PDA

Zobacz pełną wersję : co po cyklu

jon
07-05-09, 13:57
Witam jestem 5tydz na cyklu z propa teraz dorzucilem winko 3tab dziennie 10mg propa biore co 2 dzien 1cm jest to moj pierwszy cykl staz treningowy 12 lat wiek 37lat moje pytanie co wziasc po cyklu aby zminimalizowac spadki.w ciagu 5 tyg z 98kg skoczylo na 104 prosze o podpowiedz.Pozdrawiam.Jeszcze jedno w jakiej ilosci brac esseliv oslonowo na watrobke

Aponax
07-05-09, 14:01
odblok masz ?
clomid , hcg (nie wiem czy potrzebne) nolvadex?
a na koniec mozesz dac mono /nitro jezeli masz wiecej kasy :]. takie moje zdanie jest w tej kwestii .:]

fallenursus
07-05-09, 14:03
jak dlugo bedziesz to jechac?

zeby zminimalizowac spadki najlepiej uderzyc hcg zeby wystartowala odrazu produkcja i agresywna kuracja odblokowa z cloma, lub clom+nolwadex. Zacznij tez brac kreatyne juz teraz sobie. Duzo bcaa i nadal jak najwiecej bialka po cyklu.nie zmieniaj diety na mniejsza,musisz trzymac tak samo.Lekko zmniejsz intensywnosc treningow, ja zawsze wale jak najciezej, pomaga mi .ale mozesz np. 1 dzien mniej trenowac.Ja mysle ze najwazniejszym jest utrzymanie takiej samej diety po cyklu, ludzie o tym zapominaja, lub po prostu olewaja. No i oczywiscie poprawny odblok.
niektorzy dodaja clen'a poniewaz dziala antykatabolicznie. zamiast clena mozna dodac effredyne bo ma podobne dzialanie na receptory.

jon
07-05-09, 14:13
dzieki za podpowiedz na odblok mam clom czy to starczy? Dymatize - Xpand Energized-juz zakupione:)

Aponax
07-05-09, 15:04
ile masz tego clomidu ??

jon
07-05-09, 15:26
2 listki 24szt