Zobacz pełną wersję : Mleko i inne produkty?
Street Fighter
27-05-09, 21:31
Skoro nie moge pić mleka bo mi się białko z niego odkłada i gnije w żołądku ( potem jebie mi z mordy jak bym się zjebał xDD ) .To czy tak samo bedzie z twarogami serem żółtym jogurtami naturalnymi itp?? Prosze o jakaś konkretna odp z argumentami ponieważ ciężko układać dietę bez produktów mlecznym ;)
obawiam sie ze efekt bedzie ten sam i musisz nabial wywalic wogole z diety ;]
moze to przez laktoze albo kazeine
metnole przy sobie nos i problem z glowy ;) mam to samo ale lubie mleko i nabial wiec nie zamieniać zmieniać swoich upodobać tylko dlatego ;)
Skoro nie moge pić mleka bo mi się białko z niego odkłada i gnije w żołądku.To czy tak samo bedzie z twarogami serem żółtym jogurtami naturalnymi itp?? Prosze o jakaś konkretna odp z argumentami ponieważ ciężko układać dietę bez produktów mlecznym ;)
twaróg jest przetworem mlecznym tak samo jak jogurty itp więc niemusi być tak jak z mlekiem, najlepiej jak po prostu wypróbujesz na sobie
przetwory mlecze mysle git ale samo mleko juz nie:)
Street Fighter
27-05-09, 23:50
metnole przy sobie nos i problem z glowy ;) mam to samo ale lubie mleko i nabial wiec nie zamieniać zmieniać swoich upodobać tylko dlatego ;)
człowieku mentole nie pomogą xD
dzieki all sogi ;)
;| to najlepiej będzie jak będziesz sporzywal białko szybko przyswajalne ,jak nie tolerujesz laktozy to ta opcja będzie w sam raz ;) pozdrawiam ;)