Zobacz pełną wersję : Bardzo ważne pytanie
Witam
Mam 17 lat, ćwiczę miesiąc.
Co może się stać jeśli na sam początek będę brał kreatynę?
I czy gainery dużo dają?
Czy przy pomocy kreatyny mono i białka dużo można przypakować?
Zależy mi bardzo, bo mam miesiąc luzu.
Proszę o szybką odpowiedź, bo widzę, że jest tu wiele fajnych ludzi, którzy się znają.
Z góry wielkie dzięki.
nic Ci sie nie stanie bo nic Ci nie da;p
przypakowac mozna jak dobrze bedziesz jadl ;p a przez miesiac to mozesz co najwyzej zapoznac miesnie z silka, juz ktos pisal ze silka to nie sprint a maraton.
gainer sam w sobie nic Ci nie da. kreatyna z tak malym starzem rownierz.
Uważam ,że kreta jest ok chociaż ja bym jej na twoim miejscu nie brał zrobisz dużo siły przez miesiąc (pierwsze 3 miesiące są chyba najlepsze),ale co do wyglądu to jeśli coś zauważysz to znaczy,że jest więcej niż dobrze(tak naprawdę nic nie zauważysz)
weź sobie izolat białka serwatkowego jak masz coś brać.
Można go podawać również osobom młodym ok 15rok życia w okresie dojrzewania gdy zapotrzebowanie na budulec jest duże...
z gainerami i innymi "wynalazkami" daj sobie na razie spokój
nie bierz kreatny. na poczatek nie potrzebujesz takich boosterow meisniowych. teraz ta kreatyna nic ci kompletnie nie da, a przy kolejnym cyklu jak juz sie troche dowiesz za 4-5 miesiace nie bedzie juz tak fajnie dzialać bo wziales ja teraz. wydaje mi sie ze kompletną bzdurą byloby branie kreatyny teraz
O stary miesiąc na krecie! To cię rozjebie jak świnię i jak ty do domu wejdziesz! :D
.........A tak na serio to zostaw na razie suple bo to za wcześnie i efekty będą na prawdę znikome! musisz jeść a sam zobaczysz że suple ci nie potrzebne!