Zobacz pełną wersję : Pomocy!! Nitrobolon czy Bialko
Siemanko Mam do was pytanie co kupic? doradzcie mi prosze mam w domu Gain Bolic 6000 i kreatynke ale chce kupic BIALKO albo NITROBOLON doradzcie!!! Moje zdj
http://img41.imageshack.us/img41/9393/dsdaddsda.jpg
Mam 17lat waga 88kg 185cm staz nawet duzy nie pamietam nawet ile bo przerwy byly
slim shady
11-06-09, 20:46
jaki cel ? co wcześniej brałeś ? jest dieta i trening ?
jadlem metke ale zaluje jadlem carbo poszla waga jadlem kreatyne sila poszla i teraz mam to co ci tam podalem wyzej a cel to zeby byc duzym ;p
slim shady
11-06-09, 20:53
o chuj kozacko
Przenosze temat dla zielonych
no to powiedz co lepsze... nitrobolon czy bialko?
slim shady
11-06-09, 20:58
na kilogramie białka robie 5 kg czystego mięśnia po nitrobolonie na Olimpii posądzili mnie o używanie dopingu
Więc jak widzisz oba to prawdziwe siekiery
na poważnie to weź się za dietę
Chłopie Twoje pytanie dla mnie jest nienormalne, wiesz jak działa białko i po co się je szamie, a jak działa nitrobolon i co daje ? Najpierw zajmij się podstawami wiedzy jeśli kulturystyka Ci w głowie. O diecie zapewne wiesz niewiele, a nawet nic, że o samym treningu nie wspomnę.
nie boj zaby trening mam wyczuty napisac ci lbie?? jak nie wiezysz?
jednak juz nigdy sie nie pytam na forum co brac niby kazdy sie zna a nikt nie powie mi ....
Po tym co piszesz można wywnioskować że sam jesteś "łbem", nie obrażaj ludzi na forum. Nie dziw się że jest jak jest, Twoje pytanie jest po prostu .... żartem ? Poczytaj o tym kiedy bierzemy białko i co ono nam daje, a co daje nitrobolon.
Pozdrowienia Panie wspaniały.
A ja Ci odpowiem bierz białko!
Taaa... bierz bialko... i wcieraj w skore jak kosmici Kitkaty..
bez urazy ale jakos po focie nie widac zebys cwiczyl od dlugiego czasu, widac tylko masakryczne rozstepy!!
I dodatkowy problem masz z klatka i to specyficzne wklęśniete V na gornej czesci klaty, bierz sie za redukcje a potem mysl o odzywkach i masie!!
Zerknalem na zdjecie, kolego, z tej masy 88kg za duzo masz fatu, wez sie za dietke i bieganie lepiej, zamiast odzywek kup wode niegazowana zebys nie usechl po aerobach, albo zainwestuj w basen - taka masa to nie masa;p
I czytaj duzo - bo krew sie gotuje co niektorym;> Masowke zostaw na po lecie a teraz pileczka aeroby i inne sporty..
kup sobie jakiś izolat białka serwatki to pomoże ci pozbyć się fatu ;p do tego dietka i dasz radę ;)
wez sobie bialeczko jedz z dobry miesiac a napewno zzucisz troche tluszczu nie jedz nic po 18 i bedzie git a puzniej zjedz sobie nitrobolonek i smialo mieszaj go w dalszym ciagu z bialkiem.bialko jedz w miare jak pozwala kieszen nonstop tylko zmieniaj rodzaje ono pomoze ci w uzyskaniu czystej masy miesniowej
jadlem metke ale zaluje jadlem carbo poszla waga jadlem kreatyne sila poszla i teraz mam to co ci tam podalem wyzej a cel to zeby byc duzym ;p - poczułem respekt:surprised:
no to powiedz co lepsze... nitrobolon czy bialko? Człowieku o co ty sie pytasz, to są zupełnie inne odzywki. Pewnie naczytałes sie za duzo jakiegos magazynu pakierskiego :). Nitrobolon to kreatyna +dodatki, a białko to białko.
nie boj zaby trening mam wyczuty napisac ci lbie?? jak nie wiezysz? napisz :), bedzie wiecej smiechu.
jednak juz nigdy sie nie pytam na forum co brac niby kazdy sie zna a nikt nie powie mi .... - głupie pytanie zadałeś, to głupie odpowiedzi :)
Po tych wypowiedzach, mam wrazenie ze nie jestes 17nastolatkiem tylko max 13-14latkiem :D
jak juz to kup cos na spalanie tłuszczu i cos na robienie masy...po co brałes mete jak nie wiesz nawet co to białko??
no i o to mi chodzilo kupilem nitrobolon II 1100g i dzieki za odpowiedzi a moge to polaczyc ze spalaczem tluszczu??:> czy wtedy nitrobolon nie bedzie dzialal
a było kupić białko...
i po co Ci spalacz tłuszczu weź się lepiej za dietę i żaden spalacz ci nie będzie potrzebny...
zwiększ ilość białka w pożywieniu ,dodaj warzywa ...
dokup sobie najwyżej l-karnitynę.
żaden spalacz nie da ci tego co dieta to tylko ma wspomagać.
pierwsza dieta dla ciebie JM - jedz mniej
druga częściej ,zero słodyczy ,piwska, przeżuć się na makaron pełnoziarnisty zamiast ziemniaków ,a resztę poszukaj w dziale dieta ;)
no dobra kowalX dzieki kupie jutro bialko wiadzialem z ostrowia czy cos takiego tam chyba 1600g za chyba 90zl nie pamietam dobrze i widzialem za 199zl z olimpa a jest przecena na olimpa 20%taniej wiec doradzcie odrazu czy kupic z olimpa czy to z ostrowia? jak nie wiezycie to jutro zdj dam wszystkich odzywek co mam hehe a duzo tego jest
no dobra kowalX dzieki kupie jutro bialko wiadzialem z ostrowia czy cos takiego tam chyba 1600g za chyba 90zl nie pamietam dobrze i widzialem za 199zl z olimpa a jest przecena na olimpa 20%taniej wiec doradzcie odrazu czy kupic z olimpa czy to z ostrowia? jak nie wiezycie to jutro zdj dam wszystkich odzywek co mam hehe a duzo tego jest
olimp będzie lepszym wyborem...
nie kupuj ostrowi bo to jest najgorsze bialko jakie w zyciu jadlem
nie kupuj ostrowi bo to jest najgorsze bialko jakie w zyciu jadlem
Najgorsze pod jakim względem ?
dokładnie ja ostrowie stosuje juz sporo czasu i chwale sobie
chodzilo mi o smak glownie.wymieszac to tak zeby nie bylo grudek to tez problem.bialko powinno sie pic z przyjemnoscia a nie z przymusu byle jak najszybciej przelknac i uwazac zeby pawia nie puscic,ale na poczatek jest ok
Ze smakiem to można zjeść twaróg, serek wiejski, kurczaka....
Z tego co czytałem to chłopaki mają sposób żeby sobie radzić z tym (podobno bo nie próbowałem) okropnym smakiem biała, dodając kakao.
nie wazne czy dobre czy nie ma dawac mase!
jak ostrowia to moze lepsze juz bedzie to łowickie?troche o tym czytałem i kazdy sobie to chwali,sam pisałem na forum czy ktos próbował i czy dobre i kazdy chwali to samo na innych forach,w dodatku jest tanie ja kupiłem dziś 1800g za 52.99ziko
a skoro ze smakiem nie jest ok to dodac mleka jakis owoców i zmikosowac napewno bedzie smakowało
pozdro
a skoro ze smakiem nie jest ok to dodac mleka jakis owoców i zmikosowac napewno bedzie smakowało
pozdro
i już nie będzie takie tanie ;)
oj daj spokój zaraz lato ja juz miksuje czeresnie i truskawki z maslanką:D koszt?założyc papucie i skoczyc do sadu:)