Zobacz pełną wersję : Binicum acidum darnitsa
damianox89
06-05-09, 17:56
Mam pytanie co to za specyfik: BINICUM ACIDUM DARNITSA 2ml. Wie ktoś co to jest?? jak działa itd?? Z góry dzięki
wpisz w google a sie dowiesz
damianox89
06-05-09, 20:31
o to chodzi że nigdzie nie ma o tym informacji... :(
Biernaczek
06-05-09, 20:47
Na innych forach chłopaki piszą,że to prawie to samo co byś Domestos wypił ;)
*TERRORBLADE*
06-05-09, 21:21
zarzuć fote ;P
wrzóc fote ale z tego co znalazłem to Darnista to potęzny ukraiński koncern farmaceutyczny specjalizujacy sie w antybiotykach , wzóc fote ale na pewno nie jest to steroid anaboliczno androgenny
damianox89
08-05-09, 17:03
oto fotka, mało widac... http://images48.fotosik.pl/120/d5edb7a6b22707d8m.jpg (http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=d5edb7a6b22707d8)
wziołem 1ml(połowę ampułki) w poniedziałek, dzis jest piatek masa +1,5kg niezła siła i do tego człowiek spompowany chodzi... kolega mi poloecil ten specyfik i tak wlasnie nie wiem co to dokladnie jest :P
fallenursus
08-05-09, 18:44
o lol. niepowazny jestes? niewiesz co, ale bijesz cos w siebie. co z tego moze byc? miejmy nadzieje ze nic zlego.ale niestety nieweimy :)
moze zrobisz sie caly zielony , bo sila juz ci idzie.....i bedziesz przezucal czolgi :)
co ty robisz !?!? wbijasz w siebie rzeczy z niewiadomego pochodzenia i w ogolnie nie wiesz co to jest ?? moze dali by Ci tabletke gwałtu to zjadłbys jakby koledzy mowili ze metka ?? Nie robi sie takich rzeczy.
A co do amp , gdzies ja widzialem juz na jakims forum cos bylo opisane (angielskim tylko niepamietam teraz gdzie )
damianox89
08-05-09, 19:45
tzn kiedys znajmoy to brał i nawet jeszcze żyje :) z tego co mi mówił to to jest jakiś testosteron jakijs tam ukrainskiej firmym, obiecał mi że dostarczy mi ulotke tego produktu :P
oto fotka, mało widac... http://images48.fotosik.pl/120/d5edb7a6b22707d8m.jpg (http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=d5edb7a6b22707d8)
wziołem 1ml(połowę ampułki) w poniedziałek, dzis jest piatek masa +1,5kg niezła siła i do tego człowiek spompowany chodzi... kolega mi poloecil ten specyfik i tak wlasnie nie wiem co to dokladnie jest :P
gratuluję ! a gdzie mózg się podział ?
Strona producenta z wszystkimi lekami : http://darnitsa.ua/drugs.aspx
Acid`um -to kwas
binic`um - (bionic`um) bioniczny
darnitsa - nazwa firmy , to juz wiesz
To jest tlumaczenie rosyjsko jezyczne angilelskich nazw. Tak jak npp taxi czy since fiction pisza "jak sie mowi, znaczy jak slychac"
1. nie ma takiego produktu.
2. link o czyms bionicznym ACIDUM ASCOR - BINICUM: http://window.edu.ru/window/library?p_rid=40177 w pdf`ie
Wg. mnie woda z parowek.
PS: kwasu bionicznego chyba nie ma, musze sie umowic z kolezanka bo jest na chemii organicznej. To mi wytlumaczy jak chcesz ?
Pozdrawiam.
a może efekt placebo wystąpił w Twoim przypadku jeśli kolega wyżej mówi, że to jest woda... mimo wszystko na Twoim miejscu odstawiłbym ten środek jeśli nie wiesz co to jest- trzeba być odważnym :D
a ja rozpoznaje założyciela tematu z innego forum gdzie pięknie i skrzętnie wypiera sie stosowania saa brawo :D
*TERRORBLADE*
08-05-09, 23:58
dokładnie tak , w dziale fotogallery się wypierał ;)
damianox89
09-05-09, 09:12
przepraszam bardzo wtedy tak dodawałem fotki to nic nie brałem :) kolega mi to polecił wiec co sobie bede żałował, do tego mam 100 metki holenderskiej :)
I zastanawiasz sie nad polaczeniem z Binicum acidum darnitsa?
Rozpisac Tobie cykl na tym, czy samej metce (http://e-kulturystyka.info/showthread.php?t=199) ?
Z glowa Panowie!
damianox89
09-05-09, 15:16
MhL rozpisz mi cykl z połączeniem binicum + metka.
PS: kwasu bionicznego chyba nie ma, musze sie umowic z kolezanka bo jest na chemii organicznej. To mi wytlumaczy jak chcesz ?
możesz zagadać z nia :P
staż 2 lata
kiedyś 100 metki
waga 73kg wzrost 176
Cel masa + masa + masa i jeszcze raz siła :)
Nie wiem co to za produkt, pierwszy raz na oczy widze.
Moze wieksi wiedza co to.
Ten kolega przyniosl Ci ta ulotke.
Zobacze sie z Nia w niedziele. W niedziele dam odpowiedz.
przeasda co to sie obecnie dzieje...
po niektorych lekach nie majacych nawet nic wspolnego z saa tez sie tyje, retencja dopada i to znaczy ze tez nalezy je brac...?
no pomysl...
naprawdę chcesz wiedzieć co to jest ...?
ps.
kolega pierwsza klasa ;)
znalazłem to i chyba to ten produkt :
ACIDUM BORICUM - KWAS BORNY 100 G
"
Skład
substancja czynna - kwas borowy.
Wskazania
Stany zapalne skóry. Przewlekły stan zapalny powiek i spojówek. Stan zapalny gardła i pochwy.
Działanie
Kwas borowy działa ściągająco, wysuszająco i słabo antyseptycznie. Ze względu na dobrą tolerancję miejscową i brak działania drażniącego kwas borowy jest uważany za środek nietoksyczny. Trzeba jednak podkreślić, że ulega on łatwo wchłonięciu z uszkodzonego naskórka lub błony śluzowej, natomiast wydala się z organizmu bardzo trudno, co oznacza ryzyko gromadzenia się preparatu w organizmie w razie długotrwałego stosowania.
Przeciwwskazania
Nie należy stosować preparatów zawierających kwas borowy u noworodków oraz na otwarte rany ciała ze względu na znikome wydalanie się kwasu borowego z organizmu. Substancja ta gromadzi się w centralnym systemie nerwowym a także w wątrobie oraz uszkadza nerki. Nie należy stosować u osób uczulonych na kwas borowy.
Dawkowanie
Do przemywania oczu roztwory 1-3% 3 razy dziennie. Płukanie gardła roztwór 1-3% - 3 razy dziennie. Miejsca zmienione chorobowo smarować małą ilością płynu 3 razy dziennie.
Informacje dodatkowe
Przed użyciem zapoznaj się z ulotką dołączoną do opakowania, która zawiera wskazania, przeciwwskazania, dane dotyczące działań niepożądanych i dawkowania, oraz informacje dotyczące stosowania i przechowywania produktu leczniczego.
Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut zróżnicowanej diety.
W razie pytań lub wątpliwości skontaktuj się z lekarzem lub farmaceutą."
Biernaczek
09-05-09, 17:17
naprawdę chcesz wiedzieć co to jest ...?
ps.
kolega pierwsza klasa ;)
znalazłem to i chyba to ten produkt :
ACIDUM BORICUM - KWAS BORNY 100 G
"
Skład
substancja czynna - kwas borowy.
Wskazania
Stany zapalne skóry. Przewlekły stan zapalny powiek i spojówek. Stan zapalny gardła i pochwy.
Działanie
Kwas borowy działa ściągająco, wysuszająco i słabo antyseptycznie. Ze względu na dobrą tolerancję miejscową i brak działania drażniącego kwas borowy jest uważany za środek nietoksyczny. Trzeba jednak podkreślić, że ulega on łatwo wchłonięciu z uszkodzonego naskórka lub błony śluzowej, natomiast wydala się z organizmu bardzo trudno, co oznacza ryzyko gromadzenia się preparatu w organizmie w razie długotrwałego stosowania.
Przeciwwskazania
Nie należy stosować preparatów zawierających kwas borowy u noworodków oraz na otwarte rany ciała ze względu na znikome wydalanie się kwasu borowego z organizmu. Substancja ta gromadzi się w centralnym systemie nerwowym a także w wątrobie oraz uszkadza nerki. Nie należy stosować u osób uczulonych na kwas borowy.
Dawkowanie
Do przemywania oczu roztwory 1-3% 3 razy dziennie. Płukanie gardła roztwór 1-3% - 3 razy dziennie. Miejsca zmienione chorobowo smarować małą ilością płynu 3 razy dziennie.
Informacje dodatkowe
Przed użyciem zapoznaj się z ulotką dołączoną do opakowania, która zawiera wskazania, przeciwwskazania, dane dotyczące działań niepożądanych i dawkowania, oraz informacje dotyczące stosowania i przechowywania produktu leczniczego.
Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut zróżnicowanej diety.
W razie pytań lub wątpliwości skontaktuj się z lekarzem lub farmaceutą."
Raczej to nie to samo.
Kolega ma to w ampułce, a tą nazwę co podałeś to występuje lek w maści i jakimś płynie tak jakby w butelce takiej po syropie.
Raczej to nie to samo.
Kolega ma to w ampułce, a tą nazwę co podałeś to występuje lek w maści i jakimś płynie tak jakby w butelce takiej po syropie.
może dlatego,że innej firmy...
bo w google jak szukam to jest tak:
Acidum boricum 3 g, Glycerinum 50 g, Spiritus aethylicus 70% qs ad 100 ml prуpolis соотношение не изв
естно ... http://www.darnitsa.ua/Publication.aspx?id=81 ...
ale jak wchodzę na stronę to za dużo ukraińskiego ,ale nazwa w tle jest ,a tą co kolega podał nie ma wcale w google?
Czego nie ma w google, to nie istnieje.
Poczekamy z tematem do odnalezienia ulotki. Bo jasnowidzow u nas brakuje.
Nie wiem????, już nie ma normalnych środków że trzeba stosować takie wynalazki!
damianox89
09-05-09, 19:13
To raczej nie jest wynalazek kumpel bral to kilka lat temu, zaklina się że produkt jak najbardziej odpowidni w swojej dziedzinie. NIedlugo może bede miał tą obiecaną ulotkę. Narazie cierpliwie czekam. W poniedziałek kolejny strzał pójdzie. :twisted:
nie wiesz co to jest, masz brak jakichkolwiek informacji na temat dzialania, skutkow ubocznych itp.. a cieszysz sie ze w poniedzialek idzie kolejny strzal.. ja bym sie na twoim miejscu nie cieszył.. gdzie tu rozsadek? na rynku masz tyle pewnych pozycji a ty wolisz bic sam nie wiesz co i z nieznanego pochodzenia,bo kumpel walil.. a moze kumpel sprzedaje Ci ten shit bo chce na tobie zarobic..:) rusz głowa to nie boli
made in czernobyl robiony przez chinczyków z bułgarskich drzew sadzonych na tajskim nawozie ,..... wchodziłem na stronke tej firmy nie ma takiego srodka a jak kolega napisał po połówce amp 1,5kg masy do przodu oj boze to moze ruski antek w sprayu
damianox89
10-05-09, 15:48
Napisałem, że chcę się dowiedzieć co to dokładnie jest a Wy mi piszecie jakieś durnoty, jak nie macie nic ciekawego do powiedzenia to się nie wypowiadajcie...
damianox dziwisz sie ?? durnota jest to ze bierzesz rzeczy o ktorych nie masz kompletnie pojecia. Zapewne nie miales odpowiedniej suplementacji , diety i trenningu a zabrales sie za saa (nie mowiac o odbloku). Zycze powodzenia w przyszłych startach na scenie kulturystow (przeciez po cos brales te saa , nie widze powodu dla ktorego mialbys wziasc metke czy to cos jak nie masz zamiaru byc kulturysta).
Stary jestm ale nie wiem co to jest, pewnie bym się dowiedział ale po co mi to, nawet mnie to nie interesuje, nie toleruje wynalazków.
Stary jestm ale nie wiem co to jest, pewnie bym się dowiedział ale po co mi to, nawet mnie to nie interesuje, nie toleruje wynalazków.
Jak zawsze zgadzam sie z Voldem . Szkoda tylko , że ten koles nie ma takiego samego profesionalnego podejscia do sprawy .