Zobacz pełną wersję : Szukam zdjęć
Witam, szukam zdjęć ludzi którzy masują na czysto, bez rzadnych nawet supli i odżywek, tylko dietą. Chciałbym zobaczyć do jakiego stopnia da sie na czysto "powiększyć" swoje ciało.
Początkująca
09-05-09, 22:50
też mam wrzucić?:P
no pewnie, nie mialem na mysli tylko zawodowych kulturystow.
slim shady
09-05-09, 22:54
ciężko będzie takie zdjęcia znaleźć, poczytaj w foto gallery są jakieś tematy bez supli
Napinacz01
10-05-09, 00:25
Ciężko znaleźć osobę która jedzie na czysto i jest tą "największą" połowa tych byków mówi ze na czyso jadą a saa wala ;)
Mozna tylko wytyczyc jakies granice wymiarow i wagi odnosząc się do stażu. Ale to tez dokladnosci ci nie da.
Dużo można osiągnąć na czysto, niestety kwestia lat treningu.
Dużo można osiągnąć na czysto, niestety kwestia lat treningu.
chyba jest malo takich ludzi ktorzy beda trenowac kilka lat - bez zadnych odzywek ani supli
//pozdrawiam
Pytanie co macie na mysli mówiąc na czysto?. Według mnie na czysto to bez sterydów. Białko i gainery to tylko uzupełnienie diety, więc jak masz czas/kase na posiłki to na to samo wychodzi...
jemu chodzilo ze na sucho czyli nawet bez gainerów i odzywek białkowych ... tak mi sie wydaje ... tylko zwykłe jedzenie.
//pozdrawiam
na sucho czyli bez sterydow ... biorac bialko, gainery, kreatyny dalej cwiczymy na sucho ;)
a bo wszedzie pieprzą ze to szkodliwe, a wczoraj sie naoglądalem tego:
http://www.hcfor.pl/ciekawe-artyku-y-i-materia-y-video/5844-koksiarze.html
i tak jakoś myślałem zrezygnować z tych supli...
A trenowac planuje cale życie:D chcialbym iść na awf, a potem jako nauczyciel w szkole przy okazji z dziećmi poćwiczyć razem.
ale ten reportaż jest o koksach a nie o suplach poza tym koksiarze z nich po huju żałosne brakuje mis słów na takich ludzi