Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Mleko i inne produkty?

Street Fighter
27-05-09, 21:31
Skoro nie moge pić mleka bo mi się białko z niego odkłada i gnije w żołądku ( potem jebie mi z mordy jak bym się zjebał xDD ) .To czy tak samo bedzie z twarogami serem żółtym jogurtami naturalnymi itp?? Prosze o jakaś konkretna odp z argumentami ponieważ ciężko układać dietę bez produktów mlecznym ;)

klocur
27-05-09, 21:36
obawiam sie ze efekt bedzie ten sam i musisz nabial wywalic wogole z diety ;]

moze to przez laktoze albo kazeine

Sosna91
27-05-09, 22:24
metnole przy sobie nos i problem z glowy ;) mam to samo ale lubie mleko i nabial wiec nie zamieniać zmieniać swoich upodobać tylko dlatego ;)

luo
27-05-09, 23:10
Skoro nie moge pić mleka bo mi się białko z niego odkłada i gnije w żołądku.To czy tak samo bedzie z twarogami serem żółtym jogurtami naturalnymi itp?? Prosze o jakaś konkretna odp z argumentami ponieważ ciężko układać dietę bez produktów mlecznym ;)

twaróg jest przetworem mlecznym tak samo jak jogurty itp więc niemusi być tak jak z mlekiem, najlepiej jak po prostu wypróbujesz na sobie

pimols
27-05-09, 23:21
przetwory mlecze mysle git ale samo mleko juz nie:)

Street Fighter
27-05-09, 23:50
metnole przy sobie nos i problem z glowy ;) mam to samo ale lubie mleko i nabial wiec nie zamieniać zmieniać swoich upodobać tylko dlatego ;)

człowieku mentole nie pomogą xD

dzieki all sogi ;)

COBY
30-05-09, 21:44
;| to najlepiej będzie jak będziesz sporzywal białko szybko przyswajalne ,jak nie tolerujesz laktozy to ta opcja będzie w sam raz ;) pozdrawiam ;)