowione troszkę za pachwiną (bardziej okolice odbytu) ?
Laser - drogi i wcale nie jest taki skuteczny.
Wosk - owszem, ale w okolicach odbytu na 100% nie zdałby egzaminu...
Najlepsze rozwiązanie to porządna maszynka do golenia (nie polecam jednorazówek). Gilette Mach 3 - super ;)
zostaje systematyczne golenie albo przywyczajenie. Bo jak sie juz zaczniesz golic to bedzie tak trzeba robic dalej.
Gilette Fusion z 5 ostrzami i jedziesz jak kosiarka po trawniku
ty a po co ty chcesz dupe golic co twoj chlop sie skarzy??
pany ale jak se samemu ogolic dupe???bo ja nie sięgne naprzyklad.
Masz na myśli włosy NA , czy W dupie?
hans spokojnie da się to zrobić... obejrzyj sobie film "Another Gay" :smile: ale pytanie po co golić rowa :twisted: ?
ogolony rów, zdrowy rów hehe
wątpię by było to przyjemne ponieważ zaraz na drugi dzień cała dupa by kuła pewnie od małych odrostów... raczej mała komfortowe to jest...
Anaboliczny Koks
25-06-09, 17:00
a dinozaury czym muszą golić ? Hehhe ;p
ja nie muszę ponieważ spokojnie mogę utrzymać odpowiednią higienę :)
pod pachami stosuje,worek hmmm no rozumiem ale nie stosuje a rowa???laske rozumie ale gośc????mydełko i jazda a nie jakies pedalskie wynalazki
bez włosów łatwiej wytrzeć hehe
a po co wycierac?heh bezsens
Anaboliczny Koks
25-06-09, 18:51
Niech Ci dziewczyna wygryzie je ^^
kolesia juz dawno chyba nie ma na forum.Ciekawe z ktorej rady skorzysta :)