Zobacz pełną wersję : co po cyklu
Witam jestem 5tydz na cyklu z propa teraz dorzucilem winko 3tab dziennie 10mg propa biore co 2 dzien 1cm jest to moj pierwszy cykl staz treningowy 12 lat wiek 37lat moje pytanie co wziasc po cyklu aby zminimalizowac spadki.w ciagu 5 tyg z 98kg skoczylo na 104 prosze o podpowiedz.Pozdrawiam.Jeszcze jedno w jakiej ilosci brac esseliv oslonowo na watrobke
odblok masz ?
clomid , hcg (nie wiem czy potrzebne) nolvadex?
a na koniec mozesz dac mono /nitro jezeli masz wiecej kasy :]. takie moje zdanie jest w tej kwestii .:]
fallenursus
07-05-09, 14:03
jak dlugo bedziesz to jechac?
zeby zminimalizowac spadki najlepiej uderzyc hcg zeby wystartowala odrazu produkcja i agresywna kuracja odblokowa z cloma, lub clom+nolwadex. Zacznij tez brac kreatyne juz teraz sobie. Duzo bcaa i nadal jak najwiecej bialka po cyklu.nie zmieniaj diety na mniejsza,musisz trzymac tak samo.Lekko zmniejsz intensywnosc treningow, ja zawsze wale jak najciezej, pomaga mi .ale mozesz np. 1 dzien mniej trenowac.Ja mysle ze najwazniejszym jest utrzymanie takiej samej diety po cyklu, ludzie o tym zapominaja, lub po prostu olewaja. No i oczywiscie poprawny odblok.
niektorzy dodaja clen'a poniewaz dziala antykatabolicznie. zamiast clena mozna dodac effredyne bo ma podobne dzialanie na receptory.
dzieki za podpowiedz na odblok mam clom czy to starczy? Dymatize - Xpand Energized-juz zakupione:)