PDA

Zobacz pełną wersję : Pomocy!! Nitrobolon czy Bialko

Domino
11-06-09, 20:41
Siemanko Mam do was pytanie co kupic? doradzcie mi prosze mam w domu Gain Bolic 6000 i kreatynke ale chce kupic BIALKO albo NITROBOLON doradzcie!!! Moje zdj
http://img41.imageshack.us/img41/9393/dsdaddsda.jpg

Mam 17lat waga 88kg 185cm staz nawet duzy nie pamietam nawet ile bo przerwy byly

slim shady
11-06-09, 20:46
jaki cel ? co wcześniej brałeś ? jest dieta i trening ?

Domino
11-06-09, 20:52
jadlem metke ale zaluje jadlem carbo poszla waga jadlem kreatyne sila poszla i teraz mam to co ci tam podalem wyzej a cel to zeby byc duzym ;p

slim shady
11-06-09, 20:53
o chuj kozacko

Przenosze temat dla zielonych

Domino
11-06-09, 20:54
no to powiedz co lepsze... nitrobolon czy bialko?

slim shady
11-06-09, 20:58
na kilogramie białka robie 5 kg czystego mięśnia po nitrobolonie na Olimpii posądzili mnie o używanie dopingu

Więc jak widzisz oba to prawdziwe siekiery

na poważnie to weź się za dietę

3ndriu
11-06-09, 20:58
Chłopie Twoje pytanie dla mnie jest nienormalne, wiesz jak działa białko i po co się je szamie, a jak działa nitrobolon i co daje ? Najpierw zajmij się podstawami wiedzy jeśli kulturystyka Ci w głowie. O diecie zapewne wiesz niewiele, a nawet nic, że o samym treningu nie wspomnę.

Domino
11-06-09, 21:00
nie boj zaby trening mam wyczuty napisac ci lbie?? jak nie wiezysz?

Domino
11-06-09, 21:04
jednak juz nigdy sie nie pytam na forum co brac niby kazdy sie zna a nikt nie powie mi ....

3ndriu
11-06-09, 21:09
Po tym co piszesz można wywnioskować że sam jesteś "łbem", nie obrażaj ludzi na forum. Nie dziw się że jest jak jest, Twoje pytanie jest po prostu .... żartem ? Poczytaj o tym kiedy bierzemy białko i co ono nam daje, a co daje nitrobolon.

Pozdrowienia Panie wspaniały.

Fehu
11-06-09, 23:13
A ja Ci odpowiem bierz białko!

p_narozny
11-06-09, 23:17
Taaa... bierz bialko... i wcieraj w skore jak kosmici Kitkaty..

j0zek
12-06-09, 01:02
bez urazy ale jakos po focie nie widac zebys cwiczyl od dlugiego czasu, widac tylko masakryczne rozstepy!!
I dodatkowy problem masz z klatka i to specyficzne wklęśniete V na gornej czesci klaty, bierz sie za redukcje a potem mysl o odzywkach i masie!!

p_narozny
12-06-09, 01:18
Zerknalem na zdjecie, kolego, z tej masy 88kg za duzo masz fatu, wez sie za dietke i bieganie lepiej, zamiast odzywek kup wode niegazowana zebys nie usechl po aerobach, albo zainwestuj w basen - taka masa to nie masa;p
I czytaj duzo - bo krew sie gotuje co niektorym;> Masowke zostaw na po lecie a teraz pileczka aeroby i inne sporty..

KowalX
12-06-09, 02:43
kup sobie jakiś izolat białka serwatki to pomoże ci pozbyć się fatu ;p do tego dietka i dasz radę ;)

maly25
12-06-09, 08:27
wez sobie bialeczko jedz z dobry miesiac a napewno zzucisz troche tluszczu nie jedz nic po 18 i bedzie git a puzniej zjedz sobie nitrobolonek i smialo mieszaj go w dalszym ciagu z bialkiem.bialko jedz w miare jak pozwala kieszen nonstop tylko zmieniaj rodzaje ono pomoze ci w uzyskaniu czystej masy miesniowej

Wiki
12-06-09, 09:41
jadlem metke ale zaluje jadlem carbo poszla waga jadlem kreatyne sila poszla i teraz mam to co ci tam podalem wyzej a cel to zeby byc duzym ;p - poczułem respekt:surprised:

no to powiedz co lepsze... nitrobolon czy bialko? Człowieku o co ty sie pytasz, to są zupełnie inne odzywki. Pewnie naczytałes sie za duzo jakiegos magazynu pakierskiego :). Nitrobolon to kreatyna +dodatki, a białko to białko.

nie boj zaby trening mam wyczuty napisac ci lbie?? jak nie wiezysz? napisz :), bedzie wiecej smiechu.

jednak juz nigdy sie nie pytam na forum co brac niby kazdy sie zna a nikt nie powie mi .... - głupie pytanie zadałeś, to głupie odpowiedzi :)

Po tych wypowiedzach, mam wrazenie ze nie jestes 17nastolatkiem tylko max 13-14latkiem :D

xxmłodyxx
13-06-09, 09:00
jak juz to kup cos na spalanie tłuszczu i cos na robienie masy...po co brałes mete jak nie wiesz nawet co to białko??

Domino
13-06-09, 10:55
no i o to mi chodzilo kupilem nitrobolon II 1100g i dzieki za odpowiedzi a moge to polaczyc ze spalaczem tluszczu??:> czy wtedy nitrobolon nie bedzie dzialal

KowalX
13-06-09, 12:39
a było kupić białko...

i po co Ci spalacz tłuszczu weź się lepiej za dietę i żaden spalacz ci nie będzie potrzebny...

zwiększ ilość białka w pożywieniu ,dodaj warzywa ...
dokup sobie najwyżej l-karnitynę.
żaden spalacz nie da ci tego co dieta to tylko ma wspomagać.

pierwsza dieta dla ciebie JM - jedz mniej
druga częściej ,zero słodyczy ,piwska, przeżuć się na makaron pełnoziarnisty zamiast ziemniaków ,a resztę poszukaj w dziale dieta ;)

Domino
13-06-09, 12:44
no dobra kowalX dzieki kupie jutro bialko wiadzialem z ostrowia czy cos takiego tam chyba 1600g za chyba 90zl nie pamietam dobrze i widzialem za 199zl z olimpa a jest przecena na olimpa 20%taniej wiec doradzcie odrazu czy kupic z olimpa czy to z ostrowia? jak nie wiezycie to jutro zdj dam wszystkich odzywek co mam hehe a duzo tego jest

KowalX
13-06-09, 12:58
no dobra kowalX dzieki kupie jutro bialko wiadzialem z ostrowia czy cos takiego tam chyba 1600g za chyba 90zl nie pamietam dobrze i widzialem za 199zl z olimpa a jest przecena na olimpa 20%taniej wiec doradzcie odrazu czy kupic z olimpa czy to z ostrowia? jak nie wiezycie to jutro zdj dam wszystkich odzywek co mam hehe a duzo tego jest

olimp będzie lepszym wyborem...

maly25
14-06-09, 14:18
nie kupuj ostrowi bo to jest najgorsze bialko jakie w zyciu jadlem

3ndriu
14-06-09, 14:24
nie kupuj ostrowi bo to jest najgorsze bialko jakie w zyciu jadlem

Najgorsze pod jakim względem ?

hans1237
14-06-09, 14:45
dokładnie ja ostrowie stosuje juz sporo czasu i chwale sobie

maly25
15-06-09, 22:29
chodzilo mi o smak glownie.wymieszac to tak zeby nie bylo grudek to tez problem.bialko powinno sie pic z przyjemnoscia a nie z przymusu byle jak najszybciej przelknac i uwazac zeby pawia nie puscic,ale na poczatek jest ok

3ndriu
15-06-09, 22:35
Ze smakiem to można zjeść twaróg, serek wiejski, kurczaka....

Z tego co czytałem to chłopaki mają sposób żeby sobie radzić z tym (podobno bo nie próbowałem) okropnym smakiem biała, dodając kakao.

Micek185
16-06-09, 18:14
nie wazne czy dobre czy nie ma dawac mase!
jak ostrowia to moze lepsze juz bedzie to łowickie?troche o tym czytałem i kazdy sobie to chwali,sam pisałem na forum czy ktos próbował i czy dobre i kazdy chwali to samo na innych forach,w dodatku jest tanie ja kupiłem dziś 1800g za 52.99ziko

a skoro ze smakiem nie jest ok to dodac mleka jakis owoców i zmikosowac napewno bedzie smakowało
pozdro

KowalX
16-06-09, 18:17
a skoro ze smakiem nie jest ok to dodac mleka jakis owoców i zmikosowac napewno bedzie smakowało
pozdro

i już nie będzie takie tanie ;)

Micek185
16-06-09, 18:27
oj daj spokój zaraz lato ja juz miksuje czeresnie i truskawki z maslanką:D koszt?założyc papucie i skoczyc do sadu:)