Zobacz pe³n± wersjê : ow³osienie
siema mam takie g³upie i troche rêpuj±ce pytanie czy ktos z was ma w³sy na ty³ku??ja mam i nie wiem co robic zeby ich zlykwidowac
nie wiem jakies kremy depilacyjne al nie na d³ugo..niech sie inni wypowiedz±
siema mam takie g³upie i troche rêpuj±ce pytanie czy ktos z was ma w³sy na ty³ku??ja mam i nie wiem co robic zeby ich zlykwidowac
zaczesz ³adn± fryzurê tylko pamiêtaj by zostawiæ przedzia³ek ;) <¿art>
Je¶li Ci to przeszkadza.Wosk ;D
depilacja laserem na sta³e ;)
no mam ten problem a pogarsza sie po saa........
Jak wy¿ej KowalX napisa³ depilacja woskiem [plastry(moja siostra tym depiluje nogi,mowi ze troszke boli,ale dlugo nie rosna wloski;p)] albo depilacja laserem,ale nie wiem czy nie bedzie Ci glupio isc i zapytaæ sie o depilacje dupki;p a potem ja wystwiac zeby depilowali ;d pzdr
Jak wy¿ej KowalX napisa³ depilacja woskiem [plastry(moja siostra tym depiluje nogi,mowi ze troszke boli,ale dlugo nie rosna wloski;p)] albo depilacja laserem,ale nie wiem czy nie bedzie Ci glupio isc i zapytaæ sie o depilacje dupki;p a potem ja wystwiac zeby depilowali ;d pzdr
elegancka wypowied¼ :smile:
a tak sie z ciekawosci spytam jak dzia³aj± kremy depilcyjne??smarujesz i w³osy same wypadaja???
bodaj¿e to sie tak jakby rozpuszczaj±...ale nie mam pewno¶ci bo nie stosowa³em:twisted:
fallenursus
16-06-09, 17:07
dzi9alaja,ale na krutkie klaki,ja musialem najpierw maszynka do wlosow ogolic ,potem krem, a i tak na koniec zyleta poszla w ruch.
Co do golenia dupska to odradzam, bedzie cie strasznie swedzialo.I zapamietaj ze po kazdym goleniu wlosow odrasta ich wiecej i sa gestrze. Depilacja laserowa najlepsza ale tez najdrozsza. Woskiem to faken nie radze.Krwawilem z klaty po jednym papierku mi sie odechcialo.
i jAK bedziez kupowac krem to bierz dla facetow, bo jest mocniejszy.Powinny byc u was jesli sa dla kobiet.
Kremy - zapalenie mieszków w³osowych - mo¿na mieæ pryszcze ;)
Poza tym... Masz na my¶li w³osy na po¶ladkach, czy te¿ takie, umiejscowione troszkê za pachwin± (bardziej okolice odbytu) ?
Laser - drogi i wcale nie jest taki skuteczny.
Wosk - owszem, ale w okolicach odbytu na 100% nie zda³by egzaminu...
Najlepsze rozwi±zanie to porz±dna maszynka do golenia (nie polecam jednorazówek). Gilette Mach 3 - super ;)
zostaje systematyczne golenie albo przywyczajenie. Bo jak sie juz zaczniesz golic to bedzie tak trzeba robic dalej.
Gilette Fusion z 5 ostrzami i jedziesz jak kosiarka po trawniku
ty a po co ty chcesz dupe golic co twoj chlop sie skarzy??
pany ale jak se samemu ogolic dupe???bo ja nie siêgne naprzyklad.
Masz na my¶li w³osy NA , czy W dupie?
hans spokojnie da siê to zrobiæ... obejrzyj sobie film "Another Gay" :smile: ale pytanie po co goliæ rowa :twisted: ?
ogolony rów, zdrowy rów hehe
w±tpiê by by³o to przyjemne poniewa¿ zaraz na drugi dzieñ ca³a dupa by ku³a pewnie od ma³ych odrostów... raczej ma³a komfortowe to jest...
Anaboliczny Koks
25-06-09, 17:00
a dinozaury czym musz± goliæ ? Hehhe ;p
ja nie muszê poniewa¿ spokojnie mogê utrzymaæ odpowiedni± higienê :)
pod pachami stosuje,worek hmmm no rozumiem ale nie stosuje a rowa???laske rozumie ale go¶c????myde³ko i jazda a nie jakies pedalskie wynalazki
bez w³osów ³atwiej wytrzeæ hehe
a po co wycierac?heh bezsens
Anaboliczny Koks
25-06-09, 18:51
Niech Ci dziewczyna wygryzie je ^^
kolesia juz dawno chyba nie ma na forum.Ciekawe z ktorej rady skorzysta :)